Dodaj do ulubionych

Zdobycie Izraela przez Arabów...

26.11.06, 20:48
... będzie przypominało zdobycie Pałacu Zimowego przez lud spragniony
wolności, sprawiedliwości i pokoju. Czerwoną gwiazdę uciemiężonej klasy
robotniczej zastąpi półksiężyc, który oślepi syjonistycznych morderców i raz
na zawsze zetrze z arabskiej ziemi gwiazdę dawida zbroczoną krwią arabskich
dzieci...
Obserwuj wątek
    • acuzzme Nowy Świat 26.11.06, 20:48
      . upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/22/Yuon_New_Planet_1921.jpg
      • krystian71 Re: Nowy Wspanialy Świat (powinno byc) 27.11.06, 00:05
        dobrze sie bawisz?
    • arap1 Re: Zdobycie Izraela przez Arabów... 26.11.06, 20:50
      acuzzme napisał:

> ... będzie przypominało zdobycie Pałacu Zimowego przez lud spragniony
      > wolności, sprawiedliwości i pokoju. Czerwoną gwiazdę uciemiężonej klasy
      > robotniczej zastąpi półksiężyc, który oślepi syjonistycznych morderców i raz
      > na zawsze zetrze z arabskiej ziemi gwiazdę dawida zbroczoną krwią arabskich
      > dzieci...
      Nu idjata..jestes muzulmanku...od kiedy muzulmanin z Awrory strzelal ..:-)))
      • josifek Re: Zdobycie Izraela przez Arabów... 26.11.06, 20:55
        nie strzelal, ale bedzie strzelal, ale jak zwykle arabski biedak zapomnial, ze
        tzw listopadowa revolucja zadna revolucja nie byla tylko puczem ...i wyniki tego
        puczu tak samo owocne jak arabski podboj wolnego swiata byl-czyli szkodliwe i
        bezowocne.
    • lechu112 Zboczency maja ambicje rozprzestrzenienia zarazy 26.11.06, 20:54
      www.homa.org/default.asp?TOCID=2083225445
    • abstrakt2003 za takie porównanie islamići obdarli by ciebie ze 26.11.06, 20:56
      skóry! Tynie zdajesz sobie sprawy że w ich mniemaniu strasznie bliźnisz!
    • josifek I tutaj nasz arabski bajkopisarz przegapil 26.11.06, 20:57
      ze o zdobyciu Israela przez Arabow wspomnial, choc dotychczas bez przerwy mowil,
      ze te araby u siebie sa....od kiedy ktos kto na bank napadnie moze powiedziec ze
      u siebie jest..tylko araby.
      • chaziaj Tak czy srak, Izrael padnie!!! 26.11.06, 20:59
        • josifek Re: Tak czy srak, Izrael padnie!!! 26.11.06, 21:01
          zobaczymy jak dozyjemy, Hitler tez tak o Polsce mowil i gdzie on teraz najwiecej
          zwolenikow ma, wlasnie wsrod swoich bylych sojusznikach spod islamskiej flagi.
          • chaziaj heheh, Hitler byl zydem i sie zbuntowal. 26.11.06, 21:06
            Juz ci mowilem ze zydowstwo dzieli sie na kasty i wybija
            wzajemnie.Chyba wiesz dobrze rezunku, ze te chaziajki z zachodu
            maja pogardliwy stosunek do tych ze wschodu.
            Toz tez wlasnie tak bylo podczas 2 WS!!!
            Przeciez wasze amerykanskie i angielskie chaziajki wszystko
            wiedzialy i akceptowaly.
            Dostawali nawet od glupich polokow dane szcegolowe(AK)
            i mieli to w dupce!!!
            • josifek Re: heheh, Hitler byl zydem i sie zbuntowal. 26.11.06, 21:10
              i dlatego jako wzor do swojego Mein Kampf Koran jako wzor wzial, bo jak wszyscy
              to wiedza to wlasnie Mossad Koran napisal...i nie tylko ale Adolf Islamu i
              Arabiow wielki milosnik, chcial z arabow przykald biorac wszystkich innych
              podbic, ale mu sie to nie udalo ...
    • marouder Majonez wieszczacy w imieniu Arabow:) 26.11.06, 20:58
      Czyli, ze (jak zwykle!) postepuje zgodnie z maksyma: "Wyzej sram, niz d.upe
      mam!":)))
      • acuzzme Re: Majonez wieszczacy w imieniu Arabow:) 26.11.06, 21:00
        marouder napisał:

> Czyli, ze (jak zwykle!) postepuje zgodnie z maksyma: "Wyzej sram, niz d.upe
        > mam!":)))

Pochwal się lepiej, gdzie ty trzymasz dupę, gdy cię w nią nie kopią,
        wymoczkowaty jełopie z czterdziestką na karku..
        • marouder Dyspanseryjny, wsiadaj w swojego malucha dla ... 26.11.06, 21:04
          ...ubogich cialem i duchem i jedz do mnie do Krakowa jak sie odgrazales:)
          Nie martw sie o parking, jest na nim zarezerwowane miejsce dla dyspanseryjnych.
          W razie pogorszenia stanu zdrowia podrzuce cie gratis do pobliskiego szpitala
          im. Babinskiego!
          • acuzzme Re: Dyspanseryjny, wsiadaj w swojego malucha dla 26.11.06, 21:06
            Do malucha? Podaj jeszcze kolor karoserii..
            • acuzzme Re: Dyspanseryjny, wsiadaj w swojego malucha dla 26.11.06, 21:07
              > Do malucha? Podaj jeszcze kolor karoserii..

.. no tak.. w kolorze sraczkowato-majonezowym.. Masz rację. Poza tym chodzę w
              wytartych dresach i pracuję w charakterze konserwatora terentów płaskich.
              • marouder Nie ujmuj sobie znaczenia:(Konserwatora terenow 26.11.06, 21:13
                ...zielonych w wersji mikro, czyli zajmujesz sie podlewaniem i podskubywaniem
                kwiatkow doniczkowych mamy.
                • acuzzme Re: Nie ujmuj sobie znaczenia:(Konserwatora teren 26.11.06, 21:13
                  marouder napisał:

> ...zielonych w wersji mikro, czyli zajmujesz sie podlewaniem i podskubywaniem
                  > kwiatkow doniczkowych mamy.

Acha.
          • josifek Re: Dyspanseryjny, wsiadaj w swojego malucha dla 26.11.06, 21:11
            widze ze w pieknym Krakowie mieszkasz, moja zona byla zachwycona...a ja
            zdziwiony ze w Polsce tak piekne miasto znalesc mozna,pierwszy raz tam bylem.
            • marouder Re: Dyspanseryjny, wsiadaj w swojego malucha dla 26.11.06, 21:14
              W razie nastepnego przyjazdu, daj mi znac, oprowadze was po ciekawych miejscach.
              • acuzzme Re: Dyspanseryjny, wsiadaj w swojego malucha dla 26.11.06, 21:16
                marouder napisał:

> W razie nastepnego przyjazdu, daj mi znac, oprowadze was po ciekawych miejscach

Quasiżydowski idiota z krakowskiego blokowiska oprowadza syjonistycznych
                morderców po moim kraju i jeszcze się tym chwali. Płacą ci chociaż za to turnee?
                W szeklach czy w naszych niepodrobionych?
                • marouder Ciebie tez bym oprowadzil, ale mam watpliwosci,czy 26.11.06, 21:18
                  ...bylbym dostatecznie wygodzil, no, napewno bym sie staral!
                  • acuzzme Re: Ciebie tez bym oprowadzil, ale mam watpliwosc 26.11.06, 21:20
                    marouder napisał:

> ...bylbym dostatecznie wygodzil, no, napewno bym sie staral!

Nie nawykłem do komfortu. Do pełni szczęścia wystarczyłby mi inteligentny
                    oprowadzający o wysokiej kulturze osobistej, a ty już nawet tego nie jesteś mi w
                    stanie zaoferować.
                    • marouder No nic. Co sie odwlecze, to nie uciecze, a ja.. 26.11.06, 21:22
                      ..jestem cierpliwy.
                      • acuzzme Re: No nic. Co sie odwlecze, to nie uciecze, a ja 26.11.06, 21:23
                        marouder napisał:

> ..jestem cierpliwy.

Obiecuję, że gdy będę przechodził obok twojej klitki, to rzucę kamieniem - dużym
                        kamieniem..
                        • marouder A kto ci galazke rozmacha? 26.11.06, 21:25
                          acuzzme napisał:

> Obiecuję, że gdy będę przechodził obok twojej klitki, to rzucę kamieniem - duży
                          > m
                          > kamieniem..
                          • acuzzme Re: A kto ci galazke rozmacha? 26.11.06, 21:26
                            Niedobitek halnego..
                            • marouder Niestety, cienki jestes w te klocki i mietki:( 26.11.06, 21:28
                              acuzzme napisał:

> Niedobitek halnego..
                • arap1 Re: Dyspanseryjny, wsiadaj w swojego malucha dla 26.11.06, 21:18
                  acuzzme napisał:

> marouder napisał:
                  >
                  > > W razie nastepnego przyjazdu, daj mi znac, oprowadze was po ciekawych mie
                  > jscach
                  >
                  > Quasiżydowski idiota z krakowskiego blokowiska oprowadza syjonistycznych
                  > morderców po moim kraju i jeszcze się tym chwali. Płacą ci chociaż za to
                  turnee
                  > ?
                  > W szeklach czy w naszych niepodrobionych?
                  TYs nie polak....arabek ktory ozenil sie na polce...zeby wylezc z
                  palestynskiego ge....
    • josifek Biedne araby, tym razem Israel jest 26.11.06, 21:37
      przez jego jedynych prawdziwych mieszkancow broniony i nie zawsze do trzech razy
      sztuka sie udaje...
      W roku 632, Bisanzjo bylo przez wojny z Persja wyczerpane i nie potrafila sie
      przed ta arabska zaraza obronic....
      w roku 1187 Krolestwo Jerusalemskie miala krola chorego na lebre i araby mieli
      10 krotna przewage i chec rzezi i rabunkow w oczach...
      tym razem my nasza ojczyzne bronimy i zaniedlugo po ukonczeniu budowy muru
      wszystkich w nas mieszkajacych potomkow arabskich najezdzcow za mur wyrzucimy...
    • j-k i jeszcze napisz, jak zdobeda te okrety podwodne? 26.11.06, 21:55
      z rakietami atomowymi na pokladzie?

przejda do nich po palach, czy jak?
      jak Jezus Chrystus? :)))
      maschinenbau.gabler-luebeck.de/images/cm/marine_fotos/dolpkle2.jpg
    • 1ja Re: Balwan+ 26.11.06, 22:25

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka