tornson Takie szmaty tylko w Polsce mają szansę 21.04.07, 22:04 na zwycięstwo w wyborach, ale nie w cywilizowanej Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2i_dox Re: W cywilizowanej Francji.... 21.04.07, 22:40 tornson napisał: > na zwycięstwo w wyborach, ale nie w cywilizowanej Francji. W cywilizowanej Francji gdzie spalilo sie 30 000 smochodow osobowych, nie wiem ile ale duzo autobusow, szkol i przedsiebiorstw! To wszystko w 3 tygodnie! Aktualnie slyszy sie jakes postrachy ze jesli Sarko wygra wszystko spalimy!!! A wiec szmata Le Pen staje sie POTRZEBNA. W CIWILIZOWANEJ FRANCJI SA MUZULMANI CO SIPIEWAJA "PIER-DOLE REPUBLIKE FR" Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Nigdy 21.04.07, 22:21 Potencjał głosów Le Pen'a wynosi ~18% wyborców czyli licząc netto 14 do 16%. Gdyby Le Pen znalazł się w drugiej rundzie wyborów to i tak nie może liczyć na więcej niż te 18% nieugiętych. Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2i_dox Re: Nigdy 21.04.07, 22:31 picard2 napisał: > > Potencjał głosów Le Pen'a wynosi ~18% wyborców czyli licząc netto 14 do 16%. > Gdyby Le Pen znalazł się w drugiej rundzie wyborów to i tak nie może liczyć > na więcej niż te 18% nieugiętych. Podobno cala polonia glosuje na J-M!!! Potencjal aktualnie nic nie znaczy! (5 lat temu mielismy dowod ze potencjal...) Dopiero jutro wieczorem zobaczymy co sie zacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jutro wszyscy na J-M LePen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.07, 22:34 jam_pawel2i_dox napisał: > Glosowac! Pluć ! S. Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2i_dox Re: Pluj ile chcesz! 21.04.07, 22:41 snajper55 napisał: > jam_pawel2i_dox napisał: > > > Glosowac! > > Pluć ! > > S. JA GLOSUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Jaka Polonia 21.04.07, 22:49 Juz raz napisałem ze komunotaryzm polski nie istnieje we Francji.To nie Ameryka tutaj nie ma Polonii a "rodowity" Francuz mieszkający nie daleko mnie ,nazywa Jan Szczupak i nie mówi ani słowa po polsku.On zresztą glosuje zawsze komunistów wiec tym razem na Marie George Buffet. Odpowiedz Link Zgłoś
sol4000 Re: Jaka Polonia 21.04.07, 22:55 picard2 napisał: > > Juz raz napisałem ze komunotaryzm polski nie istnieje we Francji. drogi chris, jesli chodzi o "komunotaryzm polski", francja nie jest wyjatkiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sol4000 Re: Jutro wszyscy na J-M LePen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.07, 22:42 ja jutro nie moge, mamy gosci!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2i_dox Re: Jutro wszyscy na J-M LePen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.04.07, 22:49 sol4000 napisał: > ja jutro nie moge, mamy gosci!!!:-))) > Gosicicie muzulmanow ? Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Ludzie, zlitujcie sie! 22.04.07, 00:17 Dox i Picard! To ktory z Was jest moim klonem, u diaska?!! Zdecydujcie sie na cos, chlopaki, bo ja juz zaczynam sie gubic. Odpowiedz Link Zgłoś
picard2 Re: Ludzie, zlitujcie sie! 22.04.07, 06:06 cs137 napisał: > Dox i Picard! To ktory z Was jest moim klonem, u diaska?!! Zdecydujcie sie na > cos, chlopaki, bo ja juz zaczynam sie gubic. To ja jestem Twoim klonem.W tej chwili klonem "różowym".To mi nie daje spać zauważ ze u mnie jest szósta nad ranem i wróciłem do domu po malej pijatyce (bez alkoholu tylko wino i śliwowica)aby uczcić koniec Chiraca.Jutro (to znaczy dzisiaj) będę miał "drewniana mordę" i jeśli Ty odczuwasz to samo dowód jest nie zbity. Chris Odpowiedz Link Zgłoś