z_daleka 20.10.06, 12:46 dlaczego jest tak malo kobiet na tym forum miedzynarodowym? Przeciez kobieca lagodnosc, niewinnosc i subtelnosc mogaby radykalnie zmienic panujace tu wstretne obyczaje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator-z-boku [...] 20.10.06, 13:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ??? 20.10.06, 13:10 No nie wiem...nie wiem doprawdy, dlaczego ta kobitka taka akurat jest...byc moze ze udzielila jej sie ogolna atmosfera tej naszej stajenki...i ona stopniowo, nie zdajac sobie z tego sprawy stala sie chlopem... Gdyby bylo tu wiecej kobiet moze obyczje by zlagodnialy... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ??? 20.10.06, 13:59 kropko, on przeciez nie ciebie cytowal...to inna kobitka, sportowka... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku szanowna kropko........ 20.10.06, 14:45 jestem tylko i wylacznie kolekcjonerem wpisow.TAKICH wpisow ! linki mnie nie interesuja.podajac cytat,KAZDY forumowicz natychmiast rozpozna autora.ty tez wiesz czyj to cytat.........:)))) pozdrawiami i spokojnego,forumowego weekendu zycze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: ??? 20.10.06, 13:06 kobitki...co z wami? W domu macie zawsze tak wiele do powiedzenia, a tu nie potraficie wprowadzic porzadku? Kropka jedyna, co nas temperuje. Fakt, ze ma po tamu odpowiednie narzedzie... ale zwrocie chlopy uwage, ze jak wam kropka dolozy, zawsze biegniecie do niej szukac sprawiedliwosci...jeden grzecznie po dzentelmensku, inny z pyskiem i z wyzwiskami... w zaleznosci co ktory z domu wyniosl(jak to split powiada)... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum !!! 20.10.06, 15:30 z_daleka napisał: > kobitki...co z wami? W domu macie zawsze tak wiele do powiedzenia, a tu nie > potraficie wprowadzic porzadku? Kropka jedyna, co nas temperuje. Sadzac po TAKIM obrazie kobiety mozna powiedziec tylko jedno: klasyczny maminsynek Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kobitki nie dajcie sie ...! 20.10.06, 13:45 mezczyzni sa wyjatkowo wrdni w stosunku do kobiet... www.metacafe.com/watch/78258/african_spider/ Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kobitki nie dajcie sie ...! 20.10.06, 14:01 Polowa swiata(ta lepsza) to kobitki, dlaczego pozwalacie chlopom na takie bezecenstwa? Dlaczego? www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/ Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Kobitki nie dajcie sie ...! 20.10.06, 15:00 Ja mozecie sie godzic na to zeby chlopy rzadzily tum swiatem i tym forum ...przeciez to sa nieodpowiedzialne stworzenia...www.metacafe.com/watch/28095/true_soccer_lover/ Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Ramadan n/t 20.10.06, 15:14 ty to zawsze masz dziwne skojarzenia...a mozna by pomyslec Francuz, no pol Francuz... co tez zobowiazuje, szczegolnie w temacie kobiecym... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: co cie napadlo..............??? n/t 20.10.06, 15:11 tesknota...oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator-z-boku tesknota..........????????:)))))) ))) 20.10.06, 15:22 cytat: "jak widac[...],skoro nawet normalnego komentarza na temat meritum wpisu nie potrafisz wystekac,ale czego mozna sie spodziewac od koszer medrca,ktory zgolil leb na zero" kropko!jesli zechcesz link mozna go znalezc na forum,ale to juz nie moj problem........:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: tesknota..........????????:)))))) ))) 20.10.06, 15:53 zgolil leb na zero??? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: mezczyzni 20.10.06, 16:04 to trutnie, obiboki i pijusy...www.metacafe.com/watch/124330/too_busy_drinking/ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Kobieto zanuc! 20.10.06, 16:24 Jak zwykle znów nie robisz nic Gazetę czytasz cały dzień Łaskawie czasem obiad zjesz Po domu snujesz się jak cień Ty z kolegami wolisz pić Niż z moją mamą ciasto piec I zamiast dzieckiem zająć się Musiałeś znowu wyjść na mecz To nie jest miłość, lecz ja kocham Cię Nie jestem świnią, choć ty tego chcesz. Facet to świnia } Mówisz, że ty o tym wiesz } Choć ja się staram jak mogę } Przez całe życie słyszę ten tekst } / x 2 Ty w telewizor gapisz się A do kościoła chodzisz sam I nigdy nie przytulisz mnie W łazience znowu cieknie kran Gdy w nocy czujesz się jak lew To obręcz ściska moją skroń No kiedy wreszcie puścisz mnie Migrena to najlepsza broń To nie jest miłość, lecz ja kocham Cię Nie jestem świnią, choć ty tego chcesz. Facet to świnia. . . itd. / x 2 O samochodach mówisz wciąż Do dziewczyn ślinisz się jak pies Ty życie zmarnowałeś mi Od kogo jest ten SMS? I chociaż oszukujesz mnie Ja lubię twój szelmowski śmiech Bez ciebie nudny byłby świat Bo facet to jest dobra rzecz To nie jest miłość, lecz ja kocham Cię Nie jestem świnią, choć ty tego chcesz. Facet to świnia. . . itd. / x 3 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Boja sie:) j-k twierdzi, ze to jest forum.... 20.10.06, 15:08 ...proizraelskie..no a Mosze Katsav..wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Jesli pragniesz kobiety 20.10.06, 15:11 to udaj sie na forum "romantica" i podyskutuj z niejaka "iwona334". To jedna z was i ciagle jeszcze marzy o tym, zeby urosly jej wlosy na klacie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Od palenia papierosow rosna wlosy na klacie! 20.10.06, 15:15 Wierzylismy w to w podstawowce:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu niepalacy 20.10.06, 15:27 i na tym pewnie polegal jego blad... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Tragiczna postac:( 20.10.06, 15:30 Stad jego klopoty z identyfikacja plciowa oraz tesknota za dziecinstwem sprzed okresu dojrzewania! (Patrz iwona334 oraz maly_jasio) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum o kurcze maruder! 20.10.06, 15:32 Nie wpadlbym na to a masz calkowita racje! Odpowiedz Link Zgłoś