Dodaj do ulubionych

zaslugi tego forum

20.04.07, 00:23
sa niewatpliwe.mozemy tu nauczyc sie nowych dziedzin wiedzy szybciej niz na
jakimkolwiek innym portalu swiata no i jaka rozpietosc dziedzin-od
historii-gdzie dowiadujemy sie,ze zydzi byli mordowani wylacznie przez polakow
i to przez wieki,do zoologii-gdzie dowiadujemy sie,ze szare wiewiorki(piszcza
nieco) zamieszkuja obecnie okregi centralnej Francji,gdzie wlasnie migruja z
loregon state,no a teraz nasza dochtorka z judajki naucza nas podstaw
genetyki,pomieszanej trochej z biochemia-gdzie dowiadujemy sie,ze sztuczna
insulina wytwarzana jest z genetycznych mutantow bakterii z drozdzami i
wytwarzana jest w stalowych silosach na piwo:)
jutro chyba ktos odkryje jak pisac pod 10 nickami z 3 roznych krajow nie bedac
wcale na forum a wiec panie i panowie .....wiosna w pelni i niektorzy sa tym
faktem zupelnie odurzeni:))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61062250&wv.x=2&a=61064798
Obserwuj wątek
    • lechu112 zaslugi tego forum_to poznac mysli z bejzmentu 20.04.07, 00:34
      Pierwsze to obsesja i paranoia na punkcie "zydow" ....i strach ..a

potem zlotem mysli rzucane jak perelki na forum :

Autor: i-love-2-bike
      siedzac bez majtek i obgryzajac paznokcie u nog widzisz prawde inaczej niz
      caly swiat.
      • grzegorz1948 Re: zaslugi tego forum_to poznac mysli z bejz 20.04.07, 00:40
        Pierwsze to obsesja i paranoia na punkcie "zydow" ....i strach ..a
        >
        > potem zlotem mysli rzucane jak perelki
        Czy paranoja jest tez niedoczytany wpis o insulinie przez Danusie i
        przyglupowanego genoma3? czy to tylko swiadectwo ich glupoty?
        • i-love-2-bike Re: zaslugi tego forum_to poznac mysli z bejz 20.04.07, 00:43
          grzegorz1948 napisał:

> Czy paranoja jest tez niedoczytany wpis o insulinie przez Danusie i
          > przyglupowanego genoma3? czy to tylko swiadectwo ich glupoty?

ale,ale poczekajmy na reszte Chabilitowanych dochtorow,bo mnie juz wesolo na
          sama mysl czego jeszcze od szpeniow od propagandy moge sie dowiedziec na FS:))
          moze cos z dziedziny chemii,te uwielbiam . no iwonko rzuc tu jakim wzorem skoro
          genetyke i mikrobiolegie masz w malym paluszku,a moze dalej siedzisz w tym
          stalowym silosie i wdychasz:)))))
    • dr.iwonakrol Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 00:39
      www.slownik-online.pl/kopalinski/7EF573F9D247F1CBC12565E000441D3B.php
      przeczytałaś już ?
      więc daj na wsteczny bieg,jesteś prostą efekciarą, liczącą na aplauz publiczki.
      • i-love-2-bike iwonko 20.04.07, 00:47
        poczytaj znaczenie slowa :naukowy ignorant jesli chcesz tu sie bawic w
        specjaliste od majtek,galaretek,historii,propagandy az po farmakologie,to nie
        rob z siebie wiekszej idiotki piszac takie wesole bzdury. to naprawde jest
        podstawa ,ktora nawet w goole mozesz poznac,ale nie mocz tylka jak lesio,bo w
        koncu tytul do czegos zobowiazuje,co NEI?
        • dr.iwonakrol psychopatko 20.04.07, 00:59
          i-love-2-bike napisała:

> poczytaj znaczenie slowa :naukowy ignorant jesli chcesz tu sie bawic w
          > specjaliste od majtek,galaretek,historii,propagandy az po farmakologie,to nie
          > rob z siebie wiekszej idiotki piszac takie wesole bzdury. to naprawde jest
          > podstawa ,ktora nawet w goole mozesz poznac,ale nie mocz tylka jak lesio,bo w
          > koncu tytul do czegos zobowiazuje,co NEI?

Przejdźmy wobec tego do zaburzeń osobowości. Jaka jest ich specyfika, czym
          różnią się od nerwic? Nie w każdym przypadku można jednoznacznie odróżnić
          nerwicę od zaburzeń osobowości. Są to problemy często zbliżone do siebie.
          Gdybyśmy jednak wzięli „czystą" nerwicę i takież zaburzenie osobowości to
          zobaczymy, że

- w nerwicy człowiek czuje, że „coś jest z nim nie tak", że ma jakieś objawy,
          których nie chce (tzw. ego-dystoniczność objawów - niezgodność z ego) W
          zaburzeniach osobowości może nie być subiektywnego dyskomfortu (tzw.
          ego-syntoniczność), a cierpieć może... ...........otoczenie;
          • grzegorz1948 Re: dr.iwonakrol 20.04.07, 01:05
            Masz w zupelnosci racje! Przejdz na forum Judaika tam mozesz z swoimi
            madrosciami zrobic docenta.
        • puls.usa Re: iwonko 20.04.07, 01:17
          ta ifonka to nie jasiu czasmY ???
          kiedys 'robil" na jakims forum(erotyka czy cos)
          pod nickiem iwonka....trza goldbauna zapytac

na absztyfa nie wyglada za mundre na niego
          lechu tez raczej odpada.....zostaje jasiu
          na juadice maja sporo trolli-zawodowych
          to ich full time job 24/7
    • grzegorz1948 Re: Rachelciu 20.04.07, 00:47
      A co chcesz od tych niedoukow po szkole przy parafii w Wiedniu. A w pozniejszym
      okresie pracy na roli w kibucu.Potem sie dziwisz ze ma to bractwo wzajemnej
      adoracji kompleksy?!
      • i-love-2-bike Re: Rachelciu 20.04.07, 00:49
        grzegorz1948 napisał:

> A co chcesz od tych niedoukow po szkole przy parafii w Wiedniu. A w pozniejszym
        >
        > okresie pracy na roli w kibucu.Potem sie dziwisz ze ma to bractwo wzajemnej
        > adoracji kompleksy?!

no tutka sie nieco splula jak spytalam ja o roznice miedzy,komorka,bakteria a
        drozdzami. he,he ta judajka jednak bardzo jest pocieszna jak moczy sie co
        wpis,ale pluje jak nasza pseudoslazaczka lidka z gamoni wielkich.
      • absztyfikant Re: Rachelciu 20.04.07, 00:52
        Ham(erykan)ka i Volksdeutscher... Wali od nich wiocha i nieuctwem, wiec sie
        musza dowartosciowywac pisaniem glupot i pluciem na narod zydowski. Matko Boska
        Bejzmencka, wysluchaj moich modlow i zabierz te holote na lono Ab(...)ama.

:P
        • grzegorz1948 Re: absztyfikant 20.04.07, 00:59
          juz myslalem zes Polak bo tak pieknie pisales o chwalebnych mistrzostwach
          europy a ty jednak Zyd.Kto by to pomyslal ?A dlaczego piszesz zem jest
          Volksdeutsch piszesz tak jako poddany Danusi czy tylko o tak ze swojej glupoty?
          A kto tu moj laskawy panie pluje na Zydow??Na tych sprzedawczykow jak Dana czy
          arap czy Ten absztyfikant to owszem ale na Zydow?! NIGDY!
        • ariadna-enta Re: Rachelciu 20.04.07, 01:00
          one z maglarą siedzą na forum dla jednego celu,żeby prowokować i obrywać.
          Musi to strasznie im się podobać.
        • i-love-2-bike Re: Rachelciu 20.04.07, 01:00
          absztyfikant napisał:

> Ham(erykan)ka i Volksdeutscher... Wali od nich wiocha i nieuctwem,

:)))) no ty to nam na pewno na temat genetyki cos dodasz wartosciowego,a scislej
          na temat ich aberracji. hej jestem dzisiaj "in the mood" wiec dedykuje ci cos co
          powinienes zrozumiec,since it sounds more familiar and there is no hard core
          chemistry ,or bio in it:)))))

www.youtube.com/watch?v=205BqSO6lwk
          • absztyfikant Re: Rachelciu 20.04.07, 01:02
            www.youtube.com/watch?v=ymQtnOrHkc0
            • absztyfikant Re: Rachelciu 20.04.07, 01:06
              Sorry, to bylo dla Gregora. Dla Ciebie tutaj:
              www.youtube.com/watch?v=KQifP1_VobE
              • grzegorz1948 Re: absztyfikant 20.04.07, 01:09
                Sorry, to bylo dla Gregora. Dla Ciebie tutaj:
                Grzegorza.Jakbys zapomnial jak sie moje imie pisze nadane mi na chrzcie.Masz
                jeszcze jakies problemy oprocz smrodu po Dance?
                • dana33 Re: absztyfikant 20.04.07, 08:38
                  gregor, gregor.... zniemczyles przeciez sobie z polskiego grzegorza na
                  niemieckiego gregora.... polizales dupcie jakiego szefa... tak wlasnie
                  wygladasz, wielki polski patrioto: piszesz z bledami po polsku, zwiales do
                  niemiec z tej twojej polskiej wsi gdzies tam na zadupiu, zniemczyles imie....
                  no i pokazujesz tutaj twoja glupote i zasciankowosc.... wstyd polsce
                  przynosisz...
                  • ghotir Re: absztyfikant 20.04.07, 08:48
                    dana33 napisała: "gregor, gregorpo [...]kazujesz tutaj twoja glupote i
                    zasciankowosc.... wstyd polsce przynosisz..."

Wedlug Twojej definicji, Ty przynosisz wstyd Izraelowi i Zydom; konkursowo sie
                    tutaj popisujesz. Ale ja nie opieram moich opinii o Izraelu lub Zydach na
                    Twoich konkursowych popisach. Wspolczuje Ci jezeli Ty opierasz swoje opinie o
                    Polakach na akcjach lub opiniach jednego czlowieka.
              • i-love-2-bike Re: Rachelciu 20.04.07, 01:09
                absztyfikant napisał:

> Sorry, to bylo dla Gregora. Dla Ciebie tutaj:
                > www.youtube.com/watch?v=KQifP1_VobE

slyszalam te panienke,jest niezla,ale nic ani nikt nie pobije oryginalu. nie do
                podrobienia.
                • grzegorz1948 Re: Rachelciu 20.04.07, 01:18
                  Niestety nie moj styl.Raczej unikam tych krzykaczy ale przepadam za operetka a
                  szczegolnie Lehara i Kalmana.No coz absztyfikant lubi to co KROLOWA pozwoli.
                • absztyfikant Re: Rachelciu 20.04.07, 01:19
                  Jest i oryginal.
                  www.youtube.com/watch?v=2c4P5WWwl14&NR=1
                  Jestem w dobrym nastroju, wiec nie bede sie dzisiaj z Toba droczyl. So long!
                  • i-love-2-bike Re: Rachelciu 20.04.07, 01:23
                    absztyfikant napisał:

> Jest i oryginal.
                    > www.youtube.com/watch?v=2c4P5WWwl14&NR=1
                    > Jestem w dobrym nastroju, wiec nie bede sie dzisiaj z Toba droczyl. So long!

no to juz lepiej,ale ja nie moge sie droczyc bo ide sie meczyc,to i tylko na
                    przyjemnosci mam ochote i to tylko w realu. polecam iwonke w mym zastepstwie,to
                    dzielna kobita no i madra ,ze hoooooo hoooooo hoooo,nawet chyba dane bije na leb
                    na szyje:)))
                    >
    • maglara Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 00:49
      wybijam sie z tego, choc czytam i komentuje , ale rzadko
      • maglara Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 00:49
        od 6 sciu lat zreszta
        • maglara Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 00:58
          tak szczerze, to kiedys we Wprost przed 4 laty, a tam ch..owizna jest dzisiaj,
          wole tutaj, masz inna propozycje ?
    • i-love-2-bike no to na ukojenie nerwow 20.04.07, 01:14
      zupelnie zszarpanych tym nadmiarem wiedzy z paru dziedzin scislych, cos na
      relaks dla tych u ktorych teraz noc i ksiezyc (mam nadzieje)swieci. spijcie
      dzieci slodko i do jutra bo u mnie jeszcze sloneczko i czas na biegi:)))

www.youtube.com/watch?v=O6txOvK-mAk
    • ghotir Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 01:15
      i-love-2-bike,

Nie odwaze Ci sie sprzeciwic z dwoch powodow: (1) jestes sila w sobie na tym
      forum i (2) masz racje. Ale chcialbym dodac trzeci punkt.

To forum przyciaga Polakow roznych orientacji. Szukalem angielsko-jezycznych
      odpowiednikow tego forum i nie udalo mi sie znalezc czegos nawet odlegle
      podobnego do tego forum. Mamy tutaj niezwykly przekroj forumowiczow. Niektorzy
      z nas siedza w bamboszach przed klawiatura plodzac na uzytek swoich mocodawcow.
      Niektorzy z nas traktuja to forum jako wentyl niezadowolenia. Wciaz inni
      staraja sie dowiedziec co ich krajanie mysla. Mysle, ze ta mieszanina
      forumowiczow pracuje na sukces tego forum. Jestem swiadomy faktu, ze GW
      wyrzucila stad wielu forumowiczow przez wprowadzenie cenzury (moderatorzy), ale
      i to co sie tutaj ostalo jest sukcesem. Czesto diabli mnie biora i na
      pojedynczych forumowiczow i na cenzure ale to nie zmienia faktu, ze ciesze sie
      iz to forum istnieje. Rowerzystko/narciarko, bez tego forum nie spotkalbym
      Ciebie. I to jest jedna z zaslug tego forum. No, :)
      • i-love-2-bike Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 01:19
        ghotir napisał:

> Rowerzystko/narciarko, bez tego forum nie spotkalbym
        > Ciebie. I to jest jedna z zaslug tego forum. No, :)

no a teraz jeszcze doszly do tego biegi,no coz starosc nie radosc i trza dbac o
        siebie. hi ghotir ciesze sie,ze od czasu do czasu wpadasz bo znowu sie troche
        rozrzedzilo na tym forum,ale ja juz planuje wypady i tu i tam wiec tez lubie to
        forum czytac,gdzie w ciagu dnia czlek wchlonie wiecej wiedzy niz w ciagu calego
        swego zycia. moze dlatego,ze nauczyciele tu tacy wspaniali no i zobacz z ilu
        dziedzin i wszyscy mnie lubia:)))Am I lucky or what:))
        pozdr i lece
        • dr.iwonakrol Salut 20.04.07, 01:35
          Essaye cette manoeuvre: Prendre 50-60 pas en arriŠre. Prendre plusieurs
          souffles profonds. Sprinter en avant … toute vitesse. Faire un triple saut
          p‚rilleux en l'air et disparaŒtre dans ton propre cul.
        • ghotir Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 01:53
          i-love-2-bike napisała: "nauczyciele tu tacy wspaniali no i zobacz z ilu
          dziedzin i wszyscy mnie lubia:)))Am I lucky or what:))"

Nie wierze, ze przemawia przez Ciebie sarkazm.
          • maglara Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 04:59
            sarkazm moze nie ale ironia, i to lubie w rowerzystce, sama jak wsiadam na
            rower, jak nie zobacze 30 km na liczniku to sarka(z)m, teraz tez specjalnie
            wstalam o tej porze, bo przed fabryka trzeba kosci rozprostowac na rowerku, a
            potem to juz tylko uzeranie sie na siedziaco z wami i nie z wami :(
            • ghotir maglara 20.04.07, 06:45
              Napisalas cztery linijki. Zechcialabys podzielic sie z nami wnioskiem z tych
              linijek? Nie? No to nie wcinaj sie miedzy wodke a zakaske.
              • maglara Re: mam pytanie 20.04.07, 17:21
                ja oniemialam ze ty oniemialas ...
                To naprawde nowosc dla ciebie ?
                Wiesz jakimi prawami posluguje sie prosty lud w zamian za wywozki i
                kablowanie ? nie wiesz ? to czas najwyzszy sie dowiedziec
                • maglara Re: mam pytanie 20.04.07, 17:22
                  to nie mialo tu pojsc sorry
              • maglara Re: ghotir 20.04.07, 17:23
                napisales 2 linijki i co ? wodka byla pierwsza czy zakaska ?
                • i-love-2-bike Re: ghotir 20.04.07, 17:25
                  maglara napisała:

> napisales 2 linijki i co ? wodka byla pierwsza czy zakaska ?

ej maglara daj spokoj ghotirowi,ty sie lepiej wez za maglowanie tych chamow
                  forumowych,bo robisz to lepiej ode mnie. musisz byc ciezsza zdziebeczko:))))
                  • maglara Re: ghotir 20.04.07, 17:26
                    i-love-2-bike napisała:

> maglara napisała:
                    >
                    > > napisales 2 linijki i co ? wodka byla pierwsza czy zakaska ?
                    >
                    > ej maglara daj spokoj ghotirowi,ty sie lepiej wez za maglowanie tych chamow
                    > forumowych,bo robisz to lepiej ode mnie. musisz byc ciezsza zdziebeczko:))))

Hehe, do dany ale nie dobije ;)
                    • i-love-2-bike Re: ghotir 20.04.07, 17:29
                      maglara napisała:

>
                      > Hehe, do dany ale nie dobije ;)

nu nigdy nie wiadomo,byles nie cmila po drodze,bo to zle na cere wplywa,a czasem
                      rzuca sie i na MUSK,jesli idzie w parze z tak silna nadwaga jak w przypadku
                      naszej pierwszej damy z tropikow:))
          • i-love-2-bike Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 16:43
            ghotir napisał:

>
            > Nie wierze, ze przemawia przez Ciebie sarkazm.

:))) na tym forum NIGDY,przeciez wiesz,ze jestem bardzo powazna i ustatkowana,bo
            czasami statkami plywam. hej cheer up ghotir,bo za duzo tu powaznych,profow:))))
            • ghotir i-love-2-bike 20.04.07, 20:10
              Masz racje w sprawie mojej "marsowej postawy". Obiecuje sie rozluznic.

He, he:) Ty ustatkowana? Jak sie taka zrobisz to przestane Cie znac. Dobrze
              wiesz, ze jednym z powodow mojego lubienia Cie jest to, ze nie jestes
              ustatkowana. Oczywiscie, sarkazmu nigdy od Ciebie nie przeczytalem :)
              • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:16
                ghotir napisał:

> Masz racje w sprawie mojej "marsowej postawy". Obiecuje sie rozluznic.
                >
                > He, he:) Ty ustatkowana? Jak sie taka zrobisz to przestane Cie znac. Dobrze
                > wiesz, ze jednym z powodow mojego lubienia Cie jest to, ze nie jestes
                > ustatkowana. Oczywiscie, sarkazmu nigdy od Ciebie nie przeczytalem :)

no wiesz moj drogi na statkach trza plywac w pewnym wieku,bo cholera wie co
                jutro przyniesie,a wiec musialam sie ustatkowac,ale nie oznacza to zem stateczna
                matrona. co to to NIE. na tym forum nie mozna miec zlego humoru inaczej sie
                wysiada i dostaje zmarszczek,przedwczesnie a ja dbam o siebie,co mi innego
                pozostalo a wiec MUSISZ mnie lubic,and that is FINAL:))))
                • ghotir Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:26
                  Owszem, na tym forum dobry humor jest podstawa funkcjonowania.

Ze zmarszczkami sie nie zgadzam, one mnie dodaja splendoru.

Za to obiecuje Cie lubic, kobieto, nawet - a moze przede wszystkim - ze
                  zmarszczkami.
                  • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:30
                    ghotir napisał:

> Owszem, na tym forum dobry humor jest podstawa funkcjonowania.
                    >
                    > Ze zmarszczkami sie nie zgadzam, one mnie dodaja splendoru.
                    >
                    > Za to obiecuje Cie lubic, kobieto, nawet - a moze przede wszystkim - ze
                    > zmarszczkami.

he,he troche ich przybywa,ale nie dajmy sie:) pogoda cudo juz latam w szortach i
                    t-shircie a to wplywa pozytywnie na moj humor,bo znaczy sie,ze przyszla chwila
                    na podpalke grilla:))niedlugo czeka nas wielkie party bo synus konczy studia a
                    wiec trza ugoscic mlodziez,a ci nic tylko beczulki piwka znosza i to jakiegos
                    podrzednego,ale co zrobic:))
                    • maglara Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:33
                      kurna olek, powiedz gdzie mieszkasz, to odwiedze, zatanczyc i zaspiewac tez
                      moge :)
                      • ghotir maglara 20.04.07, 20:37
                        Mialem nadzieje, ze ostatni raz spotkalem Cie na tym watku, na ktorym pytalas
                        ktom zacz. Wcale nie zmienilem opinii o Tobie od tamtego czasu: uwazam, ze
                        swietnie pasujesz do magla, ktorego ja nie uczeszczam.
                        • maglara Re: maglara 20.04.07, 20:41
                          zapraszam wobec tego do mojego magla, ktos zacz ? zdania o tobie nie zmienie
                          tez juz, tak sie sklada.
                      • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:38
                        maglara napisała:

> kurna olek, powiedz gdzie mieszkasz, to odwiedze, zatanczyc i zaspiewac tez
                        > moge :)

oj muzykantow bedzie wielu bo me synki muzykalne a wielu ich kolegow i kolezanek
                        tez grywa na czyms wiec bedzie GLOSNO,mam nadzieje,ze przezyjemy ten rap:)) a
                        mieszkam wiadomo TU i zapraszam kazda zyczliwa dusze,byle tylko lubila BBQ i
                        salads,nu i mnie ma sie rozumiec. zadnych party poopers nie wpuszczam:))) ciag
                        dalszy zabawy bedzie za oceanem,tyle,ze nieco pozniej:)))
                    • ghotir Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:34
                      Przypominam sobie, ze niedawno pisalas o opuszczaniu gniazdka przez
                      progeniture. Jak ten czas leci...
                      Nie martw sie gustami mlodych. Kiedys tez lubilem najtansza polska wodke, teraz
                      lubie single malt whisky. Czas i doradcy robia cuda.
                      • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:39
                        ghotir napisał:

> Przypominam sobie, ze niedawno pisalas o opuszczaniu gniazdka przez
                        > progeniture. Jak ten czas leci...
                        > Nie martw sie gustami mlodych. Kiedys tez lubilem najtansza polska wodke, teraz
                        >
                        > lubie single malt whisky. Czas i doradcy robia cuda.

czas leci nieublaganie i niedlugo juz gniazdko bedzie zupelnie puste. ale,ale
                        widac,ze ja sie malo starzeje,bo nigdy nie lubilam wodki i nie znosze jej do
                        dzis:)))))
                        • ghotir Re: i-love-2-bike 20.04.07, 22:14
                          Nie powiadasz, mam nadzieje, ze niczym tych rodzinnych spotkan nie podlewasz...
                          • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 20.04.07, 22:21
                            ghotir napisał:

> Nie powiadasz, mam nadzieje, ze niczym tych rodzinnych spotkan nie podlewasz...

:)) no tak zle nie jest,ale my najwyzej glass of wine(big glass that
                            is):)))dzieciom trza dac dobry przyklad bo maja lata durne i chmurne:))ja sie
                            upijam czytajac to forum,to rzeczywiscie niezly Whiskey Bar dla odwaznych,bo co
                            poniektorzy nie zmieniaja skarpet latami:)))
                            • ghotir i-love-2-bike i podlewanie 21.04.07, 00:15
                              Znowu wyszlas na normalna osobniczke :)

Przyznaje, ze i ja czasami upijam sie tym forum choc pewnie zaliczasz mnie do
                              tych forumowiczow, ktorzy skarpet nie zmnieniaja; od lat glosze te same
                              poglady.
                              • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike i podlewanie 21.04.07, 00:26
                                ghotir napisał:

> Znowu wyszlas na normalna osobniczke :)
                                >
                                > Przyznaje, ze i ja czasami upijam sie tym forum choc pewnie zaliczasz mnie do
                                > tych forumowiczow, ktorzy skarpet nie zmnieniaja; od lat glosze te same
                                > poglady.

nie,nie ty masz skarpety Ok,tylko czasem zdejmij kapelusz,bo lepiej wygladasz
                                bez okrycia glowy. wlasnie chodzi o to,aby co wpis sie nie zacinac jak nasze
                                megafony forumowe,ci sa naprawde NIESTRAWNI,bo nie dosc,ze sami sie napedzaja
                                jak stare baki to i innym zyc tu nie daja. oj nie wychowali ich ci rodzice,nie
                                wychowali:) a te wojny forumowe to juz naprawde sa dziecinada,ludzie chyba w
                                realu nie maja nic do roboty to szpanuja tutaj pokazujac swoja "waznosc":))
                                • ghotir Re: i-love-2-bike i podlewanie 21.04.07, 20:35
                                  i-love-2-bike napisała: "lepiej wygladasz bez okrycia glowy."

Przyjaciele mi to od baaardzo wielu lat mowia. Chcialbym Was zadowolic ale mi
                                  to wciaz nie wychodzi. Podejrzewam, ze najpierw urodzil sie moj kapelusz a
                                  dopiero pozniej moja glowka za nim pobiegla. Powaznie, wytykaj mi kapelusz
                                  kiedy sie na niego natykasz. Moze mi to troche pomoze.
                                  • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike i podlewanie 21.04.07, 22:13
                                    ghotir napisał:

>
                                    > Przyjaciele mi to od baaardzo wielu lat mowia. Chcialbym Was zadowolic ale mi
                                    > to wciaz nie wychodzi. Podejrzewam, ze najpierw urodzil sie moj kapelusz a
                                    > dopiero pozniej moja glowka za nim pobiegla. Powaznie, wytykaj mi kapelusz
                                    > kiedy sie na niego natykasz. Moze mi to troche pomoze.

no to msz u mnie jak w banku,ze bede ci wytykac kapelusz,chyba,ze wlozysz biala
                                    fedore:)))inna zasluga tego forum to to,ze czesto rzeczy,ktore znikaja wracaja
                                    jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki:)))
                      • maglara Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:43
                        odpowiem ci chociaz zniechecia pewna, mamy jedno wspolne ... whisky, ale ja
                        lubie to trzydziestoletnie ze starej beczki
                        • absztyfikant Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:46
                          I'd love to have 2 dykes on my own:P
                          • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:51
                            absztyfikant napisał:

> I'd love to have 2 dykes on my own:P
                            >

no to jedz do tropikow,tam ich pelno i to w twoim typie i o podobnej
                            mentalnosci. ulzyj sobie.
                          • maglara Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:51
                            dziadzio sie obudzil ?, jak tam przygotowania do zaglowcow, ponoc same zagle
                            zostana wyslane na pamiatke ?
                            • i-love-2-bike Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:52
                              maglara napisała:

> dziadzio sie obudzil ?, jak tam przygotowania do zaglowcow, ponoc same zagle
                              > zostana wyslane na pamiatke ?

ty maglara tez sailujesz,czy uprawiasz surfing? zostaw absztyfa to nie jest
                              sportowiec:)
                              • maglara Re: i-love-2-bike 20.04.07, 20:55
                                un jusz wie o czym ja mowie :)))
                                stary sttetiniak , to zobowiazuje ;)
                                • absztyfikant Re: i-love-2-bike 20.04.07, 21:05
                                  Stettiner.

www.szczecin2007.pl/showpage?chapter=42098
                        • grzegorz1948 Re: i-love-2-bike maglara 20.04.07, 23:53
                          "Dimple" moze byc? Scotsh tak irish nie !Za cierpkie.
                          • dana33 Re: i-love-2-bike maglara 21.04.07, 00:04
                            jak grzesiu der germanski, nie umiesz nawet napisac richtig po angielsku
                            scotch, to siem nie krepuj, facio..... napisz ladnie po polsku (twoj najlepszy
                            przyjaciel preferuje nazwy obce pisane w polskiej transkrypcji) skocz i.....
                            poskacz sobie troche z butelczyna w rece..... to jest najlepsze, co mozesz
                            zrobic dla zdrowia i nie dostac cukrzycy.... bo potem jeszcze polecisz do tej
                            swini, ktora hodujesz na podworku i zaczniej doic, zeby ta insuline dostac...

nu, od wczoraj nic sie nie zmienilo, grzesiu der germanski..... pozostales
                            nadal chamem, klamca, manipulantem i przykladem na prymityw ludzki.
    • i-love-2-bike najwazniejsza zasluga 20.04.07, 17:34
      tego forum to poznanie tych wszystkich dobrych zyczen przesylanych co dzien
      przez naszych starszych braci (i siostry) o roznych wiarach ,dla nas polakow i
      dla naszej ojczyzny. kunszt jezykowy maja ci wybrancy niebywaly,co za mnogosc
      slow dla okreslenie swych uczuc dla nas i dla naszego kraju,gdzie pisuja jako
      goscie. sa wspaniala wiztywka ich kultury,dobrych obyczajow,tolerancji i
      przyjazni i chwala im za to. bez tego ktos jeszcze moglby pomyslec,ze tam zyja
      jeno dzikusy jakies nieokrzesane,bez zadnej kultury,starej ma sie rozumiec.
      • lechu112 Jak juz o kulturze pisze i pieknych slowach to ja 20.04.07, 18:57
        ja sama zacytuje , jako ta co ton i dobor slow nadaje .
        Polska wyciera sobie buzie co drugie slowo ale nie ma z nia nic wspolnego
        strzykajac nienawiscia zza oceanu.
        Ocencie sami te "kulture" i dobor slow :

Autor: i-love-2-bike
        Data: 26.08.06, 22:10

spie####j onanisto,kup sobie lustro aby sie wyzyc,a nie przylaz na cudze
        watki,bo nikt z toba rozmawiac plugawcze nie bedzie. won
        • ghotir lechu112 20.04.07, 20:12
          Co te Twoje cytaty wnosza do tematu tego watku?
          • lechu112 Re: lechu112 20.04.07, 20:14
            ghotir napisał:

> Co te Twoje cytaty wnosza do tematu tego watku?
            Opisuja "piekna" mowe autorki pouczajacej innych .....lopata do glowy
            • ghotir Re: lechu112 20.04.07, 20:30
              lechu112 napisał: "Opisuja "piekna" mowe autorki pouczajacej innych .....lopata
              do glowy"

Dla Ciebie i lopata jest za lekka; cierpisz na niezwykle ciezki przypadek
              odpornego na jakiekolwiek argumenty nie-myslenia.

• ghotir Re: najwazniejsza zasluga 20.04.07, 20:20
        Narciarka/Rowerzystka znowu dotknela waznego punktu. To jest podobno polskie
        forum. Skad zatem biora sie forumowicze, ktorzy opluwaja Polske? Domyslam sie,
        ze przyczyna sa polskie podstawowki i ogolniaki, ktore za pieniadzie polskich
        gojow nauczyly tych opluwajacych polskosc forumowiczow jak pisac po polsku.
        Wstydzcie sie, kochajacy zlotego cielca nowi obywatele Izraela. Myslicie w
        jezyku ludzi, ktorzy zaplacili za Wasza edukacje. Za to odplacacie sie tym
        ludziom nienawiscia.
    • i-love-2-bike oj jesli whiskey to......... 20.04.07, 20:47
      www.youtube.com/watch?v=G6CpbBEFLZc&mode=related&search=
      • maglara Re: oj jesli whiskey to......... 20.04.07, 20:58
        www.youtube.com/watch?v=jDbce6ZM2oU
        to tez dobre, mniam :)
        • i-love-2-bike Re: oj jesli whiskey to......... 20.04.07, 21:03
          maglara napisała:

> www.youtube.com/watch?v=jDbce6ZM2oU
          > to tez dobre, mniam :)

ty maglara cos ty za jedna,ze jako BABA lubisz whiskey? to pachnie szczurami,ale
          faktycznie prawie kazdy chlop to uwielbia. przyznaj sie nam cos ty za jedna,bo
          jeszcze nas posadza o niecne zamiary,nu i tego fakusia tak dobrze znasz,to moze
          tys z forum szczecinskiego jaka zona pijaka:))))
          • maglara Re: oj jesli whiskey to......... 20.04.07, 21:06
            hehe, mam chlopa Szkota to przez to :)

rozpil mnie ...:), ale zona pijaka nie jestem, gwarantowane :))))
            • i-love-2-bike Re: oj jesli whiskey to......... 20.04.07, 21:13
              maglara napisała:

> hehe, mam chlopa Szkota to przez to :)
              >
              > rozpil mnie ...:), ale zona pijaka nie jestem, gwarantowane :))))

hm to troche komplikuje sytuacje,bo ja w szczecinie bywam tylko wirtualnie i nie
              zanosi sie na inne wizyty:))wole juz moja stolYce,tam wiara rowna,ma sie
              rozumiec dawna wiara,nie ta naplywowa z bele kad:)) a ty na szkotow to uwazaj bo
              co to cholerstwo po pijaku wyprawia,mam nadzieje,zes w dobrej kondycji:)))
    • rusek11 Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 22:05
      lubie czytac FŚ
      • ghotir Rusek sformulowal zasluge tego forum 21.04.07, 00:19
        On mowi, ze lubi czytac FS.

Ja sie pod tym podpisuje i mam w glebokim (sarkastycznie) powazaniu Wasze
        malenkie klotnie. Lubie czytac FS i to jest glowny powod mojego uczestnictwa
        tutaj.
    • splitme Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 22:41
      Od kiedy poznalem zio-nacje darze Arabow respektem , maja cos w sobie co nam
      na Zachodzie brakuje ,... Poznali Stacha po zapachu i stoja przy swoim ,...
      • i-love-2-bike Re: zaslugi tego forum 20.04.07, 22:45
        splitme napisał:

> Od kiedy poznalem zio-nacje darze Arabow respektem , maja cos w sobie co nam
        > na Zachodzie brakuje ,... Poznali Stacha po zapachu i stoja przy swoim ,...

no jak sie ma takich HUMANISTOW jak dana,arap,czy reszta tej judajkowej
        holotki,to nic dziwnego,ze nie chce sie z nimi zadawac. jesli nasz megafon sam
        mowi,ze dobrze jak jakis dzieciak zostanie rozwalony przez ich snajperow na
        oczach innych tylko za to,ze jest ze zlej rasy i ma nieszczescie mieszkac po
        zlej stronie murku,to chyba nic tu dodac nic ujac. te
        rasistowskie,samonapedzajace sie bzdety jakie ci ludzie tu plodza nie sa gorsze
        od tego co dawno,dawno temu jakis z wasikiem wymyslal. on tez lubil wszystko
        miec za plotami,czyste rasowo i niesubordynowanych rozwalal lub inaczej
        unicestwial. brrrrr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka