Dodaj do ulubionych

ja cie krece

08.02.07, 01:06
cyberbullying w internecie:))))czyli pole do popisu dla roznego typu "osilkow
wirtualnych",ktorzy to w chamski sposob probuja przejac kontrole nad piszacym
osobnikiem stosujac chwyty ponizej pasa jak intymidacja
slowna,straszenie,wyzwiska,ponizanie etc. he,he reporter GW chyba czesto
czytywal nasze forum zwracajac szczegolna uwage na milych gosci z forum
judajka i ich przemilych sympatykow:))
no nie,niech ja skonam toczka w toczke nasze forum i nasze niezwyciezone
bohatyry:))

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,68367,3901940.html
Obserwuj wątek
    • pisssmaker Re: ja cie krece 08.02.07, 01:11
      Takie cos stosuje tutaj ta syjonistyczna cholota z izraela - jest to fakt
      udowodniony ze sa zorganizowani i placi im sie za dezinformacje polskiego
      spoleczenstwa. Tak zreszta robia na wszystkich forach , rowniez zagranicznych.
      Sa do tego rowniez wynajeci agenci w Polsce - typowym przykladem na takiego
      zdrajce narodu i intersow Polski jest absztyfikant, vitalia oraz polowa forum
      judaiki.Zobacz jakie metody stosuja: kazdy kto ma inne poglady od nich , jest
      od razu durny, powinien sie leczyc, groza mu, obrazaja. I robia to seryjnie w
      sposob metodyczny, ciagle przegladajac forum. Maja dyzury qrde czy co ?
      • pozarski Re: ja cie krece 08.02.07, 01:15
        pisssmaker napisała:

> Takie cos stosuje tutaj ta syjonistyczna cholota z izraela - jest to fakt
        > udowodniony ze sa zorganizowani i placi im sie za dezinformacje polskiego
        > spoleczenstwa. Tak zreszta robia na wszystkich forach , rowniez
        zagranicznych.
        > Sa do tego rowniez wynajeci agenci w Polsce - typowym przykladem na takiego
        > zdrajce narodu i intersow Polski jest absztyfikant, vitalia oraz polowa
        forum
        > judaiki.Zobacz jakie metody stosuja: kazdy kto ma inne poglady od nich , jest
        > od razu durny, powinien sie leczyc, groza mu, obrazaja. I robia to seryjnie w
        > sposob metodyczny, ciagle przegladajac forum. Maja dyzury qrde czy co ?

Tak,tak,oplacani.Blazare,slyszalem,ze ty bierzesz pieniadze od Al Kaidy.Kazdy
        orze jak moze,co?
        • tut_ets Re: ja cie krece 08.02.07, 12:59
          "- Odwaga sprawców wynika często z nieświadomości, że w internecie "anominowy"
          znaczy wprawdzie "nieznany" ale wcale nie znaczy "nie do zidentyfikowania". Gdy
          internauci uświadomią sobie, że tak naprawdę są do namierzenia, to problem
          cyberbullyingu zacznie maleć - uważa prof. Krzysztofek."

A zatem koledzy podzegacze i opluwacze (dla jasnosci powiem o kogo chodzi:
          blazare, majonez, kakauko, bambuko, krystek, rachelcia, cyklistka, obrother,
          cepek, szczacz, ben_szaprut, lepolanim magija... i jego modyfikacje, emirex i
          cala ich spolka) powinni sobie uswiadomic, ze mozna wszystko sprawdzic... :)
          Wejscie do waszych kompow to pestka... :)
      • behamot3 Re: ja cie krece 08.02.07, 01:16
        borderline.p2a.pl/index.php
        Tu ci podsylam forum w sam raz dla ciebie.
        • behamot3 For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:17
          behamot3 napisał:

> borderline.p2a.pl/index.php
          > Tu ci podsylam forum w sam raz dla ciebie.
          • pisssmaker Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:18
            Widzisz teraz love o czym pisalem ? Masz to jak na dloni.
            • behamot3 Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:20
              pisssmaker napisała:

> Widzisz teraz love o czym pisalem ? Masz to jak na dloni.

ja pisze prawde a ty klamiesz i taka jest miedzy nami roznica :)
            • i-love-2-ski Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:27
              pisssmaker napisała:

> Widzisz teraz love o czym pisalem ? Masz to jak na dloni.

no i co z tego dalej skaczesz jak ci graja. kto ciebie steruje-ty sam czy ktos
              drugi? nie rozumiem twego dylematu ja go nie mam i tyle.
              • behamot3 poczytaj o B L to sie dowiesz co nim kieruje 08.02.07, 01:33
                malo ze ma rozdwojenie jazni , tylko ze leczyl sie jako kakalko a ty nie udawaj
                ze o tym nie wiesz, wiec po cholere mu te nauki zapodajesz ?
              • pisssmaker Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:34
                Alez bardzo sie mylisz!! Oni skacza wokol mnie jak male kundle nie zadjac sobie
                z tego sprawy. Latwo ich sprowokowac:) Poznalem ich slabosci.
                A epitety jakimi mnie racza splywaja po mnie, robia to zreszta na wlasna
                szkode :) Obiektywnie rzecz biorac , ten co czyta zapamietuje jedynie zle
                tresci. Tak wiec niech rzucaja miechem we mnie :)
                • behamot3 ja ci dobrze radze .. tam ci pomoga 08.02.07, 01:36
                  borderline.p2a.pl/index.php
                • i-love-2-ski Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:38
                  pisssmaker napisała:

> Alez bardzo sie mylisz!! Oni skacza wokol mnie jak male kundle nie zadjac sobie
                  >
                  > z tego sprawy.

skacza za kazdym gdzie jest akcja,ale co z tego. jak mowie musisz zrozumiec
                  gdzie jest granica a glupie prowokowanie po nic stawia cie w jednym szeregu z
                  nimi. ktos musi byc inny i nie mozna ciagle pokazywac palcem na wine drugiej
                  strony,trzeba trzymac fason.
                  • pisssmaker Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:41
                    Alez w tym lezy kwintesencja - ja moge wskazywac im ich winy w postaci mordow i
                    holokaustu Palestyny a oni? Jedynie to ze samoobrona spala ze swoimi
                    sekretarkami. Tu lezy roznica , nie widzisz tego? Cokolwiek powiedza,
                    jakkolwiek beda sie tlumaczyc, pozostana w kregu zla, postrzegani jako zydzi
                    mordercy arabow.
                    • behamot3 Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:44
                      pisssmaker napisała:

> Alez w tym lezy kwintesencja - ja moge wskazywac im ich winy w postaci mordow i
                      >
                      > holokaustu Palestyny a oni? Jedynie to ze samoobrona spala ze swoimi
                      > sekretarkami. Tu lezy roznica , nie widzisz tego? Cokolwiek powiedza,
                      > jakkolwiek beda sie tlumaczyc, pozostana w kregu zla, postrzegani jako zydzi
                      > mordercy arabow.

araby to same sie morduja panie alibabo marzycielu :)))))))))
                      • i-love-2-ski Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:46
                        behamot3 napisał:

>
                        >
                        > araby to same sie morduja panie alibabo marzycielu :)))))))))

i kto to mowi i po jakiemu? masz problemy z czytaniem,rozumieniem tekstu czy
                        odmiana rzeczownikow przez przypadki,a moze all of the above?
                        na drugi raz staraj sie poczytac jaki jest temat wpisu i zamiast lac wode z
                        hydranta powiedz jedno zdanie,ale na temat.
                        • behamot3 Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:52
                          i-love-2-ski napisała:

> behamot3 napisał:
                          >
                          > >
                          > >
                          > > araby to same sie morduja panie alibabo marzycielu :)))))))))
                          >
                          > i kto to mowi i po jakiemu? masz problemy z czytaniem,rozumieniem tekstu czy
                          > odmiana rzeczownikow przez przypadki,a moze all of the above?
                          > na drugi raz staraj sie poczytac jaki jest temat wpisu i zamiast lac wode z
                          > hydranta powiedz jedno zdanie,ale na temat.

nie do ciebie bylo to sie nie wcinaj , nie lubie wscibskich bab
                          za to ty jeden temat obracasz miesiacami , kazdy jeden twoj post jest bardziej
                          jadowity o czarnej mamby a jak brak ci pomyslu na zaczepke , ktorych zreszta
                          wciaz szukasz to czepiasz sie pisowni , daj sobie luzu czarna mambo.
                          • i-love-2-ski Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 01:58
                            behamot3 napisał:

> nie do ciebie bylo to sie nie wcinaj , nie lubie wscibskich bab
                            > za to ty jeden temat obracasz miesiacami , kazdy jeden twoj post jest bardziej
                            > jadowity o czarnej mamby a jak brak ci pomyslu na zaczepke , ktorych zreszta
                            > wciaz szukasz to czepiasz sie pisowni , daj sobie luzu czarna mambo.

a kto tu ciebie zapraszal moze mamba,bo ja na pewno nie. jak kogos sie nie lubi
                            to sie u tego kogos nie pisze a ja jako,ze zalozylam ten watek moge ci
                            powiedziec gdzie mam twoje opinie,ale mysle,ze chyba bez podpowiedzi i tak
                            wiesz. ty latasz jak latawiec za kazdym kto ci w pysk strzeli,bo to cie
                            rajcuje,dlatego zwijaj manele i zamknij drzwi za soba,bo robisz niepotrzebny
                            przeciag.
                            • behamot3 Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 02:05
                              przewodniczko ! matko prowadzaca juz sie zwijam ale nie tak jak ty ze zlosci
                              :)))))))))))))))od latania za kazdym to nie ma tobie rownej czarna mambo
                              :)))))))))))))
                              • i-love-2-ski Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 02:10
                                behamot3 napisał:

> przewodniczko ! matko prowadzaca juz sie zwijam ale nie tak jak ty ze zlosci
                                > :)))))))))))))))od latania za kazdym to nie ma tobie rownej czarna mambo
                                > :)))))))))))))

:))) that will be the day hon,nie uda ci sie za slaby na to jestes,ale
                                przyklejaj sie aby zaistniec,to jedyne co potrafisz tyle,ze mnie sie juz
                                znudziles,bo dymisz jak stary kominek.
                                • behamot3 Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 02:14
                                  i-love-2-ski napisała:

> behamot3 napisał:
                                  >
                                  > > przewodniczko ! matko prowadzaca juz sie zwijam ale nie tak jak ty ze z
                                  > losci
                                  > > :)))))))))))))))od latania za kazdym to nie ma tobie rownej czarna mambo
                                  > > :)))))))))))))
                                  >
                                  > :))) that will be the day hon,nie uda ci sie za slaby na to jestes,ale
                                  > przyklejaj sie aby zaistniec,to jedyne co potrafisz tyle,ze mnie sie juz
                                  > znudziles,bo dymisz jak stary kominek.

a ty zyc bezemnie nie mozesz ? juz ci mowilem ze nie znosze padliny
                          • w_ojciech te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 02:03
                            Pod jakim Ty nickiem pisałeś kiedyś?
                            Tu nie ma nowych nicków.

Przyznaj się.
                            • behamot3 Re: te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 02:07
                              w_ojciech napisał:

> Pod jakim Ty nickiem pisałeś kiedyś?
                              > Tu nie ma nowych nicków.
                              >
                              > Przyznaj się.
                              a Tobie co do tego wojciechu ? ja do Ciebie nic nie mam wiec badz laskaw nie pytac.
                              czemu nie zapytasz pisssmakera ?
                              • w_ojciech Re: te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 02:13
                                behamot3 napisał:
                                > a Tobie co do tego wojciechu ? ja do Ciebie nic nie mam wiec badz laskaw nie
                                > pytac.
                                > czemu nie zapytasz pisssmakera ?
                                =============================================
                                Kim jest Pissmaker to ja wiem. Natomiast nie chce
                                mi się dochodzić kim Ty jesteś.

Łatwiej czytać forum wiedząc "Who is who".

• behamot3 Re: te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 02:20
                                  w_ojciech napisał:

> behamot3 napisał:
                                  > > a Tobie co do tego wojciechu ? ja do Ciebie nic nie mam wiec badz laskaw
                                  > nie
                                  > > pytac.
                                  > > czemu nie zapytasz pisssmakera ?
                                  > =============================================
                                  > Kim jest Pissmaker to ja wiem. Natomiast nie chce
                                  > mi się dochodzić kim Ty jesteś.
                                  >
                                  > Łatwiej czytać forum wiedząc "Who is who".
                                  >
                                  >wojciechu ! ja sie dobrze bawie, gdyby to forum mialo jako taki poziom byc moze
                                  sprowokowalbys mnie do jakichs wynurzen , jednakze w tej sytuacji nie widze
                                  powodu abys musial dochodzic kim jestem. Moge Ci sie przedstawic z imienia i
                                  nazwiska, ale obawiam sie ze ze czarna mamba tudziez inne jadowite pajeczaki
                                  zbrukaja moje znane nazwisko. Tak wiec zapomnij i nie pytaj wiecej.
                                  Ja natomiast czytuje Ciebie tu i owdzie i o nic nie pytam.
                                  >
                                  • w_ojciech Re: te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 02:27
                                    Nie chodzi mi o Twoje prywatne namiary.
                                    Po co mi one? Chodzi mi tylko o to czy
                                    pisałeś tutaj wcześniej pod innym nickiem.
                                    • behamot3 Re: te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 02:38
                                      w_ojciech napisał:

> Nie chodzi mi o Twoje prywatne namiary.
                                      > Po co mi one? Chodzi mi tylko o to czy
                                      > pisałeś tutaj wcześniej pod innym nickiem.
                                      Nie nie pisalem.
                                      • w_ojciech Re: te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 02:43
                                        behamot3 napisał:
                                        > Nie nie pisalem.
                                        ==============================================
                                        Dziękuję za odpowiedź.
                                        Nie rozumiem dlaczego atakujesz Rachelkę. Nie
                                        mogę jej zarzuć nic jako Polce i Amerykance.

Cieszę się, że darzy mnie swoją przyjaźnią.
                                        • i-love-2-ski Re: te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 03:59
                                          w_ojciech napisał:

> Dziękuję za odpowiedź.
                                          > Nie rozumiem dlaczego atakujesz Rachelkę. Nie
                                          > mogę jej zarzuć nic jako Polce i Amerykance.
                                          >
                                          > Cieszę się, że darzy mnie swoją przyjaźnią.

dlaczego bo ta nowalijka od razu wie do kogo sie przykleic. wojciechu pan SA,czy
                                          AS tak samo mnie obchodzi jak wrobelek na dachu,ale jak widac niewazna ja
                                          obchodze go wiecej,dlatego sie za mna snuje. lubie tych nowych,ktorzy sa dobrze
                                          poinformowani o kazdym z nas,tyle,ze akurat oni mnie nie obchodza nic a
                                          nic,razem ze swoimi bardzo znanymi nazwiskami i wynurzeniami z mocno wytartego
                                          kapelindra:))
                                  • i-love-2-ski Re: te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 03:56
                                    behamot3 napisał:

> >wojciechu ! ja sie dobrze bawie, gdyby to forum mialo jako taki poziom byc
                                    > moze
                                    > sprowokowalbys mnie do jakichs wynurzen , jednakze w tej sytuacji nie widze
                                    > powodu abys musial dochodzic kim jestem. Moge Ci sie przedstawic z imienia i
                                    > nazwiska, ale obawiam sie ze ze czarna mamba tudziez inne jadowite pajeczaki
                                    > zbrukaja moje znane nazwisko. Tak wiec zapomnij i nie pytaj wiecej.
                                    > Ja natomiast czytuje Ciebie tu i owdzie i o nic nie pytam.
                                    > >

oh my God,nastepny slawny,ktory majac wysoki poziom hormownow i krwi szlachetnej
                                    egzystuje jedynie trolujac me wpisy,ale oczywiscie jest za madry na to aby
                                    zaistniec osobno:)))
                                    ja sie tez dobrze bawie,tyle,ze mysle sobie czasami,ze wielu tu potrzebuje
                                    dobrego psychiatry albo panny Marysi na ulzenie sobie i swoim intelektualnym
                                    zachciankom,tyle,ze o te panny Marysie troche ciezko jak intelekt kipi jak
                                    kociolek z kartofelkami.
                            • i-love-2-ski Re: te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 02:08
                              w_ojciech napisał:

> Pod jakim Ty nickiem pisałeś kiedyś?
                              > Tu nie ma nowych nicków.
                              >
                              > Przyznaj się.

e jest tu pare 'nowych' starych,ten behamot jest jednym z nich. troszku po
                              polski gorzej szprecha,ale tak czy tak wysteka i wykweka co wpis to samo.niejaki
                              wesolek pozarski robi maly desancik z aquanetu,ale smierdzi wszedzie tak samo a
                              i jeszcze jakas chamska nowalijka frendzio,tez podejrzanie staro smierdzaca.
                              ludziom jak widac brakuje powietrza to sie przebieraja w inne piorka i troluja w
                              nadziei na okruch.
                              • behamot3 Re: te Belzebub (behamot3) 08.02.07, 02:12
                                i-love-2-ski napisała:

> w_ojciech napisał:
                                >
                                > > Pod jakim Ty nickiem pisałeś kiedyś?
                                > > Tu nie ma nowych nicków.
                                > >
                                > > Przyznaj się.
                                >
                                > e jest tu pare 'nowych' starych,ten behamot jest jednym z nich. troszku po
                                > polski gorzej szprecha,ale tak czy tak wysteka i wykweka co wpis to samo.niejak
                                > i
                                > wesolek pozarski robi maly desancik z aquanetu,ale smierdzi wszedzie tak samo a
                                > i jeszcze jakas chamska nowalijka frendzio,tez podejrzanie staro smierdzaca.
                                > ludziom jak widac brakuje powietrza to sie przebieraja w inne piorka i troluja
                                > w
                                > nadziei na okruch.

i najbardziej smierdzaca bo stara rachelcia :)))))))))))))))))))
                          • explicit Re: For blazare ofkors:))))))))))))))) 08.02.07, 14:26
                            Wyglada ze nie tylko wscibskich :))) Przyznaj sie probowales kiedys z jakas ,
                            czy ty jeden z tych co to od dziecinstwa wiedziali ze to nie ich para kaloszy ?
                            ==============================================================================
                            nie lubie wscibskich bab ,...
                  • behamot3 I kto to mowi ???? :)))))))))))))))))) 08.02.07, 01:42
                    i-love-2-ski napisała:

> pisssmaker napisała:
                    >
                    > > Alez bardzo sie mylisz!! Oni skacza wokol mnie jak male kundle nie zadjac
                    > sobie
                    > >
                    > > z tego sprawy.
                    >
                    > skacza za kazdym gdzie jest akcja,ale co z tego. jak mowie musisz zrozumiec
                    > gdzie jest granica a glupie prowokowanie po nic stawia cie w jednym szeregu z
                    > nimi. ktos musi byc inny i nie mozna ciagle pokazywac palcem na wine drugiej
                    > strony,trzeba trzymac fason.
                    >
                    >
      • i-love-2-ski Re: ja cie krece 08.02.07, 01:21
        pisssmaker napisała:

>Zobacz jakie metody stosuja: kazdy kto ma inne poglady od nich , jest
        > od razu durny, powinien sie leczyc, groza mu, obrazaja. I robia to seryjnie w
        > sposob metodyczny, ciagle przegladajac forum. Maja dyzury qrde czy co ?

ja te metody dobrze znam,ale w przeciwienstwie do ciebie ja ich nie karmie a ty
        robisz to non stop, to i obrywasz. jak nie masz co robic to idz na spacer
        zamiast sie klocic z zawodowcami,po cholere ci to. mnie to ani parzy ani ziebi
        co jakis tam wirtualny trebacz w przyciasnych papciach mowi,co o mnie mysli czy
        jak mnie straszy,ale to JA kontroluje siebie i to JA decyduje o tym kiedy to
        towarzystwo poprostu zamknac. ty sie podkladasz jak niemowle,no to cie leja bo
        sprawia im to radoche,a w dodatku celowo myla cie z innym czlowiekiem,ktorego
        nie cierpia a ktorego dane znaja i je ujawniaja. to chamskie,plytkie i
        niskie,ale niczego innego po tej zgraji clownow sie nigdy nie spodziewalam.
        pamietaj to TY powinienes kontrolowac gre,nie kto inny,wtedy Ty decydujesz a nie
        kto inny jak ger prowadzic. proste i nieskomplikowane.
        • behamot3 Re: ja cie krece 08.02.07, 01:25
          najwyrazniej jednak zbyt skomplikowane, ale coz wymagac od faceta z BL ?
        • pisssmaker Re: ja cie krece 08.02.07, 01:27
          Troche masz racje a troche nie. Do szalu ich doprowadzaja fakty , ktore sa nie
          do podwazenia, i ktorym moga zaprzeczyc tylko w jeden sposob, mowiac ze na
          przyklad jestem glupkiem. Zwisa mi to kompletnie, bo ja nie pisze dla nich
          tylko dla tych ktorzy tu zagladaja, ot cala moja tajemnica. Mam rowniez
          satysfakcje w innych kwestiach - czasem lubie im zniszczyc watki, ktore tak
          pieczolowicie rozbudowuja i podnosza do gory, a tu szast prast troche pyskowki
          i watek laduje w koszu. Mowie ci dostaja wtedy piany. Mam jeszcze pare innych
          sztuczek w zanadrzu. Ale o tym sza ;)
          • pozarski Re: ja cie krece 08.02.07, 01:29
            pisssmaker napisała:

> Troche masz racje a troche nie. Do szalu ich doprowadzaja fakty , ktore sa
            nie
            > do podwazenia, i ktorym moga zaprzeczyc tylko w jeden sposob, mowiac ze na
            > przyklad jestem glupkiem. Zwisa mi to kompletnie, bo ja nie pisze dla nich
            > tylko dla tych ktorzy tu zagladaja, ot cala moja tajemnica. Mam rowniez
            > satysfakcje w innych kwestiach - czasem lubie im zniszczyc watki, ktore tak
            > pieczolowicie rozbudowuja i podnosza do gory, a tu szast prast troche
            pyskowki
            > i watek laduje w koszu. Mowie ci dostaja wtedy piany. Mam jeszcze pare innych
            > sztuczek w zanadrzu. Ale o tym sza ;)
            Blazare,co ty bredzisz.Donioslas na mnie do adminow...i co?Nic.Cienko
            przedziesz,widac cie ten szankier drazy.Piss z toba.
          • i-love-2-ski Re: ja cie krece 08.02.07, 01:31
            pisssmaker napisała:

> Troche masz racje a troche nie. Do szalu ich doprowadzaja fakty , ktore sa nie
            > do podwazenia, i ktorym moga zaprzeczyc tylko w jeden sposob, mowiac ze na
            > przyklad jestem glupkiem. Zwisa mi to kompletnie, bo ja nie pisze dla nich
            > tylko dla tych ktorzy tu zagladaja, ot cala moja tajemnica. Mam rowniez
            > satysfakcje w innych kwestiach - czasem lubie im zniszczyc watki, ktore tak
            > pieczolowicie rozbudowuja i podnosza do gory, a tu szast prast troche pyskowki
            > i watek laduje w koszu. Mowie ci dostaja wtedy piany. Mam jeszcze pare innych
            > sztuczek w zanadrzu. Ale o tym sza ;)

jak cos walkujesz ad nauseam to przestajesz wygrywac,bo robi sie pyskowa,atak
            jest zmasowany na ciebie ty sie wijesz i koniec akcji. nie ilosc tylko jakosc,i
            to wybiorczo daje efekty. mozna powiedziec to czy tamto,ale lepiej powiedziec to
            w innej formie niz bluzganiem,jak rowniez trzeba grac fair,no i zawsze byc panem
            samego siebie. o tym pamietaj. nie uzywaj 20 nickow bo to idiotyczne i chore,tak
            robia oni,mnie to osobiscie malo rajcuje.
            • pisssmaker Re: ja cie krece 08.02.07, 01:36
              A moze jachce takiej pyskowki ?;)
              Co do nickow to mnie nie wkurzaj. Tu na tym forum uzywam tylko jednego -
              swojego. Juz o tym pisalem.
              • behamot3 tak tak majonez oczywiscie :))))))))))))))))))))) 08.02.07, 01:37
                pisssmaker napisała:

> A moze jachce takiej pyskowki ?;)
                > Co do nickow to mnie nie wkurzaj. Tu na tym forum uzywam tylko jednego -
                > swojego. Juz o tym pisalem.
              • i-love-2-ski Re: ja cie krece 08.02.07, 01:40
                pisssmaker napisała:

> A moze jachce takiej pyskowki ?;)
                > Co do nickow to mnie nie wkurzaj. Tu na tym forum uzywam tylko jednego -
                > swojego. Juz o tym pisalem.

jak chcesz pyskowy to ja masz,ale to nie moj poziom a jesli ty sie nie klonujesz
                to masz sporo braci blizniakow. jak mowie zmien styl a poprawisz sobie klase.
            • pisssmaker Re: ja cie krece 08.02.07, 01:38
              i jeszcze jedno love - ja caly czas w przeciwienstwie do tej choloty z izraela -
              swietnie sie bawie ;)
              • i-love-2-ski Re: ja cie krece 08.02.07, 01:40
                pisssmaker napisała:

> i jeszcze jedno love - ja caly czas w przeciwienstwie do tej choloty z izraela
                > -
                > swietnie sie bawie ;)

i jeszcze jedno oni tez,a wiec bawcie sie razem bo ja lubie inne zabawy.
              • behamot3 Re: ja cie krece 08.02.07, 01:40
                pisssmaker napisała:

> i jeszcze jedno love - ja caly czas w przeciwienstwie do tej choloty z izraela
                > -
                > swietnie sie bawie ;)

no co tez ty nie powiesz :))))))))))))))))))))))
                ty piane toczysz od rana do wieczora , ze sie jeszcze w niej nie utopiles to cud
      • w_ojciech Re: ja cie krece 08.02.07, 01:25
        Blazare
        dlaczego się tym interesujesz? Każde forum podejmujące
        ten temat polaryzuje się.

Problematyka zawsze umiera. Rozumiesz?
      • tut_ets Re: ja cie krece 08.02.07, 12:51
        A co?? Nie wiedziales ze Mossad czuwa i wszedzie ma wtyczki??
    • ghotir Re: ja cie krece 08.02.07, 06:01
      No coz, mlody nie jestem ale jestem "obiektem wyzwisk, upokarzania, pogróżek
      [...] w cyberprzestrzeni", konkretnie na forum GW. Powod? Ot, nie mieszcze sie
      w kategoriach dozwolonych przez oficjalna propagande. Na moje nieszczescie,
      zdarza mi sie myslec. Jestem Wam wszystkim wdzieczny, ze jeszcze nie
      spaliliscie mnie na stosie. Wiem, ze czasy fizycznego niszczenia niepopularnych
      myslicieli zblizaja sie w zastraszajacym tempie. Mam nadzieje, ze moja
      naturalna smierc pozbawi Was przyjemnosci zabicia mnie.
      • i-love-2-ski Re: ja cie krece 08.02.07, 19:22
        ghotir napisał:

> No coz, mlody nie jestem ale jestem "obiektem wyzwisk, upokarzania, pogróżek
        > [...] w cyberprzestrzeni", konkretnie na forum GW. Powod? Ot, nie mieszcze sie
        > w kategoriach dozwolonych przez oficjalna propagande. Na moje nieszczescie,
        > zdarza mi sie myslec. Jestem Wam wszystkim wdzieczny, ze jeszcze nie
        > spaliliscie mnie na stosie. Wiem, ze czasy fizycznego niszczenia niepopularnych

e tam ghotir faceci tu nie sa tak przesladowani jak kobitki,cos o tym wiesz bo
        jakis czas pisales pod innym nickiem. chamstwo i to tak wulgarnie prymitywne w
        stosunku do kobiet jest wlasnie jednym z objawow cyberbyllying,w koncu te
        tchorze meskie to pewnie w rzeczywistosci jakies pogarbione cudaki,bo jak moze
        wygladac chlop,ktorzy caly czas siedzi z nosem w kompie i brzdeka te pierdolki
        na okraglo:)
        pozdr i nie dawaj sie
        >
        > myslicieli zblizaja sie w zastraszajacym tempie. Mam nadzieje, ze moja
        > naturalna smierc pozbawi Was przyjemnosci zabicia mnie.
    • bam_buko Re: ja cie krece 08.02.07, 06:28
      cyberbullying na internecie to kolejny bullshit...
      Nikt mnie nie ubliza(bo o tym mowa) na moim e-mail,skype...

Jesli to sie zdarza na forum (tym czy innym) to istnieja rozne mozliwosci:
      ignorowac,nie czytac....... w ostatecznosci wystarczy JEDEN klik(out).

W/g wiec powyzszego ..nie marudzic ,nie narzekac,nie donoscic cenzorowi
      • ghotir Re: ja cie krece 08.02.07, 06:41
        bam_buko napisał: "nie marudzic ,nie narzekac,nie donoscic cenzorowi"

Innymi slowy, wziac sprawiedliwosc we wlasne rece i udawac twardziela. Zycze
        powodzenia zwolennikom tej recepty i bardzo prosze, nie obciazajcie federalnych
        funduszy oplatami za wasze PTSD leczenie; Bam_Buko twierdzi, ze traumatic
        stress disorder to bujda na resorach, ktorej mozna przeciwdzialac przez nie-
        marudzenie, nie-narzekanie i nie-donoszenie cenzorowi.

Bam_Buko, wytlumacz mi prosze jak to ja mam sie samoleczyc od obelg wysylanych
        pod moim adresem na tym forum.
        • bam_buko Re: ja cie krece 08.02.07, 12:24
          ghotir napisał:
          > Bam_Buko, wytlumacz mi prosze jak to ja mam sie samoleczyc od obelg
          wysylanych
          > pod moim adresem na tym forum.

proste...jesli nie mozesz zdierzyc...opuscic forum

obelgi maja swoja przyczyne..... nie moja jednak broszka ,sluszne czy nie
          • tut_ets Re: ja cie krece 08.02.07, 13:00
            juz sie zdarzyles przelogowac??
            • bam_buko Re: ja cie krece 08.02.07, 13:03
              tut_ets napisała:

> juz sie zdarzyles przelogowac??

zdazyles...mniejsza z tym..........niby ja????kobieto z plemienia tutsi lub tutu
            • i-love-2-ski Re: ja cie krece 08.02.07, 19:17
              tut_ets napisała:

> juz sie zdarzyles przelogowac??

he,he tutke chyba czeba trochi poduczyc jak sie poprawnie po polskiemu pluje. ta
              aktywistka judajkowa coraz gorzej falszuje asz fstyd. cala ta judajka im sie
              udala,zreszta do cyberbyllying ta wesola gromadka uzywala roznych metod i
              roznych sztuczek tyle ,ze prymitynie-chamski jezyk jak zwykle rajcowal ich
              najbardziej.a nasza wesola tutka z babsztyfkiem lataja jeszcze w ramach
              dodatkowych zajec polekcyjnych na forum arabica,tam rozkrecaja troche niemrawe
              towarzystwo jak umieja,nu ale nie zawsze musze przyznac im to wychodzi. tak czy
              tak cala ta grupa KUKULEK powionna dostac medal za wytrwalosc.
    • procopius Re: ja cie krece 08.02.07, 12:35
      Kręć się sama.
      • krystian71 i ty tez, ale pod wlasnym nickiem 08.02.07, 15:47
        to zydowska durnota podejrzewac, ze w dalszym ciagu mozemy tolerowac tych co co
        chwile wlasne nazwiska zmieniaja
        • wujcio44 Re: i ty tez, ale pod wlasnym nickiem 08.02.07, 15:49
          krystian71 napisała:

> to zydowska durnota podejrzewac, ze w dalszym ciagu mozemy tolerowac tych co co
          >
          > chwile wlasne nazwiska zmieniaja

Znaczy się, jak przestaniecie tolerować, to co zrobicie?
          • dana33 Re: i ty tez, ale pod wlasnym nickiem 08.02.07, 19:41
            wlasnie..... mnie tez to interesuje, co zrobia, jak przestana tolerowac... :)))
            pewnie podskocza, czegos innego i tak nie moga zrobic, wiec podskakuja
            czesto... :)))))
            • i-love-2-ski Re: i ty tez, ale pod wlasnym nickiem 08.02.07, 19:46
              dana33 napisała:

> wlasnie..... mnie tez to interesuje, co zrobia, jak przestana tolerowac... :))
              > )
              > pewnie podskocza, czegos innego i tak nie moga zrobic, wiec podskakuja
              > czesto... :)))))

a co wy mozecie zrobic jak nie opluc sie po brodach czy pejsach,bo czegos tu nie
              zrozumialam szanowna kolezanko:)))
              • pozarski Re: i ty tez, ale pod wlasnym nickiem 08.02.07, 19:49
                i-love-2-ski napisała:

> dana33 napisała:
                >
                > > wlasnie..... mnie tez to interesuje, co zrobia, jak przestana tolerowac.
                > .. :))
                > > )
                > > pewnie podskocza, czegos innego i tak nie moga zrobic, wiec podskakuja
                > > czesto... :)))))
                >
                > a co wy mozecie zrobic jak nie opluc sie po brodach czy pejsach,bo czegos tu
                ni
                > e
                > zrozumialam szanowna kolezanko:)))

I nic dziwnego,bo rozumek masz malutki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka