Gość: kolkos IP: 12.34.56.* 16.10.01, 21:25 Czy ktos mnie moze uswiadomic gdzie lezy kraj o nazwie CZECHOSLOWACJA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Re: CZECHOSLOWACJA IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 16.10.01, 21:30 widocznie dziennikarze "Gazety" przespali ostatnią dekadę, bo nie zauważyli rozpadu naszego południowego sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolkos Re: CZECHOSLOWACJA IP: 12.34.56.* 16.10.01, 22:02 Gdyby ktos nie wiedzial o co mi chodzi cytuje fragment artykulu "Ameryka krytykuje Izrael" "Pragniemy powodzenia i rozkwitu niezawisłego państwa palestyńskiego. Sądzimy, że im lepiej będzie Palestyńczykom, tym lepszych sąsiadów będziemy mieli" - powiedział Peres dziennikarzom w czasie wizyty w Czechosłowacji. To gdzie lezy ta CZECHOSLOWACJA ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: CZECHOSLOWACJA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 22:58 Gość portalu: kolkos napisał(a): > Gdyby ktos nie wiedzial o co mi chodzi cytuje fragment artykulu "Ameryka > krytykuje Izrael" > > "Pragniemy powodzenia i rozkwitu niezawisłego państwa palestyńskiego. Sądzimy, > że im lepiej będzie Palestyńczykom, tym lepszych sąsiadów będziemy mieli" - > powiedział Peres dziennikarzom w czasie wizyty w Czechosłowacji. > > To gdzie lezy ta CZECHOSLOWACJA ?????? KIEDYŚ LEŻAŁA PÓŁTORA KILOMETRA OD MOJEGO DOMU, ALE OD 1993 ROKU SIĘ STRACIŁA ! MÓJ KUMPEL ZROBIŁ KIEDYŚ KAWAŁ CELNIKOM W CIESZYNIE. JECHALIŚMY 2 STYCZNIA . NA PRZEJŚCIU GRANICZNYM W CIESZYNIE CELNIK ZAPYTAŁ SIĘ : DOKĄD JEDZIECIE ? KUMPEL ODPOWIEDZIAŁ : DO CZECHOSŁOWACJI. NA TO CELNIK : NIE MA TAKIEGO PANSTWA. NA TO KUMPEL : NIEMOŻLIWE, TRZY DNI TEMU JESZCZE BYŁO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: CZECHOSLOWACJA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:01 OPISANE ZDARZENIE MIAŁO MIEJSCE 2.1.1993. FAKTEM JEST , ŻE PÓŹNIEJ DOKŁADNIE NAS PRZETRZEPALI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: CZECHOSLOWACJA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 23:19 A może chodzi o podróż w czasie? Peres zatrzymał się własnie na robocze spotkanie w Czechosłowacji będąc w drodze do Związku Radzieckiego? A "Gazeta" może ma już przecieki, ze wkrótce, na prośbę Izraela, zwycięski kontyngent radziecki w Afganistanie rozpocznie polowanie na młodego jeszcze stosunkowo Osamkę Bin Ladena, który za kilkanaście lat będzie groźnym terrorystą. W końcu nigdy nie wiadomo, czym Mosad dysponuje i co wymyśli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrak Re: CZECHOSLOWACJA IP: *.*.*.* 17.10.01, 01:33 Oddajmy CZECHOSLOWACJE palestyńczykom. BędziemyŔÓĺ=eD�7d�ßđ�őŮB1siadŏw Odpowiedz Link Zgłoś