Gość: misio IP: *.telia.com 06.05.03, 02:28 truthart.com/macdo.jpeg Interpretacja MacDonalda, pod ktora milo sie podpisac. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: felusiak Re: Swiatowa restauracja MacDonald IP: *.nyc.rr.com 06.05.03, 02:39 Jak kolego trafisz na Taiwan i zobaczysz co oni tam jedza to szybko przeprosisz sie z McDonald's i podziekujesz Stworcy. Ja tam bylem i doswiadczylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Swiatowa restauracja MacDonald IP: *.telia.com 06.05.03, 02:48 Nie zakladaj wszak, ze inni nie byli i przezyc nie mieli. Do dzis wspominam gotowane chwasty i wodorosty z rybimi oczkami i szczeciniasta wieprzowina podawana w filipinskiej restauracji Poloyok w Los Angeles. Ale wracajac do tematu: Po MacDonaldzie zawsze zgaga i kac do nastepnego dnia. Juz jedzac czujesz, zes dal d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Swiatowa restauracja MacDonald IP: *.nyc.rr.com 06.05.03, 02:59 To moze ty masz cos z zoloadkiem? Mnie po McD nic nie dolega. Osobiscie wole jednak Wendy's Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Swiatowa restauracja MacDonald IP: *.telia.com 06.05.03, 03:08 Zoladek mam zdrowy, dziekuje. Powracajac do tematu - Ktos musi czasem krzyknac: "Krol jest nagi!" Przychylam sie zatem w stu procentach do opinii artystki Anity Kiai z San Francisco - MacDonald pozostawia po sobie tani posmak ...a raczej niesmak ...zarowno w USA, Polsce jak i u nas w Skandynawii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Wawelski Zawsze były garkuchnie IP: 129.123.3.* 07.05.03, 01:42 ...i będą. Ta przynajmniej jest czysta, a że zarówno wystrój, jak i menu tandetne... Mnie to nie przeszkadza, i tak gotuję sam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Swiatowa restauracja MacDonald IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 01:03 Finezja hamburgera - tfu. Old Mc Donald had a farm.... Musiała to być farma z wołami na hamburgery. Ile razy sie popatrzę na te piękne hamburgerowe Amerykanki i ich chłopców, to mi żal. Uważam, jakbyście jedli kopytka z sosem i ziemniaki z sosem, to mielibyście duże brzuchy, ale subtelne twarze.A tak to jak w kabarecie "Paka" - pyzy z frytkami i ketchupem,z majonezem i ryżem. Odpowiedz Link Zgłoś