Dodaj do ulubionych

CZECHOSLOWACJA

IP: 12.34.56.* 16.10.01, 21:25
Czy ktos mnie moze uswiadomic gdzie lezy kraj o nazwie CZECHOSLOWACJA?
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: CZECHOSLOWACJA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 16.10.01, 21:30
      widocznie dziennikarze "Gazety" przespali ostatnią dekadę, bo nie zauważyli
      rozpadu naszego południowego sąsiada.
    • Gość: kolkos Re: CZECHOSLOWACJA IP: 12.34.56.* 16.10.01, 22:02
      Gdyby ktos nie wiedzial o co mi chodzi cytuje fragment artykulu "Ameryka
      krytykuje Izrael"

"Pragniemy powodzenia i rozkwitu niezawisłego państwa palestyńskiego. Sądzimy,
      że im lepiej będzie Palestyńczykom, tym lepszych sąsiadów będziemy mieli" -
      powiedział Peres dziennikarzom w czasie wizyty w Czechosłowacji.

To gdzie lezy ta CZECHOSLOWACJA ??????
      • Gość: Dariusz Re: CZECHOSLOWACJA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 22:58
        Gość portalu: kolkos napisał(a):

> Gdyby ktos nie wiedzial o co mi chodzi cytuje fragment artykulu "Ameryka
        > krytykuje Izrael"
        >
        > "Pragniemy powodzenia i rozkwitu niezawisłego państwa palestyńskiego. Sądzimy,
        > że im lepiej będzie Palestyńczykom, tym lepszych sąsiadów będziemy mieli" -
        > powiedział Peres dziennikarzom w czasie wizyty w Czechosłowacji.
        >
        > To gdzie lezy ta CZECHOSLOWACJA ??????

KIEDYŚ LEŻAŁA PÓŁTORA KILOMETRA OD MOJEGO DOMU, ALE OD 1993 ROKU SIĘ STRACIŁA !
        MÓJ KUMPEL ZROBIŁ KIEDYŚ KAWAŁ CELNIKOM W CIESZYNIE. JECHALIŚMY 2 STYCZNIA . NA
        PRZEJŚCIU GRANICZNYM W CIESZYNIE CELNIK ZAPYTAŁ SIĘ : DOKĄD JEDZIECIE ?
        KUMPEL ODPOWIEDZIAŁ : DO CZECHOSŁOWACJI. NA TO CELNIK : NIE MA TAKIEGO PANSTWA.
        NA TO KUMPEL : NIEMOŻLIWE, TRZY DNI TEMU JESZCZE BYŁO !

• Gość: Dariusz Re: CZECHOSLOWACJA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:01
          OPISANE ZDARZENIE MIAŁO MIEJSCE 2.1.1993.
          FAKTEM JEST , ŻE PÓŹNIEJ DOKŁADNIE NAS PRZETRZEPALI !
    • Gość: Krzych Re: CZECHOSLOWACJA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:19
      A może chodzi o podróż w czasie? Peres zatrzymał się własnie na robocze
      spotkanie w Czechosłowacji będąc w drodze do Związku Radzieckiego? A "Gazeta"
      może ma już przecieki, ze wkrótce, na prośbę Izraela, zwycięski kontyngent
      radziecki w Afganistanie rozpocznie polowanie na młodego jeszcze stosunkowo
      Osamkę Bin Ladena, który za kilkanaście lat będzie groźnym terrorystą. W końcu
      nigdy nie wiadomo, czym Mosad dysponuje i co wymyśli ;-)
      • Gość: wrak Re: CZECHOSLOWACJA IP: *.*.*.* 17.10.01, 01:33
        Oddajmy CZECHOSLOWACJE palestyńczykom. BędziemyŔÓĺ=eD�7d�ßđ�őŮB1siadŏw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka