quickly 28.10.01, 03:35 WallSt, nie szczyp sie!!! Opowiedz nam swoje dzieje. (Moze to twoja ostatnia okazja?) Co robisz na Greepoincie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WallSt Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 03:40 quickly napisał(a): > WallSt, nie szczyp sie!!! Opowiedz nam swoje dzieje. > (Moze to twoja ostatnia okazja?) > Co robisz na Greepoincie? Gowno ci do tego palancie z austerlitz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zsypek Dlaczego austerlitz? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 03:47 Gość portalu: WallSt napisał(a): > Gowno ci do tego palancie z austerlitz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALLST Re: Dlaczego austerlitz? IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 04:24 Gość portalu: Zsypek napisał(a): > Gość portalu: WallSt napisał(a): > > > Gowno ci do tego palancie z austerlitz! > > Sorry,mialo byc :palancie z aus tej lisch !!! Sorry ,again. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt 28.10.01, 03:48 Ty, Wallpaper, ty sie nawet na historii i geografii znasz! austerlitz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallst Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 04:00 quickly napisał(a): > Ty, Wallpaper, ty sie nawet na historii i geografii znasz! > austerlitz!!! Sorry,Elbing na mysli mialem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 04:04 quickly napisał(a): > Ty, Wallpaper, ty sie nawet na historii i geografii znasz! > austerlitz!!! Sorry doktorku rolnictwa,popros o pomoc Leppera,on sie nie ksztalcil,w Polsce ministrem zostal,a TY GNOJU do Australii spieprzyles jako uczony i gnojem dla gnoja jestes,HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt 28.10.01, 04:12 Egon, Ja Cie, moj maly anioleczku, zaczynam coraz bardziej lubiec!!! Moj drogi przyjacielu, nawet nie wiesz jak fajnie bylo na plazy. Zaluj!!! (Bardzo mi przykro, ale Australia, to nie Greenpoint.) Uwazj na siebie, zwlaszcza na nisko latajace samoloty. I nie wchodz do wysokich budynkow. Pa. P.S. Pamietaj, Egonku, poczte otwieraj w masce gazowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WALLST Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 04:11 quickly napisał(a): > Ty, Wallpaper, ty sie nawet na historii i geografii znasz! > austerlitz!!! Jeszcze raz morde otworzysz,to powiem nawet wszystkim,jakie buty niewymiarowe nosisz,kaleko.Ja wiem,ze twoje stopy nierowne sa,tylko ja to wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt 28.10.01, 04:14 Egonek, Nieladnie tak sie podszywac pod mojego kolege Wallpapera. No, idz juz spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 04:18 quickly napisał(a): > Ty, Wallpaper, ty sie nawet na historii i geografii znasz! > austerlitz!!! Nie czaj sie TLUKU,PRZYGLUPIE,GNOJU, kiedys z laski ludzi germanskich wegetujacy (microwave+kapusta darmowa),zabyl? Hast du das vergessen? Did you forget it? CHAMIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt 28.10.01, 04:28 Egonek, Moglbys, moj drogi przyjacielu, wyrazic sie nieco jasniej w sprawie: "(microwave+kapusta darmowa)"& "z laski ludzi germanskich wegetujacy". Jest to bardzo intrygujacy watek! Poza tym, zawsze z wielka, naprawde nieukrywana przyjemnoscia czytam Twoje wpisy. Wiem, ile pracy i czasu poswiecasz na ich pisanie, a zwlaszcza na dobor zawsze tak bardzona elokwentych, zwiezlych slow i okreslen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Bond Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt i Egona... IP: *.96.252.64.snet.net 28.10.01, 04:22 Temu debilowi Egonowi musial ostatnio jakis murzyn ciezko skopac dupsko na 42 ulicy na Greenpoincie... Widocznie tym miejscem mysli to mu i zaszkodzilo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt i Egona... IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 04:30 Gość portalu: J.Bond napisał(a): > Temu debilowi Egonowi musial ostatnio jakis murzyn ciezko skopac dupsko na 42 > ulicy na Greenpoincie... > Widocznie tym miejscem mysli to mu i zaszkodzilo :)) Sorry DEBILU 007,42 ulica w Polsce,to jest dokladnym miejscem skrzyzowania z ulica -2987456 z lat wstecznych.Znajdz ja w historii swojego miasta,czyli..... ,a pozniej mordke otwieraj,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt i Egona... 28.10.01, 04:30 J.Bond, Nie pisz tak, bo ten glupek Egon gotow wyskoczyc przez okno!!! Chryste panie, przeciez ten biedny czlowiek (Egon) cierpi na ciezki przypadek schizofremii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallst Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt i Egona... IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 04:35 quickly napisał(a): > J.Bond, > Nie pisz tak, bo ten glupek Egon gotow wyskoczyc przez okno!!! > Chryste panie, przeciez ten biedny czlowiek (Egon) cierpi na ciezki przypadek > schizofremii!!! Od kiedy jehowa,w Chrystusa wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt i Egona... 28.10.01, 04:53 O przepraszam cie Egon, zapomnialem zupelnie jak kiedys uparczywie, ale z sukcesem, wytlumaczyles naukowcowi, dr WallSt, ze Swiadkowie Jehowy to czciciele sztucznych ogni i masla orzechowego. Tylko sie juz nie denerwuj, wloz cieple gacie i nie zapomnij zrobic siusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallst Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt i Egona... IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 04:33 Gość portalu: J.Bond napisał(a): > Temu debilowi Egonowi musial ostatnio jakis murzyn ciezko skopac dupsko na 42 > ulicy na Greenpoincie... > Widocznie tym miejscem mysli to mu i zaszkodzilo :)) Z ciebie J.Bond,jak z twojej corki,12-latki hurysa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dzieje przyglupa kryptonim WallSt i Egona... 28.10.01, 04:37 Egonku, Pamietaj ty jestes "Egon" nie Wallst... A teraz kilka glebokich oddechow. Odpowiedz Link Zgłoś