Dodaj do ulubionych

ale sie narobilo,curwa mac

IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 05:20
Ja quickly,dowiedzialem sie,ze Busch wycofuje wojska z Afghanistan,a na ich
miejsce MUSZA wyjechac polskie oddzialy z Balkanow,w ramach umowy wzajemnej
dotyczacej zobowiazania krajow zrzeszonych w NATO.U.S.A. zapewnia w tym wypadku
strzezenia pokoju na Balkanach,a polskim beretom zaleca kontynuowania walki z
terroryzmem Osama bin Laden-a,poza tym,U.S.A. pomoga sojusznikom polskim
dostawami lekow,namiotow i wodki,kiedy o to poprosza.I to wlasnie jest
odpowiedz sojusznikow,Wielka Brytania-TAK, Canada-TAK,Australia-TAK,Niemcy -
Tak.POLSKA,NAJSILNIEJSZY SOJUSZNIK UKLADU ,tez tak,ale od nas z daleka,MY
CHCEMY ZYC,DZIEKI WAM, SOJUSZNICY Z NATO!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • quickly Egon, spierdalaj pacanie 28.10.01, 05:28
      Znow sie, Egon, curwa podszywasz!!!
      Egon, ja tamym wyslalbym doborowe oddzialy eskimosow (w lecie) i pigmejow (w
      zimie) w ich strojach narodowych.
      A pozatym spodobal mi sie ten kawalek: "...U.S.A. pomoga sojusznikom polskim
      dostawami lekow,namiotow i wodki(!)..". Chyba zrobie sobie zaraz jakiegos
      drinka!
      • Gość: Quickly Re: Egon, spierdalaj pacanie IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 05:48
        quickly napisał(a):

> Znow sie, Egon, curwa podszywasz!!!
        > Egon, ja tamym wyslalbym doborowe oddzialy eskimosow (w lecie) i pigmejow (w
        > zimie) w ich strojach narodowych.
        > A pozatym spodobal mi sie ten kawalek: "...U.S.A. pomoga sojusznikom polskim
        > dostawami lekow,namiotow i wodki(!)..". Chyba zrobie sobie zaraz jakiegos
        > drinka!

Tylko nie pacanie Egon,po co znowu mieszasz?
        • quickly Re: Egon, spierdalaj kochanie 28.10.01, 05:55
          Egon sloneczko,
          O przejezyczenie, moj promyczku!!! Mialo byc oczywiscie "spierdalaj kochanie"!!!
          • Gość: quickly Re: Egon, spierdalaj kochanie IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 06:04
            quickly napisał(a):

> Egon sloneczko,
            > O przejezyczenie, moj promyczku!!! Mialo byc oczywiscie "spierdalaj kochanie"!!
            > !

sam juz nie wiem ,co pisze,bo mi odbija po Okocimie,curwa,zakochalem sie w
            Egonie, a ty Zocha spadaj, spadaj babo osmarkana... mam nowe plany...
            • Gość: Rabi Re: Egon, spierdalaj kochanie IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 06:09
              Gość portalu: quickly napisał(a):

> quickly napisał(a):
              >
              > > Egon sloneczko,
              > > O przejezyczenie, moj promyczku!!! Mialo byc oczywiscie "spierdalaj kochan
              > ie"!!
              > > !
              >
              > sam juz nie wiem ,co pisze,bo mi odbija po Okocimie,curwa,zakochalem sie w
              > Egonie, a ty Zocha spadaj, spadaj babo osmarkana... mam nowe plany...

AjAJAJ,nie klocci sie juz! Ty Quickly dupe nastaw,a Egon niech ci kija w nia
              wlozy i POKOJ nastanie,miedzy czlowiekiem i gojem, OK,quickkly?
      • Gość: Rabi Re: Egon, spierdalaj pacanie IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 05:55
        quickly napisał(a):

> drinka!

Kto jest kim na tym forum? Szybko mowic.
        • quickly Re: Egon, Rabi, quickly, pies Pluto, kotek.... 28.10.01, 06:01
          Rabi,
          Cicho, mamy do czynienia z schizofremikiem-okultysta! Rabi, pamietaj ty jestes
          Egon. Niezapomnij, Egon z *.proxy.aol.com. A reszta to podszywacze! Jak
          ktorego zobaczysz to wal z calej sily mlotkiem w ekran!
          • Gość: synek mojego taty,pijaka quickly IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 06:23
            quickly napisał(a):

> Rabi,
            > Cicho, mamy do czynienia z schizofremikiem-okultysta! Rabi, pamietaj ty jestes
            > Egon. Niezapomnij, Egon z *.proxy.aol.com. A reszta to podszywacze! Jak
            > ktorego zobaczysz to wal z calej sily mlotkiem w ekran!

dajcie mu po ryju,bo ten komunista mame i siostre moja gwalci co noc,do mnie tez
            sie dobieral,ale w ryj czerwony mu butem walnalem...
      • Gość: quickly Re: Egon, spierdalaj pacanie IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 06:32
        quickly napisał(a):

> drinka!

ajajaj,narobilo sie wg.starego islandzkiego przyslowia: tak juz bylo i tak
        bedzie,KOMUCH ZAWSZE SMIERDZIEC BEDZIE,jak pizda MATKI JEGO!!!!
    • Gość: sedzia Re: ale sie narobilo,curwa mac IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 06:29
      cicho chuje bo was zaraz porachuje!
      • Gość: Lawyer Re: ale sie narobilo,curwa mac IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 06:39
        Gość portalu: sedzia napisał(a):

> cicho chuje bo was zaraz porachuje!

OK.a ten chuj szybki,niech szybko spieprza z portalu,zanim sie rodacy nie
        obudza,i po ryju nie walna,Adwokat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka