Dodaj do ulubionych

Quickly pamietasz moj nik?

IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 07:06
Dalem ci kiedys popalic pamietasz?
Obserwuj wątek
    • Gość: JD Re: Quickly pamietasz moj nik? IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 07:08
      nie pomyl mnie z jojo bron Boze
    • quickly jojo znow sie podszywasz za JD? 11.11.02, 07:28
      nawrzucales panienkom na "Romantica" od sprzataczek, a teraz znowu tutaj
      zaczeles rozrabiac?
      • Gość: JD Re: jojo znow sie podszywasz za JD? IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 07:33
        quickly napisał:

> nawrzucales panienkom na "Romantica" od sprzataczek, a teraz znowu tutaj
        > zaczeles
        rozrabiac?
        To nie ja to jojo ale co ty tam robiles ?
        • quickly Re: jojo znow sie podszywasz za JD? 11.11.02, 07:38
          Widzialem, ze ostatnio ochrzciles jako John (czasami bylo john). Czyzbys
          przeszedl moze na katolicyzm?

A jak sprawa z twoim zalatwianiem sie? Zdazasz juz dosjsc do kibla zanim
          zrobisz w pory, czy jeszcze nie? Dali ci tu ostanio popallic, co jojo????
          Jezdzili na tobie jak na lysej kobyle, ze cale forum sikalo ze smiechu...
          • Gość: JD Re: jojo znow sie podszywasz za JD? IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 07:41
            Jaki John? ja naprawde nie jestem jojo , byc moze zauwazysz to po stylu
            pisanie .AOL jest w US najpopularniejszy
            • quickly Re: jojo znow sie podszywasz za JD? 11.11.02, 07:45
              Jetes jojo! Poelniasz te same bledy ortograficzne. Teraz kiedy chmury zbieraja
              sie nad USA myslisz o emigracji do spokojnej australii, co? I dla ciebie
              miejsce sie tutaj znajdzie.
              • Gość: JD Re: jojo znow sie podszywasz za JD? IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 07:49
                quickly napisał:

> Jetes jojo! Poelniasz te same bledy ortograficzne. Teraz kiedy chmury
                zbieraja
                >
                > sie nad USA myslisz o emigracji do spokojnej australii, co? I dla ciebie
                > miejsce sie tutaj
                znajdzie.
                Jeszcze raz ; nie jestem jojo i....o jakich chmurach ty piszesz he he
                he .Do Australii? he he he ...a po co? mysliwym nie jestem
                • quickly Re: jojo znow sie podszywasz za JD? 11.11.02, 08:00
                  Jojo nie bylbym taki tego pewny. Kto wie czy Fredzio, nawalony kangur, nie
                  bedzie cie jeszcze wozil po Sydnej na ramie od roweru! He, he, he...
                  • Gość: JD Re: jojo znow sie podszywasz za JD? IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 08:04
                    quickly napisał:

> Jojo nie bylbym taki tego pewny. Kto wie czy Fredzio, nawalony kangur, nie
                    > bedzie cie jeszcze wozil po Sydnej na ramie od roweru! He, he, he...A moze
                    ty masz na mysli izrael quickly? Jojo i fredzio to zydki....ale w australii hm
                    nic mi nie przychodzi do glowy o tym kraju
                    • quickly Re: jojo znow sie podszywasz za JD? 11.11.02, 08:10
                      co ty jojo, to ty juz swojego kumpla Fredzia od Zydkow wyzywasz!?
                      Ty, a moze ty jestes nieuleczalnie chory? Slyszalem, ze ludzie tuz przed
                      smiercia maja takie stany blogosci. Jojo, nie masz czasem raka, albo cos?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka