indris 03.02.03, 13:37 Międzynarodowy kapitał nie daje za wygraną. Trzymaj się Chavez ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Catalina Re: Wenezuela/ Apele o ustąpienie Chaveza IP: 200.75.120.* 04.02.03, 12:43 Z Wenezueli: Z Wenezueli: Indris jestem z toba! Niech zyje Chavez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catalina Re: Wenezuela/ Apele o ustąpienie Chaveza IP: 200.75.120.* 04.02.03, 12:43 Z Wenezueli: Z Wenezueli: Indris jestem z toba! Niech zyje Chavez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Wenezuela/ Apele o ustąpienie Chaveza IP: 200.11.241.* 06.02.03, 17:29 Malditos extranjeros: que comodo les es hablar de mi patria estando sentados en sus comodos sillones lejos de aqui. Viva Chavez? Asi seran hijos de puta, una cosa les puedo asegurar: mi alma no descansara hasta ver al traidor desangrado!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antipedro idiota i compador IP: 12.46.161.* 06.02.03, 21:54 Zaloze sie ze ten koles zyje sobie bezpiecznie w swojej willi w bogatej dzielnicy, podczas gdy na prowincji ludzie zdychaja z glodu. Nie dziwie sie, ze nie lubi Chaveza skoro slusznie chce takim jak Pedro odebrac troche kokosow zeby pomoc biednym. Viva Chavez! Gość portalu: Pedro napisał(a): > Malditos extranjeros: que comodo les es hablar de mi patria > estando sentados en sus comodos sillones lejos de aqui. Viva > Chavez? Asi seran hijos de puta, una cosa les puedo asegurar: > mi alma no descansara hasta ver al traidor desangrado!!! Odpowiedz Link Zgłoś