Gość: JD IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 07:06 Dalem ci kiedys popalic pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JD Re: Quickly pamietasz moj nik? IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 07:08 nie pomyl mnie z jojo bron Boze Odpowiedz Link Zgłoś
quickly jojo znow sie podszywasz za JD? 11.11.02, 07:28 nawrzucales panienkom na "Romantica" od sprzataczek, a teraz znowu tutaj zaczeles rozrabiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JD Re: jojo znow sie podszywasz za JD? IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 07:33 quickly napisał: > nawrzucales panienkom na "Romantica" od sprzataczek, a teraz znowu tutaj > zaczeles rozrabiac? To nie ja to jojo ale co ty tam robiles ? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: jojo znow sie podszywasz za JD? 11.11.02, 07:38 Widzialem, ze ostatnio ochrzciles jako John (czasami bylo john). Czyzbys przeszedl moze na katolicyzm? A jak sprawa z twoim zalatwianiem sie? Zdazasz juz dosjsc do kibla zanim zrobisz w pory, czy jeszcze nie? Dali ci tu ostanio popallic, co jojo???? Jezdzili na tobie jak na lysej kobyle, ze cale forum sikalo ze smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JD Re: jojo znow sie podszywasz za JD? IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 07:41 Jaki John? ja naprawde nie jestem jojo , byc moze zauwazysz to po stylu pisanie .AOL jest w US najpopularniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: jojo znow sie podszywasz za JD? 11.11.02, 07:45 Jetes jojo! Poelniasz te same bledy ortograficzne. Teraz kiedy chmury zbieraja sie nad USA myslisz o emigracji do spokojnej australii, co? I dla ciebie miejsce sie tutaj znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JD Re: jojo znow sie podszywasz za JD? IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 07:49 quickly napisał: > Jetes jojo! Poelniasz te same bledy ortograficzne. Teraz kiedy chmury zbieraja > > sie nad USA myslisz o emigracji do spokojnej australii, co? I dla ciebie > miejsce sie tutaj znajdzie. Jeszcze raz ; nie jestem jojo i....o jakich chmurach ty piszesz he he he .Do Australii? he he he ...a po co? mysliwym nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: jojo znow sie podszywasz za JD? 11.11.02, 08:00 Jojo nie bylbym taki tego pewny. Kto wie czy Fredzio, nawalony kangur, nie bedzie cie jeszcze wozil po Sydnej na ramie od roweru! He, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JD Re: jojo znow sie podszywasz za JD? IP: *.proxy.aol.com 11.11.02, 08:04 quickly napisał: > Jojo nie bylbym taki tego pewny. Kto wie czy Fredzio, nawalony kangur, nie > bedzie cie jeszcze wozil po Sydnej na ramie od roweru! He, he, he...A moze ty masz na mysli izrael quickly? Jojo i fredzio to zydki....ale w australii hm nic mi nie przychodzi do glowy o tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: jojo znow sie podszywasz za JD? 11.11.02, 08:10 co ty jojo, to ty juz swojego kumpla Fredzia od Zydkow wyzywasz!? Ty, a moze ty jestes nieuleczalnie chory? Slyszalem, ze ludzie tuz przed smiercia maja takie stany blogosci. Jojo, nie masz czasem raka, albo cos? Odpowiedz Link Zgłoś