i_love_2_bike 22.05.07, 20:41 wlasnie dziatwa podeslala mi bardzo fajna website z muzyka. wpiszcie swoj ulubiony zespol i macie non-stop muzyke w tym stylu. www.pandora.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachelka_z_usa Re: dla tych co lubia muzyke 22.05.07, 20:44 wielkie dzieki kochana,ty wiesz jak zrobic rachelce dobrze,slucham i jestem szczesliwa,fs sucks Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: dla tych co lubia muzyke 24.05.07, 03:04 Nie panimaju angielski i nie mam zielonego pojecia jak to uruchomic Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum what the f... ???!! 24.05.07, 11:22 Dear Pandora Visitor, We are deeply, deeply sorry to say that due to licensing constraints, we can no longer allow access to Pandora for most listeners located outside of the U.S. We will continue to work diligently to realize the vision of a truly global Pandora, but for the time being we are required to restrict its use. We are very sad to have to do this, but there is no other alternative. We believe that you are in XXXXXX (your IP address appears to be XXX.XXX.XXX.XX). If you believe we have made a mistake, we apologize and ask that you please contact us at pandora-support@pandora.com Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: what the f... ???!! 24.05.07, 20:01 oh sory u nasz dziala i jest wspaniale,ale nie wiedzialam,ze maja restrykcje na inne strony swiata. musicie soie podlaczyc przez proxy:) Odpowiedz Link Zgłoś