Dodaj do ulubionych

De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces?

22.01.07, 13:23
www.irak.pl/Kolejny%20proces%20OMARA%20FARISA.htm
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 13:24
      www.bankier.pl/wiadomosc/Omar-Faris-Wydrukowanie-przesmiewczych-karykatur-jest-policzkiem-dla-wszystkich-muzulmanow-1397122.html

Chyba wszystko w porzadalu:)
    • absztyfikant Faris o Hamasie 22.01.07, 13:25
      www.safsaf.org/polski/omar_fares2.htm
    • absztyfikant Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 13:27
      www.zieloni.org.pl/news.php?id=1206
      Znam kilka osob w polskich Zielonych - chyba bede musial oswiecic niektore
      osoby.
    • blazare Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 13:28
      Gdybyś nie był syjonistą i nie uważał Polski za swoją naturalną przystań, to
      pewnie poczułbyś żal i zażenowanie z powodu tego, że w Polsce prześladuje się
      Polaków, tylko dlatego, że mają palestyńskie pochodzenie. Wasze media nie
      informują o takich sprawach, ale już niedługo to się zmieni.
      • absztyfikant Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 13:29
        Ad rem - jak sie zakonczyl ten proces?
      • marouder Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 13:30

• blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 13:33
          Żyjemy w wolnym, demokratycznym kraju (przynamniej oficjalnie). Ten człowiek
          uczciwie zarabia pieniądze, więc (powiem brzydko) ch* ci do tego, na co je
          wydaje. Bucholtz (pseudonim Balcerowicz) okradł Polaków na 500 miliardów dolarów
          - większość z tych środków trafiła do Izraela. Uczestnictwo w syjonistycznej
          inwazji na Irak kosztowało tyle, że starczyło by na spłatę połowy długów
          polskich szpitali. Może czas w końcu zacząć uświadamiać Polaków o tym, co
          naprawdę im szkodzi?
          • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 13:35
            www.axisforpeace.net/article230.html
            Wiesz co, chyba upichcimy jakis tekst o waszej radosnej dzialnosci.
            • blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 13:39
              absztyfikant napisał:

> Wiesz co, chyba upichcimy jakis tekst o waszej radosnej dzialnosci.

Marouder oburzył się, że polski obywatel o palestyńskim pochodzeniu zgodnie z
              prawem wspiera finansowo palestyńskie organizacje. Może czas w końcu napisać o
              skali na jaką polscy syjoniści [ukryci i jawni] wpierają organizacje
              syjonistyczne? Do danych dotyczących przelewów bankowych bardzo łatwo trafić.
              • marouder Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 13:57
                Gdyby Farisek byl taki prawoorzadny, to by sie przeciwko niemu nie toczyly co i
                rusz postepowania prokuratorskie.
                Farisek produkowal sie w 2002 roku na forum. Jesli mnie pamiec nie myli, ty
                wowczas byles wlascicielem nicku bnadem:)
                • blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:00
                  marouder napisał:

> Farisek produkowal sie w 2002 roku na forum. Jesli mnie pamiec nie myli, ty
                  > wowczas byles wlascicielem nicku bnadem:)

Jaaaasne. Tak naprawdę to ja jestem Ahmadineżadem i piszę sobie ze służbowego
                  laptopa. Oczywiście tylko wtedy, gdy nie jestem Arnoldem Buzdyganem... Co do
                  postępowania prokuratorskiego - nie ulega wątpliwości, że zostało zlecone i ma
                  charakter prześladowania na tle politycznym. Trzeba być głupcem, żeby tego nie
                  dostrzec.
                  • marouder Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:03
                    jakos nie widze, zeby ktos Majchrowskiego pociagal do odpowiedzialnosci za wiec
                    na Rynku przeciwko wojnie w Iraku, a Farisek co i raz gosciuje w gmachu sadow i
                    prokuratury:)
                  • marouder Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:05
                    A poza tym, jako bnadem miales wieksze poczucie humoru, oraz poziom argumentacji
                    byl nieco strawnejszy. Moze wroc do tamtej "tozsamosci".
                    • blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:09
                      marouder napisał:

> A poza tym, jako bnadem miales wieksze

Nigdy nie używałem nicka "bnadem".
                      • marouder Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:21
                        Tia, nie pisales jako bnadem:))
                        To co robil Farisek zanim zostal pacyfista?
                  • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:06
                    A jakim prawem ten Arab palestynski rozrabia w Polsce? Gdybym wyemigrowal
                    przykladowo do Japonii, to cieszylbym sie, ze mam co jesc i gdzie spac i nie
                    organizowalbym manifestacji godzacych w polityke Japonii.

Odpiszesz mi za chwile, ze ma polskie obywatelstwo. OK. Niech bedzie zatem
                    lojalny w stosunku do Polski, ktora dala mu schronienie. To wylacznie kwestia
                    smaku. Jako obywatel RP ma prawo do organizowania manifestacji, ale w granicach
                    prawa. Ja z kolei mam prawo, by wyrazic dezaprobate dla jego 'jihadu'.
                    • blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:09
                      absztyfikant napisał:

> A jakim prawem ten Arab palestynski rozrabia w Polsce?

Rozrabia? O czym ty bredzisz? O jego pacyfistycznych poglądach, czy o tym, że
                      aktywnie działa na rzecz nieangazowania się Polski w wasze syjonistyczne
                      awantury? To wy "rozrabiacie" w Polsce, nowałujecie do nienawiści, próbujecie
                      zniechęcić Polaków do kultury arabskiej, okradacie polskie społeczeństwo i
                      próbujecie wmanewrować Polskę w trzecią wojną światową.
                      • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:11
                        Pacyfista placacy skladki na PLO. Ciekawe czym zajmowal sie ten pacyfista
                        przed tym, jak zwial do Polski. Opowiesz mi?

Hahahahaha:)))
                        • blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:17
                          absztyfikant napisał:

> Pacyfista placacy skladki na PLO.

PLO nie jest organizacją terrorystyczną. Jej jedynym celem jest ustanowienie
                          wolnego państwa palestyńskiego i pomoc Palestyńczykom. To składki na organizacje
                          syjonistyczne powinny zostać spenalizowane, bo wszystkie idą na zakup broni,
                          która służy do mordowania arabskich cywilów i wzmacniania dominacji Izraela nad
                          obszarem bliskowschodnim.
                          • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:22
                            A ja jestem jasnowlosa blondynka z duzymi cycami...
                • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:02
                  Faris jest zwyklym palestynskim propagandysta oddelegowanym na odcinek RP,
                  ktorego dzialanosc godzi w zywotne interesy Rzeczypospolitej i probuje
                  sabotowac (na szczescie nieudolnie) polityke miedzynarodowa Polski.

Ty jestes jego forumowym klakierem habibi (to akurat jest w sumie bardziej
                  pocieszne, nizli szkodliwe) a zapewne jest to wierzcholek gory lodowej waszej
                  dzialnosci.
                  • blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:12
                    absztyfikant napisał:

> Ty jestes jego forumowym klakierem habibi

Ja do tej pory nie powiedziałem ani słowa na temat tego człowieka. Przecież to
                    ty "wywołałeś mnie do tablicy". Powiedziałem więc to, co jest zgodne z prawdą -
                    że Polak pochodzenia palestyńskiego jest prześladowany z powodów politycznych
                    przez quasipolskie władze. Cóż można powiedzieć o rządzie, w którym tekę
                    ministra MON dostał człowiek o wielu obywatelstwach, który ma żonę - zagorzałą
                    syjonistkę i jest ojcem żydowskich dzieci? Jeśli będzie zagrożona przyszłość
                    jego rodziny, to myślisz, że co wybierze? - interes USA i Izraela czy Polski?
                    • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:21
                      Sugerujesz, ze Anne Applebaum ma wplyw na polityke polskiego rzadu? Czy ty
                      zdajesz sobie sprawe, ze to straszliwy zarzut? Jakim prawem postponujesz
                      polskiego mistra? Powtorzylbys te brednie pod wlasnym nazwiskiem tchorzu?

Cos ci jednak objasnie: synowie Sikorskiego - Olek i Tadek - sa Polakami. Ty
                      natomiast jestes patologicznym antysemita.

Ty juz od dawna nie jestes Polakiem. Jestes jedynie figlarnie zakreconym
                      swinskim ogonkiem na roztytym cielsku islamofaszystowskiego knura. Z Polska i
                      Polakami na ustach. Dno.

• blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:25
                        absztyfikant napisał:

> Cos ci jednak objasnie: synowie Sikorskiego - Olek i Tadek - sa Polakami.

... którzy zgodnie z żydowskim prawem są Żydami. A ich mamusia jest znana z
                        wybitnie agresywnych wypowiedzi o typowo syjonistycznym wydźwięku:

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55926225

Nie jestem antysemitą, oszczerco. Ja po prostu chcę, żeby Polska była rządzona
                        przez ludzi, którzy mają na sercu i na uwadze _wyłącznie_ polski interes. Tyle i
                        aż tyle.
                      • blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 14:30
                        absztyfikant napisał:

> Ty juz od dawna nie jestes Polakiem.

I kto to mówi? Pajac, który w syjonistycznym fanatyzmie przebił już niektórych
                        izraelskich polityków?
                        • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:30
                          Zalatujesz Moczarem...
                          • krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:35
                            absztyfikant napisał:

> Zalatujesz Moczarem...

Sprawa jest bajecznie prosta: mieszkaszw Polsce i jesteś lojalny wobec Izraela.
                            Nie broń więc innym ludziom postępować podobnie, tym bardziej, gdy w żaden
                            sposób Polsce nie szkodzą. Polscy Arabowie nie wysyłają Polaków na swoje wojny,
                            tymczasem polscy Żydzi biorą udział w tym niecnym procederze.

ps. Zmieniłem nicka.
                            • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:37
                              Jestem lojalny wobec siebie.
                              • krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:42
                                absztyfikant napisał:

> Jestem lojalny wobec siebie.

Znowu rzucasz absurdami. Zaraz powiesz, że jesteś Aborygenem [sic]. Prawda jest
                                taka, że ogromną część swojego czasu poświęcasz na wspieranie Izraela -
                                bezkrytyczne, naiwne (?) i całkowicie nieobiektywne. Czujesz się Polakiem i
                                Żydem jednocześnie, nikt nie ma prawa ci tego zabraniać tak długo, jak długo nie
                                działasz na szkodę Polski. Gdy zaczniesz nawoływać do udziału Polaków w wojnach
                                na których może zyskać Izrael, wtedy musisz się liczyć z tym, że ludzie
                                przypomną ci twoją tożsamość. Nazywanie ich wtedy antysemitami, moczarowcami
                                itp. będzie z twojej strony zwykłym świństwem.
                                • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:50
                                  Nie bedziesz mnie nauczal czym jest obiektywizm zaklamany popleczniku
                                  terrorystow z PLO. Takie glodne kawalki raczej serwuj swoim podopiecznym.

Jestem lojalny wobec rzadu RP - w sprawach fundamentalnych oczywiscie. Ty nie.
                                  Na tym polega roznica miedzy nami. Zasadnicza. Jest ich oczywiscie wiecej.

Kilkaset lat temu takich jak ty rzady wieszaly na latarniach - docencie
                                  demokracje na ktora plujecie towarzyszu w moherowym turbanie.
                                  • krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:54
                                    absztyfikant napisał:

> Nie bedziesz mnie nauczal czym jest obiektywizm zaklamany popleczniku
                                    > terrorystow z PLO.

Gadasz bzdury i mnie obrażasz, ale ty chyba inaczej nie potrafisz.

> Jestem lojalny wobec rzadu RP - w sprawach fundamentalnych oczywiscie. Ty nie.

W odróżnieniu od ciebie jestem lojalny _wyłącznie_ wobec polskiego rządu. Jestem
                                    Polakiem, tutaj się urodziłem i wychowałem i wybacz, ale byle Żyd nie będzie
                                    mnie ustawiał w moim własnym kraju. Tymczasem ty jesteś lojalny głównie wobec
                                    interesu narodu żydowskiego i Izraela, a nie wobec Polski, którą starasz się
                                    posłużyć dla dobra swoich rodaków.

> Kilkaset lat temu takich jak ty rzady wieszaly na latarniach

Uważaj na słowa.
                                    • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:55
                                      Jestes zdrajca i karykatura Polaka.
                                      • krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 15:59
                                        absztyfikant napisał:

> Jestes zdrajca i karykatura Polaka.

Rozumiem, że mówisz o sobie i o twoich kolegach pokroju marcusa_crassusa, którzy
                                        chcą _szkodliwie_ wykorzystać Polskę dla dobra Izraela?
                                        • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 16:02
                                          Nie martw sie o Izrael.
                                          • krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 22.01.07, 16:06
                                            absztyfikant napisał:

> Nie martw sie o Izrael.

Ani mi to w głowie. Wystarczy, że w polskim rządzie są ludzie, którzy przesadnie
                                            martwią się o przyszłość tego państwa :[
                                            • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 13:40
                                              Hahaha. Jestem doprawdy zaskoczony:)))))))
                                              • dana33 Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:24
                                                on letko ograniczony, absztyfikant..... jemu sie myla rozne pojecia... nie
                                                dochodzi, ze byc po stronie israela znaczy byc przeciwko arabom, a nie przeciwko
                                                polsce. chyba ze z rozmow z farisem wyciagnal wnioski, ze polska to arabia.. :)
                                                • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:27
                                                  Mnie naprawde nie interesuje co on tam z Farisem (lub z Farisa) wyciaga:P

A teraz powaznie: jaki jest miedzynarodowy status PLO? Musze poweszyc jak to
                                                  jest w Polsce.
                                                  • dana33 Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:47
                                                    plo stworzyl generalissimo, sprawdz ile zamachow terrorystycznych maja na swoim
                                                    koncie, wlacznie z porywaniem miedzynarodowych samolotow. potem z biegiem czasu,
                                                    plo zamienila sie w dzisiejsza znana fatah, w sumie to jest ta sama organizacja.
                                                    zdaje mi sie, ze angielska nazwa plo to fatach (bo to tez skrot) po arabsku.. :)
                                                  • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:51
                                                    Czym jest PLO to ja wiem doskonale. Chodzi mi o to jak ta organizacyja jest
                                                    klasyfikowana przez rozne kraje.
                                                • blazare Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:39
                                                  dana33 napisała:

> byc po stronie israela znaczy byc przeciwko arabom, a nie przeciwk
                                                  > o polsce.

Bycie po stronie Izraela, to a) branie pośredniej odpowiedzialności za zbrodnie
                                                  tego kraju, b) nieporzebne wikłanie się w konflikty ze światem islamu, z którym
                                                  zawsze mieliśmy bardzo dobre stosunki, c) otwieranie furtki dla syjonistycznych
                                                  agentów, którzy okradają kraje narodowe na rzecz Izraela, d) nadstawianie karku
                                                  za kraj, który jest już praktycznie skazany na zagładę.
                                                  • dana33 Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:52
                                                    stawanie po stronie arabskiej to a)branie posredniej odpowiedzialnosci za
                                                    zbrodnie terrorystow, b)wiklanie swiata w konflikt arabsko-israelski, c)
                                                    otwieranie furtki islamskim terrorystom, d) nastawianie karku islamskiej powodzi
                                                    ktora zalewa swiat
                                                    i dodatkowo:
                                                    e)popieranie terroru swiatowego, f) dazenie do utraty wszystkich wartosci
                                                    zachodnich, jakie zachod zdobyl w ostatnich kilkuset latach.
                                                  • krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 15:07
                                                    dana33 napisała:

> stawanie po stronie arabskiej

Ja nie mówię o popieraniu Arabów. Ja mówię o niepopieraniu Izraela.
                                                  • krzys3k Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 15:08
                                                    dana33 napisała:

> stawanie po stronie arabskiej

Polska dla własnego bezpieczeństwa powinna zachować neutrealność w konflikcie,
                                                    który najprawdopodobniej skończy się wyparowaniem Izraela.
                                                  • absztyfikant Re: Polakow, ktorzy regularnie placa na PLO!/nt 23.01.07, 14:54
                                                    a) Aberracja...
                                                    b) Kiedy? Tylko mi nie pisz o slawetnych poslach z (k)Lechistanu, na ktorych z
                                                    ustesknieniem czekala Turcja
                                                    c) Rojenia wypranego mozgu
                                                    d) Marzenie scietej glowy
    • absztyfikant Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 13:29
      tinyurl.com/283q9x

Omar Faris, Ahmad Tibi, Gideon Levy...
      • dana33 Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 14:18
        jak to sie mowi..... kleine aber feine gesellschaft... :)))
        • absztyfikant Re: De gustibus...:)) Habibi, jak tam proces? 22.01.07, 14:21
          genau:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka