cepekkolodziej 02.02.07, 00:18 sympatyczny staruszek. Bardzo schorowany. Z trudnością chodzi. I dlatego nie wolno mu przeszkadzać oskarżeniami o ludobójstwo w przeżywaniu ostatnich życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisssmaker Re: Morel S. to 02.02.07, 00:20 Tia.... Poza tym to wlasciciel swietnie prosperujacej firmy , ktora produkuje glosniki. Bylaby to niepowetowana strata dla audiofili gdyby zszedl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Morel S. to 02.02.07, 01:11 cepekkolodziej napisał: > sympatyczny staruszek. Bardzo schorowany. Z trudnością chodzi. I dlatego nie wo > lno mu przeszkadzać oskarżeniami o ludobójstwo w przeżywaniu ostatnich życia. > ciekawe dlaczego mily staruszek Wiesenthal mial mniej wyrozumienia dla tych starych,ktorych sam scigal. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Morel S. to 02.02.07, 02:02 On się bardzo zmęczył pobytem i pracą w Polsce, i trzeba to uwzględnić. To się nazywa humanistyczne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Morel S. to 02.02.07, 02:50 cepekkolodziej napisał: > On się bardzo zmęczył pobytem i pracą w Polsce, i trzeba to uwzględnić. > > To się nazywa humanistyczne podejście. tia staruszek portier z usmiechem dawal klucz.... > Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Morel S. to 02.02.07, 08:25 Mały hotel "Pod Różami", Pokój numer osiem. staruszek Morel z usmiechem dawal klucz.... I to było w mieście Świętochłowice. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Morel S. to 02.02.07, 10:13 Morel, Fajga Minlak-Danielak, jest ich jeszcze całkiem sporo w różnych krajach.Przeczekiwanie, aż wymrą i problem sam się rozwiąże to nie jest rozumne działanie.Ci obecnie starzy już bardzo ludzie byli winni zbrodni ludobójstwa i to zaniechanie działań nie zostane zapomniane, będzie uwierać jak kamień w bucie.I tu już nie chodzi o zemstę. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Morel S. to 02.02.07, 21:19 praszczur1 napisał: > Morel, Fajga Minlak-Danielak, jest ich jeszcze całkiem sporo w różnych > krajach.Przeczekiwanie, aż wymrą i problem sam się rozwiąże to nie jest rozumne > działanie.Ci obecnie starzy już bardzo ludzie byli winni zbrodni ludobójstwa i > to zaniechanie działań nie zostane zapomniane, będzie uwierać jak kamień w > bucie.I tu już nie chodzi o zemstę. mowisz jak dziadzio Wiesenthal,oj nieladnie byc msciwym na tym forum w stosunku do zasluzonych w sprawie eretza. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Morel S. to 02.02.07, 22:58 i-love-2-ski napisała: > praszczur1 napisał: > > > Morel, Fajga Minlak-Danielak, jest ich jeszcze całkiem sporo w różnych > > krajach.Przeczekiwanie, aż wymrą i problem sam się rozwiąże to nie jest r > ozumne > > działanie.Ci obecnie starzy już bardzo ludzie byli winni zbrodni ludobójs > twa i > > to zaniechanie działań nie zostane zapomniane, będzie uwierać jak kamień > w > > bucie.I tu już nie chodzi o zemstę. > > mowisz jak dziadzio Wiesenthal,oj nieladnie byc msciwym na tym forum w stosunku > do zasluzonych w sprawie eretza. .................................................................. co to eretz ? .Ja uważam ,że w ogóle zbrodnie przeciw ludzkości winny byc osądzone niezaleznie, kto je popełnił, ile ma lat, i jakiej jest narodowości czy wyznania.Ludobójcy z okresu Drugiej Wojny to już starzy ludzie z natury rzeczy, i czekanie aż problem sie rozwiąże sam to głupota. Tylko tyle i aż tyle mam na mysli tu się produkując.I nie chodzi o mściwośc ale o sprawiedliwość i naukę na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Morel S. to 02.02.07, 23:37 praszczur1 napisał: > > .................................................................. > co to eretz ? .Ja uważam ,że w ogóle zbrodnie przeciw ludzkości winny byc > osądzone niezaleznie, kto je popełnił, ile ma lat, i jakiej jest narodowości cz > y > wyznania.Ludobójcy z okresu Drugiej Wojny to już starzy ludzie z natury rzeczy, > i czekanie aż problem sie rozwiąże sam to głupota. Tylko tyle i aż tyle mam na > mysli tu się produkując.I nie chodzi o mściwośc ale o sprawiedliwość i naukę na > przyszłość. panie praszczur,tu FS anie FSzczecin,my tu pre pana powazni i dobrze przeszkolenie antyseMAnci i niech no pan tu sobie z nas podsmiechujek nie robi. o sprawiedliwosc to juz jakis Che walczyl,tyle,ze go zakatrupili dawno,dawno temu w jakiejs dzungli amerykanskiej,poludniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Morel S. to 02.02.07, 23:44 O sprawiedliwośc to ja walczyłem utrwalając Władzę Ludową, ale mi nie wyszło, potem to juz bardziej globalnie o pokój i też nie wyszło.Wyszły mi natomiast włosy od tej walki.Ale to bojownicy o wolnośc i demokrację tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Morel S. to 02.02.07, 23:48 praszczur1 napisał: > O sprawiedliwośc to ja walczyłem utrwalając Władzę Ludową, ale mi nie wyszło, > potem to juz bardziej globalnie o pokój i też nie wyszło.Wyszły mi natomiast > włosy od tej walki.Ale to bojownicy o wolnośc i demokrację tak mają. o cholera tos pan na tej walce dobrze nie wyszedl. dobrze,zes pan ostatniej jesionki w jodelke nie stracil,bo wlosy to wlosy zawsze mozna cos tam dosztukowac,ale palto jest wazne.. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Morel S. to 02.02.07, 23:52 i-love-2-ski napisała: > praszczur1 napisał: > > > O sprawiedliwośc to ja walczyłem utrwalając Władzę Ludową, ale mi nie wys > zło, > > potem to juz bardziej globalnie o pokój i też nie wyszło.Wyszły mi natomi > ast > > włosy od tej walki.Ale to bojownicy o wolnośc i demokrację tak mają. > > o cholera tos pan na tej walce dobrze nie wyszedl. dobrze,zes pan ostatniej > jesionki w jodelke nie stracil,bo wlosy to wlosy zawsze mozna cos tam > dosztukowac,ale palto jest wazne. ........................................................................... Teraz to w lumpeksach można sprawic sobie i anzug i sakpalto. Wyglądam jak personalny z młyna w okresie pierwszej 6-latki.Albo jak cieć w Boże Ciało.Zależy kto ma jakie skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Morel S. to 02.02.07, 23:56 praszczur1 napisał: > > ........................................................................... > Teraz to w lumpeksach można sprawic sobie i anzug i sakpalto. Wyglądam jak > personalny z młyna w okresie pierwszej 6-latki.Albo jak cieć w Boże Ciało.Zależ > y > kto ma jakie skojarzenia. no porzadny anzug trza miec,tzn.szaket ,weste i galoty,inaczej tos nie chlop tylko lump,a ci sa zwyczaj antysemitycznie nastawieni. my tu staramy sie trzymac fason,ale tez nam to slabo wychodzi,ale sam wiesz swiat to taka globalna wiocha. > Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Morel S. to 03.02.07, 00:00 i-love-2-ski napisała: > praszczur1 napisał: > > > > > ......................................................................... > .. > > Teraz to w lumpeksach można sprawic sobie i anzug i sakpalto. Wyglądam ja > k > > personalny z młyna w okresie pierwszej 6-latki.Albo jak cieć w Boże Ciało > .Zależ > > y > > kto ma jakie skojarzenia. > > > no porzadny anzug trza miec,tzn.szaket ,weste i galoty,inaczej tos nie chlop > tylko lump,a ci sa zwyczaj antysemitycznie nastawieni. my tu staramy sie trzyma > c > fason,ale tez nam to slabo wychodzi,ale sam wiesz swiat to taka globalna wiocha > . > >...................................................................... >No to ja taki trochę hrabia ,troche wiesniak, bo się z tłumu nauczony doświadczeniem wyróżniać nie lubię. > Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Morel S. to 03.02.07, 00:02 praszczur1 napisał: > > >No to ja taki trochę hrabia ,troche wiesniak, bo się z tłumu nauczony > doświadczeniem wyróżniać nie lubię. a ja lubie,ale moze dlatego ze mam sporo wlosow i to wlasnych,ale hrabianka nie jestem:) > Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Morel S. to 03.02.07, 11:21 i-love-2-ski napisała: > praszczur1 napisał: > > > > > .................................................................. > > co to eretz ? .Ja uważam ,że w ogóle zbrodnie przeciw ludzkości winny byc > > osądzone niezaleznie, kto je popełnił, ile ma lat, i jakiej jest narodowo > ści cz > > y > > wyznania.Ludobójcy z okresu Drugiej Wojny to już starzy ludzie z natury r > zeczy, > > i czekanie aż problem sie rozwiąże sam to głupota. Tylko tyle i aż tyle m > am na > > mysli tu się produkując.I nie chodzi o mściwośc ale o sprawiedliwość i na > ukę na > > przyszłość. > > panie praszczur,tu FS anie FSzczecin,my tu pre pana powazni i dobrze > przeszkolenie antyseMAnci i niech no pan tu sobie z nas podsmiechujek nie robi. > o sprawiedliwosc to juz jakis Che walczyl,tyle,ze go zakatrupili dawno,dawno > temu w jakiejs dzungli amerykanskiej,poludniowej. ............................................................................... Mój poziom antysemityzmu jest relatywnie niski, jak na Europejczyka np.swego wyłysienia w intrenacjonalistycznej walce o pokój miedzy narodami, ramię w ramie z kolegami kosmopolitami nie przypisuję spiskowi żydowskiemu i moją ulubioną lekturą nie są "Protokóły mędrców syjonu",ale oczywiście każda tolerancja ma swoje granice.Jak mi się herbata wyleje to już nie mogę sie od pewnych podejrzeń powstrzymać i tak sobie pod nosem stwierdzam "wsio czierez Jewreji". Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Morel S. to 03.02.07, 21:41 praszczur1 napisał: >............................................................................... > Mój poziom antysemityzmu jest relatywnie niski, jak zmierzyles swoj poziom antysemityzmu? chetnie zakupie jakis przyrzad pomiarowy,ale musi byc dobrej jakosci,bo obawiam sie,ze moze mnie zle odczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Morel S. to 03.02.07, 22:07 i-love-2-ski napisała: > praszczur1 napisał: > > >.......................................................................... > ..... > > Mój poziom antysemityzmu jest relatywnie niski, > > jak zmierzyles swoj poziom antysemityzmu? chetnie zakupie jakis przyrzad > pomiarowy,ale musi byc dobrej jakosci,bo obawiam sie,ze moze mnie zle odczytac. ......................................................................... Stosowałem analizę porównawczą ;-))I tak mi wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Morel S. to 03.02.07, 22:09 praszczur1 napisał: > > ......................................................................... > Stosowałem analizę porównawczą ;-))I tak mi wyszło. no juz kiedys mowiles,ze to co ci wyszlo to wlosy,czyli moze akurat tam miales antysemityzm a moje cholera ni mru,mru:)) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Morel S. to 03.02.07, 22:21 i-love-2-ski napisała: > praszczur1 napisał: > > > > > ......................................................................... > > Stosowałem analizę porównawczą ;-))I tak mi wyszło. > > no juz kiedys mowiles,ze to co ci wyszlo to wlosy,czyli moze akurat tam miales > antysemityzm a moje cholera ni mru,mru:)) > ............................................................................ > Medycyna Radziecka zna takie przypadki, z tym że włosy to mi od hełmu wytarły się, bo ja tak cały czas na pierwszej lini w walce o wolnośc, demokracje i socjalizm.A nie pisałem bo sie chwalić nie chciałem, że ja taki kombatant. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Morel S. to 03.02.07, 22:55 praszczur1 napisał: > > ... > > Medycyna Radziecka zna takie przypadki, z tym że włosy to mi od hełmu wyt > arły > się, bo ja tak cały czas na pierwszej lini w walce o wolnośc, demokracje i > socjalizm.A nie pisałem bo sie chwalić nie chciałem, że ja taki kombatant. > > no wlasnie ja nigdy helmow nie nosialam to dlatego ten antysemityzm nie zostal wytarty w pierwszej linii w walce o wolnosc bez domokracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki na sterane kości promienie słoneczne dobrze robią 02.02.07, 23:04 w polsce nie ma takiego klimatu.a w więziennej celi wilgotno Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Morel S. to 03.02.07, 22:25 A teraz se puszczam Jacka Kleffa i Orkiestrę na Zdrowie i się relaksuję.W telewizji to tylko o świńskiej górce, ale to z raczej ośla łączka. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis tworca piramidy morela 03.02.07, 23:30 szczegolnego sposobu miazdzenia cial wiezniow. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: tworca piramidy morela 03.02.07, 23:36 frau_pranajtis napisała: > szczegolnego sposobu miazdzenia cial wiezniow. > on raczej metodycznie zabijal paleczka dzieciaki,to go najbardziej rajcowalo. teraz podobno dzieciom rozdaje cukiereczki,widac dzieci dzieciom nierowne. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_pranajtis Re: tworca piramidy morela 04.02.07, 12:05 Jeszcze siedzenie na taborecie bylo rozrywka tego zwyrodnialca. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: tworca piramidy morela 04.02.07, 12:11 Nie godzi się nazywać tego starego pana zwyrodnialcem. Takie inwektywowe praktyki to jedna z form skrywanego antysemityzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: tworca piramidy morela 04.02.07, 12:46 cepekkolodziej napisał: > Nie godzi się nazywać tego starego pana zwyrodnialcem. Takie inwektywowe prakty > ki to jedna z form skrywanego antysemityzmu. > .......................................................................... Nie pieprz obłudnie ,bandyta jest bandytą, niezależnie czy był np.ofiarą holocaustu. Ta ironia jest zbyteczna. Bandytami byli przedstawiciele wszelkich nacji, co nie znaczy że bandytami były całe nacje.Rezerwa Rządu Państwa Izrael do zajęcia stanowiska , w stosunku do Zydów będących ludobójcami jest niezrozumiała, mówiąc oględnie.Ja pamietam wypowiedż komentatora i guuru prasy europejskiej-"Brukselczyka"/zapomniałem jak się nazywa ,pisze czasem coś w Wyborczej, dla mnie kawał ...../, że zbrodniarze z Urzędu Bezpieczeństawa pochodzenia żydowskiego byli komunistami a nie Żydami.Wiekszego idiotyzmu nie słyszałem.Ja wiemtylko tyle ,że najpierw trzeba wysprzątać wszystko do zera zanim się zacznie coś budować.Po obu stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 17:06 Leopold Unger. A Cep pisal to z wyraznym sarkazmem dziadzie. To czolowy pogromca Izraela z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 17:08 :) Nie lubię obłudy. Izrael nie Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 17:29 cepekkolodziej napisał: > :) > > Nie lubię obłudy. Izrael nie Izrael. > O!To sie dobrze sklada.Ty to na pewno bedziesz wiedzial:Ilu bylo takich Moreli, ale nieZydow?I ilu z nich sciga polska prokuratura?Bo przeciez to chyba niemozliwe,zeby w klikudziesieciomilionowym panstwie istnialy 3 osoby odpowiedzialne za hekatombe Polakow po wojenie:Morel,S.Michnik i Brystygierowa/Wolinska?No,cepie?Jakies nazwiska poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 17:42 A ściga. Jak chcesz, to sam się dowiedz. Ja za ciebie tego robić nie będę. A tow. Morel jest jednym z wielu. Miły emeryt. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 17:51 cepekkolodziej napisał: > A ściga. Jak chcesz, to sam się dowiedz. Ja za ciebie tego robić nie będę. A to > w. Morel jest jednym z wielu. > > Miły emeryt. > To twoja obsesja cepie,nie moja.Ale sam zauwazyles,ze scigasz wszystkich(jako esbek pewnie poznales Morela osobiscie i nauczyles sie tego i owego od starego speca),Izrael czy nie Izrael.Wiec idz na calosc.Jak juz to juz.Badz Zorro. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 17:55 E tam. Nie tak znowu wszystkich. A do tow. Morela mam szczególny stosunek. Cżeściowo płciowy. A co do ścigania. Jako człowiek konsekwentny, idę w ślady wielkiego Wiesenthala. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 17:53 No - i nie kazdy ma na sumieniu lekko licząc 1600 ofiar, tylko z jednego obozu, w niecały rok. Musiał się napracować. Pracowity z niego gość. Miałem przyjaciela, który odsiedział jako chłopak pięć lat (1950-55), między innymi w Jaworznie. Morela wspominał ze szczególną atencją. Ludzkie było panisko. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 17:55 cepekkolodziej napisał: > No - i nie kazdy ma na sumieniu lekko licząc 1600 ofiar, tylko z jednego obozu, > w niecały rok. Musiał się napracować. Pracowity z niego gość. Miałem przyjacie > la, który odsiedział jako chłopak pięć lat (1950-55), między innymi w Jaworznie > . Morela wspominał ze szczególną atencją. Ludzkie było panisko. > Miales przyjaciela?Pewnie wyjechal do Izraela,co? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 17:58 Niestety nie. Z powodu przygód w Jaworznie i tym podobnych instytucjach nie pożyło mu sie długo. A zejściem nikt się nie przejmował. To, że go w sledztwie omal nie zakatowano (głupek powiesił parę antykomunistycznych plakatów w parku w Puławach), nikogo nie obchodziło. W końcu nie survivor - nie? I tak to. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 18:06 cepek napisał: > Niestety nie. Z powodu przygód w Jaworznie i tym podobnych instytucjach nie poż > yło mu sie długo. A zejściem nikt się nie przejmował. To, że go w sledztwie oma > l nie zakatowano (głupek powiesił parę antykomunistycznych plakatów w parku w P > uławach), nikogo nie obchodziło. W końcu nie survivor - nie? > Chyba nie myslisz,ze wierze temu,co tu wykladasz?Ty zawsze masz jakas podreczna ofiare zydowskiego gwaltu na narodzie polskim i palestynskim.Idz sie leczyc,cepie,bo zle skoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 18:13 E tam. Katowali chłopaka w Puławach wcale nie jacyś Żydzi, tylko krew z krwi, kość z kości i z ojczystej gleby. Ciągle coś dorabiasz, sztukujesz, dokonstruowujesz. Nudny jesteś. Jak to przedwczorajszy (ruski) kotlet. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 18:15 cepekkolodziej napisał: > E tam. Katowali chłopaka w Puławach wcale nie jacyś Żydzi, tylko krew z krwi, k > ość z kości i z ojczystej gleby. > > Ciągle coś dorabiasz, sztukujesz, dokonstruowujesz. Nudny jesteś. Jak to przedw > czorajszy (ruski) kotlet. > Co mialbym dorabiac?Twoje brednie sa absolutnie wystarczajace. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: tworca piramidy morela 12.02.07, 18:17 Tag jezd, towarzyszu kotlet! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Morel S. to 12.02.07, 17:01 tu mi jeden taki podpowiada, że no tak, coś było - ale ważniejsze jest MERITUM - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Morel S. to 12.02.07, 17:05 A tymczasem podziwiam - niestety bezimienne - postaci dzielnych młodzieńców i bojowych dziewcząt spożywających spóźnione śniadanie przy trupach po masakrze w Deir Yassin. Jeden taki, co chciał zobaczyć i sfotografować meritum, o mało się nie przekręcił. Morel też nie rezygnował ze śniadanka. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 cepowaty to 12.02.07, 18:19 to sympatyczny starszy pan. znaki szczegolne: wysoko postawione morale. tepi przestepcow wojennych. zydowskich. tepi mordercow. zydowskich. potepia radykalow. zydowskich. rozpacza nad nad ranionymi i zabitymi dziecmi. arabskimi. broni swoja mezna piersia prawa chlopow do ziemi i wody. arabskich. popiera cala dusza walke bohaterskich wojownikow o wolnosc ich nieistniejacego kraju. terrorystow arabskich. tepi, rozpacza, broni, popiera tych wszystkich wyzej wymienionych z takim zapalem, z taka zarliwoscia, ze nie ma juz czasu popatrzec wokol siebie. i zamknac gebe, bo wokol niego tysiace nie osadzonych szmalcownikow, dziesiatki mordercow polskich, ktorzy zabijali zydow, no i on sam, ktory stal napewno w tlumie polakow wrzeszczacych polska dla polakow i zydzi do palestyny w 68.... cepowate indywiduum ma dokladnie tak wlasnie.... nigdy nie mowic o sobie, nigdy nie widziec calosci, nigdy nie potepic innych mordercow, tylko zydowskich. a potem to indywiduum sie obraza, bo sie go nazywa tym, kim jest: antysemita, draniem i szuja. przedstawicielem czesci polakow. na szczescie tylko czesci. jestem pewna, ze to indywiduum nigdy nie bedzie wyrazal tych swoich opinii otwarcie..... tylko ja forum anonimowym pokazuje swoje "bicepsy".... jak powiedzial to pozarski? pissss ci w .... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: cepowaty to 12.02.07, 18:29 www.forum-znak.org.pl/gfx/foto/leszno-ex.jpg Ciekawe czy tak skandowal:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: cepowaty to 12.02.07, 18:37 > on sam, ktory stal napewno w > tlumie polakow wrzeszczacych polska dla polakow i zydzi do palestyny w 68.... > Dalej myślisz, nieszczęsna osobo, że zrobisz ze mnie antysemitę? A wała, jak Polska cała, Za małaś na to, za mała. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: cepowaty to 12.02.07, 18:42 Nie umiesz czytac miedzy slowani: Dana zalatwia Ci od jakiegos czasu medal Hasidei Umot HaOlam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: cepowaty to 12.02.07, 18:45 Je jej dam olam! Ma swój bejt meszugaim, niech tam olam! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: cepowaty to 12.02.07, 18:51 To jakas aluzja do Gazy i Autonomii?:) A my nie chcemy uciekać stąd! Krzyczymy w szale wściekłości i pokory Stanął w ogniu nasz wielki dom! Dom dla psychicznie i nerwowo chorych! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: cepowaty to 12.02.07, 19:07 cepekkolodziej napisał: > > on sam, ktory stal napewno w > > tlumie polakow wrzeszczacych polska dla polakow i zydzi do palestyny w 68 > .... > > > > Dalej myślisz, nieszczęsna osobo, że zrobisz ze mnie antysemitę? > Zrobic z ciebie antysemite?No,to by sie Dana za bardzo nie napracowala.A nawet mozna powiedziec,ze nie musialaby kiwnac palcem,cepie.W Kijowie mozesz zostac profesorem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cepowaty to 12.02.07, 22:43 "Masz taką mapę z zakreślonymi ostatecznymi granicami Izraela - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: cepowaty to 12.02.07, 22:47 no i jeszcze raz "Masz taką mapę z zakreślonymi ostatecznymi granicami Izraela - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Pełny cytat: 12.02.07, 22:52 <<Masz taką mapę z zakreślonymi ostatecznymi granicami Izraela - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Pełny cytat: I link do cytatu 12.02.07, 22:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=56745047&a=56768053 W powietrzu fetor manipulacyjnego kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Pełny cytat: I link do cytatu 12.02.07, 22:59 "Masz taką mapę z zakreślonymi ostatecznymi granicami Izraela - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Pełny cytat: I link do cytatu 12.02.07, 23:10 Upierasz sie, że twój cytat nie jest zmanipulowany? Że nie jest sam z siebie kłamstwem? Proszę bardzo. Żyj sobie dalej w przekonaniu, że jesteś uczciwa. Że walczysz tu o prawdę. Śmieszna jesteś. I na dodatek głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Pełny cytat: I link do cytatu 12.02.07, 23:26 Walka o prawdę. Jest prawda, półprawda i gó..-prawda. Babraj się w gównach dalej. Dla mnie już nie istniejesz. Zostało tylko to, co niżej: Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Tuwim 12.02.07, 23:40 Śmierdziel Przyszedł śmierdziel do ogrodu I stwierdził, Że się ktoś dopuścił smrodu, Bo śmierdzi. Stanął śmierdziel, żeby fakt ten Ustalić I cos w związku z tym nietaktem Uchwalić. Więc się śmierdziel zebrał licznie W drzew cieniu, Protestując energicznie W imieniu. Potem ruszył po ogrodzie Pochodem, Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie, Ze smrodem!" Krzyczał, ryczał, ducha sławił (Nie ciało), Ale gdzie się tylko zjawił - Śmierdziało. Z tego morał się wywodzi Dla wielu: Nie protestuj, gdy sam smrodzisz, Śmierdzielu. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Tuwim 13.02.07, 00:11 > Z tego morał się wywodzi > Dla wielu: > Nie protestuj, gdy sam smrodzisz, > Śmierdzielu. Dokładnie. Gdy sam smrodzisz. "Pięcioletni masowi mordercy". "We killed Jesus, we’ll kill you too!". "God gave this land to me". "Light unto the Nations". Co dalej? Plany eksterminacyjne już są. Zostają tylko techniczne szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Pełny cytat: I link do cytatu 12.02.07, 23:40 cepekkolodziej napisał: > Walka o prawdę. Jest prawda, półprawda i gó..-prawda. naprawde tak uwazasz??? dotychczas myslalem ze masz patent na prawde, ciesze sie, ze zauwazyles co poyzej i mam nadzieje ze nie odnosisz tego tylko i wylacznie tam gdzie ci pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Pełny cytat: I link do cytatu 13.02.07, 00:01 nu, to indywiduum uwaza, ze tylko on ma prawo decydowac co jest prawda, co jest polprawda a co g-prawda... i wszyscy musze sie do tego zastosowac. to indywiduum uwaza, ze tylko on ma prawo robic sobie sygnaturki z powiedzenia jednego forumowicza i podsuwac je pod nos kazdemu, kto nie idzie po jego linii. to indywiduum uwaza, to wszystko, co on tutaj wypisuje od lat to prawda i tylko prawda, chociaz wszystkim wiadomo, ze to albo polprawda, albo wlasnie g-prawda. no i to indywiduum uwaza sie za uczciwego czlowieka, nie odpowiadajac na pytania, ktore moglyby zdemaskowac te jego prawdy. nu, to indywiduum jest dobrym nauczycielem: zdobylam duzo wiedzy "dyskutujac" z nim na tym naszym wspanialym forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Pełny cytat: I link do cytatu 13.02.07, 00:02 Samozwanczy arbiter:) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Pełny cytat: I link do cytatu 13.02.07, 00:12 Elegantiarum. Przyzwoitości nigdy nie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: up 13.02.07, 08:18 hallo, zejman.... wyklikano ci liste? rzuc mi na priva, bo nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: up 13.02.07, 08:25 juz zobaczylam, zejman.... zaczelam od gory i jak przejrzalam dalej, to juz znalazlam ta liste... :))) holotka forumowa oczywiscie udaje ze nie rozumie, ze ty nie bronisz morela, tylko pokazujesz im ich wlasne brudy, o ktorych oczywiscie nie mowia, bo duzo fajniej pokazywac zyda znecajacego sie nad polakiem, niz polaka, ktory znecal sie i nad zydem i nad polakiem.... swietna ta lista.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Morel S. to 12.02.07, 23:11 cepekkolodziej napisał: > sympatyczny staruszek. Bardzo schorowany. Z trudnością chodzi. I dlatego nie wo > lno mu przeszkadzać oskarżeniami o ludobójstwo w przeżywaniu ostatnich życia. > eee, Morel jest jeden a kolaborantow w Polsce bylo setki tysiecy to oni wykarmili Morela, nie bylo by polskich kolaborantow handlujacych zywym towarem nie bylo by i Morela Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Morel S. to 12.02.07, 23:19 to temu indywiduum jest zupelnie nie wazne... on nie mowi o polskich kolaborantach, bo takich albo nie bylo, albo jak juz sie tu i tam zdazyl, to byl "wyliczony' ze swoich grzechow, tylko nikak o tych tysiacach procesow nie ma zadnych dokumentow, natomiast morel spac mu w nocy nie daje.... tak juz maja takie szujowate indywiduaa..... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Morel S. to 12.02.07, 23:22 hahahaha...... indywiduum mi tu moraly prawi...... zostawilam tylko 2 ostatnie slowa, bo sie nie miescily..... on mi tu mowi o uczciwosci.... nu, nie moge... sam klamie, manipuluje i przekreca, a prawi innym moraly od rana do wieczora... nu, ja sie ucze, ucze.... to indywiduum ma przeciez dobre powiedzenie: ucz sie ucz, nauka to potegi klucz..... ubaw nie z tej ziemi..... Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Morel S. to 12.02.07, 23:26 dana33 napisała: > hahahaha...... indywiduum mi tu moraly prawi...... zostawilam tylko 2 ostatnie > slowa, bo sie nie miescily..... on mi tu mowi o uczciwosci.... nu, nie moge... > sam klamie, manipuluje i przekreca, a prawi innym moraly od rana do wieczora... > > nu, ja sie ucze, ucze.... to indywiduum ma przeciez dobre powiedzenie: ucz sie > ucz, nauka to potegi klucz..... ubaw nie z tej ziemi..... ucz sie Dano, dostaniesz dyplom z ujotu z wydzialu polskiego MAUP-a:))) odbarwisz tylko "arabistyka" i bedzie git:) Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Za krótka 13.02.07, 07:45 Zrób trochę dłuższą, pajacu. Może Morel zniknie w tłumie. Ale nie będzie łatwo, ponad 1650 ofiar na sumieniu, to nie w kij dmuchał. Poszukaj, może znajdziesz jakiegoś zamiennika. Życzę sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Za krótka 13.02.07, 08:08 Nie. Zdecydowanie nie można występować o ekstradycję tow. Morela. Podtekst takich działań jest oczywisty. Nie trzeba żadnej przenikliwości, żeby ocenić ekstradycyjne zabiegi władz polskich jako antysemickie. Podobnie z tow. Wolińską i tow. Szechterem. Oni wszyscy działali zgodnie z obowiązujacym w PRL prawem, a nawet jeśli je naruszyli, ich przewiny juz dawno uległy przedawnieniu. W końcu - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Za krótka 13.02.07, 08:17 nu, nie wiem dokladnie ile ofiar na sumieniu mialo okolo 60 tysiecy szmalcownikow tylko w malopolsce, ale mam wrazenie, ze wiecej niz 1650..... oprocz malopolski mamy jeszcze pare innych okregow... poniewaz dla tego indywiduum cyfry sa absolutnie wazne i decydujace, czy jakis mord byl masowy czy nie, czy wogole byl mord, to on sobie juz podliczy sam.... jak wszystkim wiadomo, owo indywiduum nie potepilo zbrodni w jedwabnem, ale dyskutowalo goraca na temat ilosci zabitych.... czy bylo tam 1300 ofiar, czy tylko zalediw 300.... Odpowiedz Link Zgłoś