polski_francuz 22.12.06, 16:05 i swieta spedzam bez dostepu do komputera. A wiec pozwolcie, ze juz dzisiaj wam zazycze z calego serca: Wesolych Swiat. Nie jedzcie za duzo bo sie to od razu na stylu forum odbija:) PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Re: Joyeux Noël ! 22.12.06, 16:57 Po swietach zabieram corke na wystawe Hergé (tworca Tintina) w Centrum Pompidou. Moze sie na te tramwaje zatem natkne:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Na Kubie czy w Korei ? 22.12.06, 16:53 Czy są jakieś inne miejsca na Ziemi bez dostepu? Zatem Merry Christmas and a Happy New Year. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Na Kubie czy w Korei ? 22.12.06, 16:55 Bez dostepu bo rece zajete widelcem, nozem i kieliszkiem... PF Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Podniosly czas. Swiety czas 22.12.06, 17:17 A my idziemy na "Die Zauberflöte", czyli "Czarodziejski Flet" Mozarta. Uznalismy, ze to jest najpiekniejszy sposob na uczczenie Swiat Bozego Narodzenia. Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego 2007 Roku!!! - dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Podniosly czas. Swiety czas 22.12.06, 19:49 Przyjemnego sluchania. Corce pod choinke muzyki nakupilem, m.in. "Beatles go barock". Przynajmniej tata tez bedzie mila przyjemnosc sluchac cos swojskiego:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Na Kubie czy w Korei ? 22.12.06, 20:31 polski_francuz napisał: > Bez dostepu bo rece zajete widelcem, nozem i kieliszkiem... > Moze spotkamy sie w Zakopanem w "Chlopskim Jedle" To mekka milosnikow widelca. Wiem, ze nie uda mi sie go ominac. Godne polecenia. Wszystkim zycze pogodnych i szczesliwych Swiat Bozego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Na Kubie czy w Korei ? 22.12.06, 21:40 Dojazd do Zakopca mnie zniecheca. Juzesmy raz spedzili tydzien w Szklarskiej u dalszej rodzinki. I droga: taksa na dworzec kolo Paryzewa, nocny do Berlina, rent a car w Berlinie, i do Szklarskiej w ktorej bylismy po poludniu. I jeszcze sie na wyciagach gapili na nas jak na codzoziemcow jakzesmy po francusku gadali:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Na Kubie czy w Korei ? 22.12.06, 22:15 polski_francuz napisał: > Dojazd do Zakopca mnie zniecheca. Juzesmy raz spedzili tydzien w Szklarskiej u dalszej rodzinki. > > I droga: taksa na dworzec kolo Paryzewa, nocny do Berlina, rent a car w > Berlinie, i do Szklarskiej w ktorej bylismy po poludniu. Wybrales bardzo oryginalny sposob podrozowania. Chyba i ja bym sie zniechecil ale mozna przeciez podrozowac w sposob mniej skomplikowany. I jeszcze sie na > wyciagach gapili na nas jak na codzoziemcow jakzesmy po francusku gadali:) > > PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Na Kubie czy w Korei ? 22.12.06, 22:19 Eric Burdon and The Animals. No to juz spadam. Ah, nie stac mnie na helikopter. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Na Kubie czy w Korei ? 22.12.06, 22:21 polski_francuz napisał: > Eric Burdon and The Animals. Jasne > > No to juz spadam. Wszystkiego > > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Wigilie 22.12.06, 18:09 polski_francuz napisał: > i swieta spedzam bez dostepu do komputera. > >i chwala Bogu,nie chcesz przeciez zamienic sie na kogos czczacego....:)) Wesolych Swiat oraz Do Siego Nowego Roku dla Ciebie i Rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wigilie 22.12.06, 19:47 "zamienic sie na kogos czczacego" Boje ze moj BMI kiepski. Juz mi lekarz przejrzyste aluzje rzucal. I pytal, o swieta zgrozo, czy pan uprawia jakis sport? Horror! PF Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Wigilie 22.12.06, 21:39 polski_francuz napisał: > > > Boje ze moj BMI kiepski. Juz mi lekarz przejrzyste aluzje rzucal. I pytal, o > swieta zgrozo, czy pan uprawia jakis sport? > > Horror! o mamo az tak zle z Toba,moje BMI jeszcze zjechalo w dol:)) polecam narty,tylko trzeba sie dobrze nawadniac,aby nie przyplacic tego spadku BMI zdrowiem. nie pij,nie pal i nie objadaj sie za duzo,no i ruszac ....,ruszac az do bolu:) pozdr > > PF Odpowiedz Link Zgłoś
aaki jeśli to 22.12.06, 21:33 siła wyższa to współczuję,jesli zaś świadomy wybór to gratuluję. I wzajemnie-WEsołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: jeśli to 22.12.06, 21:37 subtelne rozumowanie. Odpowiedzmy rownie subtelnie: sila wyzsza, ktorej sie chetnie poddaje:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Wigilie 22.12.06, 23:33 zyczenie wesolych swiat,sniegu, spokoju i pokornej zadumy w tych szczegolnych godzinach, z ziemi swietej zyczy z_daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Wigilie 22.12.06, 23:56 z_daleka napisał: > zyczenie wesolych swiat,sniegu, spokoju i pokornej zadumy w tych szczegolnych > godzinach, z ziemi swietej zyczy z_daleka... no coz wypada jedynie i Wam zyczyc pokoju na Ziemi Swietej, i pokornej zadumy w tym tak pieknym dla nas chrzescijan czasie. www.illinoisfamily.org/content/img/f30243/christmas%20tree.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wigilie 22.12.06, 23:57 Dzieki z_daleka. Tobie rowniez zycze i spokoju i przede wszystkim pokoju, ktorego ziemia swieta tak potrzebuje jak bezdomny dachu nad glowa. A zatem, do po swietach. PF Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2 Modl sie do rydza polska pie..!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.06, 23:58 polski_francuz napisał: > Dzieki z_daleka. > > Tobie rowniez zycze i spokoju i przede wszystkim pokoju, ktorego ziemia swieta > tak potrzebuje jak bezdomny dachu nad glowa. > > A zatem, do po swietach. > > PF Odpowiedz Link Zgłoś