itp432 11.06.06, 07:23 No - Olmertówna :) Też Dana www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3261125,00.html A towarzystwo lokalnych i zagranicznych buraków zaraz się rozdarło, że wstyd i hańba i zdrada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itp432 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 11.06.06, 07:25 Some 200 left-wing activists marched outside the house of IDF Chief of Staff Dan Halutz at the Tzahala neighborhood in Tel Aviv Saturday evening, to protest the killing of civilians in Gaza on Friday. The demonstrators chanted slogans such as "Tzahala residents, there's a murderer in your neighborhood," and raised signs calling on the government to "put a stop to the murder of civilians" and stating, "Halutz is a killer, the intifada shall prevail." Activists also shouted, "neighbors, ask Halutz why he's killing children and how many." Dana Olmert, the daughter of Israel's Prime Minister Ehud Olmert, also took part in the demonstration. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 11.06.06, 07:36 kurrrrrka, ta demokracja israelska..... corcia przeciw ojcu.... nu, ale sam wiesz, jak to jest z dziecmi... jak widac nie tylko ja szwarce haje w rodzinie, ona tez.... ale udalo ci sie, cepek... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 11.06.06, 07:44 dana33 napisała: > kurrrrrka, ta demokracja israelska..... corcia przeciw ojcu.... nu, ale sam > wiesz, jak to jest z dziecmi... jak widac nie tylko ja szwarce haje w rodzinie, > > ona tez.... Taka to demokracja, że trzeba przeciw niej protestować bo pozwala na zabijanie ale dobrze - jakaś Dana przynajmniej powiedziala temu Danowi, co o nim mysli > ale udalo ci sie, cepek... :)))) pudlo pudlo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 11.06.06, 08:00 nu, jak wiadomo i ty i ja ludzie uparci. ja uwazam ze ty cepek a ty uwazasz ze ty pudlo...... najwazniejsze, ze sie usmiechasz od rana... ja tez... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: samonienawidząca sie-nie wie co czyni 11.06.06, 10:47 I niech jej będzie. Ważne, ze do buraków nie należy. Tych co to chcą się ze wszystkim zrównać z sąsiadami, na zasadzie, jak oni to robią to nam tez wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 A tu - no proszę 11.06.06, 11:17 toż to tamtejsza Kazia Szczuka! "Uma filha (Dana Olmert) é lésbica assumida e docente de letras na Universidade de Tel Aviv" pt.wikipedia.org/wiki/Ehud_Olmert A tu - aż się wierzyć nie chce: "Olmert's 4 children never served in the army, quite the opposite, his daughter is a mahsom watch activist, so basicly she is serving the Hamas, his two sons refused to enlist to the idf and ran to the US, they are yesh gvul activist (a groups that harrasses Israelis and tries to jail IDF soldiers), his 4th daughter didnt serve either." tinyurl.com/naqdm Czemu ten stary Olmert tak się wyrodził z tej rodziny? Czarna owca Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Mahsom Watch 11.06.06, 11:22 "Machsom Watch is open exclusively to women. Our, quiet but assertive, presence at checkpoints is a direct challenge to the dominant militaristic discourse that prevails in Israeli society. It demands accountability on the part of the security forces towards the civilian estate, something hitherto almost unheard of. Machsomwatchers comprise a wide spectrum of ages and backgrounds, with a definite bias towards mature, professional women. All members are Israeli. The group is politically pluralistic within the context of opposition to the occupation and a commitment to human rights." www.machsomwatch.org/eng/aboutUsEng.asp?link=aboutUsEng&lang=eng Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Yesh Gvul 11.06.06, 11:27 "An Israeli peace group that has shouldered the task of supporting soldiers who refuse assignments of a repressive or aggressive nature. The brutal role of the Israel Defence Force (IDF) in subjugating the Palestinian population places numerous servicemen in a grave moral and political dilemma, as they are required to enforce policies they deem illegal and immoral. The army hierarchy demands compliance, but many soldiers, whether conscripts or reservists, find that they cannot in good conscience obey the orders of their superiors." www.bapd.org/gye-ul-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A tu - no proszę 11.06.06, 13:49 nu, widzisz? uczcie sie demokracji od rodziny olmert. bo wy jeszcze daleko nie demokracja..... Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: A tu - no proszę - ale bałagan 11.06.06, 13:55 U nas za dziadka wziętego przymusowo do Wehrmachtu i dezertera z tegoż wykończono Tuska jako kandydata na prezydenta. Wartości jakieś są. A tam? Olmert jedno, dzieciary co innego, nazłośc ojcu i państwu, jeszcze nie wiuem co żona. Pewnie też nie ogranicza się do robienia gefilte fisz Jeden wielki burdel Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A tu - no proszę - ale bałagan 11.06.06, 14:00 nu, widzisz, zgadzam sie z toba, wartosci jakies sa, jakies... byle jakie, jak sobie was czytam tutaj w ostatnich dniach. nawet gorzej jak byle jakie. nie macie zadnych wartosci oprocz dokopywania. nie specjalnie ciekawie wyglada w polsce, musze powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: A tu - no proszę - ale bałagan 11.06.06, 14:05 lepsze bylejakie niż zadne Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A tu - no proszę - ale bałagan 11.06.06, 14:18 rzeczywiscie, cepek? a skad ty wiesz, jakie my mamy wartosci? bo wiesz, jakbysmy nie mieli zadnych, to by tzw. palestynscy arabowie spali dzisiaj pod golym niebem, albo w ruinach. wszyscy. znaczy sie ci, ktorzy by przezyli. tak ze pie..sz i to na calego. Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: A tu - no proszę - ale bałagan 11.06.06, 14:28 Macie - kupujecie za nię broń A poza tym u was wszystko możliwe, nawet że bryza zmienia tor pocisku artyleryjskiego. Jakoś nikt nie wspomina o superhuraganie. Dobrze że przynajmniej ta inna Dana to widzi i odpowiednio się odnosi. > tak ze pie..sz i to na calego. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A tu - no proszę - ale bałagan 11.06.06, 14:55 nu, cepek.... co znow manipulujesz? dalam ci pare przykladow, dlaczego zdarza sie, ze pocisk trafie nie w cel. akurat huragan ci pasuje? niby nie wiesz, ze nie zawsze pociski padaja dokladnie w cel? natomiast swqrwysyn, ktory idzie do dyskoteki i tam sie wysadza, ten trafia zawsze w cel, ponial? git. nie pieprz tu o moralnosci naszej i naszych wartosciach. spojrz sie na twoje wlasne, jak to zawsze bronicie terrorystow, a o naszych ofiarach ani slowa. chyba ze "tak to wyglada jak sie kradnie cudze tereny"... tamta moralnosc i tamte wartosci macie... Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: A tu - no proszę - ale bałagan 11.06.06, 15:14 dana33 napisała: > nu, cepek... To do mniue? Trzeba przwidywać, że może nie trafić w cel. Wasze ryzyko, i nie wyszło. Wyszła bezcelowa, okrutna, tym bardziej że bezcelowa masakra. Co ma wspólnego atak na dyskotekę z masakrą ludzi na plaży? Zastanów się, jesli możesz, jeśli w ogóle potrafisz. Chcesz usprawiedliwić jedno drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A tu - no proszę - ale bałagan 11.06.06, 21:45 co ma wpolnego cepek? nic nie ma. tylko ci pod nos podtykam, ze my najwyzej mozemy sie pomylic, a oni ida na cywilow z premedytacja i planem. ale ty nigdy nie byles zdolny do prawdy, wiec jak zawsze z toba mozna tylko przyjemnie bla bla bla, a powaznie rozmawiac nigdy nie bylo mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: samonienawidząca sie-nie wie co czyni 11.06.06, 13:47 nu, widac aki, zes duzo zrozumial bedac tutaj. zmarnowany czas byl... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: samonienawidząca sie-nie wie co czyni 11.06.06, 13:57 bynajmniej.nie był zmarnowany-ale ty tego i tak nie zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: samonienawidząca sie-nie wie co czyni 11.06.06, 14:04 rozumiem bardzo dobrze. zmarnowany absolutnie. przynajmniej ze strony israelczykow. nie tylko ze ty nic nie zrozumiales, to jeszcze nicha... ale jakim sie okazales potem, to dopiero bylo zdziwienie w niektorych israelskich domach.... nu, jak wiesz, czlowiek sie uczy cale zycie.... w sumie aki, nieciekawie wygladasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: samonienawidząca sie-nie wie co czyni 11.06.06, 14:07 faceci wyglądają ciekawie dopiero jak mają giwerę w owłosionych łapach symbole na czapkach nieważne. Mogą być różne orły i rózne rodzaje gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: samonienawidząca sie-nie wie co czyni 11.06.06, 14:14 opinie twoje & co są mi absolutnie obojętne. to że byłem w masadzie nie znaczy że stanę zwolennikiem poglądów masada org. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: samonienawidząca sie-nie wie co czyni 11.06.06, 14:19 nu, widzisz jak nic nie zrozumiales? nie o massadzie myslalam. ale o pewnej ulicy graniczacej z dwoma jerozolimskimi dzielnicami. nu, ty rzeczywiscie nic, albo bardzo niewiele rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mowiac 11.06.06, 22:57 Wstyd! Po prostu wstyd! Ze masz jeszcze czelnosc sie tu pokazywac? Nie rozumiem... dana33 napisała: > ale jakim sie okazales potem, to dopiero bylo zdziwienie w niektorych > israelskich domach.... nu, jak wiesz, czlowiek sie uczy cale zycie.... w sumie > aki, nieciekawie wygladasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mow 12.06.06, 07:52 nu widzisz aki? zostales zaakceptowany i pochwalony przez czolowego manipulanta i klamce forum.... to nie ja cie obwolalam antysemita.... jak sie ta zgraja drzewieckiego akceptuje, to nim jestes.... nalezysz do nich.... nie rozczarowales i nie zawiodles ich... nu, mozesz by dumnym.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mow 12.06.06, 10:23 jak wiesz nie potrzeba mi niczyjej akceptacji.ani tej ani tamtej. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mow 12.06.06, 10:56 Jesli nie czytales to przeczytaj "Kompleks Portnoya" Philipa Rotha. fajnie opisuje poczucie winy jako metode wychowawcza w rodzinach zydowskich. Nu zawiodles aaki... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mow 12.06.06, 11:07 czytałem go tak dawno,że zapomniałem o czym tam było.(momenty były) ;-) jestem juz za stary na jakies nowe sposoby wychowawcze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mow 12.06.06, 15:41 aaki napisała: > czytałem go tak dawno,że zapomniałem o czym tam było.(momenty były) ;-) > jestem juz za stary na jakies nowe sposoby wychowawcze :-( jestes juz za stary na wciskanie ciemnot przez kogos kto powinien dawac dobre rady sobie a nie innym. nie ma nic gorszego jak kogos goscic a potem wyzywac sie przed calym swiatem wypominajac mu goscine i terroryzowac go,aby popieral swoje,chore i zboczone idee w zamaian za to,ze nie bedziesz opluwany w dal 24/7. fuj co za dno,przynajmniej teraz zrozumiales to co czesc z nas wiedziala po wymianie 3 zdan z tymi typami spod ciemnej gwiazdy.brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mow 12.06.06, 15:48 o przepraszam! za gościnę,a raczej za pewną pomoc w trakcie pobytu (bo gosciły mnie siostry z misji polskiej-odpłatnie zresztą)serdecznie podziękowałem a to że moje poglądy w pewnych sprawach różnią sie od danowych & co-nigdy tego nie ukrywałem i nie po to zresztą jechałem aby zmieniac swoje czy czyjeś przekonania Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mow 12.06.06, 15:52 aaki napisała: > o przepraszam! za gościnę,a raczej za pewną pomoc w trakcie pobytu (bo gosciły > mnie siostry z misji polskiej-odpłatnie zresztą)serdecznie podziękowałem > a to że moje poglądy w pewnych sprawach różnią sie od danowych & co-nigdy teg > o nie ukrywałem i nie po to zresztą jechałem aby zmieniac swoje czy czyjeś prze > konania nie o to chodzi aaki i mnie nie musisz niczego tlumaczyc,dla mnie jest to jasne widzac co,kto i jak. chodzi o to,ze zboczeniec z ktorym sie widziales przez pare dni popycha cie do sciany,myslac,ze jest twoim panem. chyba i ty i ja wiemy o co chodzi. to dla mnie jest wlasnie obrzydliwe i godne pogardy. jak mozna sie w ten swinski sposob zachowywac opisujac jeszcze te swoje zboczenia i zwyrodnienia na forum. to jest gorsze od dna. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mow 12.06.06, 15:56 z natury jestem raczej tolerancyjny i staram się widzieć rózne aspekty jednego zagadnienia-choć dana uznała ze nie mam kręgosłupu moralnego bo siedzę okrakiem i na dodatek lekarz!!!!!!!!!! hahahaha. co więcej ma lekarz do ereca niż kazdy inny? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mow 12.06.06, 16:02 aaki napisała: > z natury jestem raczej tolerancyjny i staram się widzieć rózne aspekty jednego > zagadnienia-choć dana uznała ze nie mam kręgosłupu moralnego bo siedzę okrakiem > i na dodatek lekarz!!!!!!!!!! > hahahaha. co więcej ma lekarz do ereca niż kazdy inny? hahaha raczej sie spytaj co ma dana do dawania rady komukolwiek,w tym tobie? to raczej ona powinna skorzystac z uslog dobrego wracza od banki,bo jej szwankuje,i to porzadnie i to od dawna. a na kregoslup najlepsze plywanie,cos mi sie wydaje,ze i ja skoncze z bieganiem,za duzo wstrzasow:( Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Nu zawiodles aaki na calej linii - krotko mow 12.06.06, 16:06 uwazam,że w sumie nie ma o czym gadac, ot co ! Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa dana rzecznik mordercow 12.06.06, 08:23 to.. ta forumowa manipulantka ukryta za murem , z bunkra wciska azjatycka propagande nienawisci i segregacji rasowej wsrod tej samej!! rasy arabsko-zydowskiej na polskim!! forum bezszczelna zydowa Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 09:38 www.haaretz.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=725483 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 10:31 nu, wlasnie cepek, i cepek i itp uwielbiaja haaretz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 10:34 Oraz piłkę nożną. Hłehłe Ale tu chodzi o rodzinkę Olmertów. Skład i drogi zyciowe dają do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 10:37 zmien szybko styl, cepek, bo to "ale tu chodzi o..." to tez typowe... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 10:43 Chodziłąś w Polsce do szkoły? Umiesz pisać po polsku? Tak? To przestń stękać. Co z Olmertami? Bo w wątku chodzi o nich. Idzie o nich. O nich mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 10:57 nu, nie udawaj cepek.... a o co ci chodzi? co ci nie pasuje u olmertow? znowu chce ci sie pogadac a nie ma z kim, tylko ze mna? co sie dzieje u olmertow w domu to nie jest ani moja ani twoja sprawa, on jest tez private person oprocz tego, ze jest premierem. masz dzieci, to wiesz, ze przewaznie ida w innym kierunku jak rodzice. a ja moge tylko powiedziec hut up (znasz przeciez niemiecki i jako cep i jako itp nie zapomniales, nie?), ze malzenstwo olmerta jest doskonale mimo roznych pogladow politycznych. u ciebie to by nie poszlo, bo albo tak jak ty myslisz, albo won, jak mowisz, nie? nu, ty demokrata, wiadomo.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 11:05 Olmert osoba publiczna, to i dzieci też się robią publiczne. Szaron z bratem też miał machlojko-pierepałki. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 11:09 aha. to moze pogadamy o synu walesy, co to po pijanemu robil wypadki drogowe i inne historyjki? bo wiesz cepek..... jak juz dzieci osob publicznych sie omawia, to wole protesty olmertownej niz wypadki drogowe i pijanstwo walesowicza. jej protesty przynajmniej nie rania i nie zabijaja czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 11:24 A gadaj. Sam go nie lubię, to jeszcze poprę. Słynna jak to było pomroczność jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 11:28 nu, typowe.... ty tylko rozmawiasz o tych, ktorych lubisz, co? olmertownej rozumiem lubisz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 11:37 Nic nie rozumiem, jakiś groch z kapustą olmertównej lubisz ? może być albo olmertówny nie lubisz albo olmertównę lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 11:39 masz oczywiscie racje... a to poprawianie polskiego to tez cepowskie.. zmien styl, juz ci powiedzialam.. Odpowiedz Link Zgłoś
itp432 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 11:53 ucz się zamiast odpyskowywać ruki pa szwam i uczyć się uczyć i jeszcze raz uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana protestuje w Tel Awiwie 13.06.06, 11:57 o, kapralczik sie odezwal.... w tyl zwrot i marsz... Odpowiedz Link Zgłoś