Dodaj do ulubionych

komu dzisiaj wesolo

22.02.07, 20:17
choc czasy mamy nadzwyczaj powazne,ale czytajac kolejne wpisy na moderacji
usmialam sie znowu do leS. chyba tego ksiedza wirtualnego poprosze o
rozgrzeszenie bo to nie wypada tak rechotac jak poskramiamy tu
zlosnice,antysemitow,grzechy od
A-Z,antysemityzm,antybuszyzm,antykaczyzm,antyputinizm,antykomuszyzm,antykopczyzn
i cholera jaki jeszcze antyalkoholizm przy tym:)
Obserwuj wątek
    • o_brother1 Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 20:32
      antyantysemityzm-tak doszla do wniosku rada badania antysemityzmow swiatowych
      w eretzu pod nazwa hertzla.W pewnych krajach(nie zdradzono w jakich zwalczanie
      antysemityzmu jest wbrew interesom izraela-doszla do konkluzji ta hertzlowa rada.
      • i-love-2-ski Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 20:36
        o_brother1 napisał:

> antyantysemityzm-tak doszla do wniosku rada badania antysemityzmow swiatowych
        > w eretzu pod nazwa hertzla.W pewnych krajach(nie zdradzono w jakich zwalczanie
        > antysemityzmu jest wbrew interesom izraela-doszla do konkluzji ta hertzlowa rad
        > a.

no widzisz jacy ci zydzi madrzy. co za duzo to nie zdrowo,lepiej maryche popalic
        przy ognisku i sie uradowac jak wielki wuC powiedzial i zrobil byl w rezerwacie:)
        • dana33 Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 20:42
          nu, zobacz rachelciu, jak sie znow zgadzamy...... mnie tez dzisiaj wesolo,
          szczegolnie jak widze wymiane postow na moderacji..... :)))))
          sloma wylazi z butow u kazdego... :))))
          • o_brother1 Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 20:52
            to ty oblakana33 masz buty?To widze ze jest dobrobyt w tym eretzu.Mam nadzieje
            ze kupilas.Po ile sloma w eretzu?.
          • i-love-2-ski Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 20:56
            dana33 napisała:

> nu, zobacz rachelciu, jak sie znow zgadzamy...... mnie tez dzisiaj wesolo,
            > szczegolnie jak widze wymiane postow na moderacji..... :)))))
            > sloma wylazi z butow u kazdego... :))))

tup tup tup tup tup,a ty te slomke lubisz bo od 6 lat ja przezucasz bez
            uszczerbku na wadze. lubie ten twoj tropicielski nosek,donosicielstwo i chamstwo
            w genach z niego bije,and that makes me.......,nu dokoncz prosze bo zapomnialam.
            w twoim zastepstwie twoj podnozkowy absztyf moze to zrobic,on zdaje sie donosil
            za szpiczaste uszka... a to sie usmialam dzisiaj. o ile dobrze rozumiem,zaczna
            cie wreszcie wywalac za spam,bo za trolizm i nekanie forumowiczow jakos malo cie
            gniota:)
            • o_brother1 Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 21:11
              ty antysemitko ty,zdenuncjuje cie do k-ropuchny.
              • i-love-2-ski Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 21:22
                o_brother1 napisał:

> ty antysemitko ty,zdenuncjuje cie do k-ropuchny.

mialam juz gorsze wyzwiaska od zwolennikow dany i jej samej,ale wiadomo im wolno
                wszycko:)
                • o_brother1 Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 21:23
                  a to ja nie wiedzialem ze im wolno wszystko.Kto im pozwala?.
                  • i-love-2-ski Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 21:26
                    o_brother1 napisał:

> a to ja nie wiedzialem ze im wolno wszystko.Kto im pozwala?.

a czy oni sie musza pytac o pozwolenie,ja tez sie nie pytam tylko sobie hasam:)))
                    • o_brother1 Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 21:27
                      to znaczy ze jest demokracja do hasania.
                      • dana33 Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 21:31
                        jak ci sie zerowcu podoba moja nowa sygnaturka?
                        • i-love-2-ski Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 21:40
                          dana33 napisała:

> jak ci sie zerowcu podoba moja nowa sygnaturka?

ty nic sama nigdy nie potrafisz wymyslec,jedynie na co cie stac to kopiowanie i
                          skomlenie do moderacji:)

copycat copy cat copycat copy cat
                        • grzegorz1948 Re: komu dzisiaj wesolo 24.02.07, 18:37
                          Gdyby nie holokaust to polaczki by byli dziadami
                          fAJNA DZIADOWO
                          • dana33 Re: komu dzisiaj wesolo 25.02.07, 00:12
                            nie podoba ci sie, grzesiu der germanski? a dlaczego?
                            • absztyfikant Re: komu dzisiaj wesolo 25.02.07, 00:18
                              Gdyby nie Bundesrepublik, to Gregory bylyby dziadami:)))))))))))
                              • dana33 Re: komu dzisiaj wesolo 25.02.07, 00:21
                                tak prawde mowiac, absztyfikant, to gregor byl, jest i pozostanie dziadem...
    • genom3 Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 21:28
      i-love-2-ski napisała:

> choc czasy mamy nadzwyczaj powazne,ale czytajac kolejne wpisy na moderacji
      > usmialam sie znowu do leS. chyba tego ksiedza wirtualnego poprosze o
      > rozgrzeszenie bo to nie wypada tak rechotac jak poskramiamy tu
      > zlosnice,antysemitow,grzechy od
      > A-
      Z,antysemityzm,antybuszyzm,antykaczyzm,antyputinizm,antykomuszyzm,antykopczyz
      > n
      > i cholera jaki jeszcze antyalkoholizm przy tym:)

antyrachelkizm a nie antyalkoholizm;-)
    • genom3 Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 21:28
      a dziekuje mam sie dobrze.
      • o_brother1 Re: komu dzisiaj wesolo 22.02.07, 21:32
        nu to jak gnom ma sie dobrze to znaczy bedzie pokoj na swiecie.
    • i-love-2-ski Re: komu dzisiaj wesolo 23.02.07, 19:49
      no znowu mnie wesolo bo nie dosc,ze semici mnie wyklikali (wyklikali swoje
      chamstwo) to jeszcze beda sie teraz zajmowac moja sygnaturka czy nie jest
      antysemicka:)
      he,he mysle ,ze niedlugo knesset sie ta wazna sprawa zajmie:))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=57845886&a=57881105
      • krystian71 mosiuni cos sie pomylilo,wezwana na pomoc przez 24.02.07, 10:18
        judaice pomylila dwa watki , to w tym drugim Dana czepiala sie sygnaturki i to
        nie twojej a cepa.
        Mosiunia powinna rzeczywiscie dac sobie spokoj z pisaniem na forum, sypie sie w
        kazdym poscie
        • i-love-2-ski Re: mosiuni cos sie pomylilo,wezwana na pomoc prz 24.02.07, 17:16
          krystian71 napisała:

> judaice pomylila dwa watki , to w tym drugim Dana czepiala sie sygnaturki i to
          > nie twojej a cepa.
          > Mosiunia powinna rzeczywiscie dac sobie spokoj z pisaniem na forum, sypie sie w
          >
          > kazdym poscie

nie tylko mosiunia powinna dac sobie spokoj z tym czy owym,to problem calej ich
          grupy,ktorej nie brakuje tupetu,ale zdecydowanie brakuje polotu:)
    • rattler Re: komu dzisiaj wesolo 24.02.07, 18:24
      Mnie :))) Wykanczalismy ostatnie pare miesiecy na weekendy dom pierworodnego ,
      wszystko na 'ostatni guzik' a dzis bedziemy oblewac - Wujek Split nie zapomnij
      o obiecanej ilustracji w dziecinnym pokoju na scianie ... Urodziny w maju ...

Trzymacie siem
      • i-love-2-ski Re: komu dzisiaj wesolo 24.02.07, 18:31
        rattler napisał:

> Mnie :))) Wykanczalismy ostatnie pare miesiecy na weekendy dom pierworodnego ,
        >
        > wszystko na 'ostatni guzik' a dzis bedziemy oblewac - Wujek Split nie zapomnij
        > o obiecanej ilustracji w dziecinnym pokoju na scianie ... Urodziny w maju ...
        >
        > Trzymacie siem

e moze i nam pomozesz,bo my ciagle w proszku z niekonczacymi sie remontami:)
        trzymamy kciuki za dzielna matke i za dziadka,tylko nie odplym nam za daleko z
        radosci:)))
        • rattler Re: komu dzisiaj wesolo 24.02.07, 19:09
          Forget it, gdyby to nie byl moj pomysl to dawno wycofal bym sie rakiem , ale
          chlapnalem jezykiem mlodym ze moga duzo zaoszczedzic wykanczajac dom sami...

Malowanie , parkiety , posadzki , krany , lampy , itp , to wyglada ze same
          narzedzia i sprzet ktory trzeba bylo kupic zeby skonczyc dom przekraczaja
          oszczednosci , nie liczac benzyny na dojazd , 470 mil w obie strony...

A ile fun przy robocie :(((
          ------------------------------------------
          e moze i nam pomozesz,bo my ciagle w proszku z niekonczacymi sie remontami:)
          trzymamy kciuki za dzielna matke i za dziadka,tylko nie odplym nam za daleko z
          radosci:)))
          • i-love-2-ski Re: komu dzisiaj wesolo 24.02.07, 19:24
            rattler napisał:

>
            > Malowanie , parkiety , posadzki , krany , lampy , itp , to wyglada ze same
            > narzedzia i sprzet ktory trzeba bylo kupic zeby skonczyc dom przekraczaja
            > oszczednosci , nie liczac benzyny na dojazd , 470 mil w obie strony...
            >
            > A ile fun przy robocie :(((

checked,checked,checked:)) ale narzedzia to jak zabaweczki wiec ciagle nowe
            przybywaja,faktycznie cena niezla,ale produkt wychodzi tez niezly no to musze
            siedziec cicho:))

fun to bedziemy mieli kiedys,gdzies tam daleko podobno:))
            trzym sie
            >
            • explicit Re: komu dzisiaj wesolo 24.02.07, 23:18
              Heheh , ma ich cala sciane w garazu , w lacznie z krajzega do ciecia kafelek z
              diamentowa tarcza za ktora zaplacil wiecej niz za pierscionek zareczynowy ponad
              30 lat temu :))) Jak skoncza to moze otworzyc komis albo otworzyc a contractor
              business ,... Ma wszystko co potrzeba :)))
              ==============================================================================
              checked,checked,checked:)) ale narzedzia to jak zabaweczki wiec ciagle nowe
              przybywaja,faktycznie cena niezla,

Troche smierdzi potem , kosztuje 2 razy tyle , pozatym wszystko cacy :)))
              ==============================================================================
              ale produkt wychodzi tez niezly no to musze siedziec cicho:))
              • i-love-2-ski Re: komu dzisiaj wesolo 24.02.07, 23:41
                explicit napisał:

> Heheh , ma ich cala sciane w garazu , w lacznie z krajzega do ciecia kafelek z
                > diamentowa tarcza za ktora zaplacil wiecej niz za pierscionek zareczynowy ponad
                >
                > 30 lat temu :)))
                >
                >also checked,plus 3 pily stolowe,jakies swinstwo co pod katem tnie
                drewno,chyba 5 wiertarek bo wiadomo,ze nikt nie moze czekac az naladujesz
                baterie,itp.itd. co tydzien cos sie nowego przydaje,a tych przydasiow juz caly
                garaz i cala szopa,zdecydowanie wiecej niz moich rowerow i nart:))
    • 1_polski_francuz Re: komu dzisiaj wesolo Zapomnialas Anty.......... 24.02.07, 20:54
      i-love-2-ski napisała:

> choc czasy mamy nadzwyczaj powazne,ale czytajac kolejne wpisy na moderacji
      > usmialam sie znowu do leS. chyba tego ksiedza wirtualnego poprosze o
      > rozgrzeszenie bo to nie wypada tak rechotac jak poskramiamy tu
      > zlosnice,antysemitow,grzechy od
      > A-Z,antysemityzm,antybuszyzm,antykaczyzm,antyputinizm,antykomuszyzm,antykopczyz
      > n
      > i cholera jaki jeszcze antyalkoholizm przy tym:)

ANTYPOLSKi zapomnialas o najwazniejszym :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka