aaki 24.06.06, 20:31 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3266113,00.html +opinie czytelników Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1ja Re: ?+ 24.06.06, 20:35 A moze bys notatke jakas pozytywna z prasy krajowej przytoczyl? Co ty tylko o rabinach? Czy wsrod ksiezy nic madrego sie nie zdarza? Moze hute jakas nowa wybudowali? Moze ktos krolowa pieknosci zostal? Albo jakas baba po 18 miesiacach slonia urodzila? A ty tak o zydach tylko-Nuda! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ?+ 24.06.06, 20:50 oj zdarza sie ,zdarza wsród księży wiele rzeczy,nie zawsze dobrych tym niemniej raczej nie nawołują do zabijania bliżnich opierając sie na swietych ksiegach i zachwyconych głosach czytelników ich wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: ?+ 24.06.06, 21:03 No to,wlasnie,napisz cos o tych pozytywistaxh. A latali niektorzy z "bog z nami" na blachach rzemieni. A najlepiej napisz cos o hucie nowej lub kopalni. Ale cos z KRAJU. Bo co tylko zydom propagande robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: ?+ 24.06.06, 21:25 Gryzoniu. Wykaz jednak zainteresowaniem swoj nacja,a nie jakimis zydami. Oswiec swiat dobrymi przykladami. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki podobaja mi sie koncepcje tego rebego 24.06.06, 21:28 choć nie jest czystym aryjczykiem to jednak widać tam głęboką ideowość. a jeszcze lepsze są opinie czytelników yediotha z izraela. cymes!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: podobaja mi sie koncepcje tego rebego+ 24.06.06, 21:36 Gdzie tobie do aryjczyka. Zaloze sie,ze jestes potomkiem jakigos najezdcy ze stepow kazachskich. Zwyczaj mieli podczas najazdow liczebnosc rodzaju ludzkiego powiekszac. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: podobaja mi sie koncepcje tego rebego+ 24.06.06, 21:37 z pewnością nie jestem takin ubermenschem jak twój rebe Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: podobaja mi sie koncepcje tego rebego+ 24.06.06, 21:51 >>>>>>>>>>>><aaki napisała: > z pewnością nie jestem takin ubermenschem jak twój rebe <<<<<<<<<<<<< Ale w oczach prawdziwego aryjczyka z pewnoscia nim jestes. W moich oczach,oczach Zyda, jestes,jednak,zwyklym czlowiekiem. Moze i niegodnym tej nazwy.A jednak. Czy Kazach dla ciebie jest podludziem? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ?+ 24.06.06, 21:28 pewnie ze nie nawoluja do smierci, chloptys...... nawojuja tylko do nienawisci i maja ganc zachwyconych sluchaczy..... maja nawet wlasne radio, zeby cala polska mogla ich sluchac, a nie tam jaka mala wzmianka w gazecie.... do nienawisci ksieza nawolywali tez w jedwabnem..... no i wszyscy wiemy, czym o sie skonczylo.... oj chloptys, chloptys, poskapil ci rozumu ten zydowski bog, ale za to dal duuuuzo ochoty do odemszczenia.... tak trzymac.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ?+ 24.06.06, 21:34 bóg nie jest żydowski.coś ci sie pod koczkiem znowu pomieszało Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: ?+ 24.06.06, 22:18 nu, chloptas..... jego mame byla zydowka..... jego tate u zydow , jozio, tez byl zydem. wy twierdzicie ze on syn boski. to moze siem mame puscila raz, ale jako zydowka wtedy, to sie mogla puscic tylko z zydem, a nie z gojem. wiec jak by sie nie krecilo, wychodzi ze bog jest zydem..... koczek? jak ty pamietasz, ze ja mam koczek, to ja juz zaczynam rozumiec jak ty myslisz... oj chloptas, chloptas.... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ?+ 24.06.06, 22:23 ty lepiej dana idz pod wasza scianę płaczu popodskakiwać-wierząca, niewierząca-nieważne ale dobrze ci to zrobi bo troche fetu stracisz Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: ?+ 24.06.06, 22:25 Aki twoju mat. Zaczynasz juz gledzic. Konceptu ci brak? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ?+ 24.06.06, 22:36 ja zaczynam ty robisz to juz od dawna. takoz i twoju mat Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ?+ 24.06.06, 22:40 tez jestem za. Tam pod ta sciana musi strasznie smierdzic, gdy wszystkie taki tluste i spocone fety podskakuja i sie kiwaja, Oszczedzaj swoj fat i nie psuj powietrza Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Teraz pewnie nie nawoluja, ale jeszcze nie tak 24.06.06, 23:52 ...jeszcze nie tak dawno temu nawolywali...katoliccy nawolywali w Chorwacji, prawoslawni w Serbii. Nie wiem aaki jak dla ciebie, ale dla mnie opinia duchowych przewodnikow obojetnie jakich wyznan w kwestiach politycznych nie jest miarodajna..a ze niejako na skroty idzie za taka opinia gross wyznawcow, coz, psychologia spoleczna sie klania. aaki napisała: raczej nie nawołują do zabijania bliżnich opierając sie na swietyc > h ksiegach i zachwyconych głosach czytelników ich wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 [...] 24.06.06, 21:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Brawo IDF znowu 2 zbirow arabskich wylusk 24.06.06, 21:32 nu, jak znam sprawy, to zostana skazani, wsadzeni do ciupy, karmieni i leczeni przez nas tylko po to, zeby potem sluzyli do wymiany z naszymi jencami... wiesz, w stosunku 3 zabitych israelczykow na 400 zywych sqrwysynow..... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Brawo IDF znowu 2 zbirow arabskich wylusk 24.06.06, 21:36 a kazdy na tym swiecie by wolal odwrotnie, chyba w to,znajac europe nie watpisz Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Brawo IDF znowu 2 zbirow arabskich wylusk+ 24.06.06, 21:38 Co za mania wielkosci. Duren za KAZDEGO sie uwaza. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Brawo IDF znowu 2 zbirow arabskich wylusk 24.06.06, 22:20 mowisz krystek, ze wolalbyc odwrotnie? 3 zabitych sqrwysynow na 400 israelczykow? hihihi.... nigdy nie udalo im sie miec tylu israelczykow w rekach.... ale pamietam te wymiany po wojnie 6 dniowej: 5 armia egipska na 7 israelczykow..... to byla wymiana, nie krystek???? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki swiątobliwy rebe oraz "the most ethical army" 24.06.06, 21:40 to bardzo pokojowa mieszanka.lepiej juz byc nie może Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 [...] 24.06.06, 21:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: aaka islamusku w Sudanie araby juz 2 miliony+ 24.06.06, 21:53 Nie! On u Hodzy Nasreddina na przeszkoleniu byl. I od tego czasu osla na plecach targa. Dlatego mu umysly wysychaja. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "if someone comes to kill you, kill him first" 24.06.06, 22:55 I jak tu Hitlerowi robic zarzuty? Przeciez uwazal sie za obronce Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Straszne - wystarczy nazwac to "wojna" 24.06.06, 22:59 Przy takim stosunku sil!!! Nazywac to "wojna"... ??? To tak, jakby Auschwitz albo Babi Jar tez byly "wojna". "And in war as in war. Civilians get hurt in war – including women, children and the elderly" Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaurn zapomnial, ze bez USA nie da sie bronic Europy :) 24.06.06, 23:00 goldbaum napisał: > I jak tu Hitlerowi robic zarzuty? Przeciez uwazal sie za obronce Europy. I mial racje :) Tyle tylko, ze Europe w 20-tym wieku mozna bronic tylko z pomoca USA :) Udowodnily to dwie wojny Swiatowe :) Ale co mozna sie spodziewac po austriackim prowincjuszu - Hitlerze ? Ze o islamuskach juz nie wspomne :) Ci nawet wiedzy Stalina nie maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum a juz najciekawsze jest to porownanie... 24.06.06, 23:01 Izraela do Dawida... :-) Palestyna Goliatem? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Recepta dla Gazy tez juz jest :-) 24.06.06, 23:05 Z Talmudu! Artillery vs. Qassams "When we lay siege to a city in order to capture it, do not encircle it on all sides. Rather, you must allow the enemy room to flee, in order to save their lives" Wszystko jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: aaki Krystian 25.06.06, 00:12 Z checia podalbym wam reke ale za duzo lajna BW kreci sie kolo was. Odpowiedz Link Zgłoś