krystian71 20.01.06, 21:03 wlasnie sie dowiedzialem,ze bede dziadkiem I chce sie tym podzielic z wszystkimi kontynentami Cholera, zadnej flaszki w domu nie ma. Kropka,nie kasuj, bo bede wciaz na nowo otwieral !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:05 krystian71 napisała: > wlasnie sie dowiedzialem,ze bede dziadkiem > I chce sie tym podzielic z wszystkimi kontynentami > Cholera, zadnej flaszki w domu nie ma. > Kropka,nie kasuj, bo bede wciaz na nowo otwieral !!!! he,he dziadkiem,czy ojcem?:))) gratulacje i do roboty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:09 he,he dumny dziadek Krystian przyjmuje gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:10 krystian71 napisała: > he,he dumny dziadek Krystian przyjmuje gratulacje tylko sie nie urznij,bo bedziesz belkotal jak dana:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:11 nie mam czym i nie chce mi sie do sklepu leciec,bo mi nogi odjelo:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:12 krystian71 napisała: > nie mam czym i nie chce mi sie do sklepu leciec,bo mi nogi odjelo:) no zrob maly jogging;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:21 poscilem ci maila :)) nie badz zazdrosna, na ciebie tez to szczescie kiedys spadnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:21 krystian71 napisała: > poscilem ci maila :)) > nie badz zazdrosna, na ciebie tez to szczescie kiedys spadnie !!! o nie nie teraz please.zadnych takich,jam ci jeszcze za mloda na te bezecenstwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:26 mloda babcia to majatek! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:27 krystian71 napisała: > mloda babcia to majatek! dziekuje,ja bylam mloda matka i juz sie spelnilam,tylko odczepic sie od winogron nie moge chociaz juz powinny dawno dojrzec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:13 nu, krystek!!!! cus takiego!!!!! wiec mazel tov i duzo naches z wnuczki/wnuczka.... tylko naches.... a kiedy to bedzie, dziadku in spe? no i dla corci zeby nie dala sie smarkaczowi/smarkatej..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:19 dzieki danus, to juz drugi miesiac,kurde w sierpniu bedzie, pod znakiem Lwa , i bedzie Lew jak dziadek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:20 krystian71 napisała: > dzieki danus, to juz drugi miesiac,kurde w sierpniu bedzie, pod znakiem Lwa , i > > bedzie Lew jak dziadek :))) oj to dobry znak,moja druga polowa to lew cala gembom,a jakie une som mundre:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:27 wow, lew....... pierwsza klasa..... lew to symbol jerozolimy, nie tylko mojego miasta, ale i dla ciebie, jako chrzescijanina tez wazne, nie? no i u nas w jerozolimie stoja porozstawiane po calym miescie rozne takie lwy... to ci posylam w takim specjalnym dla ciebie dniu, zebys sobie poogladal... :))) www.math.toronto.edu/~drorbn/Gallery/Jerusalem/Lions/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:32 dzieki danus, bardzo kolorowe,na pewno sie spodobaja mojemu wnukowi , gdy go kiedys do Jerozolimy przywioze. Lew to symbol i Lwowa, tez takie przy cmentarzu orlat staly, ale je chyba ruskie podprowadzily Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 23:43 GRATULACJE DLA LWA KRYSTIANA! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 19:27 DZIEKI, OSKARKU, TY JUZ PEWNO DAWNO DZIADEK? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 21:57 NIE TAK OD DAWNA. JA ZACZELEM WSZYSTKO POZNO I MAM OD SYNA (36) DWOCH WNUKOW. NAJWIEKSZY MA 5 LAT A NAJMLODSZY - 2 LATA. OD CORKI (33) MAM TEZ DWOCH WNUKOW. NAJWIEKSZY POJDZIE W WRZESNIU DO PIERWSZEJ KLASY (6) A JEGO BRACISZEK JEST O 2 LATA OD NIEGO MLODSZY. ROZKOSZNE POTOMSTWO. CZLOWIEK STAJE SIE PRZEZ TO NIBY MLODSZY (DUMA POMAGA). A CZY TY MASZ TYLKO WNUKA W DRODZE? WCZESNA RADOSC SIE PRZEMIENI W STALA. JA WIEM CO MOWIE... POZDROWIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 22.01.06, 13:55 same chlopaki?CO TO SIE OSKAR DZIEJE, BEDZIE WOJNA CZY CO ? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 23.01.06, 00:01 krystian71 napisała: > same chlopaki?CO TO SIE OSKAR DZIEJE, BEDZIE WOJNA CZY CO ? MAM NADZIEJE, ZE MUNDURY BEDA UZYWANE, JAK DOROSNA, TYLKO NA PARADY WOJSKOWE... Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 22.01.06, 20:09 To masz troche czasu popraktykowac przewijanie , jakbys mial jakies pytania , to do wujka splita - Nie krenpuj siem ,... Gratuluje ,... uklony ============================================================================== to juz drugi miesiac,kurde w sierpniu bedzie, pod znakiem Lwa , i bedzie Lew jak dziadek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 22.01.06, 20:11 explicit napisał: > To masz troche czasu popraktykowac przewijanie , jakbys mial jakies pytania , > to do wujka splita - Nie krenpuj siem ,... > > Gratuluje ,... > >wujek split ma to do siebie,ze co prawda z wprawy nie wychodzi,ale jest niedostepny jesli chodzi o porady.juz latwiej krope zahaczyc o porady praktyczne niz ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 23.01.06, 08:34 he,he jeszcze tego nia zapomnialem.Skladamy w trojkat i raz-dwa-trzy, trzema ruchami.Ale splitku, nasza wiedza psu na bude, tera sa pampersy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 23.01.06, 17:08 I to rozleniwia rodzicow , dzieci wala w diapers 2-3 razy dluzej niz kiedys , szczegolnie na przechadzce z dziadkiem . Moja pierworodna zaczalem uczyc na nocnik po szesciu miesiacach zeby nie dostac przepukliny . Mieszkalismy na stancji na pierwszym pietrze - Przynies wode , wylej pomyje , przynies wegiel , wynies popiol , pranie i gotowanie pieluch ,... to dopinguje ,... uklony ============================================================================== Ale splitku, nasza wiedza psu na bude, tera sa pampersy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 23.01.06, 17:36 u mnie az tak zle nie bylo, tylko,ze niczego w sklepach nie bylo. Tetra z metra na talon, a jak mogla juz jesc zoltka, to wprowadzili jajka na kartki, 5 sztuk na miesiac/per person. Jak nam sie zepsul mikser,to nastepny kupilismy na zapisy dla Mlodych Malzenstw, po odstaniu kolejki, za trzy lata :)))do dzis mam uczulenie na widok sitka, ale i tak fajne czasy to byly :) Wozek nie miescil sie do windy, na czwarte pietro targalem pod jedna pacha 8 kg zywej wagi, pod druga wozek, a siatke z zakupami w zebach, i o zadnej przepuklinie nikt nie myslal... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Gratuluję - a jaka płcia? /nt 20.01.06, 21:19 kurcze to chyba dopiero za jakis czas. dajcie mu ochlonac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Gratuluję - a jaka płcia? /nt 20.01.06, 21:19 na razie wielkosci fasolki, trudno sprawdzic,czy mu tam cos majta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Gratuluję - a jaka płcia? /nt 20.01.06, 21:23 A to syn, czy córka o to się postarała? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Gratuluję - a jaka płcia? /nt 20.01.06, 21:26 w_ojciech napisał: > A to syn, czy córka o to się postarała? ty sie za duzo nie pytaj. tu sie liczy fakt anie kto to zrobil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Gratuluję - a jaka płcia? /nt 20.01.06, 21:28 syn mial dopiero studniowke, zawsze mowilem,ze to glab, ale chyba nie az taki :) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:25 No gratuluję serdecznie !!! Nie wytniemy, przecież to właściwa wiadomość na forum Świat ;-) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:27 dzieki, juz mnie dzisiaj dosc powycinalas :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:28 krystian71 napisała: > dzieki, juz mnie dzisiaj dosc powycinalas :))))))))) czyli dziecko obrzezane nie bedzie,HURRA,niech malec nie cierpi niepotrzebnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:28 krystian71 napisał: > dzieki, juz mnie dzisiaj dosc powycinalas :))))))))) To prawda. Tyle że powycinałEM ;)) Jeszcze raz gratuluję. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:29 u nas krystek, na takie pytanie czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka, odpowiedz jest standartowa: nie wazne, czy chlopiec czy dziewczynka, wazne zeby byla brit mila (obrzezanie)... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:35 he,he mescy szowinisci!!! a male dziewczynki sa takie slodkie i nie wyrastaja na glabow Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:36 krystian71 napisała: > he,he mescy szowinisci!!! > a male dziewczynki sa takie slodkie i nie wyrastaja na glabow niektore na glebice:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 22:52 wlasnie, i male i duze sa slodkie.... a jak potrafia dziadka zamienic w maselko w 40-stopniowym upale.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:28 no wiesz! kasować taką informację??? Ty dzis na prawde masz coś z głową. Ale teraz rozumiem :) Gratuluję i zyczę, żebyś nie dał się tak do końca zwariować. k. P.S. To ostatnie zdanie jest bez sensu :( Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:30 kropka napisała: > no wiesz! kasować taką informację??? > Ty dzis na prawde masz coś z głową. Ale teraz rozumiem :) > Gratuluję i zyczę, żebyś nie dał się tak do końca zwariować. > k. > > P.S. To ostatnie zdanie jest bez sensu :( > he,he na zwariowanie moze pojsc do babci z treningem,czyli ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:36 dopiero calkiem nie dawno zachwycalem sie kropki boberkiem i cos o zazdrosci pisalem Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:33 z glowa to ja musze miec permanentnie. Ta radosna wiadomosc dotarla do mnie dopiero godzine temu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))) 20.01.06, 21:31 No i flaszka (wirtualna wprawdzie, ale jednak) się znalazła! www.lezodiac.com/zodiac/ima/jpg/wyborowa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))) 20.01.06, 21:37 no to prosit@!!nasze zdrowko, mlodych dziadkow w sile wieku Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))) 20.01.06, 21:38 krystian71 napisała: > no to prosit@!!nasze zdrowko, mlodych dziadkow w sile wieku wypije wieczorem,u mnie srodek dnia a jak wiadomo pijany nie jedzie do gyma;) ps.odpisz do cholery Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))) 20.01.06, 21:48 doszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:32 o rany juz jestes na swieczniku. cholera zaczynam zazdroscic,moze i ja sie o cos malego postaram,zebys mnie nie przescigal tak non stop:))) no co,no co ,no co ja ci takiego zrobiilem.. free.polbox.pl/g/grzesros/kabstpan/23.htm Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:41 nawet nie zauwazylem :)) a co , nie nalezy mi sie? w takim dniu? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski czy to jeszcze pamietasz 20.01.06, 21:42 bo ja TAK:))) bergoiata.org/gif/1bebe9.gif Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: czy to jeszcze pamietasz 20.01.06, 21:51 boze , jakby to bylo wczoraj!!! ale to tym razem juz nie moje zmartwienie. Dziadek idzie z wnuczkiem na spacerek najwyzej raz w tygodniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy to jeszcze pamietasz 20.01.06, 21:54 krystian71 napisała: > boze , jakby to bylo wczoraj!!! ale to tym razem juz nie moje zmartwienie. > Dziadek idzie z wnuczkiem na spacerek najwyzej raz w tygodniu:) tia:))))))))))glowa do gory dziadek,bedziesz chudszy:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: czy to jeszcze pamietasz 20.01.06, 22:01 HA! HA! HA! A narazie: - postaraj sie pamietać, że ciąża to sprawa fizjologiczna. - Twoja córka nie jest pierwszą kobietą na świecie, która będzie miała dziecko - kobieta w ciąży może chodzić, siedzieć na krzesle bez podparcia poduszkami, może jeść wszystko, a nie tylko mleko i warzywa-owoce, katar to nie koniec świata, a rzyganie poranne to normalka. Daj jej żyć i nie truj za wiele :P Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: czy to jeszcze pamietasz 20.01.06, 22:03 kropka napisała: > HA! HA! HA! > A narazie: > - postaraj sie pamietać, że ciąża to sprawa fizjologiczna. > - Twoja córka nie jest pierwszą kobietą na świecie, która będzie miała dziecko > - kobieta w ciąży może chodzić, siedzieć na krzesle bez podparcia poduszkami, > może jeść wszystko, a nie tylko mleko i warzywa-owoce, katar to nie koniec > świata, a rzyganie poranne to normalka. > Daj jej żyć i nie truj za wiele :P o Boze ja juz uciekam,jak ty kropa to wytrzymywalas tyle razy, ty musisz byc sadystka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: czy to jeszcze pamietasz 20.01.06, 22:25 przyjmuje do wiadomosci , z ust doswiadczonej praktyczki. a co to za HA,HA,HA ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:36 Gratulacje! Znowu będziesz musiał karmic piersią. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 21:38 Graulacje, ciaglosc rodu zapewniona. W taki czy inny sposob... PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re:WLASCIWA forma zyczen: 20.01.06, 22:10 t0g napisał: > NIE spieprzaj, dziadku! jak zwykle tomus,ani to przypial ani przylatal czyli caly TY. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re:WLASCIWA forma zyczen: 20.01.06, 22:26 he,he a juz za 18 lat jeszcze jeden wyborca Kaczorom przybedzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re:Oczywiscie, mam nadzieje, chwyciles, ze 21.01.06, 01:06 chodzilo o nie spieprzanie Z FORUM, Krystianku? Bo nie jeden dziadek in spe, prawda, w obliczu nadciagajacych nowych obowiazkow, moze sobie pomyslec: "No, trzeba skonczyc z tym forumem, za duzo czasu pochlania, teraz ten czas trzeba bedzie zaczac poswiecac wnukom..." . Oczywiscie, nie mam watpliwosci, ze Ty to tak zrozumiales, ze chodzi o nieporzucanie Forum, bos czlek bystry - wiec raczej napisalem to na uzytek forumowego matolectwa i tlumoctwa. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re:Oczywiscie, mam nadzieje, chwyciles, ze 21.01.06, 05:18 t0g napisał: > chodzilo o nie spieprzanie Z FORUM, Krystianku? Bo nie jeden dziadek in spe, > prawda, w obliczu nadciagajacych nowych obowiazkow, moze sobie pomyslec: "No, > trzeba skonczyc z tym forumem, za duzo czasu pochlania, teraz ten czas trzeba > bedzie zaczac poswiecac wnukom..." . > > Oczywiscie, nie mam watpliwosci, ze Ty to tak zrozumiales, ze chodzi o > nieporzucanie Forum, bos czlek bystry - wiec raczej napisalem to na uzytek > forumowego matolectwa i tlumoctwa. kurde jak bys nie powiedzial, to mozna by sie pomylic panie dochtorze. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re:Oczywiscie, mam nadzieje, chwyciles, ze 21.01.06, 19:30 oczywiscie,ze to zrozumialem raczej jako aluzje do moich rodzinnych pogladow politycznych, ktore rzecz jasna juz w beciku zaszczepie mojemu wnukowi/wnuczce na spieprzanie z forum niech nikt nie liczy, bede tu do samego konca,nawet jesli bedzie trzeba w samizdatach pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re:Oczywiscie, mam nadzieje, chwyciles, ze 21.01.06, 23:37 krystian71 napisała: > oczywiscie,ze to zrozumialem raczej jako aluzje do moich rodzinnych pogladow > politycznych, ktore rzecz jasna juz w beciku zaszczepie mojemu wnukowi/wnuczce > na spieprzanie z forum niech nikt nie liczy,... No ja to Cie raczej uważam za osobę wnoszącą masę ozywienia na FS, więc - choć często sie nie zgadzam z Twoimi poglądami - absolutnie bym sobie nie życzył Twojego "zniknęcia" z Foruma. A co do dzieci, to - przełaczam sie teraz z tonu wesołkowatego na poważny - najlepiej ich w rodzinie zbyt silnie nie indoktrynować, uważam. Najcenniejsze są poglady, do których człowiek sam dochodzi, na podstawie obserwacji i przy użyciu rozumu. Rzeczy "nakładzione do głowy" mają mniejszą wartość. W skrajnym przypadku taki człowiek staje sie po prostu magnetofonem, odtwarzającym cudze myśli. Co najcenniejszego można dzieciom przekazać, to sztukę używania rozumu. Oczywiście, to takie sobie dobre rady Cioci-Kloci, czyli, cytując Wańkowicza, "smrodek dydaktyczny". Ktoś, kto poucza w ten sposób innych,powiniem sam świecic przykładem, nie? A ja jakoś o sobie samym nie mam najwyższego zdania w tym względzie. Zaraz mnie zreszta Narciarka poprze w tej opinii, zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re:Oczywiscie, mam nadzieje, chwyciles, ze 22.01.06, 14:05 WIESZ CO, SAM O TYM MYSLALEM, JAK TO SIE NA TYM SWIECIE DZIWNIE DZIEJE. Tak na podstwie wlasnej drogi i wlasnych przemyslen Nastolatki najczesciej buntuja sie przeciw rodzicom i z dobrodziejstwem inwentarza odrzucaja wszystko, najbardziej racjonalne doswiadczenia potrafia zanegowac, i dopiero na wlasnej skorze przekonuja sie, czasami za pozno,ze to wlasnie dziadek z babcia mial racje. Podobnie jest i z pogladami politycznymi, stad np tylu rewolucjonistow z tzw dobrych burzuazyjnych domow-od Engelsa, przez pokolenie 68 w zachodniej europie , po naszych synow komunistycznych notabli. A potem prawa genetyki , dziedziczenia i wychowania i w tej materii dochodza do glosu i stwiedzasz, ze to wlasnie ojciec mial racje I na tej wlasnie zasadzie, chocby ten przyslowiewy nieszczesny Michnik, nagle dochodzi do przekonania, ze komunizm nie byl taki zly, ze jego ideologowie, to ludzie honoru, a decyzja o strzelaniu do robotnikow byla nad wyraz sluszna, bo co innego wladza mogla zrobic, jak jej sie wladza wysuwala z rak? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re:WLASCIWA forma zyczen: 20.01.06, 22:26 bez polityki , pls :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Gratulacje Krystian 20.01.06, 22:19 teraz mozna powiedziec ze zaczales sie starzec.....zostaniesz dziadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Gratulacje Krystian 20.01.06, 22:27 co tam ja, moj ojciec jeszcze o niczym nie wie. Pradziadek, to brzmi dumniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Gratulacje Krystian 20.01.06, 22:55 Krystian przyjmi tez moje gratulacje zeby twoje wnuki mialy moze troche wiecej szczescia w zyciu niz ty. Zycze tez wszystkiego dobrego rodzicom tego malenstwa: grzegorz Do Jerozolimy na razie ich nie zabieraj a tego lwa mozna ogladac w kazdym ZOO ot tak spacerkiem "widzisz tu sa lwy a tam w klatce malpy2 i to juz tak jak w Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś
zniwiarka Re: Gratulacje Krystian 20.01.06, 23:07 gratuluję serdecznie Krystian :) a to w prezencie: Bogaty dziedzic przywołuje handlarza Jankiela. - Słuchaj Jankiel, potrzebne mi dwa charty. - Nic łatwiejszego. Właśnie mam dwie sztuki do sprzedania. Ile Pan dziedzic da? - 200 rubli - 200 rubli? Pan dziedzic chyba żartuje? To niemożliwe. Do widzenia. - Czekaj Jankiel, ile chcesz? - Czterysta. - A ładne są? - Lepszych Pan dziedzic nie znajdzie! - No to niech Ci będzie czterysta. Jankiel wychodzi, spotyka swojego przyjaciela Srula i pyta: - Nie wiesz czasem, co to takiego charty? Rzecz sie dzieje w czasach bilijnych Chrystus wystepuje w obronie Magdaleny i mowi "kto nie popelnil grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem". W tym momencie-bach-pada kamien. Chrystus odwraca sie i mowi -"mamo,przestan sie wyglupiac". i całkiem z ostatniej chwili: Chcemy waszego dobra - powiedział premier Marcinkiewicz do Polaków. Zaniepokojeni Polacy zaczęli więc ukrywać swoje dobra w bezpiecznych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Gratulacje Krystian 20.01.06, 22:57 ty krystek skopiuj ten caly watek koniecznie, zebys mogl wnuczce/wnukowi pokazac kiedys. oprocz tego nie zapomnij w dniu urodzin kupic gazete. smarkacz z zaciekawieniem przeczyta za 15 lat, nu, z zaciekawieniem to za 20 lat, co sie dzialo w polsce i na swiecie w tym dniu... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Gratulacje Krystian 21.01.06, 19:34 gazete kupie, rzecz jasna, w naszej lokalnej zawsze zdjecia drukuja , tych co sie tego dnia narodzili.Tylko te mordki wszystkie do siebie podobne , a najbardziej podobne fuj , do Kalisza, to taki byly minister przy Kwasie, poszukam ci przy okazji jego zdjecia, jakby cholera w poczeciu tych wszystkich noworodkow uczestniczyl :) sorki,ze nie odpowiedzialem wczoraj, choc przeczytalem, ale wymieklem....:) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 20.01.06, 23:26 gratulacje krysiu...czy ty wiesz, ze od dzisiaj bedziesz sypial z babcia? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 19:36 wiem, babcia tez wie i bardziej ode mnie jest przerazona . Dzieki za gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki Zdrowia Temu, co się narodzi, jego mamie, no i 20.01.06, 23:26 dziadkowi życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Trzeba siac , siac ,siac alleluja i do przodu 20.01.06, 23:59 Ales sie podniecil krystek widac ze urodziny to rzadka okolicznosc w twojej rodzinie . Rob jak ja , 3 chlopakow fajnych zabijakow i malutka dziewczynka 3 miesieczna , wtedy narodziny dziecka beda czyms normalnym i naturalnym. Aaaaa na wnuczki to chyba jeszcze poczekam w takim ukladzie ))). W kazdym badz razie gratuluje . Trzeba siac , siac ,siac ... alleluja i do przodu Krystek )). Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Trzeba siac , siac ,siac alleluja i do p 21.01.06, 19:43 chyba masz racje, nie przykladalem sie wystarczajaco do reprodukcji rozszerzonej, wyszla banalna prosta i teraz wim,ze duzo stracilem, bo pozno zaczalem. Ale nic to, wszystko w rekach nastepnego pokolenia. Dzieki za zyczenia. PS.gdybym mial tak male dzieci, a szczegolnie coreczke w beciku,ktora chyba jeszcze ma kolki i trzeba ja nosic po calych nocach i bujac , chyba nie przesiadywal bym tyle czasu na forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Trzeba siac , siac ,siac alleluja i do p 21.01.06, 22:44 Masz racje ta kolka 3 miesieczna meczyla wszystkie dzieciaki i meczy obecnie moja mala . Rodzina pomaga , tesciowa itd wiec mam wiecej czasu ale to siedzenie skonczy sie z przeniesieniem sie do nowego domu .. Trzeba siedziec wiecej z dzieciakami tylko kto ma tyle cierpliwosci )). Male dzieciaki odmladzaja rodzicow ( jeszcze jeden plus ). Zeby sie darzylo i dobrze chowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 kolki 22.01.06, 14:18 cos tak strasznego, ze choc minelo juz prawie 20 lat, pamietam to, jakby bylo wczoraj.I przekonanie, ze trzeba kierowac sie wlasna intuicja i tym co mowia stare babcie, a nie jakimis nowomodnymi pomyslami. Mam dwoje dzieci, corka starsza, chowana byla wg ksiazki,rygorystycznej jak regulamin jednostki wojskowej, do dzis mam wyrzuty sumienia, a ona nigdy sie o tym nie dowiedziala.Wszystko o stalych porach, zadnego brania na rece, zadnego bujania, jak ryczy, to niech ryczy. I dostalismy w kosc. Przy synu , ktory przyszedl 8 lat pozniej juz bylismy madrzejsi,spal cieplutko w "niezdrowym" puchowym beciku,a nie pod anilinowym kocykiem na brzuszku ,jak zaplakal, byl przytulany,bujany, nawet po calych nocach z zalozeniem,ze skoro placze,to cos go boli i nalezy mu sie pomoc i uwaga.Przeszlo mu duzo szybciej. Prawie zupelnie nie chorowal.I to mnie nauczylo nie wierzyc w zadne tzw naukowe autorytety i zadne ksiazki, Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: kolki wynikaja z braku takiego enzymu do 22.01.06, 21:53 trawienia jakiegos skladnika w mleku matki, u jednych dzieci pojawia sie natychmiast, u drugich z opoznieniem az do 3 miesiecy. Tak nam wyjasnila jedna madra doktor-pediatra z Warszawy (poniewaz szwagier jest lekarzem i zna wszystkich innnych doktorow w Warszawie, to my zawsze po porady medyczne dzwonimy nie do tutejszej kliniki, tylko do szwagra w Warszawie - jak mlodsza corka dostawala kolek, to on nam podal z kolei numer swojej dobrej znajomej, ktora jest swietnym lekarzem-pediatra, no i dostalismy znakomita porade). W skrajnie zlych przypadkach mozna podawac ten enzym. Jest to produkt calkowiecie naturalny, bo uzyskiwany z zoladkow cielat. W Polsce sprzedawany byl w postaci tabletek o ksztalcie malutkich kuleczek. Ale to byla porcja dla doroslych, Niemowleciu taka kuleczke rozlupywalo sie na osiem czesci (na pol, jeszcze raz na pol i jeszcze raz). Zanim jednak ten lek z Polski do nas dotarl (byl rok 1988, wiec poczta jeszcze bardzo wolno kursowala), nasze niemowle zaczelo wytwarzac wlasny enzym i kolki przeszly, jak reka odjal. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_piaskowy Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 05:37 gratulacje z okazji zostania dziadkiem sklada Ci rowniez dziadek tylko ze piaskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 10:39 gratulacje i życzę kolejnych wnuków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 11:31 krystian71 napisała: > wlasnie sie dowiedzialem,ze bede dziadkiem Gratuluje ale nam dziadku nie zdziadziej. > I chce sie tym podzielic z wszystkimi kontynentami > Cholera, zadnej flaszki w domu nie ma. Od dawna zauwazylem, ze zyjesz w jakims dziwnym swiecie. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 12:36 jeszcze nic pewnego ten drugi miesiąc, radość na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 16:08 maureen2 napisała: > jeszcze nic pewnego ten drugi miesiąc, radość na wyrost. chyba przesadzasz,a powod do radosci zawsze sie znajdzie tak samo jak do malkontenctwa,pieniactwa,czy smutku wiec lepiej sie cieszyc,nawet na wyrost.w koncu dziecko jest duza radoscia dla kazdego normalnego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 17:45 radość na wyrost ogłupia, ale to chyba normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 18:09 DZIADZIO KRYST bedzie opowiadal bajki o Zydach i straszyl dziecko nimi,,krystek to potrafi ma staz na FS...po zatym zycze nowemu urodzonowemu zdrowia i szczescia ,rodzice musza dbac o dziecko mniej pozastwiac z oszalalem antysysymitem dziadkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 19:55 he,he zgryzliwy arapie, obiecuje ci, ze zajme sie swoim potomkiem juz od dnia narodzin, zeby nie mial watpliwosci na kogo glosowac, co jest dobre a co zle ,a poki co, ile tylko mam sil, bede bronil jego pokoju i spokoju na tym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 19:51 pewne to jest, gdybym nie byl takim debilem internetowym moglbym skopiowac zdjecie z USG , z fasolka 5-cio centymetrowa i wszystkimi odnozami. To jest narazie w porzadku :) I masz racje Rachelciu, dziecko to zawsze masa niewyobrazalnych klopotow i zmiany w harmonogramie zycia, nawet dziadka, co juz sobie wszystko ulozyl i wie co i kiedy i kiedy sobie moze na forumie poszalec i ile czasu zmarnowac, ale to zawsze cos nowego, jakas nowa nadzieja i jakis nowy cud. Zawsze tak do tego podchodzilem, przeciez nic sie nie stalo, nic nie zaszlo, a w taki banalny sposob, nie wiadomo jak i kiedy powstaje zupelnie nowe zycie. Nie zaden tam klon, ale zupelnie nowa indywidualnosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 16:09 Cholera jak wy to robicie , mojemu pierworodnemu 30-tka strzelila , 5 lat po slubie , dom juz splacaja i dalej 'not ready' - Darn !!! Gratulacje , krystek !!! Konstytucyjnie wskazane , zeby dac w gaz :))) narazie ------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 16:12 rattler napisał: > Cholera jak wy to robicie , mojemu pierworodnemu 30-tka strzelila , 5 lat po > slubie , dom juz splacaja i dalej 'not ready' - Darn !!! > > Gratulacje , krystek !!! Konstytucyjnie wskazane , zeby dac w gaz :))) > > narazie > > ---------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 16:52 A kiedy mam miec , jak mnie reumatyzm pokreci ? Split jak juniora dogonic nie moze to go psem szczuje :))) narazie ------------------------------------------ co sie odwlecze to nie uciecze,jak widze i tobie spieszno by byc dziadkiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 16:58 rattler napisał: > A kiedy mam miec , jak mnie reumatyzm pokreci ? Split jak juniora dogonic nie > moze to go psem szczuje :))) > do reumatyzmu ci jeszcze daleko,ty podobno twardziel jakich malo. a split wiadomo odmlodzil sie o polowe,i dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 17:27 Nie te czasy dear , prawie 21 lat na panstwowym wikcie w tym 11 lat na sucharkach z dupa na duffle bag , albo w akcji w jakims God's forsaken kacykland , zrobily swoje . Jak siem ustawisz , to ci wnuczki dzieci bawiom :) Back to work :( narazie ------------------------------------------- do reumatyzmu ci jeszcze daleko,ty podobno twardziel jakich malo. a split wiadomo odmlodzil sie o polowe,i dobrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 20:10 a na to jeszcze nie wpadlem, he,he, rattler musze sie pilnowac, onoc to potwierdzona regula, ze mlode babcie czuja zew natury i rodza razem z corkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 20:07 dzieki , rattler, moze nalezy potomka uswiadomic jak sie to robi:) chociaz masz racje, moi tez 3 lata po slubie, i pierwszy byl dom i staz i praca i skalki i narty, juz sie zaczalem denerwowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 16:12 Gorace gratulacje z mroznej Warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: HOP, HOP, KOCHAM CALE FORUM 21.01.06, 20:11 w Gdansku ten sam mroz, jak cholera, ale pamietam wieksze minusy :) Odpowiedz Link Zgłoś