explicit 02.12.06, 18:57 Blazarek poobgryzal paznokcie do korzeni , nieobecny , na kuracji - Arap tez jakis niemrawy i musi syczy jak klika ,... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare Re: Biduliny ,... 02.12.06, 19:02 explicit napisał: > Blazarek poobgryzal paznokcie do korzeni , nieobecny , na kuracji Jeśli nazwać kuracją masaż w wykonaniu wybitnie zaokrąglonej, blondwłosej Nataszy, która właśnie gładzi mi pośladki, to faktycznie - jestem jakby półobecny. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Biduliny ,... 02.12.06, 19:41 Lucky you , nie zen siem - Mnie od 15-tu lat ta sama :( ============================================================================== Jeśli nazwać kuracją masaż w wykonaniu wybitnie zaokrąglonej, blondwłosej Nataszy, która właśnie gładzi mi pośladki, to faktycznie - jestem jakby półobec Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Biduliny ,... 02.12.06, 19:43 explicit napisał: > Lucky you , nie zen siem - Mnie od 15-tu lat ta sama :( Twoja żona jest realnym bytem, a moja Natasza jest tworem wyobraźni. Obaj jesteśmy jednakowo żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Biduliny ,... 02.12.06, 20:02 Jesli wezmiesz pod uwage ze moja jest realna i prawie 15 lat mlodsza , to zostajesz sam , znaczy siem i tego ,... ============================================================================== Twoja żona jest realnym bytem, a moja Natasza jest tworem wyobraźni. Obaj jesteśmy jednakowo żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Biduliny ,... 02.12.06, 20:13 explicit napisał: > Jesli wezmiesz pod uwage ze moja jest realna i prawie 15 lat mlodsza 15 lat młodsza? Pewnie sporo w nią inwestujesz. Odpowiedz Link Zgłoś