Dodaj do ulubionych

RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego

IP: 80.72.34.* 06.05.03, 20:36
No, to całkiem ciekawy pomysł. Można zrobić to trochę inaczej -
np. w piekarni - maszyna do cięcia chleba, u lekarza - lancet,
pilnik pielęgniarki, u mechanika - łyżka do opon. Najbardziej
wymyślny sposób - iść na wiec Samoobrony i krzyczeć -
BALCEROWICZ NA PREZYDENTA!
Obserwuj wątek
    • Gość: juzio Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 20:41
      LOLek jeden buehehehehehehehehehehehehe
      to mosialbyc polak bo tylko "polak potrafi"
      • Gość: neverhood Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 06.05.03, 20:44
        musicie być zdrowo stuknięci, bo ten news akurat malo smieszny
        był
    • wielki_czarownik Buehehehehe!! Co za debilizm!! /nt 06.05.03, 20:46
      • Gość: nik Re: Buehehehehe!! Co za debilizm!! /nt IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.03, 22:23
        Debilizm to twoje zachowanie. Ale w tym przypadku walenie w "dynię" na nic się
        nie zda.
    • users Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego 06.05.03, 21:33
      Tobie, kolego, to chyba sie rzeczywistosc z kreskowkami myli.
    • Gość: pippi Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 06.05.03, 21:56
      czy Gazeta nie ma juz innych tematow ?
      • Gość: nik Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.03, 22:22
        A co ten temat jest obrzydliwy? A może śmieszny, albo nie pasuje ci spokojnego
        wypicia do filiżanki kawy?
        Swiat jest nieczuły i głupi, a dotknie to z czasem wszyskich.
        • Gość: esek Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: *.krak.tke.pl 06.05.03, 22:32
          oh zatem, az boje sie pomyslec co bedzie sie dzialo kiedy
          polacy uderza do super samow ...
          • Gość: Panasonic [PL] Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: *.acn.waw.pl 07.05.03, 09:43
            LOL
        • Gość: Antek Rozpylacz PETARDA W KAMIENICY. POLSKI UNABOMBER ?? IP: 213.241.38.* 07.05.03, 15:43
          Gość portalu: nik napisał(a):

> A co ten temat jest obrzydliwy? A może śmieszny, albo nie pasuje ci
          spokojnego
          > wypicia do filiżanki kawy?

JA MYŚLE ŻE TO PIERWSZE... LOL

> Swiat jest nieczuły i głupi, a dotknie to z czasem wszyskich.

W czwartek, wczesnym rankiem sasiad kamienicy przy ulicy Kiermaszki 7 usłyszał
          wybuch w piwnicy budynku. Przerazony pobiegł zobaczyc co sie stało. "Ten widok
          był nie do opisania więc nie jestem w stanie powiedziec co ja tak naprawde
          widziałem" - opowiada przerażony lokator. "Mietek spokojny był i miły też był i
          uczynny też czasem był" - dodała nie na temat żona lokatora. Policja przybyła
          na miejsce tragedii. "Kiedy przybyliśmy na miejsce zdarzenia, nie potrafiliśmy
          nic znaleźć. Na szczeście był z nami nasz najlepszy pracownik który miał
          doświadczenie w uruchamianiu sprzetu elektrycznego bo w koncu skonczył
          zasadnicza szkole zawodową o profilu tokarz piekarz i właczył swiatło znajdując
          tajemniczy przycisk na scianie przy wejsciu do piwnicy" - opowiada podporucznik
          Bolec. Po kilku godzinach Policjanci znaleźli resztki petardy porozrzucane po
          środku pomieszczenia. Policja zabezpieczyła teren i wezwała straz pozarną i
          gońca z pizza. "Mogło dojśc do tragedii. Ta petarda wyprodukowana została z
          najlepszego prochu na Tajwanie." - opowiada specjalista do spraw sprzedaży
          cukierków Krówka Władysław G. Policja oszacowała cene materiału wybuchowego na
          kwote 2,50 zł (słownie: dwa złote i pięćdziesiąt groszy) brutto (słownie:
          brutto). W tej chwili mieszkaniec kamienicy znajduje się w szpitalu w cieżkim
          stanie urazów głowy. "Urazy dojdą do siebie, a pacjent niebawem wróci do domu i
          będzie mógł odwiedzić żone w wiezieniu." - powiedzial lekarz Dr. Alban. "Mietek
          spokojny był i miły też był i uczynny też czasem był" - dodała jeszcze raz nie
          na temat żona lokatora, ktora obecnie przebywa w wiezieniu za pobicie urazów
          głowy męża.
    • Gość: Janek Świat o nim usłyszał. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 22:41
      • gabrielacasey I mysle, ze o to mu chodzilo. I jeszcze, ze"zrobil 07.05.03, 09:20
        na zlosc". Tylko, u licha, KOMU?
    • Gość: przemo African Chainsaw Massacre IP: *.magma-net.pl 06.05.03, 23:57
      no to mamy kolejna czesc slynnego horroru "Texas Chainsaw
      Massacre" - tym razem jest to African Chainsaw Massacre.
    • Gość: Ksenia Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 07.05.03, 00:47
      Jestem po kilku próbach samobójczych. Skoro jeszcze egzystuję i
      mam odwagę o tym pisać, to zanczy, że nie szybko zejdę z tego
      świata. Do tej pory odważyłam podciąć sobie tylko żyły. Nigdy
      nie posunęłabym się do tak okrutnej śmierci. Gratuluję odwagi,
      współczuję głupoty i modlę się za zbawienie duszy.
      • Gość: j Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: *.cvx24-bradley.dialup.earthlink.net 07.05.03, 02:18
        JA PROPONUJE WTSLAC BHP-OWCA. ZEBY SPRAWDZIL KTO ZAWINIL W
        MARKIECIE
        • Gość: Zgierz Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.05.03, 08:04

To lepsze niz samospalenie przez oblanie sie benzyna!
        • Gość: zatroskany No właśnie! I czy ostrze było sterylne! IP: *.acn.pl 07.05.03, 09:42
          Gość portalu: j napisał(a):

> JA PROPONUJE WTSLAC BHP-OWCA. ZEBY SPRAWDZIL KTO ZAWINIL W
          > MARKIECIE
    • Gość: Polak Wolność nie smakowała ... IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.05.03, 08:31
      Wyrzucili białych i duszą się własnym syfem.
      Szkoda, że Bush nie wyrzuci czarnych do Liberii,
      która została specjalnie po to zorganizowana, żeby
      czarni z usa mieli dokąd wracać.
      • gabrielacasey A takich polakow jak ty to moze na Madagaskar? 07.05.03, 09:22
    • Gość: jack27 Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: 195.124.18.* 07.05.03, 09:44
      Nie do nasladowania dla polskich bezrobotnych. Lepiej wyjechac
      z kraju nad Wisla.
    • Gość: chwiloworobotny PAP udziela porad polskim bezrobotnym IP: 162.108.22.* 07.05.03, 15:35
      Kwasniewski i Miller beda wdzieczni
    • Gość: Filip Re: RPA: makabryczne samobójstwo bezrobotnego IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 15:41
      Prawo natury, silniejszy zmusza slabszego do samobojstwa.W
      Polsce dzieje sie to samo ,tylko tak nie naglasnia sie,
      ewentualnie umiera z glodu.
    • Gość: Robert Bezrobotny? IP: 193.108.78.* 07.05.03, 15:44
      Ostatnio GW celuje w tlumaczeniu wszystkiego bezrobociem. Niby
      nie podaje sie powodow dzialan tych nieszczesnikow ale suche
      fakty: gosc mial 31 lat i byl bezrobotny od razu narzucaja
      wniosek czytelnikowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka