ben_shaprut 29.08.06, 21:31 Szkoda, ze współczesne polityczne kundelki nie dorównują Mu klasą do pięt... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben_shaprut admin - po co wycinasz - ja jestem wasz wróg 29.08.06, 21:32 i kontestator - każdy o tym wie, ale od Pana Jacka ręce padlinożerców precz! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Wycięli: ręce precz od Pana Jacka Kuronia! 29.08.06, 21:39 to temat na F.Kraj Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Nieprawda - Pan Jacek jest postacią symboliczną, 29.08.06, 21:44 ważną dla wielu emigrantów. Nie powiem, których, ale wiem, że tak jest. czekam, co napiszą "jedyni słuszni", którzy w czasie stanu wojennego siedzieli w domu i płodzili wieczorami następne nieporozumienia... Chwala Wielkim! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wycięli: ręce precz od Pana Jacka Kuronia! 29.08.06, 21:48 Powiedzmy, ze rzadko sie bena czyta, za czyms a nie przeciwko czemus, piszacego. Dla uczczenia tego pozytywnego zwrotu bylbym zostawil. A co do Kuronia. Moze sie cieszyc, ze nie dozyl IV republiki. W ktorej idee zamieniaja sie w "sznaps-idee" PF Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut Co prawda, to prawda - ja, niestety, dożyłem: 29.08.06, 21:50 qrwa mać! Kiedy ta pieprzona swołocz odwali się od Bohaterów naszych czasów i zacznie pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Jacek Kuron Wielki jest - bez watpliwosci 29.08.06, 21:46 a jego miejsce istotnie na forum Kraj, a nie tu na jakies antyzydoskie manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Jacek Kuron Wielki jest - bez watpliwosci 30.08.06, 07:39 prosilem cie o pare przykladow tej wielkosci i sie nie doczekalem Odpowiedz Link Zgłoś
antys.bk Re: Jacek Kuron Wielki jest - bez watpliwosci 30.08.06, 08:31 A gdzie ty widzisz tą wielkość?Czerwony harcerzyna , uwazający że za mało komunizmu jest w Polsce , trokista który wraz z Michnikami rewolucje chciał światową robić ,.To że siedział w więzieniu nie daje mu prawa za uważanie jego osoby za bohjatera , Gomółka też siedział a czy ty uważasz go za bohatera?A ta jego filosemickość a wręcz uwielbienie ,,starszych braci''A ten jego występ kiedy odbierał order Orła Białego w wycierósach ,tę jawną prowokację okazujcą jego pogardę do tradycji patriotycznej?A nie wspominam nawet o jego alkocholiznie przy którym Kwaśniewski jawi się jako abstynent.Tak więc jaki z niego wielki autorytet dla wszystkich polaków a nie tylko dla wąskliej grupy ,,autorytetów'' z nadania nadredaktora Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
super_zarowka_z_firmy_osram Re: Jacek Kuron Wielki jest - bez watpliwosci 30.08.06, 11:27 Ja Cię oświecę - Kuroń może nie był wielki ale jeśli pił alkoHol to raczej odzian w wycierUsy. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 to nie ja,to j-k 30.08.06, 12:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=46805219&a=47668934 Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: to nie ja,to j-k 30.08.06, 12:49 krystian71 napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=46805219&a=47668934 sorry krystiaan nie zauwazylem tego postu....wiec zadalem glupie pytanie w innym Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Ben... 30.08.06, 10:37 Czytalem cos niedawno o jego udziale ..podobno niechlubnym w obradach Okraglego Stolu..podobno ku uciesze obu stron zakrapianego mocno alkoholem. Uzywam slowa"podobno" gdyz nie moge znalezc jednego nawet stenogramu z tych obrad pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Ben... 30.08.06, 12:14 jeszcze lepsze obrazki byly z tzw Magdalenki, a tam to juz sami swoi dzielili lupy Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Ben... 30.08.06, 12:20 krystian71 napisała: > jeszcze lepsze obrazki byly z tzw Magdalenki, a tam to juz sami swoi dzielili > lupy hmmm te sprawy jakos nie daja mi widziec w nim bohatera..... zdecydowanie byl lewakiem,moze pod koniec dobrodusznym,jednak watpliwosci sa dlatego zwrocilem sie do autora tego watku bena o wyjasnienia jesli krystian cos dodatkowo wiesz chetnie przeczytam pzdr Odpowiedz Link Zgłoś