Dodaj do ulubionych

Pytanie do jedwabnika

15.07.06, 14:26
Dlaczego drogi jedwabniku klamiesz? Dlaczego usilujesz w podly i dosyc naiwyny
sposob wmowic forumowiczom, ze przytoczona przez mnie wypowiedz tworcy
syjonzmu Teodora Herzla to "falszywka"?

Przypomnijmy:

"(...) Nie można właściwie nic skutecznego przeciw nam uczynić. Na dole
proletaryzujemy się na wywrotowców, tworzymy podoficerów wszystkich
rewolucyjnych partii, a równocześnie ku górze wzrasta nasza straszna potęga
pieniądza (...)"
Obserwuj wątek
    • j-k mentalnosc tesciowej z Kielc 15.07.06, 14:36
      Nie trzeba czytac az Herzla.
      Zglos sie do mojej tesciowej z Kiec, to tez Ci powie:

Jedna czesc Zydow zalozyla komunizm w Rosji
      a zaplacila za to druga ich czesc: finansisci z USA :)))

Moge Ci podac jej telefon - to ci jeszcze opowie, ze widziala ,
      jak w 1946-tym w Kielcach Zydzi spijali krew polkich dzieci na mace :)))
      • goldbaum Czesc obrotowy :-) 15.07.06, 14:40
        Fajnie ze probujesz cos dorzucisz i fatygujesz nawet do tego twoja tesciowa z
        Kielc - jedyna osobe na swiecie, ktorej jestes jeszcze w stanie zaimponowac,
        niedoszly prezydencie RP a moze nawet UNO?

Masz cos konkretnego do dorzucenia na temat Herzla i jego wypowiedzi? Jesli nie,
        to doskonale rozumiem twoja ostroznosc... Po tylu przerazliwych wpadkach.... :-)
        • j-k mustafa-g, zalosny nieuku, 15.07.06, 15:00
          nie licze twoich wpadek, bo niby po co?
          Sugerujac ze bombowce lataly bez oslony mysliwcow, nie pierwszy raz
          udowodniles, ze NIE MASZ POJECIA, nieuku, o czym piszesz...

I chodzi ci tu, tani islamski manipulancie, tylko o propagande.
          tylko malo kto sie na to nabiera ...

ale do rzeczy: to ja sie cHwale moja tesciowa.

Kobitka nic madrego pochodzacego od Zydow nie czytala, gdyz ma do nich awersje,
          a i bez czytania to wszystko wie, co podales :)))

No to jak mustafa-g, bylo z ta krwia poskich dzieci zabierana na zydoskie mace?

mam jej wierzyc, czy nie ? :)))

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.

• goldbaum Obrotowy niedouczony matole :-) 15.07.06, 15:10
            A podlicz te wpadki jasiu.... zacznij od tej, jak z uporem maniaka twierdziles,
            ze w Poslce NIGDY nie zylo 85% swiatowego zydostawa.. Pamietasz nieuku?

Domyslam sie jasiu, ze twoja tesciowa to rowna babka... Jedyny czlowiek, ktory
            traktuje cie powaznie, przynajmniej dopoki nie wyjdziesz.

A co z cytatem Herzla? "falszywka"?

Oj jak ty sie boisz biedaku... :-)
            • goldbaum Re: Obrotowy niedouczony matole :-) 15.07.06, 15:23
              Brytyjczycy nie bombardwali Berlina dopiero "na koniec" a na samym poczatku!
              Juz miedzy 25.8. und 4.9.1940 Brytyjczycy zbombardowali 5 razy Berlin! Nieuku.
              • j-k historyczny nieuku -nie rozumiesz polskiego? 15.07.06, 15:42
                1. Naruszasz netetykiete.

2. Nie znasz jezyka polskiego, skoro nie rozumiesz co sie do ciebie pisze.

Nie pisalem o "normalnych" nalotach, gdzie sie traci duzo samolotow, gdyz
                normalne naloty nie sa kontrowersyjne.

Pisalem tylko o nalotach DYWANOWYCH z lat 1943-45, w ktorych bralo udzial po
                kilkaset samolotow jednoczesnie, i ktore byly wlasciwie bezskarne, gdyz Niemcy
                nie byli w stanie z taka flotylla walczyc.

Twoja tandetna proba podwazenia tego czego cie nauczam dowodzi tylko otwojej
                prymitywnej nienawisci do wszystkiego, co nie odpowiada twojej cieniutkiej
                wiedzy.

Tfuj, jak zwykle, Dr. J.K.
                • goldbaum ogolny matole - obrotowy :-) 15.07.06, 15:48
                  j-k napisał:

> 1. Naruszasz netetykiete.

Nie mniej od ciebie i nie ja pierwszy.

> 2.

> Nie pisalem o "normalnych" nalotach, gdzie sie traci duzo samolotow, gdyz
                  > normalne naloty nie sa kontrowersyjne.

Wiesz co jasiu.... twoimi dywagacjami o "normalnych" i "nienormalnych" nalotach
                  podziel sie najlepiej z tesciowa. Jest glucha jak pien i na pewno we wszystkim z
                  toba sie zgodzi, nawet z ta ciemnota, ktora tutaj chciales wcisnac o 2 milionach
                  niemieckich ofiar cywilnych nalotow alianckich na miasta.
                  • j-k to jak nieszczesniku islamski? 15.07.06, 15:54
                    ilu islamkich bandytow z hisbollahu zabito w Libanie
                    skoro liczenie samolotow ci nie wychodzi, skoro nie odrozniasz normalnych
                    nalotow od dywanowych, to moze w koncu chociaz to policzysz ilu islamskich
                    bandytow zabito w Libanie i zapodasz kiedy Izrael pograzy sie z rozpaczy z
                    twojego powodu?

przypominam ci po raz kolejny, ze okreslenia: neiuku i niemoto nie sa
                    obrazliwe, lecz sa tylko odzwierciedleniem twojej niewiedzy historycznej
                    i niezdolnosci politycznego myslenia.

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
                    • goldbaum to jak kataryno? 15.07.06, 16:09
                      Znow sie przegrzales i zasuwasz swoja mantre o liczeniu trupow?

Przypominam ci po raz kolejny, ze jak kazdy prymityw nie widzisz w twoim
                      prymitywnym jezyku (w obelgach pod adresem rozmowcow) nic niewlasciwego.
                      Ja odpowiadajac tobie podobnymi zwrotami owszem tak bo na tym wlasnie polega
                      roznica miedzy nami: Ty jestes prymitywem, ja nie.

• j-k jestes tanim manipulantem, biedaku 15.07.06, 16:15
                        nie majacym pojecia o tym, o czym piszesz. Twoje nieudolne proby oszukiwania
                        liudzi na tym forum , dzieki moim postom, zostaly calkowicie obnazone.

Nie majac zadnych argumentow wpadasz w furie i uporczywie naruszasz netetykiete.

Powtarzam ci, islamski nieuku. NIE MASZ POJECJA o silach sprawczych swiatowych
                        procesow politycznych dziejacych sie na bliskim wschodzie.

Nie rozumiesz takich prostych spraw, jak to, ze bandyci z hisbollahu i hamasu
                        szkodza onteresowm narodu palestynskiego i nieudolnie probujesz ich tu bronic.

Tfuj, jak zawsze, Dr J.K.
                        • goldbaum jasiu... 15.07.06, 22:10
                          Jedyne co ci sie tu udaje "obnazac" to twoja krancowa nedza umyslowa i
                          mentalnosc niedorozwinietego nastolatka podskakujacego radosnie i robiacego
                          debilne komentarze na wiesc o smierci ludzi.
                          Tak mniej wiecej wyglada twoje POJECIE o "silach sprawczych swiatowych procesow
                          politycznych".

Kazdy forumowicz moze poza tym w kazdej chwili przekonac sie, kto z nas obu jako
                          PIERWSZY z nieprzymuszonej woli zaczyna lamac netykiete.

Dlatego przestan skomlac dzieciaku i jesli chcesz, zeby traktowano cie w miare
                          normalnie zacznij zachowywac sie jak dorosly czlowiek a nie jak niedorozwiniety
                          gowniarz.
                          • j-k cieszy mnie ta umyslowa nedza ilamuska :) 15.07.06, 22:41
                            w koncu jak si nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :)

islamska niemoto, nie masz szans wygrac z Iraielem, wiec rozumiem, ze lubisz na
                            jego temat nieco poszczekac :)))

To wsumie zaden grzech :)
                            • goldbaum jasiu... 15.07.06, 22:47
                              j-k napisał:

> islamska niemoto, nie masz szans wygrac z Iraielem, wiec rozumiem, ze lubisz na
                              > jego temat nieco poszczekac

Jesli pragniesz byc traktowany jak dorosly czlowiek lub chocby na serio... to
                              nie tedy droga. Ale nie zniechecaj sie. Probuj dalej.
                              • j-k mustafa.-g moj ty celu islamski :))) 15.07.06, 22:55
                                obojetnie, biedaku islamski, jak chcialbys bys traktowany
                                jest to bez znaczenia :)
                                liczy sie tylko liczba zabitych bandytow islamskich z hamasu
                                a nie twoje zdanie o mnie, czy o sobie :)

no to jak?
                                podobno bandyci z hisbollah nadal dzielnie walcza ? :)))

• goldbaum jasiu... cel ponownie chybiony 15.07.06, 23:05
                                  piszac przykladowo "biedaku islamski" "liczy sie tylko liczba zabitych bandytow
                                  islamskich" mozesz byc traktowany najwyzej tak jak do tej pory, czyli jak
                                  niedorozwiniety gowniarz.

Ale nawazniejsze to sie nie zniechecac :-)
                                  • j-k Anglicy juz dawno skonczyli - biedaku islamski 15.07.06, 23:09
                                    Bombardowania Niemcow...
                                    I nie zamierzaja za to przepraszac :)))

Pamietaj, Twoje zdanie na jakikolwiek temat jest bez znaczenia :)))

Liczy sie tylko tyle - ilu bandytow islamskich z hisbollah musi poniesc
                                    zasluzona kare :)

• goldbaum Anglicy nigdy nie nawolywali do eksterminacji 15.07.06, 23:18
                                      swoich wrogow i dlatego przeprosili w Dreznie za wyczyny Bombera Harry`ego. Ale
                                      skad ty mozesz cokolwiek o tym wiedziec? Przeciez ty tylko sprzedajesz kwas :-)

Jeszcze jedna drobna uwaga: nadal klasyfikujesz sie tylko do traktowania cie jak
                                      niedorozwinietego gowniarza. Ale najwazniejsze to sie nie zniechecac jasiu...
                                      • j-k Anglicy nigdy nie nawolywali do eksterminacji 15.07.06, 23:21
                                        to fakt :)
                                        i faktem jest - ze nigdy nie przeprosili za zabicie Niemcow nalotach.

I Nie zamierzaja przeprosic..
                                        gdyz nie maja za co.
                                        wyrazili tylko wspolczucie

takoz , jako i ja moge ci je wyrazic
                                        biedaku islamski :)

• goldbaum Re: Anglicy nigdy nie nawolywali do eksterminacj 15.07.06, 23:35
                                          j-k napisał:

> to fakt :)

Oczywiscie jasiu. I tym diametralnie roznia sie od was.
                                          Bombardowania miast niemieckich mialy miejsce ale podobnie jak pospolite
                                          przestepstwa, ktore tez maja miejsce wynikly z woli poszczegolnych jednostek a
                                          nie woli przywodcow narodu lub calej spolecznosci.

> i faktem jest - ze nigdy nie przeprosili za zabicie Niemcow nalotach.

Przeprosili jasiu.
                                          "Ursula Elsner und Heinz Schubert haben inzwischen Bomberpiloten aus jener Nacht
                                          getroffen. Es war eine Versöhnung, sagt Elsner: "Er hat sich entschuldigt. Wir
                                          haben ja auch Städte in England bombardiert. Und da kann ich das diesem Mann
                                          doch nicht ankreiden."
                                          www.zdf.de/ZDFde/inhalt/7/0,1872,3905223,00.html
                                          > wyrazili tylko wspolczucie

Co w tej sytuacji rowniez jest rownoznaczne z przeprosinami.

• j-k tandeta intelektualna 15.07.06, 23:39
                                            Premier W. Brytanii no niejaki Winston... nigdy za te naloty nie przeprosil
                                            i slusznie...
                                            Bandytow - za lanie ich po mordzie sie nie przeprasza :)))
                                            • goldbaum betonowa... tandeta intelektualna 15.07.06, 23:45
                                              j-k napisał:

> Premier W. Brytanii no niejaki Winston... nigdy za te naloty nie przeprosil
                                              > i slusznie...

Moglbym cos napisac o braku wyczucia w kwestiach politycznych. Ale komu, tobie??
                                              To byloby dopiero, gdyby po zbiorowym szoku jakim na koniec wojny byly zdjecia z
                                              obozow zaglady Churchil przepraszal Niemcow....

> Bandytow - za lanie ich po mordzie sie nie przeprasza :)))

Tysiace kobiet i dzieci to wedlug naszego dzielnego czekisty "bandyci". Powinno
                                              dziwic? Chyba nie...
                                              • j-k zwykla ...tandeta intelektualna 16.07.06, 00:11
                                                nie masz potrzeby cokolwiek pisac :)))

ale mimo to pytam:
                                                czy islamscy bandyci z hamasu i hisbollahu nie maja poczucia winy
                                                - bombardujac niewinnych ludzi?
                                                • goldbaum jasiu... 16.07.06, 10:36
                                                  Ja tez mimo to spytam:
                                                  kto z nas obu regularnie wpada w debilowata ekstaze piszac o bombardowaniu,
                                                  likwidowaniu, "intensywnym przesluchiwaniu" ludzi?

Ja czy ty jasiu?
                    • gniewko_syn_ryba Re: to jak nieszczesniku islamski? 15.07.06, 23:50
                      j-k napisał:

> ilu islamkich bandytow z hisbollahu zabito w Libanie

Skoro tak się natrętnie dopytujesz, to i ja zapytam - jaką część dotychczas
                      przez Izrael zabitych w Libanie (aktualnie chyba ok. setki) stanowią "islamscy
                      bandyci" ?...
                      • goldbaum Re: to jak nieszczesniku islamski? 16.07.06, 00:01
                        gniewko_syn_ryba napisał:

> Skoro tak się natrętnie dopytujesz, to i ja zapytam - jaką część dotychczas
                        > przez Izrael zabitych w Libanie (aktualnie chyba ok. setki) stanowią "islamscy
                        > bandyci" ?...

Jakos zamilkl... Chyba za konkretnie mu sie zrobilo.
            • j-k zalosna blazenada islamkiego nieuka. 15.07.06, 15:45
              > A co z cytatem Herzla? "falszywka"?

Wiesz jak mi to lata, czy to falszywka, czy prawdziwka, biedaku?
              skoro moja tesciowa tez tak twierdzi - to sklaniam sie ku temu, ze
              prawdziwka :)))

Tylko powiedz mi jakie to ma znaczenie?
              Znaczenie, islamska niemoto, ma tylko liczba zabitych islamskich bandytow
              z hisbollahu i liczba zniszczonych obozow tych bandytow :)))

• goldbaum komiczne podrygi obrotowego matola :-) 15.07.06, 15:50
                j-k napisał:

> Tylko powiedz mi jakie to ma znaczenie?

Chetnie jasiu! Ma takie znaczenie, ze:
                1. Jedwabnik bezczelnie klamal
                2. Czolowy przedstawiciel syjonizmu byl pospolitym terrorysta.

:-)
                • j-k placze bezsilnego islamuska :))) 15.07.06, 15:58
                  goldbaum napisał:
                  > Chetnie jasiu! Ma takie znaczenie, ze:

Jasiu musial ci seksualnie dobrz zrobic skoro nadal za nim teskisz.
                  Podac ci adres jasia?

> 2. Czolowy przedstawiciel syjonizmu byl pospolitym terrorysta.

Ruch syjonistyczny mnie najzupelniej nie interesuje.
                  Pogadaj sobie o tym z zainteresowanymi tym tematem.
                  Ale dziekuje, ze dowiedzialem sie dzieki tobie, ze byl rowniez wybitnym
                  filozofem i myslicielem, nie gorszym, niz moja tesciowa :)))
                  • goldbaum postekiwania zramolalego obrotowca 15.07.06, 16:11
                    Jesli ruch syjonistyczny cie "zupelnie nie interesuje" to po co w ogole sie tu
                    przyczolgales? Znow nie rozumiesz o co lata, biedaku?
                    • j-k wykazalem ci tylko biedaku 15.07.06, 16:17
                      ze powtarzasz znane antyzydoskie slogany o zydoskim panowaniu nad swiatem

Kazda ciemna baba z poludnio-wschodniej Polski rowniez uwaza, ze Zydzi rzadzili
                      zarowno komunizmem , jak i kapitalizmem na calym swiecie :)))
                      • goldbaum poki co wykazales, ze sie boisz znow zmoczyc. 15.07.06, 22:13
                        bo nawet nie jestes jasno i klarownie powiedziec, czy wypowiedz Herzla uwazasz za
                        "znane antyzydoskie slogany".

Nie boj sie tak jasiu ...:-)
                        • j-k odwiedz Herzla, biedaku islamski, uwazam za 15.07.06, 22:43
                          kabaretowy apokryf - bez znaczenia :)
                          • goldbaum No i znowu zmoczyles jasiu 15.07.06, 22:50
                            .. jak wiele razy wczesniej bo przytoczona wypowiedz Herzla jest autentyczna.

Pocieszny z was ludek skoro wypowiedzi wlasnych idoli klasyfikujecie jako
                            krancowo antysemickie i jako "kabaretowy apokryf" :-)))))
                            • j-k mustafa, biedaku islamski :) 15.07.06, 23:00
                              Z Herzlem zwroc sie do policji :)

podobno Jedwabnik go szuka :)

Ja nie :)

interesuja mnie tylko islamscy bandyci z hisbollah

i to - ilu tych bandytow ostatno zabito :)

pomozesz w ich poszukiwaniu?
                              • goldbaum jasiu... 15.07.06, 23:07
                                Znow zmoczyles i opinie waszego idola narodowego umiejscowiles na poziomie
                                twojej tesciowej z kieleckiego.

To brzydko smiac sie z ludzi ulomnych ale jestes taki zabawny :-)
                                • j-k cieszy mnie niemoc islamskich bandytow 15.07.06, 23:25
                                  z hisbollahu...

mustafa-g...
                                  zrozum...
                                  ciesze sie , ze jestes mila, towarzyska DRABINA :)))

ale do rzeczy.

pamietaj:
                                  twoje zdanie na moj temat jest mi szczerze obojetne... :)
                                  podobnie jak tobie jest moje na twoj.

Liczy sie tylko liczna slusznie zabitych islamskich bandziorow z hamasu
                                  i z hisbollahu.

I nic wiecej.

Tfuj, jak zawsze, Dr.J.K.
                                  • goldbaum wiemy jasiu, co cieszy gowniarzy :-) 15.07.06, 23:38
                                    i bolszewickich betonow:

"Liczy sie tylko liczna slusznie zabitych bandziorow".

W Czeka tez wyrabialbys 200% normy.
                                    • j-k tandeta intelektualna :))) 15.07.06, 23:41
                                      zabijanie islamskich bandytow
                                      obojetnie czy w czeczenii, czy w Iraku, czy w Libanie
                                      jest jednakowo sluszne i jednakowo kosztuje :)

Uwierz mi :)
                                      • goldbaum Zaciales sie znow jasiu... 15.07.06, 23:46
                                        Snij to co zwykle czyli o zabijaniu, likwidowaniu, przesluchiwaniu,
                                        torturowaniu... itd. itd... biedaku.
                                        • j-k tandeta intelektualna mustafy-g. :))) 16.07.06, 00:14
                                          uwazasz, ze zabijanie przez islamskich bandytow z hamasu i hisbollahu
                                          niewinnych ludzi w Izraelu jest w porzadku?
                                          • puls.usa jasiu idz spac,marudzisz hloopcze 16.07.06, 00:18
                                            • j-k ponowie pytanie - islamski nieuku :) 16.07.06, 00:21
                                              czy zabijanie niewinnych ludzi w Izraelu przez bandytow islamskich
                                              z hamasu vel hisbolahu jest norma etyczna ? :)))
                                              • puls.usa Re: ponowie pytanie - islamski nieuku :) 16.07.06, 00:29
                                                j-k napisał:

> czy zabijanie niewinnych ludzi w Izraelu przez bandytow islamskich
                                                > z hamasu vel hisbolahu jest norma etyczna ? :)))

nie jest etyczne
                                                pejsaty esteto

zabija sie na wojnie
                                                morduje sie w czasie pokoju
                                                co robi aktualnie izrael
                                                (wojny nikomu nie wypowiedzial)

• goldbaum jasiu.. 16.07.06, 10:37
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45290372&a=45318241
    • maglara Re: Pytanie do jedwabnika 15.07.06, 14:39
      goldbaum napisał:

> Dlaczego drogi jedwabniku klamiesz? Dlaczego usilujesz w podly i dosyc naiwyny
      > sposob wmowic forumowiczom, ze przytoczona przez mnie wypowiedz tworcy
      > syjonzmu Teodora Herzla to "falszywka"?
      >
      > Przypomnijmy:
      >
      > "(...) Nie można właściwie nic skutecznego przeciw nam uczynić. Na dole
      > proletaryzujemy się na wywrotowców, tworzymy podoficerów wszystkich
      > rewolucyjnych partii, a równocześnie ku górze wzrasta nasza straszna potęga
      > pieniądza (...)"

Komu to tlumaczysz ?? Wsiok i tak nie zrozumi. Sesraela pewno na pewno ni.
      • goldbaum Re: Pytanie do jedwabnika 15.07.06, 14:42
        Mnie ciekawi dlaczego ten wsiok tak bezczelnie i bez zmruzenia oka lze.
        Na co wlasciwie liczy?
        • i-love-2-bike Re: Pytanie do jedwabnika 15.07.06, 15:52
          goldbaum napisał:

> Mnie ciekawi dlaczego ten wsiok tak bezczelnie i bez zmruzenia oka lze.
          > Na co wlasciwie liczy?

na 2 slowa z toba. od wielu juz miesiecy mowie wam wszystkim-szkoda na tych
          idiotow dwoch slow,to zyje z podniecania innych a gada takie bzdury,ze pijana
          kura by sie usmiala. cala ta ich wesola ftracalska grupa z przebierancami jest
          dokladnie jednego warta-wiesz czego-2 wielkich polksiezycow formatu
          dany,elegancko wypietych w kierunku ich dlugich nosow i demode fryzurek:)
          • goldbaum Re: Pytanie do jedwabnika 15.07.06, 16:12
            i-love-2-bike napisała:

> d wielu juz miesiecy mowie wam wszystkim-szkoda na tych idiotow dwoch slow,

Nie szkoda... trzeba ciagle na nowo demaskowac ich nedze i przekrety.

Jak ci sie podoba kolejne wcielenie jasia jako "obrotowy"? :-)

obrotowy jasiu.... :-))))
            • i-love-2-bike Re: Pytanie do jedwabnika 15.07.06, 16:14
              goldbaum napisał:

> Jak ci sie podoba kolejne wcielenie jasia jako "obrotowy"? :-)
              >
              > obrotowy jasiu.... :-))))

no najlepiej jak demaskuja sie sami,dyskutujac jedynie sami ze soba,a jasio jak
              jasio w kazdej nazwie jeden i ten sam:)
    • goldbaum Odpowiedz jedwabnkia 16.07.06, 11:44
      Niestety rzucona na innym forum. Przytaczam w skrocie tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=45306410&a=45319600
      Smierdzace falszywki przypisujace Zydom co tylko da sie z palucha wyssac to
      klasyczna metoda dzialania oenerii krematoryjnej. (...) prymitywne
      falszywki, kolportowane jako "cytaty" z "Herzla".

"ebki mamalutkie", "Falszywki oeneryjne na ogol stanowia mniej lub
      bardziej wierne tlumaczenia, czasem z niemieckiego (z witryn neonazistowskich),
      czasem zapozyczone endeckim szlakiem jeszcze od carskiej Ochrany"

"Milego fabrykowania "cytatow" zyczy Jedwabnik"

--------------------------------------------------------------------

• goldbaum Uzupelnienie goldbauma 16.07.06, 11:45
        Musze przyznac, ze jestem bardzo zaskoczony, ze do tego genre zaliczasz - jak
        widac - rowniez witryne www.hagalil.com. a wiec jeden z czolowych organow
        promujacych Izrael, syjonizm, religie zydowska, i zwalczajacy antysemityzm i
        neonazizm.

Przytoczony przez mnie cytat mozna znalezc w serii artykulow Herzla
        opublikowanych na stronie www.zionismus.info. informujacych w ramach portalu
        hagalil o ideologii syjonizmu.

hagalil.com, ...antisemitismus.net - berlin-judentum.de -
        friedensbewegung.zionismus.info - hagalil.co.il - israel-information.net -
        israel-live.de - jewish-europe.net - klick-nach-rechts.de - nahost-politik.de -
        nazis-im-internet.de - schule.judentum.de - zionismus.info...

..... wszystko "prymitywne falszywki", "oeneria krematoryjna", "lebki malutkie",
        "neonazistowska propaganda", "wyssana z palucha" :-)))))
        • z_daleka Re: Uzupelnienie goldbauma 16.07.06, 12:04
          smieszny miotajacy sie psychol....
          • goldbaum Trafnie sie opisales... 16.07.06, 12:11
            "smieszny miotajacy sie psychol"

Reagujesz chaotycznymi inwektywami i zerem argumentow na jednoznaczne fakty,
            ktore przytoczylem. Widze ze obecna sytuacja w twoim kraju i pobyt w bunkrze
            dzialaja na ciebie bardzo niszczaco.

• z_daleka Re: Trafnie sie opisales... 16.07.06, 12:16
              zeby stwierdzic, ze jestes szurniety nie potrzeba zadnych argumentow, wystarczy cie raz
              przeczytac...pozniej juz sie to wie...
              • goldbaum Re: Trafnie sie opisales... 16.07.06, 12:30
                jak to caly czas wychodzi z ciebie ten ubek i komisarz.... :-)

Ktos kto krytycznie wyraza sie o sraelskim sojuzie a do tego podwaza niezbitymi
                dowodami filary jego propagandy moze byc tylko "szurniety"....
                • dupiasty_krystian Re: Trafnie sie opisales... 16.07.06, 12:36
                  szurniety to bardzo elegancko ty jestes p@ier@olniety :((((
                  • goldbaum Re: Trafnie sie opisales... 16.07.06, 12:51
                    a ty jestes p@ier@olniety i dupiasty
                    • i-love-2-bike Re: Trafnie sie opisales... 18.07.06, 22:14
                      goldbaum napisał:

> a ty jestes p@ier@olniety i dupiasty

raczej antosiasty,pewnie chowa sie przed policja,dlatego ciagle te nicki zmienia.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=45342810
                • z_daleka Re: Trafnie sie opisales... 16.07.06, 12:39
                  Odpusc subie glupku...chyba nie sadzisz , ze dostaniesz inna odpowiedz niz dotychczas, te wszystkie
                  twoje bunkry, ubeki i komisarze nie robia na mnie najmniejszego wrazenia...lubie cie czasem ,
                  zwyczajem jotki, poczochrac pod wlos, lubie jak sie przeciagasz i wystawiasz pazury, to takie moje
                  male zboczenie...:-)
                  • goldbaum Re: Trafnie sie opisales... 16.07.06, 12:50
                    To rozbrajajace, ze dobrowolnie stawiasz sie w jednym szeregu z najwiekszym
                    przyglupem tego forum - jotka :-)

Az tyle szczerosci sie nie spodziewalem. Ale w rzeczy samej pasujecie do siebie
                    jak syjamscy bracia...
    • goldbaum Co cie tak zwtkalo jedwabnik? 18.07.06, 22:11
      Wpadka na calego, co? Wychodzi na to, ze wasz "bohatyr" nr. 1 pisal teksty jakie
      moglby skomponowac jakis oszolom z "krwi i honoru"? Glupio, co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka