Dodaj do ulubionych

Szanowna Pani kropko - list otwart (nawet bardzo)!

28.08.06, 06:17
Szanowna Pani kropko,

Zwracam sie do Pani, jako naczelnego koorydnatora Szpitala Psychiatrycznego
pt. "Forum Swiat", szpitala, ktory pozwala zaistniec i egzestowac takim
kanaliom jak j-k, zigzur, meerkat, captain_america, marcus_crassus, lech1
(wyjatkowo tepy i agresywny padalec), rozhisteryzowana dana33, cierpiacy na
rozdwojenie jazni felusiak1 itd. itd.

Bardzo Pani wspolczuje, ze jest Pani zmuszona do codziennego czytania tych
prawicowo-faszystowskich eksrementow wypisywanych na tym forum. (No ale w
koncu zarbiania Pani przyzwoite pieniadze za ta wielce niewdzieczna prace
(chodza pogloski, ze to jakies dobre 6 tys. w lape na miesiac + komorka +
chyba samochod+...)).

Uprzejmnie wiec prosze o odpisnie ma moj post, tak aby obok mojego watku,
obok niku "quickly" pojawil sie czerwony ptaszek (czyli
taki "haczyk", "fajka" i jak tam jeszcze to zwal w jezyku polskim).

Ja nigdy jeszcze nie mialem watku z czerwonym ptaszkiem obok, wiec bardzo
prosze Pania kropke (ewentualnie yaa), o laskawe potraktowanie mojej prosby.

Dziekuje i serdecznie pozdrawiam,
wierny czytelnik,
quickly (ktory pisze z bardzo daleka i czeka z niecierpliwoscia na czerwonego
ptaszka)

Obserwuj wątek
    • galaxy2099 No pewnie debilu ... 28.08.06, 06:26
      jakze mozna czytac prawicowe teksty.
      Przeciez onanizowac mozna sie tylko przy lewackich wypocinach w rozowo-zielonym
      pokoiku z portretem Marksa i Mao na scianie, popijajac ruska gorzalke i tocczac
      przy tym antyamerykanska piane z pyska.
      Ot i mamy wyobraznia lewackiego debila na tem wygladu wszystkich forum tego
      swiata i wznaszacego modly do moderatorki kropki

• pxy1 Re: No pewnie debilu ... 28.08.06, 06:51
        galaxy2099 napisał:

> jakze mozna czytac prawicowe teksty.
        > Przeciez onanizowac mozna sie tylko przy lewackich wypocinach w rozowo-
        zielonym
        > pokoiku z portretem Marksa i Mao na scianie, popijajac ruska gorzalke i
        > tocczac przy tym antyamerykanska piane z pyska.

A wy sie onanizujecie w tych swoich wypocinach ??
        I czyjez to portety macie na scianach tego swojego brunatnego pokoiku ???

> Ot i mamy wyobraznia lewackiego debila na tem wygladu wszystkich forum tego
        > swiata i wznaszacego modly do moderatorki kropki

Wielkie dzieki zes byl laskaw uchylic rabka tajemnicy w jakich
        okolicznosciach powstaja te wasze wypoty
        ;o))
      • quickly Jak ja moglem zapomniec o psychopacie galaxy2099! 28.08.06, 06:53
        galaxy2099 napisał:

> jakze mozna czytac prawicowe teksty.
        > Przeciez onanizowac mozna sie tylko przy lewackich wypocinach w rozowo-
        zielonym pokoiku z portretem Marksa i Mao na scianie, popijajac ruska gorzalke
        i tocczac przy tym antyamerykanska piane z pyska.
        > Ot i mamy wyobraznia lewackiego debila na tem wygladu wszystkich forum tego
        > swiata i wznaszacego modly do moderatorki kropki...

Sama Pani widzi, Pani kropko, ze galaxy2099 cierpi na straszna, nieuleczalna
        chorobe psychiczna.

Ale zeby tak pisac zle o "ruskiej gorzalce", to juz przechodzi ludzkie
        pojecie! "Stolicznaja" w Australi (butelka 0.7 litra) kosztuje tutaj dobrze
        ponad 35AUD (dolarow australijskich) i jest drozsza nawet od "Wyborowej". To o
        czym swiadczy, prawda!?

Pani kropko, prosze nie zwazac na prawiczkow-faszystow i dac mi czerwonego
        ptaszka.

Z powazaniem,
        quickly
      • bolko_turan Judeofaszystowscy Zydzi odpowiadaja zwasze tym 28.08.06, 10:42
        samym wzorem - obelgi i zero argumentacji. Zydowskiego aktywiste da sie
        rozpoznac bez trudu.
    • felusiak1 Pani kropko - proszę mu wstawć ptaka 28.08.06, 06:48
      qwickley uwielbia czerwone ptaki. Tak mu zostało.
      • coprawda a sa jednak ptaszki 28.08.06, 06:57
        dzieki za quick test

ju z myslałem że pospali czy co nie odpowiadają pozdrowienim na powracających
        żydów na jordańskie ugory

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=47589465
        no9 to teraz skupić się i do roboty
      • quickly Ty felusiak1 na pewno nie dostaniesz... 28.08.06, 06:59
        ...czerwonego ptaszka.

Pacjenci-prawiczki pychiatryka "Forum" z rozdwojona jaznia nie maja do tego
        prawa.
        Ilu was dzisiaj tam jest przy monitorze, felusiak 1!?
        • quickly Szanowna Pani kropko... 28.08.06, 07:55
          ...czekalem na Pani czerwonego ptaszka od godziny 6:17 rano (czasu polskiego)
          do godziny 15:55 (czasu australisjskiego) - czyli jakies dwie godziny. Do tej
          pory nie otrzymalem zadnej odpowiedzi (tzn. czerwonego ptaszka) z Pani strony!

Moze Pani zaczyna prace nieco pozniej, ale ja niestety koncze ja za piec minut.
          W takim razie prosze uprzejmie o postawienie mi czerwonego ptaszka w mojej
          nieobecnosci.

Do jutra,
          quickly
        • felusiak1 quwickleyski. 28.08.06, 08:06
          zimno tam u was dzisiaj czy co?
          chłopaczku, prawa mamy identyczne.
          Z mojej strony wyglada na to, że to ty cierpisz na chorobe psychiczną.
          Kropka daj debilowi tego ptaka i niech idzie sie nachlac na wieczór w
          Rzeszowiance zadowolony z depiecia celu.
    • puls Przeciez masz juz malego czerwonego ptaszka 28.08.06, 23:42
      w spodniach to o co chodzi ?
      • quickly Szanowna Pani kropko - ponawiam moja prosbe... 29.08.06, 01:08
        Jak juz pani zauwazyla w tym watku pojawia sie coraz wiecej prawiczkow
        psychopatow np. typu puls. I coz taki pajac jak puls moze wymyslec!? Jedynie
        jakis glupowaty docinek na temat "czerwonego ptaszka"...

Pani kropko (ewentualnie Pani yaa - o ile Pani kropka jest teraz na zwolnieniu,
        albo z chorym dzieckiem, albo ze swoim boy-friendem na wakacjach w Chorwacji)
        prosze szybko zareagowac na moja prosbe i wstawic do mojego watku "czerwonego
        ptaszka".

U mnie jest dokladnie 09:07 (czas wschodnio australijski), a u Pani 00:17.
        Wiec prosze zrobic to zanim pojdzie Pani spac.

Z powazaniem,
        quickly
        • puls kolego nie marudz , wez szklo powiekszajace 29.08.06, 01:22
          i znajdz go wreszcie u siebie tego pitaszka.

Przeciez nie mozesz oczekiwac , ze GW ( kropka) bedzie ci w tym
          wzgledzie pomocna.
          I takich to "sprzymierzencow" ma islam na tym forum .

Zmien nik na " kolibra" .

• quickly Pani kropko niech to Pani poczyta tego pulsa... 29.08.06, 01:36
            Taki debil puls, pajac numer jeden forum "Swiat", wyzywa mnie, bogu ducha
            winnego quicklego, szanowanego obywatela Australii, od "sprzymierzencow
            islamu".

Ja prosze Pani, owszem gram z jednym Persem od lat w szachy, kupuje kebab u
            Libanczynka na rogu (moze to chrzescijanin, a moze muzulmamin - nie wiem), a
            nawet u jednego Zydka na St Kilda kupilem meble, a u innego Zydka bylem nawet w
            domu (bo sasiad). Do tego prawdziwy muzulmanin-Egipcjan uczyl mnie w
            szkole "graphic design", ale on jeszcze nikogo nie wysadzil w powietrze. I
            teraz puls ma pretensje do mnnie, ze zadaje sie z Semitami.

Ja Pani kropko prosze tylko o jedno: prosze o "czerwonego ptaszka"!
            • pulsprawdziwy Re: Pani kropko niech to Pani poczyta tego pulsa. 29.08.06, 02:47
              Quickly ty jestes nawet glupszy od Bimiego
              • quickly Re: Pani kropko niech to Pani poczyta tego pulsa. 29.08.06, 03:04
                pulsprawdziwy napisała:
                > Quickly ty jestes nawet glupszy od Bimiego
                -------------------------------------------------------------------------------
                Nie "Quickly", a "quickly" debilu! Czytac tepaku nie umiesz!?

Poza tym to ty "pulsprawdziwy" chyba nie jestes jakims wypierdekiem pulsa
                (nieprawdziwego??) piszacego powyzej?

Te "pulsprawdziwy" okresl sie bardziej precyzyjnie np. "kal w gebie", albo
                jakos tak...
                • quickly Mija 24 godzina od czasu mojej prosby Pani kropko. 29.08.06, 06:47
                  I nic sie nie zmienia w tym temacie.

No moze z wyjatkiem pojawiajacych sie tu od czasu do czasu forumowych
                  prawiczkowych debili: "pulsa", jego klona "pulsa-debila" i paru innych
                  niedorobionych anty-komunisto-bolszewikow i anty-islamistow, na ktorych nawet
                  nie chce sie nasikac bo szkoda na nich moczu...

Ale mniejsza o to Pani kropko.

Ja wciaz czekam na tego mojego wlasnego "czerwonego ptaszka". Jednego,
                  malego "czerwonego ptaszka"! Czy prosze o az tak duzo kochan kropko? No niech
                  Pani powie sama...

W takim razie pisze do Pani "kartke pocztowa":

*******************************************************************************
                  SERDECZNE POZDROWIENIA I SZYBKIEGO AWANSU W PRACY PRZYSYLA ZE SLONECZNEJ
                  AUSTRALII,
                  QUIKLY
                  *******************************************************************************

No to czy moze mi Pani teraz odpisac i poinformowac mnie, czy otrzymala Pani
                  ode mnie moje pozdrowienia? (A jeszcze jakby Pani przy tej okazji dolaczyla do
                  mojego niku "quickly" takiego jednego, malutkiego "czerwonego ptaszka" bylbym
                  niezmiernie rad.)
            • polski_francuz East St.Kilda 29.08.06, 07:55
              "St Kilda"

Mieszkalem tam 18 lat temu. Rzeczywiscie dzielnica zydowska. Balaclava jej
              glowna ulica.

Pozdro

PF
              • bam_buko Re: East St.Kilda 29.08.06, 10:03
                polski_francuz napisał:

> "St Kilda"
                >
                > Mieszkalem tam 18 lat temu. Rzeczywiscie dzielnica zydowska. Balaclava jej
                > glowna ulica.
                >
                > Pozdro
                >
                > PF mowicie chyba o Melbourne a quickly jak pamietam byl z Brisbane
                chyba ,ze he move ............
                • polski_francuz Re: East St.Kilda 29.08.06, 11:23
                  Ano, ja bylem w Melbourne. Brisbane to chyba West Australia (czy moze New South
                  Gales)? Nie odwiedzalem, najdalej na zachod dotarlem do osi Adelaide-Darwin
                  through Ayers Rock.

Pozdro mate

PF
                  • polski_francuz Australijskie historie 29.08.06, 11:47
                    Ach, odblokowalo mi pamiec.

O Zydach: gralem z rosyjskim Zydem bylym porucznikiem Cahalu w tenisa. Fajny
                    kolega z Uniwerku Melbourne. Ostatni wieczor przed wyjazdem i noc spedzielem u
                    niego w domu. A ze byla to piatek, to uczestniczylem w poczatku szabatu. Fima
                    byl troche zazenowany, ale bylo bardzo milo.

Inny Zyd, mieszkal na w tym samym domu co ja. I na klatce schodowej bral mnie
                    na spytki a co a jak a gdzie a czemu...Ale tez spokojny gosc.

PF

P.S. W 988/89 roku John Howard byl wiecznym nieudacznikiem, z ktorego sie
                    wszyscy smiali a u wladzy byl Labour z takim przystojniakem (his name slips my
                    mind). I chyba w 89 liberalowie doszli do wladzy a Howard jest jednym z
                    najdluzej urzedujacych premierow. Ladny mi nieudacznik:)

• bam_buko Re: East St.Kilda 29.08.06, 12:11
                    polski_francuz napisał:

> Ano, ja bylem w Melbourne. Brisbane to chyba West Australia (czy moze New
                    South
                    >
                    > Gales)? Nie odwiedzalem, najdalej na zachod dotarlem do osi Adelaide-Darwin
                    > through Ayers Rock.
                    >

Brisbane to w stanie Queensland i cieplo.... i tak duzo zobaczyles,to ogromny
                    kraj
                    zimno.....tylko 19 st
                    > Pozdro mate

> PF

some to you... mate
                    b_b
        • melipol Melbourne to najbardziej syjonistyczne miasto 29.08.06, 10:04
          Australii - mieszkaja tam aktywisci typu multymilioner Gutnick, ktory wydaje
          miliony wlasnych pieniedzy na wysiedlanie Palestynczykow i budowanie osiedli na
          ich ziemi.
          Jeden z syjonistow prowadzil kampanie wyborcza do stanowego parlamentu pod
          haslem; "Glosuj na mnie - twoj glos to glos dla Izraela" i wygral wybory.

W Sydney syjonisci nie stanowia wiekszego zagrozenia. Jet tu wiecej tora Zydow
          niz talmudystow a takze pokazna grupa zydowskich anty-syjonistycznych
          aktywistow.
          Nie rozumiem "quikly" co ty robisz w miescie w ktorym albo mieszkaja skrajni
          syjonisci i komunistyczni dzialacze zwiazkowi.
          Tej choloty nie zobaczysz w innych miastach australijskich.

quickly napisał:

> Ja prosze Pani, owszem gram z jednym Persem od lat w szachy, kupuje kebab u
          > Libanczynka na rogu (moze to chrzescijanin, a moze muzulmamin - nie wiem), a
          > nawet u jednego Zydka na St Kilda kupilem meble, a u innego Zydka bylem nawet
          > w domu (bo sasiad). Do tego prawdziwy muzulmanin-Egipcjan uczyl mnie w
          > szkole "graphic design", ale on jeszcze nikogo nie wysadzil w powietrze. I
          > teraz puls ma pretensje do mnnie, ze zadaje sie z Semitami.
          >
          • bam_buko Re: Melbourne to najbardziej syjonistyczne miasto 29.08.06, 10:26
            melipol napisała:

> Australii - mieszkaja tam aktywisci typu multymilioner Gutnick, ktory wydaje
            > miliony wlasnych pieniedzy na wysiedlanie Palestynczykow i budowanie osiedli
            na
            >
            > ich ziemi.
            > Jeden z syjonistow prowadzil kampanie wyborcza do stanowego parlamentu pod
            > haslem; "Glosuj na mnie - twoj glos to glos dla Izraela" i wygral wybory.
            >
            > W Sydney syjonisci nie stanowia wiekszego zagrozenia. Jet tu wiecej tora
            Zydow
            > niz talmudystow a takze pokazna grupa zydowskich anty-syjonistycznych
            > aktywistow.
            > Nie rozumiem "quikly" co ty robisz w miescie w ktorym albo mieszkaja skrajni
            > syjonisci i komunistyczni dzialacze zwiazkowi.
            > Tej choloty nie zobaczysz w innych miastach australijskich.

w Australii jetem dopiero od ponad roku ale slyszalem rozne........
            Melbourne to drugie najwieksze skupisko Grekow po Atenach a zydow wiecej niz w
            Jerozolimie i TelAviv cuzamen do kupy....90% to holokaust survivors....podobno

p.s. daj kropka psia m... tego ptaka....nie badz wybiorcza
          • dana33 Re: Melbourne to najbardziej syjonistyczne miasto 29.08.06, 11:47
            jak przyjezdzam do polski, melipol, to wszystko jedno gdzie jestem, w lodzi,
            warszawie, krakowie, katowicach czy w koziej wolce, wszedzie, ale to wszedzie
            bez wyjatku widze kolo budek z piwem ta smierdzaca alkoholem cholote.
            • super_zarowka_z_firmy_osram droga Dano 29.08.06, 12:09
              Muszę Ci oświetlić drogę, bo niebo pochmurne i gwiazdy nie migoczą. W Polsce budek z piwem nie ma od kilkunastu lat. Jakieś cienie przeszłości prześladują?
              • bam_buko Re: droga Dano 29.08.06, 12:17
                super_zarowka_z_firmy_osram napisała:

> Muszę Ci oświetlić drogę, bo niebo pochmurne i gwiazdy nie migoczą. W Polsce
                bu
                > dek z piwem nie ma od kilkunastu lat. Jakieś cienie przeszłości prześladują?

w bunkrze w ktorym mieszkaja azjaci nie doscyc ,ze cimno i wilgotno to ludzie
                pokroju dany dostaja kota....i widza uciekajace przed nim biale myszki
                • dana33 Re: droga Dano 29.08.06, 12:21
                  kropka cie wyrzucila na osla, ale nie mam problemow, zeby powtorzyc:
                  bambusiku, zbambuczyles sie doszczetnie.
                  • bam_buko Re: droga Dano 29.08.06, 12:26
                    dana33 napisała:

> kropka cie wyrzucila na osla, ale nie mam problemow, zeby powtorzyc:
                    > bambusiku, zbambuczyles sie doszczetnie.

zauwazylem..ile razy klikalas siedem czy siedemnascie ...bunkrowa niedojdo
                    • dana33 Re: droga Dano 29.08.06, 12:37
                      nawet nie jeden raz, zbambuczony. klikam tylko jak obrazaja moj kraj i moj
                      narod. nikogo tam nie obraziles. pokazales tylko swoja glupote i to kompletne
                      zbambuczenie.
                      • bam_buko Re: droga Dano 29.08.06, 12:46
                        dana33 napisała:

> nawet nie jeden raz, zbambuczony. klikam tylko jak obrazaja moj kraj i moj
                        > narod. nikogo tam nie obraziles. pokazales tylko swoja glupote i to kompletne
                        > zbambuczenie.

glupia jestes,wyrazilem troske ,ze azjatyccy ludzie dziczeja w bunkrach
                        a wraz z nimi ich dzieci i wnuki........ty jestes tego dobitnym przykladem

jak zdecydujesz sie kiedys wyjsc na powierzchnie ,zaloz okulary
                        przeciwslonneczne a jak nie masz to nawet resztki rajstop uzyj........
              • dana33 Re: droga Dano 29.08.06, 12:20
                hmmm, nie ma? to to co widzialam to pewnie te puby uliczne a la polska?
                • melipol Re: droga Dano 29.08.06, 13:40
                  Z patalogi trzeba sie leczyc, a udzial na forum wyraznie pogarsza twoj stan
                  zdrowia.
                • super_zarowka_z_firmy_osram Re: droga Dano 29.08.06, 14:01
                  Pubów ulicznych nie ma, uliczne bywaja tylko dziewki. Owszem są ogródki, jak w całej Europie.

• melipol Re: Melbourne to najbardziej syjonistyczne miasto 29.08.06, 13:36
              Nie wiem co ma piernik do wiatraka bo twoja wypowiec pasuje jak piesc do oka.
              Zauwazylem u ciebie dwa patalogiczne zachowania;
              1. skrajna nienawisc do Polakow
              2. nienawisc do Australii(nieco miejsza).
              • dana33 Re: Melbourne to najbardziej syjonistyczne miasto 29.08.06, 14:01
                zawsze podziwiam wasze zdolnosci w zrozumieniu czytanego no i w analizie mojej
                osoby. dokladnie tak, skrajnie nienawidze polakow i skrajnie nienawidze
                australi, chociaz oczywiscie mniej skrajnie. zapomniales tylko napisac, ze
                palam miloscia do terrorystow. wtedy analiza bylaby pelna. i oczywiscie
                dokladna.
                • melipol Re: Melbourne to najbardziej syjonistyczne miasto 29.08.06, 14:33
                  W cywilizowanym swiecie mordowanie w Libanie cywili; kobiet i malych dzeci jet
                  zbrodnia.
                  Ciagle bombardowanie ludnosci cywilney Gazy jest teroryzmem. Sytuacja ludnosci
                  Gazy jest tragiczna; brak pradu, brak wody, zywnosci i bombardowanie 24 na
                  dobe. Jak wedlug ciebie mozna to nazwac jak nie teroryzmem i to teroryzmem
                  panstwowym.

dana33 napisała:

> zawsze podziwiam wasze zdolnosci w zrozumieniu czytanego no i w analizie
                  > mojej osoby. dokladnie tak, skrajnie nienawidze polakow i skrajnie nienawidze
                  > australi, chociaz oczywiscie mniej skrajnie. zapomniales tylko napisac, ze
                  > palam miloscia do terrorystow. wtedy analiza bylaby pelna. i oczywiscie
                  > dokladna.
                  • dana33 Re: Melbourne to najbardziej syjonistyczne miasto 30.08.06, 00:32
                    alez melipol, przeciez nie dyskutuje wogole...... zgadzam sie z toba w pelni.
                    tez uwazam, ze palestynczycy sa strasznie biedni. nic tylko od 60 lat probuja
                    budowac to swoje panstwo, a ten sjonistyczny, zaborczy, chciwy israel nic,
                    tylko im przeszkadza. bombarduje dzien i noc, zamyka im wode, prad i gaz, nie
                    mowiac juz o granicach. a palestynczycy bez przerwy, mimo tak strasznych
                    warunkow probuja budowac i budowac. israel to wogole tamta chucpa, co ja ci
                    bede tlumaczyc, sam przeciez wiesz....60 lat temu gaza przeciez byla perelka
                    bliskiego wschodu, hotele, promenady nadmorskie, pelno turystow, przemysl i
                    handel tam kwitl, rzeki plynely wartkim strumieniem, pracy bylo ile chcesz a
                    zaplaty byly fantastyczne, sheik brunei zazdroscil zycia gazanczykom, a egipt
                    byl dumny z takich obywateli. a tu cholercia pojawil sie israel i zobacz, co te
                    zadne wladzy i ziemi zydki zrobily z tej perelki: piachy i ubostwo, pracy nie ma
                    za to pelno bezrobotnych, zajmujacych sie czym sie da, np budowaniem roznych
                    bombek i innych zabaweczek i wystrzeliwaniem rakiet na ten israel w ramach
                    odwetu, nie mowiac juz o innych autobusowo-restauracyjnych rozrywkach.... co ja
                    ci ide powiedziec..... trzeba popierac tego ahcmadcustam i w koncu wymazac tego
                    wrzoda z dupy swiata.
                    do dziela, melipol.... ja tuz za toba z noga podniesiona.... moze trafie w ta
                    dupe.....
    • puls Za duzo slonca , biedakowi i mozg i pitaszek 29.08.06, 08:54
      sie skurczyly .
      Nie mozemy ci pomoc w tym wzgledzie , sorki.

www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,20288922-5005961,00.html
      Uwazaj bo cie tez zaatakuja i beda molestowac
      (The attackers have been described as being of Middle Eastern/ Mediterranean
      appearance with dark, mullet-style hair cuts.)

• felusiak1 Żebrakowi ptak do kapelusza 29.08.06, 12:15
      No zobacz wrzuciła ci ptaka do czapki nie mówiąc słowa.
      Zapewne uważa, że komentowanie twoich wypotów jest poniżej godności
      • kropka Re: Żebrakowi ptak do kapelusza 29.08.06, 12:30
        przecież chciał ptaka, a nie wpis.
        Spełniam zachcianki :)
        • bam_buko Doczekal sie...dostal ptaka... 29.08.06, 12:34
          kropka napisała:

> przecież chciał ptaka, a nie wpis.
          > Spełniam zachcianki :)

kumata jestes,o to biegalo.....jednoczesnie zolza..co bunkier przeszkadzal..to
          samo zycie... w azji
          • dana33 Re: Doczekal sie...dostal ptaka... 29.08.06, 12:39
            wlasnie, zbambuczony, dostal ptaka i doszlusowal w tej sposob do waszej grupki.
            wy juz macie wszyscy ptaka, a raczej ptaszka, wiec i prosic sie tak nie musicie.
            • bam_buko Re: Doczekal sie...dostal ptaka... 29.08.06, 12:52
              dana33 napisała:

> wlasnie, zbambuczony, dostal ptaka i doszlusowal w tej sposob do waszej
              grupki.
              > wy juz macie wszyscy ptaka, a raczej ptaszka, wiec i prosic sie tak nie
              musicie
              > .

doszlusowal??? hehe jak quickly byl na FS to ty wazylas 1/3 dzisiejszej swojej
              wagi i nie mialas bladego pojecia ,ze wyladujesz oblakana w azjii......wsrod
              dzikusow i barbarzyncow
              • dana33 Re: Doczekal sie...dostal ptaka... 29.08.06, 13:35
                normalnie nie zaczyna sie pic tak wczesnie.... widac u zbambuczonego to inaczej.
    • j-k Quickly, zachowaj klase i pisz o mnie Pan Dr. J.K. 29.08.06, 16:48
      W koncu jakies pojecie o savoir vivr-rze i rewerencjach masz ? :)))

czy nie ?
      • goldbaum Ale mozesz pisac tez o nim "wlochata iwona" 29.08.06, 16:58
        Dr. J.K. lubi bowiem "wlosy lonowe" w "kazdej ilosci".
        • quickly Pani kropko moje marzenia sie spelnily! 30.08.06, 00:17
          Bardzo dziekuje!!!
          ...i przepraszam Pania kropke za to moje dlugie marudzenie.

Mam wreszcie mojego "czerwonego ptaszka"!!! Buzka aniolku! :))))

Mam nadzieje, ze ten tydzien minie Pani spokojnie i nie bedzie musiala Pani
          lykac zbyt wielu "Panadoli" czytajac tych wszystkich tutaj wypisujacych
          prawiczkow-ekstremistow.
          • quickly Bam-buko, wszystko sie zgadza... 30.08.06, 00:28
            Przez ostatnie kilka lat mieszkalem w Brisben, od pazdziernika ubieglego roku
            mieszkam w Melbern (to ze wzgledu na charakter wykonywanej przeze mnie pracy).
            Serdeczne pozdrowienia...

• kropka Re: Pani kropko moje marzenia sie spelnily! 30.08.06, 00:39
            zawsze do usług :-)
            • quickly Re: Pani kropko moje marzenia sie spelnily! 30.08.06, 00:51
              kropka napisała:
              > zawsze do usług :-)

Czy to znaczy, Pani kropko, ze moderatorzy pracuja w redakcji do pozna w nocy
              (a moze nawet przez 24 godziny na dobe)?

Sam sie zastanawiam, jak mozna wytrzymac psychiczne czytajac te "fermenty" z
              calego swiata... A przeciez musi Pani trzymac to wszystko za za reke, bo szef
              (kazdy ma swojego szefa) bedzie darl na Pania swoja morde, ze jakis glupek
              wypisuje na forum publicznym jeszcze wieksze glupoty i nie jest to jeszcze z
              niego usuniete!

Oj ciezki kawalek chleba ma Pani w swoim zyciu...

bam-buko ma racje. Chyba jestem na tym forum od samego jego poczatku (zaczelem
              tu bywac bedac jeszcze w Sydnej). Wiele na tym forum widzialem, wiele czytalem
              (czesciej czytalem, niz pisalem - czego nie mozna powiedziec, o wielu piszacych
              na tym forum).

A wie Pani, ze z kilku piszacych tu na jeszcze na poczatku juz nie zyje?
              Wiem to na pewno... szkoda tylko, ze czasami bylem w stosunku do nich, no
              powiedzmy delikatnie, zbyt radykalny... (nawet raz za moje "pisanie" redakcja
              zabanowala mnie, ale tylko na krotko).
              • kropka Re: Pani kropko moje marzenia sie spelnily! 30.08.06, 01:10
                no widzisz. Dobrze jest pamietać, że odejdziemy, czy to z forum, czy z życia, a
                nasze teksty w necie zostaną i będą o nas świadczyć na wieki.
                A jeszcze kiedyś, przez przypadek, nasze dzieci je odkryją, przyczytają,
                wrzasną "To tatuś napisał??!!" i padną z wrażenia. I będzie kaszanka :(
              • bam_buko Re: Pani kropko moje marzenia sie spelnily! 30.08.06, 01:55
                quickly napisał:

> A wie Pani, ze z kilku piszacych tu na jeszcze na poczatku juz nie zyje?
                > Wiem to na pewno...

jesli to nie jest tajemnica to podaj nicki...sam jestem ciekaw kto??

nie bylo wtenczas tylu troll(i) ...no moze jojo pajacowal pod kilkoma
                wiekszosc trzymala sie jednego nicku
                pzdr
      • quickly Re: Quickly, zachowaj klase i pisz o mnie Pan Dr. 30.08.06, 01:02
        j-k napisał:

> W koncu jakies pojecie o savoir vivr-rze i rewerencjach masz ? :)))
        > czy nie ?

Panie j-k, jezeli juz to nie Dr. (z kropka na koncu), a Dr j-k!

Skrot "Dr." przeczy podstawowym zasadom ortografii polskiej (i nie tylko).
        Zamiast wiec wypisywac glupoty po forum, radze wziac sie za podstawy ortografii
        polskiej. Czyzby doktoryzujac sie na tym forum zapomnial pan, panie Dr j-k,
        jezyka swoich rodzicow?? Wstyd synek, wstyd...
    • gloubiboulgomm Gratulacje dla kuikli. Czy jestes psychiatra?? 10.09.06, 17:06
      quickly napisał:

> Szanowna Pani kropko,
      >
      > Zwracam sie do Pani, jako naczelnego koorydnatora Szpitala Psychiatrycznego
      > pt. "Forum Swiat", szpitala, ktory pozwala zaistniec i egzestowac takim
      > kanaliom jak j-k, zigzur, meerkat, captain_america, marcus_crassus, lech1
      > (wyjatkowo tepy i agresywny padalec), rozhisteryzowana dana33, cierpiacy na
      > rozdwojenie jazni felusiak1 itd. itd.
      >
      > Bardzo Pani wspolczuje, ze jest Pani zmuszona do codziennego czytania tych
      > prawicowo-faszystowskich eksrementow wypisywanych na tym forum. (+
      > chyba samochod+...)).
      > ).

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka