Gość: asia IP: 146.145.235.* 24.03.03, 19:23 Not o ladnie, za wolnosc wasza i nasza.Smutne.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbig44 polski udział w wojnie irackiej bezprawny? 25.03.03, 15:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5030585 Odpowiedz Link Zgłoś
zbig44 Irackie Westerplatte padło po 6 dniach... 25.03.03, 15:18 Westerplatte broni się jeszcze! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5037412 Odpowiedz Link Zgłoś
zbig44 PCK APELUJE O POMOC DLA IRACKICH DZIECI 25.03.03, 15:19 Na dzis potrzebna jest pomoc dla spodzieanej fali uchodźców z Iraku. Żaden rząd jej nie zadeklarował. Nasz na pewno nie... Bądzmy solidarni - tak jak solidarne z nami były społecznosci Europy po stanie wojennym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5001064 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: 'New York Times' o polskich komandosach w Ira IP: *.214.125.109.Dial1.Boston1.Level3.net 24.03.03, 22:52 Gość portalu: asia napisał(a): > Not o ladnie, za wolnosc wasza i nasza.Smutne.. Asiu,czy mozez te artykule umiescic tu?Albo podaj przynajmniej jego autora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka inne linki o Polakach w Iraku IP: *.oc.oc.cox.net 25.03.03, 00:24 Co prawda nie ten link chyba), ale za to dwa inne. Tez ciekawe. Jeden z New York Times, drugi z Yahoo: www.nytimes.com/2003/03/24/International/worldspecial/240PER.html story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/nm/20030324/wl_nm/iraq_poland_dc_1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: inne linki o Polakach w Iraku - poprawka IP: *.oc.oc.cox.net 25.03.03, 00:26 Gość portalu: alka napisał(a): > > Co prawda nie ten link chyba), ale za to dwa inne. Tez ciekawe. > Jeden z New York Times, drugi z Yahoo: > > www.nytimes.com/2003/03/24/International/worldspecial/240PER.html > > <a href="story.news.yahoo.com/news? tmpl=story&u=/nm/20030324/wl_nm/iraq_ > poland_dc_1"target="_blank">story.news.yahoo.com/news? tmpl=story&u=/nm/20030324 > /wl_nm/iraq_poland_dc_1</a> Odpowiedz Link Zgłoś
zbig44 GROM na tle flagi USA - co za WSTYD. 25.03.03, 15:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=5058586 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martsy Re: GROM na tle flagi USA - co za WSTYD. IP: *.237.45.207.adsl.by.worldonline.dk 26.03.03, 12:09 zbig44 napisał: > <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=13&w=5058586"ta > rget="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=13&w=5058586</a> Przede wszystkim wstyd tak popierac ludobojce-tyrana, jak to czynia skretyniali pacyfisci. Zeby porownywac zbirow Saddama z obroncami Westerplatte - trzeba byc albo potwornym idiota, albo po prostu bezmyslnym dupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralfio Re:o Polskich komandosach: IP: 165.155.112.* 25.03.03, 05:40 Gora nasi - Saddam Jaruzelski trup!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: IP: *.swipnet.se 25.03.03, 12:10 POLACY POWINNI SIE WSTYDZIC ZE SWOIM CIMOSZEWICZEM NA CZELE ZA ZDRADE EUROPY. CIMOSZEWICZ PILNUJE SWOJEJ POSADKI A NIE INTERESOW NARODU. NIECZ WYSLE TERAZ POLAOW DO USA I NIECH TAM SPRZATAJA ZYDOM CHALUPY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: IP: *.torun.mm.pl 25.03.03, 13:03 Gość portalu: JA napisał(a): > POLACY POWINNI SIE WSTYDZIC ZE SWOIM CIMOSZEWICZEM > NA CZELE ZA ZDRADE EUROPY. CIMOSZEWICZ PILNUJE SWOJEJ POSADKI > A NIE INTERESOW NARODU. > NIECZ WYSLE TERAZ POLAOW DO USA I NIECH TAM > SPRZATAJA ZYDOM CHALUPY. Polacy powinni się wstydzić takich jak Ty przesiąkniętych nienawiścią do wszystkich i niczego nie rozumiejących. Powinniśmy się wstydzić tego, że tak wielu z nas ciągle jeszcze jest zaślepionych nienawiścią. Dlaczcego ciągle Żydzi mają być winni za wszystko?! Zdaje się, że masz jakieś poważne kompleksy. Skąd Ty możesz wiedzieć co jest w "interesie narodu"? A pozatym uważam, że Saddam musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: IP: *.bauboden.com, 25.03.03, 14:16 Gość portalu: JA napisał(a): > POLACY POWINNI SIE WSTYDZIC ZE SWOIM CIMOSZEWICZEM > NA CZELE ZA ZDRADE EUROPY. CIMOSZEWICZ PILNUJE SWOJEJ POSADKI > A NIE INTERESOW NARODU. > NIECZ WYSLE TERAZ POLAOW DO USA I NIECH TAM > SPRZATAJA ZYDOM CHALUPY. Jestes glupi jak but ty glupi Zydzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Dla Ja IP: *.ny325.east.verizon.net 25.03.03, 15:26 Gość portalu: JA napisał(a): > POLACY POWINNI SIE WSTYDZIC ZE SWOIM CIMOSZEWICZEM > NA CZELE ZA ZDRADE EUROPY. CIMOSZEWICZ PILNUJE SWOJEJ POSADKI > A NIE INTERESOW NARODU. > NIECZ WYSLE TERAZ POLAOW DO USA I NIECH TAM > SPRZATAJA ZYDOM CHALUPY. On nie musi ich wysylac. Polki same jade i to bez zachety ze strony Cimoszki. Dzieki egoizmowi "Solidarnosci" i innych zwiazkow zawodowych rynek pracy w Polsce jest tak fatalny, ze sprzatanie w USA jest znakomita okazja do zarobienia jakichs pieniedzy na przezycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: IP: *.214.70.189.Dial1.Boston1.Level3.net 25.03.03, 19:20 Gość portalu: JA napisał(a): > POLACY POWINNI SIE WSTYDZIC ZE SWOIM CIMOSZEWICZEM > NA CZELE ZA ZDRADE EUROPY. CIMOSZEWICZ PILNUJE SWOJEJ POSADKI > A NIE INTERESOW NARODU. > NIECZ WYSLE TERAZ POLAOW DO USA I NIECH TAM > SPRZATAJA ZYDOM CHALUPY. Cimoszevitz nie jest "swoj".Un je "nasz".Ze Polacy daja sie wysylac "naszym", dowodzi tylko,ze polska glupota w zartach wokol swiata ma mocne podstawy.To obelga dla kazdego,kto jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: IP: *.214.70.189.Dial1.Boston1.Level3.net 25.03.03, 19:23 Gość portalu: JA napisał(a): > POLACY POWINNI SIE WSTYDZIC ZE SWOIM CIMOSZEWICZEM > NA CZELE ZA ZDRADE EUROPY. CIMOSZEWICZ PILNUJE SWOJEJ POSADKI > A NIE INTERESOW NARODU. > NIECZ WYSLE TERAZ POLAOW DO USA I NIECH TAM > SPRZATAJA ZYDOM CHALUPY. Tyn cimoszevitz nie jest "swoj".Un je "nasz".A to,ze zdolal znalezc glupkow,swiadczy tylko,ze kawaly o glupocier polaczkow wokol swiata maja mocne podstawy.To obelga dla kazdego,kto jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martsy polskie zoo IP: *.237.45.207.adsl.by.worldonline.dk 26.03.03, 12:16 Gość portalu: JA napisał(a): > POLACY POWINNI SIE WSTYDZIC ZE SWOIM CIMOSZEWICZEM > NA CZELE ZA ZDRADE EUROPY. CIMOSZEWICZ PILNUJE SWOJEJ POSADKI > A NIE INTERESOW NARODU. > NIECZ WYSLE TERAZ POLAOW DO USA I NIECH TAM > SPRZATAJA ZYDOM CHALUPY. No prosze, polski kretyn antysemita pacyfista pierdnal ze Szwecji. Czyz to nie piekne? Do jakiego Zoo moznaby poslac takiego skomplikowanego idiote? Pozostaje po wielkim pod wrazeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
indris A co pisała "Prawda" ? 25.03.03, 12:45 Ciekawe, co pisała "Prawda" w 1968 o polskich żołnierzach w Czechosłowacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: to po ile teraz będą wizy do USA? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 12:54 Czy docenią Amerykanie udział Polaków w tej wojnie? Mam na myśli konkretny wymiar finansowy a nie wyłącznie polityczne deklaracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: wybiórcza zamknęła dostęp do TEJ strony !! IP: *.IOd.krakow.pl 25.03.03, 13:23 A FE - WYBIÓRCZA ZAMKNĘŁA DOSTĘP DO TEJ STRONY I NAPISAŁA ŻE NIE MAM PRAWA JĄ OGLĄDAĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAMBOpol Re: Jak sie ciesze, ze jestesmy obecnie w tym zabjani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 13:47 Choc nie jestem na zdjeciu z flaga (za to jest moj szef) cholernie sie ciesze ze ze doceniaja nas w Ameryce. Przykro iz minister ma pretensje za te flage.Nie rozumie ze USA to nasz najlepszy przyjaciel i ze dzieki USA mamy wolnosc a On jest ministrem w naszym kraju? Smierc arabom!!! Papiez do d....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expat Re: Polscy Komandosi IP: *.pppool.de 25.03.03, 14:20 Za Napoleona tez sluzylismy za mieso armatnie to znaczy ze nic sie nie zmienilo, a z pochwaly Rumsfelda jest naturalnie caly narod dumny. Jak sie Polacy dobrze spisza to bedzie coca cola za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
zbig44 GROM do sprzątania latryn ? 25.03.03, 15:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=5058586&a=5062495 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rykon Udzial w tej agresji to hanba IP: *.v17.uthscsa.edu 25.03.03, 16:53 Mamy byc dumni z udzialu w ataku na irackie Westerplatte? Przeciez Oni nie bronia Saddama tylko wlasnej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Udzial w tej agresji to hanba IP: *.acn.waw.pl 25.03.03, 17:33 Gość portalu: rykon napisał(a): > Mamy byc dumni z udzialu w ataku na irackie Westerplatte? > Przeciez Oni nie bronia Saddama tylko wlasnej ziemi. Na której zagazowali półmiliona kobiet, starców i dzieci Kurdyjnskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjabol dobrze sie bić z najlepszymi IP: *.acn.waw.pl 25.03.03, 18:16 Dobrze jest mieć w kraju choc jedną zaprawioną w walce jednostke. Doświadczenie to podstawa. Zwłaszcza na wojnie. Może gdy Polska okrzepnie gospodarczo powrócimy do dawnej chwały polskiego oręża? To się jednak nadal liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
warchol3 A czy ktorys z was sie doczytal ze: 25.03.03, 19:06 w reuters sie nabijali z polskich komandosow ze maja sprzet sprzed ruski drugiej wojny.moze poligloci i znawcy tematu powinnin przeczytac calosc a nie tylko zdjecia ogladac.(niedlugo bedzecie musiec kupic nowy - izrael juz zglosil gotowosc sprzedazy polsce sprzetu) nawiasem mowiac chlopaki sie zachowali jak polskie studentki - jak zobaczyli obcokrajowcow to kurwa o misji i tym ze sa tajni to zapomnieli i sobie zdjecia zaczeli robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martsy zenujacy brak wiedzy IP: *.237.45.207.adsl.by.worldonline.dk 26.03.03, 12:24 Gość portalu: rykon napisał(a): > Mamy byc dumni z udzialu w ataku na irackie Westerplatte? > Przeciez Oni nie bronia Saddama tylko wlasnej ziemi. Akurat ta czesc Iraku jest szyicka i nienawidzi Sddama z calej duszy. 12 lat temu powstali przeciwko saddamowi, ale nie otrzymali pomocy ze strony koalicji (dlaczego? min. dlatego ze ONZ i arabscy "koalicjanci" bardzo chcieli ocalic jego rzad, a USA nie chcialo ryzykowac zycia swoich zolnierzy). Saddam ich potem zdziesiatkowal, wymordowal wszystkich, ktorych podejrzewal o opor. Gwardia Saddama, ktora terroryzuje szyickich mieszkancow poludnia broni krwawego rezimu Saddama, a nie swojej ziemi, bo to nie jest ich ziemia. Ani tym bardziej Saddama. Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami Re: zenujacy brak wiedzy 26.03.03, 13:40 Gość portalu: martsy napisał(a): > Akurat ta czesc Iraku jest szyicka i nienawidzi Sddama z calej > duszy. 12 lat temu powstali przeciwko saddamowi, ale nie > otrzymali pomocy ze strony koalicji (dlaczego? min. dlatego ze > ONZ i arabscy "koalicjanci" bardzo chcieli ocalic jego rzad, a > USA nie chcialo ryzykowac zycia swoich zolnierzy). Saddam ich > potem zdziesiatkowal, wymordowal wszystkich, ktorych podejrzewal > o opor. Prawd Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami oups 26.03.03, 13:42 omskla mi sie reka zenujacy brak wiedzy? 12 lat temu to nie Bush senior nawolywal szuitow do powstania? zrob sobie powtorke z najnowszej historii! to dlatego teraz szyici nie bardzo wierza w blogoslawiione zamiary USA, bo sie juz raz nacieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: 'New York Times' o polskich komandosach w Ira IP: *.214.70.189.Dial1.Boston1.Level3.net 25.03.03, 20:00 Ja ciagle nie wierze,ze poszli z poczucia obowiazku.Prawdopodobnie szmal ich przekonal.Szlomy z pentagonu sa gotowe zaplacic kazda cene,ziebi moc zakszynac--zobaczta,sfiat nas popiera.Jednak,jesli za szmal,to smierdzi tym bardziej. Polskie Lizystraty.Do roboty.Nima dupy dla gromowcow. Oby dostali w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: 'New York Times' o polskich komandosach w Ira IP: *.if-pan.krakow.pl 26.03.03, 13:45 Wszystkie wojny sa o szmal w takiej czy innej postaci. Jedynie wazne jest zeby walczyc madrze tak by jak najwiecej tego szmalu zyskac, a nie dla idei bo wtedy zostaje sie golodupcem, jezeli ci forsa smierdzi to idz na pola i popas sie troche choc nie sadze zeby ci ktos za darmo udostepnil pastwisko. Kris Gość portalu: U napisał(a): > Ja ciagle nie wierze,ze poszli z poczucia > obowiazku.Prawdopodobnie szmal ich przekonal.Szlomy z > pentagonu sa gotowe zaplacic kazda cene,ziebi moc > zakszynac--zobaczta,sfiat nas popiera.Jednak,jesli za > szmal,to smierdzi tym bardziej. > > > Polskie Lizystraty.Do roboty.Nima dupy dla gromowcow. > > Oby dostali w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goshka POLSKA NIEETYCZNA IP: *.Red-80-36-205.pooles.rima-tde.net 04.04.03, 23:44 mieszkam za granica, w EU, gdy mnie pytano jakie stanowisko ma Polska w stosunku do wojny w Iraku, odpowiadalam z ulga, ze Polska nie jest za wojna, ze jest krajem pacyficznym, ze napewno wysle wojska w region "pod plaszczykiem NATO" ale po to tylko aby "bandazowac" tych ktorych wczesniej ich koledzy (koalicja) nafaszeruje bombami... Gdy zobaczylam na foxnews wiadomosc ze grom bierze udzial w dzialaniach wojennych, nie wierzylam wlasnym oczom...informacje potwierdzilam na stronie reutersa w internecie..po czym wlaczylam na satelitarnej wiadomosci w jednym z polskich kanalow i tam mnie dobila rozmowa na temat "na jakie korzysci finansowe moze liczyc Polska po zakonczeniu wojny"...PRZERAZAJACE!!!...4 dni wojny, w tv tylko widzielismy bomby i bomby, zniszczenie i smierc...a w telewizji polskiej spokojnie dyskutowano sobie jaki kawalek tortu dostanie sie Polsce... w Europie wiedza ze kraje w Ukladu Warszawskiego sa proamerykanskie...ale az do tego stopnia??? mam rozumiec ze Polska pogrzebala etyke i tylko sie liczy business??? JAKI WSTYD! to wyglada tak jak takich dwoch pakerkow ktorzy ida po ulicy i wszyscy ustepuja miejsca ... ze strachu...i czesto przy nich idzie jakies tam chuchro ktore mysli, ze ma takie same powazanie i taki sam status jak koledzy...bo widzi, ze wszyscy go traktuja z respektem, jak reszte... w porownaniu do USA, Wielkiej Brytanii a przy nich Polska ramie w ramie.... ja sie tylko zastanawiam...i boje tego dnia....kiedy chuchro zostanie sam na ulicy...bez pakerkow....a to moze kiedys nastapic! Odpowiedz Link Zgłoś