z_daleka 15.01.07, 20:13 Proponuje przyznac ten honorowy tytul koledze explicitowi, za caloksztalt tworczosci na forum swiat, za zaangazowanie i bezkompromisowa odwage. Na poczatek niech ci on bedzie Zyd Naturei Karta, a potem sie zobaczy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 20:26 Mam inna propozycje. Moim zdaniem Knesset powinien uchwalic, ze zaswiadczenie znane w Polsce jako 'zolte papiery' beda sie w Izraelu nazywac 'neturei karta' wlasnie. To byloby cos na ksztalt zaszczytnego tytulu 'Hasidei Umot Ha Olam' a rebours. Rozlupaniec oczywiscie powinien otrzymac takie odznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 20:28 absztyfikant napisał: > zaszczytnego tytulu 'Hasidei Umot Ha Olam' Co ty za herezje opowiadasz, Absztyś. Gdzieś ty prawego goja widział? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 20:32 www.youtube.com/watch?v=Uo3V9cplDRk Alez ty zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 20:30 wszelkie modyfikacje dozwolone, pod warunkiem, ze moj pupil dostanie to, na co sobie zasluzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 20:32 z_daleka napisał: > Na poczatek niech ci on bedzie Zyd Naturei Karta, a potem sie zobaczy.... Żaden szanujący się Polak nie przyjmie nagrody ze słowem 'Żyd' w tytule. Toż to czysta prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 20:42 alez Zyd honorowy...to chyba zmienie postac rzeczy. Kazdy Prawdziwy Polak zna ( przynajmniej z opowiadania) przynajmniej jednego Honorowego Zyda....wiec nie ma tu zadnej kolizji. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 20:51 z_daleka napisał: > Kazdy Prawdziwy Polak zna przynajmniej jednego Honorowego Zyda.. Nie każdy, nie każdy... Nie uogólniaj tak krzywdząco. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Dajcie spokoj 15.01.07, 20:34 split nie jest idiota jak blazare. A pisze jak pisze. Masz normalnego przeciwnika. To go uszanuj. Dobry przeciwnik rzadka rzecz...zebys wiedzial ile lat czekalem na dobrego przeciwnika w tenisa? A wy macie splita co wam inteligencje wyostrza:) Allez, odczepta sie od niego! PF Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dajcie spokoj 15.01.07, 20:38 czy uwazasz PF, ze honorowy tytul zyda, to oznaka braku uszanowenia? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Dajcie spokoj 15.01.07, 20:42 Allez, wracam do rodziny. Nielubie jak ktos mnie niepowaznie traktuje. W kazdym razie, jesli to chodzi o to, ze po udanej operacji obciecia jaj idiocie, nastepi operacja ataku na splita, to niejeden (w tym ja) stanie po splita stronie. Bonsoir! PF Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dajcie spokoj 15.01.07, 20:45 polski_francuz napisał: > obciecia jaj idiocie To według ciebie idiota nie ma prawa do płodzenia idiotycznego potomstwa, fhhancuzzki nazisto? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Dajcie spokoj 15.01.07, 20:45 atak na slita? Chyba go nie doceniasz PF...on jest niezniszczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Dajcie spokoj 15.01.07, 20:38 polski_francuz napisał: > split nie jest idiota jak blazare. Fhhhancuska kuhhtura przemówiła. Facet, nie każdy używa tego forum jako narzędzia do kompensacji swoich braków w realu. Dla mnie forum to najprzystępniesza forma wieczornej rozrywki, a dla ciebie - lepsze życie, wykładowco kafelek w paryskich szaletach. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dajcie spokoj 15.01.07, 20:40 Kafelek czy kafelkow habibi? Tracisz rozum jak sie zagotujesz. Odstaw butelke i zainteresuj sie melisa. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: liczba pojedyncza to" ten kafelek" mnoga zas 15.01.07, 20:46 aaki napisała: > to kafelki Dobra, dobra... Bedem pisau yak mee siem becie hciauo.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: liczba pojedyncza to" ten kafelek" mnoga zas 15.01.07, 20:47 Nie ma sprawy kakauko, to jest habibi. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: liczba pojedyncza to" ten kafelek" mnoga zas 15.01.07, 20:48 absztyfikant napisał: > Nie ma sprawy kakauko, to jest habibi. Nazywaj mnie jak chcesz, Absztyś. Nawet pseudonimami swoich trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: liczba pojedyncza to" ten kafelek" mnoga zas 15.01.07, 21:17 hahaha..... dochtorek polonista sie okazuje, ale taki sam jak i dochtorek kafelek kafelki, sie zgadza, ale wykladowco kafelek????? od kiedy to kafelek jest rodzaju zenskiego? ach, jak ja lubie takich poprawiaczy.... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki spudłowałas danusiu 15.01.07, 21:25 ten kafelek, te kafelki a wykładowca kafelków zmus sie do pewnego wysiłku i zobacz powyżej kto napisał wykładowca kafelek.ok? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dajcie spokoj 15.01.07, 20:38 Blazare nie jest idiota. Blazare jest szuja i prowokatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Dajcie spokoj 15.01.07, 20:46 absztyfikant napisał: > Blazare nie jest idiota. Blazare jest szuja i prowokatorem. > he,he a po czym to swoj swego pozna,po zapachu smierdzacych skarpet czy starych butach szpiega:)) a to ci sie udalo old fart,najwyrazniej ta puffi ci sluzy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dajcie spokoj 15.01.07, 20:48 Ilekroc czytam twoj gownociek, to uswiadamiam sobie, ze zapomnialem kupic bleach. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_lozowski Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:11 On bezsprzecznie spedza wiecej czasu w przetrzasaniu prasy w poszukiwaniu artykulow o Zydach niz ktokolwiek inny :-) Niech zyje Awigdor! Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:16 Nie tylko przetrzasa, ale i nadaje im nowa tresc... A co z Awigdorem, czyzby sie zle czul? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_lozowski Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:25 z_daleka napisał: > A co z Awigdorem, czyzby sie zle czul? Bron Boze! to poprostu zamiast מאיר כהנא חי :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:28 Mysl sobie co chcesz, ale oblozenie go klatwa przez Knesset bylo bledem. W wielu sprawach K. mial 100% racji. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_lozowski Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:36 absztyfikant napisał: > Mysl sobie co chcesz, ale oblozenie go klatwa przez Knesset bylo bledem. Cos mi sie zdaje ze nie zrozumiales o co mi chodzilo. Co ja o nim mysle, zapytaj Dane :-) Sek w tym ze od kad napisalem tu co ja o nim mysle, kropeczka wycina wszystkie moje posty (pod innym nickiem) Niech zyje Awigdor! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:40 Zrozumialem. Na tyle jeszcze znam hebrajski. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:41 Myslalem, ze piszesz ironicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_lozowski Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:44 z_daleka napisał: > konspirator:) Po spotkaniu na lotnisku w kolejce na lot do Krakowa, jak tu sie mowi "My cover has been blown" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_lozowski Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:54 No tak, bo tej kochajacej narty z nami nie bylo :-) ! כהנא חי Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:57 Boze chron nas przed narta i rowerkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:51 hahahaha..... ale ja was kocham, chlopaki... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:21 A niech zyje, zyje. Mlody chlop jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_lozowski Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:26 Niech zyje - jako premier! Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:29 Niech zyje, ale dlaczego od razu jako premier. Minister wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:30 Uwazam, ze bylby swietnym metropolita warszawskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:36 Wyrok juz zapadl - spojrz na swoja sygnaturke. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_lozowski Re: Zyd Honoriscausa 15.01.07, 21:42 z_daleka napisał: > Niech zyje, ale dlaczego od razu jako premier. Minister wystarczy. Ktorym - nauki i sztuki? Boje sie ze nawet premierem nie wystarczy... chyba ze z odpowiednio wybrana reszta poslow w Knesecie... Odpowiedz Link Zgłoś