Gość: olo IP: 213.76.130.* 18.06.03, 11:08 Celować w tych najbardziej agresywnych, w końcu im przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bts GDZIE SA PACOLE ?POGROBOWCY SADDAMA? IP: *.proxy.aol.com 18.06.03, 11:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welur demokracji im się zachciewa, arabom jednym IP: *.crowley.pl 18.06.03, 11:56 Dopiero co wyzwolono ich ze zbrodniczych łap reżimu saddamowskiego a już podnoszą łeb. UCIĄĆ GO!!! Wszyscy arabi są źli oprócz żydów. Tylko oni mają prawo do życia. Houk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamerykon Re: demokracji im się zachciewa, arabom jednym IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.06.03, 13:46 awy pomagacie im w tym. po palcu wchodzicie amery-zydom w zadek jedziecie zabijac irakczykow a w rzadzie nazywanym polskim macie na kazdym ministerialnym stanowisku zyda. Och wy glupie duraki , swiat sie z was smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny Re: demokracji im się zachciewa, arabom jednym IP: 216.223.52.* 18.06.03, 18:49 nie zauwazylem zeby caly swiat sie ze mnie smial. mozesz podac jakies przyklady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: demokracji im się zachciewa, arabom jednym IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 19.06.03, 02:58 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > nie zauwazylem zeby caly swiat sie ze mnie smial. mozesz podac > jakies przyklady? Piotrze , bo ty nie Polak, ty zydofil, filosemita, a moze i w 99.9% zydek, wiec jak mozesz zauwazyc slepoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leeszek Re: demokracji im się zachciewa, arabom jednym IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 19.06.03, 07:56 Gość portalu: polak napisał(a): > Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > > > nie zauwazylem zeby caly swiat sie ze mnie smial. mozesz podac > > jakies przyklady? > Piotrze , bo ty nie Polak, ty zydofil, filosemita, a moze i w > 99.9% zydek, wiec jak mozesz zauwazyc slepoto. Taki z Ciebie Polak, jak z koziej dupy traba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: demokracji im się zachciewa, arabom jednym IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 19.06.03, 07:54 Chamerkon, a gnuj wozic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.crowley.pl 18.06.03, 11:59 Dlaczego mnie zrzucacie? Przecież nic złego nie piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampart Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.espol.com.pl 18.06.03, 12:01 skad my to juz znamy - okupacja i strzelanie do nieuzbrojonych demonstrantow (ktorych jedyna bronia sa kamienie) protestujacych przeciwko okupacji swojego kraju.. ciekaw jestem, czy oddano strzaly ostrzegawcze w powietrze, czy strzelano od razu - np: www1.gazeta.pl/swiat/1,34219,1054823.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welur Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.crowley.pl 18.06.03, 12:05 na pewno w powietrze, a jeżeli byli ranni to strzelali sami do siebie. Oni lubią wyrównywać rachunki rodzinne podczas demonstracji. Amerykański żołnierz nigdy nie strzeliłby pierwszy niebedąc zaatakowany. Widziałem tyle filmów amerykańskich, że wiem iż to są wspaniali ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.06.03, 13:19 Idz zapalic swieczke za tych pomordowanych synow Mahometa. Moze to ukoi jakos twoj pierdolony bol. T. Gość portalu: welur napisał(a): > na pewno w powietrze, a jeżeli byli ranni to strzelali sami do > siebie. Oni lubią wyrównywać rachunki rodzinne podczas > demonstracji. Amerykański żołnierz nigdy nie strzeliłby pierwszy > niebedąc zaatakowany. Widziałem tyle filmów amerykańskich, że > wiem iż to są wspaniali ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świstak Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 14:37 ....a świstak siedzi i zawije je w te sreberka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.hc-sc.gc.ca 18.06.03, 14:56 Gość portalu: olo napisał(a): > Celować w tych najbardziej agresywnych, w końcu im przejdzie. Sola tej informacji jest:" poturbowali dwóch irackich kamerzystów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: 193.188.161.* 18.06.03, 15:02 I przestraszeni przestana strzelac do nieuzbrojonych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM A czy gazeta jeszcze nie wie... IP: *.muf138.nycm.n54ny05r18.dsl.att.net 18.06.03, 15:09 ... ze znow w Bagdadzie zginal co najmniej jeden zolnierz amerykanski? Oj, cosik mi sie wydaje, ze ci "wyzwoleni" irakijczycy jakos niezbyt chetnie witaja swoich "wybawcow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.. to tylko ci sie wydaje... IP: *.utc.com 18.06.03, 15:19 ..wystarczy sobie wyobrazic kilkumilionowe miasto i utrzymaniew porzadku w tym miescie..Jedna ofiara na dzien w takich warunkach to raczej sukces US Army. Swiadczy o znikomym oporze Irakijczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: to tylko ci sie wydaje... IP: *.renalsystems.com 19.06.03, 18:28 Gość portalu: y.. napisał(a): > ..wystarczy sobie wyobrazic kilkumilionowe miasto i utrzymaniew porzadku w tym > miescie..Jedna ofiara na dzien w takich warunkach to raczej sukces US Army. > Swiadczy o znikomym oporze Irakijczykow. > te y!! a kto tych "wyzwolicieli" zaprasza do utrzymywania porzadkow. Irak jest krajem o 4 tys. lat kulturze i cywilizacji i naprawde sam potrafi utrzymac porzadek we wlasnym kraju. Zastanawiam sie kiedy takie typy jak ty , lysy , piotrusie i inni przestaniecie byc woluntariuszami polityki Busha, Rumsfelda i tym ktorym oni sluza. Chyba ze macie jakis w tym interes. Bo jezeli swiadomie popieracie agresje na Irak by dopasc sie do ich ropy pod plaszczykiem niesienia demokracji i za darmo naprawde cos z wami jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: A czy gazeta jeszcze nie wie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 18:24 Gość portalu: MM napisał(a): > ... ze znow w Bagdadzie zginal co najmniej jeden zolnierz amerykanski? Oj, > cosik mi sie wydaje, ze ci "wyzwoleni" irakijczycy jakos niezbyt chetnie witaja > > swoich "wybawcow". ------------ I co chcesz w ten sposob wmowic internautom? Ze caly narod iracki in corpore, a co najmniej jego wiekszosc przeciwstawia sie obecnosci Amerykanow w Iraku i obaleniu rzadu Husseina? Nie posadzam cie o to, ze twoja wiedza pochodzi wylacznie z lektury GW. Pozostaje zatem swiadoma manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASTA Re: A czy gazeta jeszcze nie wie... IP: 151.152.101.* 18.06.03, 20:47 Gość portalu: Ojejku napisał(a): > Gość portalu: MM napisał(a): > > > ... ze znow w Bagdadzie zginal co najmniej jeden zolnierz amerykanski? Oj > , > > cosik mi sie wydaje, ze ci "wyzwoleni" irakijczycy jakos niezbyt chetnie > witaja > > > > swoich "wybawcow". > ------------ > I co chcesz w ten sposob wmowic internautom? Ze caly narod iracki in corpore, a > > co najmniej jego wiekszosc przeciwstawia sie obecnosci Amerykanow w Iraku i > obaleniu rzadu Husseina? TAK, SA PRZECIWKO OBECNOSCI AMERYKANOW NIE, NIE TESKNIA ZA SADDAMEM. TWOJA TEZA TO TAK JAK BYS SPYTAL CZY POLACY W 1945 BYLI ZA WYPEDZENIEM NIEMCOW I (sic) ZA OBJECIEM WLADZY PRZEZ KOMUNISTOW. TO JEST MANIPULACJA. Nie posadzam cie o to, ze twoja wiedza pochodzi > wylacznie z lektury GW. Pozostaje zatem swiadoma manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: framuga Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.trentn01.nj.comcast.net 18.06.03, 15:13 Ja mysle ze najbardziej agresywny jestes ty, taki maly polski faszysta, proponuje zeby wlasnie takich powinno sie rozstrzeliwac. Tylko kto to zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: 207.181.167.* 18.06.03, 16:47 ...przez kilkuset byłych żołnierzy armii irackiej... Co za bezczelne sqrwysyny !!!! Co by to bylo gdyby np. byli zolnierze Wrehmahtu lub Armii Japonskiej domgali sie zaplaty w 1945 !! Byli wtedy szczesliwi ze nie siedzieli w obozach lub ze nie poszli pod sciane !! Szczyt bezczelnosci !, ale tak jest gdy sie pier..li z wrogiem zamiast walic jak w kaczy kuper ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy, prosze, Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.hrz.tu 18.06.03, 23:56 zmien ksywe na Gladki !!! Neurolog ci powie, dlaczego... Maksior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.06.03, 06:25 Gość portalu: Lysy napisał(a): > ...przez kilkuset byłych żołnierzy armii irackiej... > > Co za bezczelne sqrwysyny !!!! Co by to bylo gdyby np. byli > zolnierze Wrehmahtu lub Armii Japonskiej domgali sie zaplaty w > 1945 !! Byli wtedy szczesliwi ze nie siedzieli w obozach lub ze > nie poszli pod sciane !! > Szczyt bezczelnosci !, ale tak jest gdy sie pier..li z wrogiem > zamiast walic jak w kaczy kuper ! Tobie cos Ci sie poje...o.Jakie porownanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Dziwię się że Irakijczycy tak spokojnie protestują IP: *.ds.pg.gda.pl 18.06.03, 16:50 przeciw okupacji swojego państwa. Gdyby coś takiego działo się w Polsce z miejsca powstałby potężny ruch oporu i dzień w dzień ginęłoby dziesiątki okupantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny to nie jedyna rzecz ktorej sie dziwisz IP: 216.223.52.* 18.06.03, 22:17 wnioskujac po twoich wypowiedziach jest jeszcze wiele innych rzeczy ktorym sie dziwisz i ktorych nie rozumiesz. Ale ja caly czas mam nadzieje ze ty sie tylko tak wyglupiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: to nie jedyna rzecz ktorej sie dziwisz IP: *.minntech.com 19.06.03, 15:56 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > wnioskujac po twoich wypowiedziach jest jeszcze wiele innych > rzeczy ktorym sie dziwisz i ktorych nie rozumiesz. Ale ja caly > czas mam nadzieje ze ty sie tylko tak wyglupiasz. natomiast ty piotrusiu sie nie wyglupiasz ty poprostu jestes bardzo naiwny i nieswiadomy swoich pogladow mam cicha nadzieje ze jeszcze z tego wyrosniesz, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: to nie jedyna rzecz ktorej sie dziwisz IP: *.home.cgocable.net 20.06.03, 14:31 Daj mu cos do czytania niech sie troche uswiadomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista trwa patanoja Busha IP: *.54.202.62.dial.bluewin.ch 18.06.03, 17:57 Anioly wolnosci i demokracji zastrzeli juz kilkudziesieciu demonstrantow demokratycznie demonstrujacych przeciwko amerykanskiej okupacji.. Bush i Blair juz sa na lawie oskarzonych za faszerstwo w rzeczywistych powodach do wojny. Czyli poczatek konca Imperium.. patrz:www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny Re: trwa patanoja Busha IP: 216.223.52.* 18.06.03, 18:51 Jak to dobrze ze sa jeszcze ludzie ktorzy przeciwstawiaja sie paranoicznej polityce USA patrz: www.panstwo_najczarniejszego_zla__tak_czarnego_ze_sie_w_glowie_nie_miesci.com www.imperium_ciagle_glodne_az_kiszki_skreca.com www.smok_wawelski.com www.bazyliszek.com www.pacyfista_odkryl_spisek.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: trwa patanoja Busha IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 20:06 Uzywasz okreslenia "agresywnie zachowujacych sie demonstrantow". Nie zapominaj ze ci demonstranci sa u siebie na swojej ziemi, swoich ojcow i praojcow. A co robi tam bydlo amerykanskie i czesciowo polskie? Jezeli juz ktokolwiek w tej sytuacji zachowal sie agresywnie, to jedynie bydlaki-okupanci, bo to oni strzelali do bezbronnych demonstrantow, zabijajac ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek_us Re: trwa patanoja Busha IP: 62.233.233.* 18.06.03, 20:21 Gość portalu: U napisał(a): strzelali do > bezbronnych demonstrantow, zabijajac ich. No i teraz wiedza jak czuli sie bezbronni Irakijczycy do ktorych strzelala ta sama armia saddam, ktora teraz prostestuje i to w jakim szczytnym celu ktory mozna zamknac w takim oto zdaniu "amerykanie dajcie nam pieniadze" .Prawda jest taka ze Irakijczycy liczyli ze nagle jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zaczna oplywac w luksusy a tu dupa :).Amerykanie powinni odrazu pozamykac najbardziej wywrotowy element i wtedy zabierac za odbudowe ,a teraz maja ich na glowie . Ps.Najbardziej podobalo mi sie dzisiaj stwierdzenie jednego z protestujacych zolnierzy "wywalimy ich z naszego kraju w 3 dni" buahahahaha gdzie byla ta wojownicza armia w czasie wojny ? To utwierdza mnie tylko w tym iz arab niepotrafi walczyc tylko mordowac organizujac zamachy itp itd co za zryte spoleczenstwo powinno sie przeprowadzic ogolno swiatowa de-arabizacje i byloby po problemie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: trwa patanoja Busha IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 22:50 Gość portalu: maciek_us napisał(a): > Gość portalu: U napisał(a): > > > strzelali do > > bezbronnych demonstrantow, zabijajac ich. > > No i teraz wiedza jak czuli sie bezbronni Irakijczycy do > ktorych strzelala ta sama armia saddam, ktora teraz prostestuje > i to w jakim szczytnym celu ktory mozna zamknac w takim oto > zdaniu "amerykanie dajcie nam pieniadze" .Prawda jest taka ze > Irakijczycy liczyli ze nagle jak za dotknieciem czarodziejskiej > rozdzki zaczna oplywac w luksusy a tu dupa :).Amerykanie > powinni odrazu pozamykac najbardziej wywrotowy element i wtedy > zabierac za odbudowe ,a teraz maja ich na glowie . > Ps.Najbardziej podobalo mi sie dzisiaj stwierdzenie jednego z > protestujacych zolnierzy "wywalimy ich z naszego kraju w 3 dni" > buahahahaha gdzie byla ta wojownicza armia w czasie wojny ? > To utwierdza mnie tylko w tym iz arab niepotrafi walczyc tylko > mordowac organizujac zamachy itp itd co za zryte spoleczenstwo > powinno sie przeprowadzic ogolno swiatowa de-arabizacje i > byloby po problemie :/ > Maja prawo domagac sie powrotu do armii w swoim kraju, szczegolnie w chwili kiedy bandyci-okupanci nie sa w stanie utrzymac w nim podstawowego porzadku.A mieli ich kwiatami tam witac -to okreslenie wyszlo z ust najwiekszego bandyty i obludnika swiatowego z Teksasu. Osobiscie z ich strony (demonstrujacych Irakijczykow) widze tutaj swego rodzaju patriotyzm, bo chca uczestniczyc w odbudowie swego kraju, w tym naprowadzaniu porzadku, ktory im jawnie zostal odebrany przez okupanta.. "Dajcie nam pieniadze" Laski bez. Skoro bandyci bezprawnie i bezpodstawnie wlezli nie do swojego kraju, burzac jego infrastrukture itp, pozbywajac narod podstaw zarobkowych, egzystencji itd. to moralnym ich obowiazkiem jest utrzymanie tego okupowanego narodu. Ty masz nasrane w glowie i zamiast popatrzec na krzywde Irakijczykow, to bronisz bandytyzmu i to jawnego zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny uuuuuuuu....... o czym ty piszesz? IP: 216.223.52.* 18.06.03, 20:49 jakiego okreslenia uzywam? masz jakies problemy z orientacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: uuuuuuuu....... o czym ty piszesz? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 18.06.03, 22:41 Moje pisanie Ciebie nie dotyczylo, lecz autora tego artykulu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: uuuuuuuu....... o czym ty piszesz? IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 19.06.03, 03:08 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > jakiego okreslenia uzywam? masz jakies problemy z orientacja. On pisze o tym, czego ty nigdy nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: trwa patanoja Busha IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.06.03, 07:37 Gość portalu: pacyfista napisał(a): > Anioly wolnosci i demokracji zastrzeli juz kilkudziesieciu > demonstrantow demokratycznie demonstrujacych przeciwko > amerykanskiej okupacji.. Bush i Blair juz sa na lawie > oskarzonych za faszerstwo w rzeczywistych powodach do wojny. > Czyli poczatek konca Imperium.. patrz:www.panstwozla.pl Bardziej to wygladalo jak sped bydla niz jak demonstracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: 62.233.154.* 18.06.03, 23:22 czy aby zabić jednego człowieka trzeba zrzucić tysiące bomb "inteligentnych"?? czy dobrze wyszkolony snajper nie załatwiłby sprawy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arczyslaw Re: "Thank you, Mr. Bush" IP: *.sympatico.ca 18.06.03, 23:37 Ciekawe gdzie sie podziali ci Irakczycy, ktorzy jeszcze nie tak dawno wolali "Tank you, Mr. Bush" prosto do kamer CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: 'Thank you, Mr. Bush' IP: 62.233.154.* 18.06.03, 23:41 dostali zielone karty i siedza w stanach :) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: 'Thank you, Mr. Bush' 19.06.03, 03:37 He, he... CNN, to dobranocka dla Lysego i jemu podobnym pajacom... Bez tego kulfony nie zasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slav Polska rece precz od Iraku IP: 194.131.46.* 19.06.03, 03:54 Jeszcze nie jest za pozno aby odwolac cala te polska maskarade w Iraku. Ale trzeba organizowac manifestacje, demonstracje, pisac listy do rzadu i poslow, zbierac podpisy! Tylko czy narod polski naprawde chce wycofania polskich zolnierzy? Nawet po odkryciu prawdy, ze Irak nie zagrazal nikomu? Smiem w to watpic. W Warszawie bylo 1000 (slownie tysiac) zaklopotanych manifestantow kiedy miliony manifestowaly przeciwko wojnie w Iraku w kazdym wiekszym miescie w Europie i na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysprowda Re: 'Thank you, Mr. Bush' IP: 193.188.161.* 19.06.03, 10:25 Oni mieli juz zielone karty wczesniej i polecieli do Irakoriko samolotami wojskowymi oplaconymi przez rzesze podatnikow na platny szol dla rzesz oglupianych buSSzystowska propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 19.06.03, 03:56 Gość portalu: qwe napisał(a): > czy aby zabić jednego człowieka trzeba zrzucić tysiące > bomb "inteligentnych"?? czy dobrze wyszkolony snajper nie > załatwiłby sprawy ?? Nie chodzilo im przeciez o zabicie jednego czlowieka, lecz dochrapanie sie do ropy, ktora teraz tylko sobie zastrzegli prawo na jej sprzedaz. Teraz jest to kazdemu jasne o co im chodzilo, szczegolnie po fakcie, ze nie sa w stanie udowodnic tej rzekomo chemicznej broni, ktorej Saddam tony niby posiadal. Przypominam. Hussejn zyje, Osama tez. Afgan cierpi, Irakijczyk taksamo -oto glowne osiagniecia bydlaka z Teksasu i jego administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike To trzeba zbudować następny mur aby IP: 217.153.25.* 19.06.03, 22:51 odzielić się od tej dziczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Demonstracja w Bagdadzie - interwencja sił US IP: *.dial.tor1.sprint-canada.net 20.06.03, 00:23 Okupanci.amerykanscy,do.domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Okupanci amerykanscy do domu. IP: *.dial.tor1.sprint-canada.net 20.06.03, 00:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Okupanci amerykanscy do domu. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.06.03, 07:32 Wole amerykanskich okupantow niz Stalinow, Hitlerow, Husajnow czy innych debili. Niemcy i Japonia tez byly okupowane przez USA tak jak Polska przez USSR. Rezultaty mowia same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś