Dodaj do ulubionych

Oswiadczam - nie jestem blazare !!

17.01.07, 14:29
Oswiadczam wszem i wobec ze nie jestem blazare. Sugeruje sie to tu i owdzie ze nim jestem.
Malo - sam blazare probuje wmowic wszystkim ze sie pod niego podszywam.
Tak wiec WZYWAM CIE BLAZARE NA UBITA ZIEMIE I PYTAM!!!! GDZIE SIE POD CIEBIE PODSZYLEM ?
I nie pisz wiecej obrzydliwych listow na moj temat. Nigdzie nie znajdziesz chocby cienia antysemityzmu
w moich wypowiedziach, natomiast znajdziesz wiele antysyjonistycznych.
Jesli masz jakies watpliwosci chetnie sluze, bede ci tlumaczyl wszystko p o w o l i .
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 14:32
      Jakiej przegladarki teraz uzywasz? Opery?
    • z_daleka Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 14:44
      to zaprawde nie jest az takie wazne...rownie dobrze mozecie byc Napoleon Bonaparte...
      • absztyfikant Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 14:49
        Predzej hrabia Mone Cristo:)
    • pisssmaker Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 14:56
      Dziekuje panowie za zainteresowanie moja osoba Jestem wdzieczny. Wzruszylem sie jak stary siennik.

Widzisz blazarku ? Moze to cie boli , ze mimo wielu twoich pseudointelektualnych wypocin nie jestes tak
      popularny jak ja ?
    • josifek gdybys byl, to bys napisal 17.01.07, 15:13
      Oswiadczam, ze Adasiem nie jestem
    • j-k Alez wiemy, ze nie jestes Blazare :))) 17.01.07, 15:22
      Blazare sprzedaje wprawdzie na tym forum taka sama tandete intelektualna i
      polityczna, jak i Ty...

W odroznieniu od Ciebie, Blazare potrafi jednak poslugiwac sie poprawna
      polszczyzna, wiec dosc latwo rozroznic :)))
      • pisssmaker Re: Alez wiemy, ze nie jestes Blazare :))) 17.01.07, 15:37
        Widze ze odnosisz sie do mojej polszczyzny krytycznie . Hmmmm Brakuje mi polskich znakow, fakt( cos
        mi szwankuje przy przelaczeniach, podejrzewam klawisze alt), ale uwazam ze to bardzo dobrze jak na
        Polaka , ktory przezyl trzy czwarte swojego zycia poza Polska. Porownujac mnie do chocby takiej.... vitalii,
        ktora urodzila sie w Polsce , a nie zna naszych podstawowych przyslowii, zwyczajow, nie mowiac juz o
        poprawnej budowie zdan. Ale czego mozna sie spodziewac po garkotluku.
        • vitalia Re: Alez wiemy, ze nie jestes Blazare :))) 17.01.07, 16:09
          Przysłów ośle ! przysłów nie przysłowii
          • pisssmaker Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 16:19
            Prowokacja sie nie udala. Udzielilas prawidlowej odpowiedzi. Jeszcze dwie prawidlowe odpowiedzi z
            twojej strony i bedziesz w moich oczach prawie polka.
            A tak w ogole to znikaj na swoje antypolskie forum judaica - a siooo!!!

Ps. To ile pieniedzy na wasza nielegalna i antypolska organizacje przywiozla wam dana w te wakacje ?
            • absztyfikant Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 16:20
              2 kuferki wypchane dolcami:)
              • dana33 Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 19:34
                nu, absztyfikant..... po co mu wszystko opowiadasz???? :))))
                • absztyfikant Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 22:01
                  O reklamowce z szeklami od minister Livni przeciez nic nie powiedzialem!
                  • dana33 Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 23:24
                    :)))))
            • vitalia Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 16:22
              pisssmaker napisała:

> Prowokacja sie nie udala. Udzielilas prawidlowej odpowiedzi. Jeszcze dwie
              prawi
              > dlowe odpowiedzi z
              > twojej strony i bedziesz w moich oczach prawie polka.
              > A tak w ogole to znikaj na swoje antypolskie forum judaica - a siooo!!!
              >
              > Ps. To ile pieniedzy na wasza nielegalna i antypolska organizacje przywiozla
              wa
              > m dana w te wakacje ?

Pryprawiasz mnie niezmiennie o dobry humor:))))))))))))))))))))
              PS. gó..anie byłeś dziś ubrany.
              • pisssmaker Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 16:29
                Cos ci sie popieprzylo w rozumie vitalia. Ja zawsze jestem dobrze ubrany. Mam kilkanascie dobrych par
                spodni, kilkadziesiat koszul i kilkanascie marynarek. Buty tez markowe. Mylisz mnie z kims innym. I nie
                gniewaj sie za moja gruboskurnosc. Naleze do ludzi ktorzy zamiast mowic - nie masz intelektualnej
                wyobrazni, mowia - masz posrany rozum. No wiec mowie vitalia - masz posrany rozum.
                • vitalia Re: Brawo ośle 17.01.07, 16:40
                  pisssmaker napisała:

> Cos ci sie popieprzylo w rozumie vitalia. Ja zawsze jestem dobrze ubrany. Mam
                  k
                  > ilkanascie dobrych par
                  > spodni, kilkadziesiat koszul i kilkanascie marynarek. Buty tez markowe.
                  Mylisz
                  > mnie z kims innym. I nie
                  > gniewaj sie za moja gruboskurnosc. Naleze do ludzi ktorzy zamiast mowic - nie
                  m
                  > asz intelektualnej
                  > wyobrazni, mowia - masz posrany rozum. No wiec mowie vitalia - masz posrany
                  roz
                  > um.
                  Taaa... szegolnie wowczas moglismy sie przekonac jak bardzo USA Polske jako
                  partnera powaznego traktuja, gdy Kaczynski jako reprezentant Polski, w Bialym
                  Domie byl u Busha z wizyta oficjalna - nawet dla wizyty nie rzadowego
                  Sarkozy'ego Bush mial wiecej czasu............. DOMU ośle domu ;

Nie wiem jak taki cham i schizofrenik jak ty, może mieć cokolwiek z nauczaniem
                  innych :)
                  Ale do czasu:)
                  Twój problem polega na tym że nie potrafisz opanować negatywnych emocji, pod
                  każdym nickiem jakiego używasz i jeśli myślisz że jesteś w stanie mnie obrazić
                  schizolu, to bardzo się mylisz. Jedż do orientu na leczenie, skoro tu nikt nie
                  może ci pomóc :))))))))))))
                • dana33 Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 19:37
                  gruboskornosc, blazerskie pissmejkeru, a nie bruboskurnosc....
                  ale zdaje sie ze ty przyzwyczajony do sqrwienia i dlatego piszesz skura przez u
                  zwykle a nie przez o z kreska.... :))))
                  • pisssmaker Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 19:50
                    Ech.... szkoda ze rozpieprzylas mi drugi test - ten ze skora . Juz myslalem ze
                    vitalia go zda. No ... droga vitalio chyba nie uznam cie za polke.
                    • vitalia Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 20:07
                      pisssmaker napisała:

> Ech.... szkoda ze rozpieprzylas mi drugi test - ten ze skora . Juz myslalem
                      ze
                      > vitalia go zda. No ... droga vitalio chyba nie uznam cie za polke.

zwis i powiew , ośle ! zrozumiał ?
                      i niech się kontroluje, bo im więcej się wku... tym więcej byków strzela.
                      • pisssmaker Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 20:10
                        Oj odblokował mi się klawisz Alt, tak więc będę Cię raczył teraz prawdziwą i
                        bezbłędną polszczyzną. Vitalio - do garów! Sio!Spadaj na swoją antypolską
                        grzędę - na forum judaica.
                        • vitalia Re: Brawo ośle 17.01.07, 20:17
                          pisssmaker napisała:

> Oj odblokował mi się klawisz Alt, tak więc będę Cię raczył teraz prawdziwą i
                          > bezbłędną polszczyzną. Vitalio - do garów! Sio!Spadaj na swoją antypolską
                          > grzędę - na forum judaica.

Obudż się czarny alibabo, strząśnij z oczu resztkę snu.
                          regards :(
                          • pisssmaker Re: Brawo ośle 17.01.07, 20:26
                            Aeś ty stara baba vitalio! Znasz takie stare kawałki:
                            Obudź się czarny Alibabo
                            Zdmuchnij z brody resztę snów
                            Obudź się czarny Alibabo
                            Zatańcz z nami tam i tu, tam i tu
                            Obudź się czarny Alibabo
                            Razem dobrze będzie nam
                            Obudź się czarny alibabo
                            Zatańcz z nami tam i tu, tam i tu
                            Półksiężyc już na niebie zgasł
                            I słychać ptaków gwizd
                            Kto zatrzyma czas to tylko twist, twist, twist

To śpiewali w Mezziku Nie sypiesz się jeszcze ?
                            • vitalia Re: Brawo ośle 17.01.07, 21:17
                              pisssmaker napisała:

> Aeś ty stara baba vitalio! Znasz takie stare kawałki:
                              > Obudź się czarny Alibabo
                              > Zdmuchnij z brody resztę snów
                              > Zatańcz z nami tam i tu, tam i tu
                              > Razem dobrze będzie nam
                              > Obudź się czarny alibabo
                              > Zatańcz z nami tam i tu, tam i tu
                              > Półksiężyc już na niebie zgasł
                              > I słychać ptaków gwizd
                              > Kto zatrzyma czas to tylko twist, twist, twist
                              >
                              > To śpiewali w Mezziku Nie sypiesz się jeszcze ?

Nie zrozumiałeś mojego przesłania ośle .
                              takiś głupol :))))))))))))))))))))))))))
                              • pisssmaker Re: Brawo ośle 17.01.07, 21:25
                                Trudno mi jest zrozumiec oblakanego na deszczu. Jakie w moich slowach jest
                                przeslanie ?
                                • vitalia Re: Brawo ośle 17.01.07, 21:32
                                  pisssmaker napisała:

> Trudno mi jest zrozumiec oblakanego na deszczu. Jakie w moich slowach jest
                                  > przeslanie ?

Znów ci się klawiatura zacięła ?
                                  Nie chce mi się z tobą gadać ośle.Apage satanas!!!!!!!!!
                                  • pisssmaker Glupia stara gospodyni domowa vitalio.. 17.01.07, 21:39
                                    To po co ze mna dyskutujesz ? Wcinasz sie niepytana. Juz ci napisalem - spadaj na swoja antypolska grzede judaica i wewnetrzny market.
                                    A propos beit kafe - mam wszystkie wpisy do dzis do godziny 18.00. Uwazam ze popelniiscie tam wiele przestepstw Zastanawiam sie czy nie zglosic sprawy do prokuratury. Wiesz o czym mowie prawda ?
                                    • vitalia bezsilny ośle 17.01.07, 21:46
                                      pisssmaker napisała:

> To po co ze mna dyskutujesz ? Wcinasz sie niepytana. Juz ci napisalem -
                                      spadaj
                                      > na swoja antypolska grzede judaica i wewnetrzny market.
                                      > A propos beit kafe - mam wszystkie wpisy do dzis do godziny 18.00. Uwazam ze
                                      po
                                      > pelniiscie tam wiele przestepstw Zastanawiam sie czy nie zglosic sprawy do
                                      pro
                                      > kuratury. Wiesz o czym mowie prawda ?

Pocału się w doope :))))))))
                                      • pisssmaker Re: bezsilny ośle 17.01.07, 21:51
                                        vitalia napisała:
                                        > Pocału się w doope :))))))))
                                        Hmmm to tak wyglada twoja zydowska moralnosc ?
                                        Tylko chamstwo ?
                                    • dana33 Re: Glupia stara gospodyni domowa vitalio.. 17.01.07, 23:39
                                      sluchaj blazerski pismejkerku....... widze, ze masz swietne metody....... ty
                                      mnie zacytuj cos z tego, co tam znalazles, co? wiesz, jedno zdanie wystarczy....

jestem ciekawa, jakie zdanie tu zacytujesz.... :))))
                • oscar62 Re: Brawo garkotluku!!! 17.01.07, 23:52
                  pisssmaker napisała:

> Cos ci sie popieprzylo w rozumie vitalia. Ja zawsze jestem dobrze ubrany. Mam
                  k
                  > ilkanascie dobrych par
                  > spodni, kilkadziesiat koszul i kilkanascie marynarek. Buty tez markowe.
                  Mylisz
                  > mnie z kims innym. I nie
                  > gniewaj sie za moja gruboskurnosc. Naleze do ludzi ktorzy zamiast mowic - nie
                  m
                  > asz intelektualnej
                  > wyobrazni, mowia - masz posrany rozum. No wiec mowie vitalia - masz posrany
                  roz
                  > um.

TAK SIE MOWI Z DAMA? KIEDY WLAZLES NA JUDAICE, ROBILES WSZYSTKO ZEBY SIE JEJ
                  PRZYPODOBAC. WTEDY CEDZILES KAZDE SLOWO I NIE TYLKO UDAWALES ZYDA, ALE DOBRZE
                  WYCHOWANEGO ZYDA... Z DALEKA CIE OKRESLIL JAKO KAMELEON. CHLOP MIAL RACJE. OCH
                  TAK.
                  • estera5 Re: a ja oświadczam.... 18.01.07, 00:34
                    ...że też nie jestem blazare! :P :D)))))))
                  • vitalia Re: Brawo garkotluku!!! 18.01.07, 00:48
                    Nawet nie wiesz Oskarze jakie podchody robi, jak bardzo dał się wpuścić w
                    kanał :)))))))))))))))))
                    Poza tym, zdradza go jednak chamstwo w każdym wcieleniu... Tego ukryć nie
                    może , bo taką ma naturę i w nerwach wyłazi to jego prawdziwe EGO :))Identyczne
                    w każdym nicku :)
                    • pisssmaker Re: Brawo garkotluku!!! vitalio 18.01.07, 01:10
                      Jakie nerwy??? Ja sie swietnie bawie, a wy sie wijecie w rozpaczy ze mozecie mi
                      co najwyzej nagwizdac ( ziewwwww) . Nudna juz jestes. Spadaj na swoje forum
                      antypolskie i do domu kawy. Zajrze tam jutro rano, czy czasem mnie
                      obgadywaliscie.
                      • vitalia Re: Brawo ośle 18.01.07, 01:13
                        pisssmaker napisała:

> Jakie nerwy??? Ja sie swietnie bawie, a wy sie wijecie w rozpaczy ze mozecie
                        mi
                        >
                        > co najwyzej nagwizdac ( ziewwwww) . Nudna juz jestes. Spadaj na swoje forum
                        > antypolskie i do domu kawy. Zajrze tam jutro rano, czy czasem mnie
                        > obgadywaliscie.

Chciałbyś :))))))) próbowałeś wiem :))
                        KN :)
                        Nie potrafisz niestety się opanować i inwektywami rzucać , i to właśnie cię
                        zdradza smutasie .
                        Krzycz, kop majtaj nóżkami , nic ci nie pomoże.
                        • pisssmaker glupia vitalio 18.01.07, 01:19
                          Nie musze byc nawet czlonkiem ( sic) waszego "ekskluzywnego" stowarzyszenia
                          zydow plujacych na kraj w ktorym mieszkacie. Te palanty z IT gazety nie maja
                          pojecia o budowaniu kodu.Popelnili blad w html i wejscie do was jest tak proste
                          jak kupienie pudelka zapalek w sklepie.Mozna was podejrzec niestety nie mozna
                          napisac postu ale to zadna przyjemnosc.
                          • marouder PiSkauko 18.01.07, 01:21
                            Podaj fragment tego bledu w kodzie "html"
                            • pisssmaker Re: PiSkauko 18.01.07, 01:23
                              prosze bardzo :
                              Zostawili passthru() jako insecure.php
                              wystarczy ?
                              • pisssmaker Re: PiSkauko 18.01.07, 01:25
                                ale to jeden z wielu bledow jest jeszcze kilka glebszych. Te zostawie sobie na
                                pozniej ;)
                                • vitalia Re: PiSkauko 18.01.07, 01:27
                                  pisssmaker napisała:

> ale to jeden z wielu bledow jest jeszcze kilka glebszych. Te zostawie sobie
                                  na
                                  > pozniej ;)

musiałbyś się drugi raz urodzić :)))))))
                                  KN.
                                  • pisssmaker Re: PiSkauko 18.01.07, 01:32
                                    nie osmieszaj sie panienko
                              • marouder Re: PiSkauko 18.01.07, 01:28
                                Zrob screena.
                                • pisssmaker Re: PiSkauko 18.01.07, 01:30
                                  maruder dziekuje za rozmowe i dobranoc ;)
                                  • marouder Re: PiSkauko 18.01.07, 01:33
                                    To, co z tym sceenem wiekopomnym?
                                    • pisssmaker Re: PiSkauko 18.01.07, 01:34
                                      sam nie potrafisz ?
                                      Powiem ci jeszcze kolego "hakerze " ze ci domorosli informatycy zostawili
                                      gotowego exploita w sam raz szytego dla mnie ;)
                                      • marouder Re: PiSkauko 18.01.07, 01:40
                                        Glupoty, exploita zostawili...
                                        Na razie.
                                        • pisssmaker Re: PiSkauko 18.01.07, 01:43
                                          ano zostawili. Tak wiec mozna zastosowac heap overflow to pierwsza
                                          droga ........ no ale pewnie tez wiesz jaka jest druga droga.
                          • vitalia R Ośle głupi 18.01.07, 01:26
                            pisssmaker napisała:

> Nie musze byc nawet czlonkiem ( sic) waszego "ekskluzywnego" stowarzyszenia
                            > zydow plujacych na kraj w ktorym mieszkacie. Te palanty z IT gazety nie maja
                            > pojecia o budowaniu kodu.Popelnili blad w html i wejscie do was jest tak
                            proste
                            >
                            > jak kupienie pudelka zapalek w sklepie.Mozna was podejrzec niestety nie mozna
                            > napisac postu ale to zadna przyjemnosc.

Gdybyś wiedział o czym mówisz ??:))))))))))))))))
                            nawet mi się już śmiać nie chce ośle.
                            • pisssmaker Re: R Ośle głupi 18.01.07, 01:28
                              Alez wiem zydoweczko wiem co mowie. Ty natomiast nie znasz html, wiec lepiej
                              pani gospodyni domowa nic nie mow.
                              • vitalia Re: R Ośle głupi 18.01.07, 01:38
                                pisssmaker napisała:

> Alez wiem zydoweczko wiem co mowie. Ty natomiast nie znasz html, wiec lepiej
                                > pani gospodyni domowa nic nie mow.

Poczytaj książeczkę i luli .
                                Polecam to.
                                >Między wiarą a rozsądkiem. Damaszek w okresie wypraw krzyżowych w świetle
                                kronik arabskich< Taaakie tam pierdoły ale zasnąć łatwiej :))))
                                • pisssmaker Re: R Ośle głupi 18.01.07, 01:39
                                  >Między wiarą a rozsądkiem. Damaszek w okresie wypraw krzyżowych w świetle
                                  > kronik arabskich<
                                  ciekawe !!! Gdzie to mozna kupic ?
                                  • vitalia Re: R Ośle głupi 18.01.07, 01:40
                                    pisssmaker napisała:

> >Między wiarą a rozsądkiem. Damaszek w okresie wypraw krzyżowych w świetle
                                    >
                                    > > kronik arabskich<
                                    > ciekawe !!! Gdzie to mozna kupic ?
                                    no ty już wiesz najlepiej . podać autora ?
                                    • pisssmaker Re: R Ośle głupi 18.01.07, 01:44
                                      pewnie ze podaj. Poczytam sobie. Kiedys wpadla mi ksiazka o wyprawach
                                      krzyzowych niejakiego pętka. Ciekawa była.
                                      • vitalia Re: R Ośle głupi 18.01.07, 01:46
                                        pisssmaker napisała:

> pewnie ze podaj. Poczytam sobie. Kiedys wpadla mi ksiazka o wyprawach
                                        > krzyzowych niejakiego pętka. Ciekawa była.

"Starożytność w myśli arabskiej"
                                        możesz ją zamówić w necie:))))))) znajdziesz też nazwisko autora i parę słów o
                                        nim :)
                                        KN.
                                        • pisssmaker Re: R Ośle głupi 18.01.07, 01:52
                                          dzieki.
                                          Polecam to:
                                          Pentek Zdzisław, Cesarstwo Łacińskie 1204-1261 : kolonialne państwo krzyżowców
                                          czy Neobizancjum?,
                                          • vitalia Re: R Ośle głupi 18.01.07, 01:56
                                            Dzięki
                                            ale ja polecę znajomym jednak pozycje pana B.
        • j-k Re: Alez wiemy, ze nie jestes Blazare :))) 17.01.07, 16:43
          Ja tez, hloopcze, spedzilem juz cwierc wieku poza Polska,
          wiec to nie ta kwestia :)))

Milo jednak zauwazyc, ze Twoja znajomosc polityki - dorownuje Twojej znajomosci
          jezyka polskiego...

Jakies fatum, czy co? :)))
    • obserwator-z-boku Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 15:36
      jak nie jesteś blazarem ,to kim jestes..............????
      • tut_ets Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 15:46
        peacemakerem... :))

Ale lubial byc przedrzezniany, i przyjal sobie pissmakera... :)
    • tut_ets Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 15:45
      Ok, a zatem jestes kakauko, peacemakerze... :))
      • pisssmaker Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 15:52
        Pudlo zbieraczko hacilimu.
        Gdybys byla inteligentna , ( podobno narod wybrany jest), nie sugerowalabys sie strzalami blazara.
        Owszem mam jeszcze jeden nick, nawet tutaj, ale nie jest to zaden , ktory wymieniala ta wielbladzia kupa.
        • tut_ets Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 16:07
          Smieszne, ze jak zniknal peacemaker to pojawil sie pissmaker... Nie trzeba byc
          chochmologiem, aby zauwazyc podobienstwa. No i jak myslisz, ze bawiac sie w
          kotka i myszke zaczynasz gubic ogon - mylisz sie bardzo... :))
        • tut_ets Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 16:10
          Hehe... smieszne, ze kalauko tez uzuwal slowa "chaclim"... I o seksie ciagle
          nawijal... Zdradziles sie kolego... :))

Innych slow po hebrajsku nie potrafisz co?? :))
          I co do kompa - powinienes uwazac na swojego, bo wlasnie sie tam wgryzam... :)))
        • vitalia Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 16:11
          kakuko od 1 do 21
          enterOopikiem peacemakerem i i bolko turanem
          • absztyfikant Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 16:15
            Zabawiacie sie z tym schizofrenikiem, a nikt z Was nie skomentowal pomyslow
            szkockich secesjonistow. Jedna Dana jest 'sprawiedliwa wsrod nickow Forum
            Swiat':) Moj watek znajdziecie na FS oczywiscie:)

P.S.
            Do Rachelki i Rozlupanczyka: was nie zapraszam.
    • bolko_turan Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 21:01
      Ciekawe, czy taki watek blazerowy - nic nie majacy do czynienia z tematyka
      wydarzen swiatowych - przez przypadek na forum zostaje? Byc moze.

;-)))

Sadze koles ze przegiales pale...
      • pisssmaker Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 21:24
        Przegialem pale ? Z czym osiolku?
      • blazare Re: Oswiadczam - nie jestem blazare !! 17.01.07, 21:53
        bolko_turan napisał:

> Ciekawe, czy taki watek blazerowy - nic nie majacy do czynienia z tematyka
        > wydarzen swiatowych - przez przypadek na forum zostaje? Byc moze.

Mnie już przestało cokolwiek dziwić. :/
        • dana33 nu, to co jest, blazerski? 18.01.07, 08:57
          dajesz jakis cytat na dowod, czy ty jak grzesio der germanski, gadasz, gadasz,
          ale dowodow ni chu chu? :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka