absztyfikant 22.01.07, 13:23 www.irak.pl/Kolejny%20proces%20OMARA%20FARISA.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 13:24 www.bankier.pl/wiadomosc/Omar-Faris-Wydrukowanie-przesmiewczych-karykatur-jest-policzkiem-dla-wszystkich-muzulmanow-1397122.html Chyba wszystko w porzadalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Faris o Hamasie 22.01.07, 13:25 www.safsaf.org/polski/omar_fares2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 13:27 www.zieloni.org.pl/news.php?id=1206 Znam kilka osob w polskich Zielonych - chyba bede musial oswiecic niektore osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 13:28 Gdybyś nie był syjonistą i nie uważał Polski za swoją naturalną przystań, to pewnie poczułbyś żal i zażenowanie z powodu tego, że w Polsce prześladuje się Polaków, tylko dlatego, że mają palestyńskie pochodzenie. Wasze media nie informują o takich sprawach, ale już niedługo to się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 13:29 Ad rem - jak sie zakonczyl ten proces? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 13:33 Żyjemy w wolnym, demokratycznym kraju (przynamniej oficjalnie). Ten człowiek uczciwie zarabia pieniądze, więc (powiem brzydko) ch* ci do tego, na co je wydaje. Bucholtz (pseudonim Balcerowicz) okradł Polaków na 500 miliardów dolarów - większość z tych środków trafiła do Izraela. Uczestnictwo w syjonistycznej inwazji na Irak kosztowało tyle, że starczyło by na spłatę połowy długów polskich szpitali. Może czas w końcu zacząć uświadamiać Polaków o tym, co naprawdę im szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 13:35 www.axisforpeace.net/article230.html Wiesz co, chyba upichcimy jakis tekst o waszej radosnej dzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 13:39 absztyfikant napisał: > Wiesz co, chyba upichcimy jakis tekst o waszej radosnej dzialnosci. Marouder oburzył się, że polski obywatel o palestyńskim pochodzeniu zgodnie z prawem wspiera finansowo palestyńskie organizacje. Może czas w końcu napisać o skali na jaką polscy syjoniści [ukryci i jawni] wpierają organizacje syjonistyczne? Do danych dotyczących przelewów bankowych bardzo łatwo trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 13:57 Gdyby Farisek byl taki prawoorzadny, to by sie przeciwko niemu nie toczyly co i rusz postepowania prokuratorskie. Farisek produkowal sie w 2002 roku na forum. Jesli mnie pamiec nie myli, ty wowczas byles wlascicielem nicku bnadem:) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:00 marouder napisał: > Farisek produkowal sie w 2002 roku na forum. Jesli mnie pamiec nie myli, ty > wowczas byles wlascicielem nicku bnadem:) Jaaaasne. Tak naprawdę to ja jestem Ahmadineżadem i piszę sobie ze służbowego laptopa. Oczywiście tylko wtedy, gdy nie jestem Arnoldem Buzdyganem... Co do postępowania prokuratorskiego - nie ulega wątpliwości, że zostało zlecone i ma charakter prześladowania na tle politycznym. Trzeba być głupcem, żeby tego nie dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:03 jakos nie widze, zeby ktos Majchrowskiego pociagal do odpowiedzialnosci za wiec na Rynku przeciwko wojnie w Iraku, a Farisek co i raz gosciuje w gmachu sadow i prokuratury:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:05 A poza tym, jako bnadem miales wieksze poczucie humoru, oraz poziom argumentacji byl nieco strawnejszy. Moze wroc do tamtej "tozsamosci". Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:09 marouder napisał: > A poza tym, jako bnadem miales wieksze Nigdy nie używałem nicka "bnadem". Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:21 Tia, nie pisales jako bnadem:)) To co robil Farisek zanim zostal pacyfista? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:06 A jakim prawem ten Arab palestynski rozrabia w Polsce? Gdybym wyemigrowal przykladowo do Japonii, to cieszylbym sie, ze mam co jesc i gdzie spac i nie organizowalbym manifestacji godzacych w polityke Japonii. Odpiszesz mi za chwile, ze ma polskie obywatelstwo. OK. Niech bedzie zatem lojalny w stosunku do Polski, ktora dala mu schronienie. To wylacznie kwestia smaku. Jako obywatel RP ma prawo do organizowania manifestacji, ale w granicach prawa. Ja z kolei mam prawo, by wyrazic dezaprobate dla jego 'jihadu'. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:09 absztyfikant napisał: > A jakim prawem ten Arab palestynski rozrabia w Polsce? Rozrabia? O czym ty bredzisz? O jego pacyfistycznych poglądach, czy o tym, że aktywnie działa na rzecz nieangazowania się Polski w wasze syjonistyczne awantury? To wy "rozrabiacie" w Polsce, nowałujecie do nienawiści, próbujecie zniechęcić Polaków do kultury arabskiej, okradacie polskie społeczeństwo i próbujecie wmanewrować Polskę w trzecią wojną światową. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:11 Pacyfista placacy skladki na PLO. Ciekawe czym zajmowal sie ten pacyfista przed tym, jak zwial do Polski. Opowiesz mi? Hahahahaha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:17 absztyfikant napisał: > Pacyfista placacy skladki na PLO. PLO nie jest organizacją terrorystyczną. Jej jedynym celem jest ustanowienie wolnego państwa palestyńskiego i pomoc Palestyńczykom. To składki na organizacje syjonistyczne powinny zostać spenalizowane, bo wszystkie idą na zakup broni, która służy do mordowania arabskich cywilów i wzmacniania dominacji Izraela nad obszarem bliskowschodnim. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:22 A ja jestem jasnowlosa blondynka z duzymi cycami... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:02 Faris jest zwyklym palestynskim propagandysta oddelegowanym na odcinek RP, ktorego dzialanosc godzi w zywotne interesy Rzeczypospolitej i probuje sabotowac (na szczescie nieudolnie) polityke miedzynarodowa Polski. Ty jestes jego forumowym klakierem habibi (to akurat jest w sumie bardziej pocieszne, nizli szkodliwe) a zapewne jest to wierzcholek gory lodowej waszej dzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:12 absztyfikant napisał: > Ty jestes jego forumowym klakierem habibi Ja do tej pory nie powiedziałem ani słowa na temat tego człowieka. Przecież to ty "wywołałeś mnie do tablicy". Powiedziałem więc to, co jest zgodne z prawdą - że Polak pochodzenia palestyńskiego jest prześladowany z powodów politycznych przez quasipolskie władze. Cóż można powiedzieć o rządzie, w którym tekę ministra MON dostał człowiek o wielu obywatelstwach, który ma żonę - zagorzałą syjonistkę i jest ojcem żydowskich dzieci? Jeśli będzie zagrożona przyszłość jego rodziny, to myślisz, że co wybierze? - interes USA i Izraela czy Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:21 Sugerujesz, ze Anne Applebaum ma wplyw na polityke polskiego rzadu? Czy ty zdajesz sobie sprawe, ze to straszliwy zarzut? Jakim prawem postponujesz polskiego mistra? Powtorzylbys te brednie pod wlasnym nazwiskiem tchorzu? Cos ci jednak objasnie: synowie Sikorskiego - Olek i Tadek - sa Polakami. Ty natomiast jestes patologicznym antysemita. Ty juz od dawna nie jestes Polakiem. Jestes jedynie figlarnie zakreconym swinskim ogonkiem na roztytym cielsku islamofaszystowskiego knura. Z Polska i Polakami na ustach. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:25 absztyfikant napisał: > Cos ci jednak objasnie: synowie Sikorskiego - Olek i Tadek - sa Polakami. ... którzy zgodnie z żydowskim prawem są Żydami. A ich mamusia jest znana z wybitnie agresywnych wypowiedzi o typowo syjonistycznym wydźwięku: # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55926225 Nie jestem antysemitą, oszczerco. Ja po prostu chcę, żeby Polska była rządzona przez ludzi, którzy mają na sercu i na uwadze _wyłącznie_ polski interes. Tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:30 absztyfikant napisał: > Ty juz od dawna nie jestes Polakiem. I kto to mówi? Pajac, który w syjonistycznym fanatyzmie przebił już niektórych izraelskich polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:30 Zalatujesz Moczarem... Odpowiedz Link Zgłoś
krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:35 absztyfikant napisał: > Zalatujesz Moczarem... Sprawa jest bajecznie prosta: mieszkaszw Polsce i jesteś lojalny wobec Izraela. Nie broń więc innym ludziom postępować podobnie, tym bardziej, gdy w żaden sposób Polsce nie szkodzą. Polscy Arabowie nie wysyłają Polaków na swoje wojny, tymczasem polscy Żydzi biorą udział w tym niecnym procederze. ps. Zmieniłem nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:37 Jestem lojalny wobec siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:42 absztyfikant napisał: > Jestem lojalny wobec siebie. Znowu rzucasz absurdami. Zaraz powiesz, że jesteś Aborygenem [sic]. Prawda jest taka, że ogromną część swojego czasu poświęcasz na wspieranie Izraela - bezkrytyczne, naiwne (?) i całkowicie nieobiektywne. Czujesz się Polakiem i Żydem jednocześnie, nikt nie ma prawa ci tego zabraniać tak długo, jak długo nie działasz na szkodę Polski. Gdy zaczniesz nawoływać do udziału Polaków w wojnach na których może zyskać Izrael, wtedy musisz się liczyć z tym, że ludzie przypomną ci twoją tożsamość. Nazywanie ich wtedy antysemitami, moczarowcami itp. będzie z twojej strony zwykłym świństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:50 Nie bedziesz mnie nauczal czym jest obiektywizm zaklamany popleczniku terrorystow z PLO. Takie glodne kawalki raczej serwuj swoim podopiecznym. Jestem lojalny wobec rzadu RP - w sprawach fundamentalnych oczywiscie. Ty nie. Na tym polega roznica miedzy nami. Zasadnicza. Jest ich oczywiscie wiecej. Kilkaset lat temu takich jak ty rzady wieszaly na latarniach - docencie demokracje na ktora plujecie towarzyszu w moherowym turbanie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:54 absztyfikant napisał: > Nie bedziesz mnie nauczal czym jest obiektywizm zaklamany popleczniku > terrorystow z PLO. Gadasz bzdury i mnie obrażasz, ale ty chyba inaczej nie potrafisz. > Jestem lojalny wobec rzadu RP - w sprawach fundamentalnych oczywiscie. Ty nie. W odróżnieniu od ciebie jestem lojalny _wyłącznie_ wobec polskiego rządu. Jestem Polakiem, tutaj się urodziłem i wychowałem i wybacz, ale byle Żyd nie będzie mnie ustawiał w moim własnym kraju. Tymczasem ty jesteś lojalny głównie wobec interesu narodu żydowskiego i Izraela, a nie wobec Polski, którą starasz się posłużyć dla dobra swoich rodaków. > Kilkaset lat temu takich jak ty rzady wieszaly na latarniach Uważaj na słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:55 Jestes zdrajca i karykatura Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:59 absztyfikant napisał: > Jestes zdrajca i karykatura Polaka. Rozumiem, że mówisz o sobie i o twoich kolegach pokroju marcusa_crassusa, którzy chcą _szkodliwie_ wykorzystać Polskę dla dobra Izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 16:02 Nie martw sie o Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 16:06 absztyfikant napisał: > Nie martw sie o Izrael. Ani mi to w głowie. Wystarczy, że w polskim rządzie są ludzie, którzy przesadnie martwią się o przyszłość tego państwa :[ Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 13:40 Hahaha. Jestem doprawdy zaskoczony:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:24 on letko ograniczony, absztyfikant..... jemu sie myla rozne pojecia... nie dochodzi, ze byc po stronie israela znaczy byc przeciwko arabom, a nie przeciwko polsce. chyba ze z rozmow z farisem wyciagnal wnioski, ze polska to arabia.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:27 Mnie naprawde nie interesuje co on tam z Farisem (lub z Farisa) wyciaga:P A teraz powaznie: jaki jest miedzynarodowy status PLO? Musze poweszyc jak to jest w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:47 plo stworzyl generalissimo, sprawdz ile zamachow terrorystycznych maja na swoim koncie, wlacznie z porywaniem miedzynarodowych samolotow. potem z biegiem czasu, plo zamienila sie w dzisiejsza znana fatah, w sumie to jest ta sama organizacja. zdaje mi sie, ze angielska nazwa plo to fatach (bo to tez skrot) po arabsku.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:51 Czym jest PLO to ja wiem doskonale. Chodzi mi o to jak ta organizacyja jest klasyfikowana przez rozne kraje. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:39 dana33 napisała: > byc po stronie israela znaczy byc przeciwko arabom, a nie przeciwk > o polsce. Bycie po stronie Izraela, to a) branie pośredniej odpowiedzialności za zbrodnie tego kraju, b) nieporzebne wikłanie się w konflikty ze światem islamu, z którym zawsze mieliśmy bardzo dobre stosunki, c) otwieranie furtki dla syjonistycznych agentów, którzy okradają kraje narodowe na rzecz Izraela, d) nadstawianie karku za kraj, który jest już praktycznie skazany na zagładę. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:52 stawanie po stronie arabskiej to a)branie posredniej odpowiedzialnosci za zbrodnie terrorystow, b)wiklanie swiata w konflikt arabsko-israelski, c) otwieranie furtki islamskim terrorystom, d) nastawianie karku islamskiej powodzi ktora zalewa swiat i dodatkowo: e)popieranie terroru swiatowego, f) dazenie do utraty wszystkich wartosci zachodnich, jakie zachod zdobyl w ostatnich kilkuset latach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 15:07 dana33 napisała: > stawanie po stronie arabskiej Ja nie mówię o popieraniu Arabów. Ja mówię o niepopieraniu Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 15:08 dana33 napisała: > stawanie po stronie arabskiej Polska dla własnego bezpieczeństwa powinna zachować neutrealność w konflikcie, który najprawdopodobniej skończy się wyparowaniem Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:54 a) Aberracja... b) Kiedy? Tylko mi nie pisz o slawetnych poslach z (k)Lechistanu, na ktorych z ustesknieniem czekala Turcja c) Rojenia wypranego mozgu d) Marzenie scietej glowy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 13:29 tinyurl.com/283q9x Omar Faris, Ahmad Tibi, Gideon Levy... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 14:18 jak to sie mowi..... kleine aber feine gesellschaft... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 14:21 genau:) Odpowiedz Link Zgłoś