Dodaj do ulubionych

kropka......

04.12.06, 22:45
zabanowalas grzesia niemieckiego? bo cos utknal z tym "skenowaniam", a ja
czekam..... spac mi sie chce, ale chcialam miec dzisiaj jeszcze jakas
sensacje.... pol forum czeka na ta "zeskenowana" sensacje, a tu nic..... :)))
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Re: kropka...... 04.12.06, 22:48
      Idz spac.

Jutro sie dowiesz.

Shalom

PF
      • dana33 Re: kropka...... 04.12.06, 23:03
        nu, pf...... jak skenuje do tej pory, to albo zabanowany, albo nie ma sensacji,
        albo dopisuje cusik.... :))))
        ty przestan moze mowic mi, kiedy ma spac, kiedy mam jesc i kiedy mam pisac, co?
        moje wychowanie skonczylo sie dawno. masz corcie, wychowuj ja.
        • marouder skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej porze.. 04.12.06, 23:17
          ...to mozna sobie pomarzyc.
          • dana33 Re: skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej po 04.12.06, 23:21
            znaczy sie, mam isc spac pelna ciekawosci... hm.... juz po polnocy u nas,
            pewnie bede sie meczyc do jutra rana... :))))
            • marouder Re: skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej po 04.12.06, 23:26
              Toc mozna jeszcze troszkie poczekac:))
              • dana33 Re: skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej po 04.12.06, 23:37
                ale on moze tak skenowac cala noc..... jak jeszcze do tego skener mu nawalil,
                to juz wogole broch na calego... :))))
                • marouder Re: skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej po 04.12.06, 23:40
                  Fakt! Moze np. z braku pradu probowac skanowac swiatlem swiecy, a czas
                  naswietlania trwa wtedy niemozliwie dlugo i na dodatek nic nie chce sie zapisac
                  na dysku!!
                  • dana33 Re: skener padl czlowiekowi a o serwisie o tej po 05.12.06, 00:04
                    zlituj sie marudzinski...... przeciez juz monz siem pyta, czego ja placze przy
                    compie... :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka