polski_francuz Re: no i nie ma złota 04.02.07, 18:03 Opowiedz troche mecz, bo nie moglem byc obecny. Niemcy byli lepsi? Polacy slabo grali? PF Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: no i nie ma złota 04.02.07, 18:11 i jedno i drugie nietety Niemcy byli dzisiaj nie do przejścia,a Polacy popełniali mnóstwo błędów. No nie ukrywam,że jestem zawidziona. Teraz jest dekoracja medalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: no i nie ma złota 04.02.07, 18:12 cholera z tych nerwów połykam i mylę litery sorry Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: no i nie ma złota 04.02.07, 18:15 Powinienem byc trenerem. Dla mnie im mniej we mnie wierza, tym wieksza motywacja. Szkoda, jak to sie dobrze mowi "Trzeba umiec zamknac drzwi". Czyli umiec wygrac ten ostatni mecz. Moze, jak goldie pisze, przed Kaczorem zle grali? Allez dwa srebrne medale w siatke i szczypiorniaka a poza tym Malysz znow dobrze skacze. Jutro bedzie lepiej:) PD Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: no i nie ma złota 04.02.07, 18:23 Szkoda,że te tego nie widzisz prezydent Kaczyński obok stoi prezydenta Niemiec i osobiście wręcza naszym chłopakom medale. Odpowiedz Link Zgłoś
jorl Re: no i nie ma złota 04.02.07, 18:45 > Opowiedz troche mecz, bo nie moglem byc obecny. Niemcy byli lepsi? Polacy slabo > > grali? > > PF Ja jak sie mecz zaczynal jechalem na moj trening do fitnesstudia, a jak wychodzilem slyszalem ostatnie 11 minut. W radiu. Zreszta telewizora nie mam, chociasz w komputerze jak koniecznie chce moge pare programow zobaczyc. W Berlinie jest cyfrowe TV "w powietrzu". Koncowka byla dla Niemcow. Z przewagi 1-2 doszlo chyba i 5-6. Ale lepiej sport uprawiac jak ogladac. Moja maksyma. Zreszta nigdy nie bylem kibic. A juz nie moge siebie wyobrazic zrywajacego sie na rowne nogi i wrzeszczacego cos tam. I to nie tylko teraz ale jak bylem chlopakiem tez. Antysportowiec? Albo moze ze lubie byc inny jak inni? Albo mam zasade ze NIKOGO nie bede podziwial? Bo to jakos jest jakby wlasna degradacja? Widzialem Merkel latem jak byla ta noga grana. Jak raz Niemcy strzelili gola zerwala sie i wrzeszczala. Jeden taki zawodowy komik w niemieckiej TV niemilosiernie sie dlatego z niej nasmiewal. Pokazujac ta scene pare razy. I sie tez dziwilem tej Merkel. Ze taka nieopanowana i prostacka. A to chyba widzialem w TV w hotelu w Polsce. Tam sa tez niemieckie kanaly. Przyznaja ze w hotelach troche wiecej widze TV jak w domu. Czasem trzeba. Aby widziec np. jak Putin wylysial. Jak sie rzadko widzi to sie ma ostrzejsze spojrzenie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: no i nie ma złota 04.02.07, 18:51 Jorl, Jestes jaki jestes i to jest OK. Inni sa inni i to tez OK. Tak dlugo i ty i inni przestrzegaja norm wspolzycia spolecznego. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
jorl PF 04.02.07, 19:09 Tu masz PF z Bilda reportaz minuta po minucie. Z meczu naturalnie www.bild.t-online.de/BTO/sport/2007/02/04/handball-finale-liveticker/deutschland-polen.html Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: PF 04.02.07, 19:19 Kurcze w 41 minucie bylo tylko 22:21. Eh, ...! Dzieki za link. PF Odpowiedz Link Zgłoś