dana33 04.12.06, 22:45 zabanowalas grzesia niemieckiego? bo cos utknal z tym "skenowaniam", a ja czekam..... spac mi sie chce, ale chcialam miec dzisiaj jeszcze jakas sensacje.... pol forum czeka na ta "zeskenowana" sensacje, a tu nic..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: kropka...... 04.12.06, 22:48 Idz spac. Jutro sie dowiesz. Shalom PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kropka...... 04.12.06, 23:03 nu, pf...... jak skenuje do tej pory, to albo zabanowany, albo nie ma sensacji, albo dopisuje cusik.... :)))) ty przestan moze mowic mi, kiedy ma spac, kiedy mam jesc i kiedy mam pisac, co? moje wychowanie skonczylo sie dawno. masz corcie, wychowuj ja. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej porze.. 04.12.06, 23:17 ...to mozna sobie pomarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej po 04.12.06, 23:21 znaczy sie, mam isc spac pelna ciekawosci... hm.... juz po polnocy u nas, pewnie bede sie meczyc do jutra rana... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej po 04.12.06, 23:26 Toc mozna jeszcze troszkie poczekac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej po 04.12.06, 23:37 ale on moze tak skenowac cala noc..... jak jeszcze do tego skener mu nawalil, to juz wogole broch na calego... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej po 04.12.06, 23:40 Fakt! Moze np. z braku pradu probowac skanowac swiatlem swiecy, a czas naswietlania trwa wtedy niemozliwie dlugo i na dodatek nic nie chce sie zapisac na dysku!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej po 05.12.06, 00:04 zlituj sie marudzinski...... przeciez juz monz siem pyta, czego ja placze przy compie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś