mordimer.madderdin
26.12.10, 06:23
Szkoda, że administracja forum usunęła ostatnio wpisy: unhappy'ego oraz mój, poświęcone kolejnemu kuriozum, które objawiło się na forum.
Rozumiem, że spowodowane to było hm, brakiem szacunku, szczególnie w mojej wypowiedzi dla tego "czegoś". Ale tak już, niestety, mam: jak ktoś wypisuje totalne głupoty, to nie nazwę go mędrcem, a głupkiem.
Przypomnę więc: osobnik podpisujący się zamiennie jako "msk71" ( logowany lub nie ), "tomasz" lub "anonim", korzystający z IP:IP: 46.112.95.*, przedstawia się na forum jako specjalista od zagadnień windykacyjnych oraz pracownik firmy windykacyjnej. Tymczasem ma elementarne braki w wiedzy ogólnej, że o prawniczej nie wspomnę.
Jednocześnie. przy odrobinie zachodu można znaleźć w necie ogłoszenie tejże osoby, jako fachowca od przeprowadzek: 24on.pl/detail.php?id=5436
Oczywiście rozumiem, że administracja swoimi działaniami chce ochraniać dane kogoś, komu zabrakło intelektu w tym minimalnym stopniu, by ochraniać je samemu.
Tym niemniej w ten sposób stawia interes potencjalnego szkodnika i oszusta ponad interesem osób szukających tutaj pomocy. A nie takie chyba jest założenie tego specyficznego forum.