schlagbaum 16.02.07, 17:22 i znowu Polska staje sie popularna. Jak to dobrze, ze tylu madrych ludzi ma peawo otwierac jape. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 nie dubluj watkow, twoj kolega byl pierwszy :))) 16.02.07, 17:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57440392 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Krystek 16.02.07, 17:46 wiesz co mi teraz do glowy przychodzi? Mamy juz dosc etniczne czyste rzady i elity. I z tego sie nalezy bardzo cieszyc. Gdyby nie to, ze one takie durne, ze mnie od "afery chirurga" szlag trafia. Tym bardziej, ze juz nie mozna na Zyda winy zwalic! PF P.S. Schlagie wybacz niegodna gre slow. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 etnicznie? co masz na mysli? Znowu literowka? 16.02.07, 20:54 chyba chciales napisac "etycznie" A wogole zaloz nastepny , wlasny watek.Przezyje jeszcze jeden, To ci odpowiem. Nie chce mi sie pisac w miejscu, gdzie jak zwykla wpadna zachwyceni ludzie pokroju banme i lecha . Zauwaz , kto na watkach szlagiego sie udziela i kto je podbija. Cala sprawa mi smierdzi. I przestan uzalac sie nad tym chirurgiem. Osmieszasz sie chlopie, CBA miala racje ,ze to ona sie tym zajela i to z grubej rury ,by osmielic ludzi i otworzyc im usta.Przeciez to gruba afera , co pare godzin nowy motyw wychodzi i nie ma nic wspolnego z opozycja ,a wiec nie jaest polityczny. Przed chwila , news, odwolano dyrektora tego szpitala. Pisalem wczoraj,ze to byl szpital MSW , kazdy pokoj byl podsluchiwany , a system informatyczny tworzyla firma stworzona przez bylego oficera WSI , wczesniej karanego za kradziez sysstemu, dyrektor ich wybral. He,he czy ty wiesz ,jakie dane sa na dyskach takiego systemu. Tam sie leczyli wszyscy wazni w Polsce , Reszta gdzie indziej, jak sie chcesz odezwac Tzn nie na tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Krystek 16.02.07, 22:18 ja mam gdzieś czy one te rządzące są czyste etnicznie byle mądre były. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Krystek 17.02.07, 00:22 ja tez tak uwazam, podobno Dorn jest Zydem , wiec sadzilem,ze francuz literowke machnal Odpowiedz Link Zgłoś