Gość: ww IP: 9.67.96.* 12.12.01, 20:52 Co jest ! Nikt nie odpowiada na posty. Czy to dzisiaj jest CHANUKA ?? To by tłumaczyło ten dziwny spokój. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www 4 swieczka na Chanuke... IP: *.cm-upc.chello.se 13.12.01, 01:30 Gość portalu: ww napisał(a): > Co jest ! > Nikt nie odpowiada na posty. > Czy to dzisiaj jest CHANUKA ?? > To by tłumaczyło ten dziwny spokój. _________________________________________ zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: 4 swieczka na Chanuke... IP: *.proxy.aol.com 13.12.01, 01:42 Gość portalu: www napisał(a): > Gość portalu: ww napisał(a): > > > Co jest ! > > Nikt nie odpowiada na posty. > > Czy to dzisiaj jest CHANUKA ?? > > To by tłumaczyło ten dziwny spokój. > _________________________________________ > > zgadza sie a teraz piata zapalilem i dumny jestem,z plomyczka tego,ktory migoczac,serce moje rozgrzewa tak,ze az,zyc sie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: 4 swieczka na Chanuke... IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 13.12.01, 04:48 Gość portalu: Egon napisał(a): > Gość portalu: www napisał(a): > > > Gość portalu: ww napisał(a): > > > > > Co jest ! > > > Nikt nie odpowiada na posty. > > > Czy to dzisiaj jest CHANUKA ?? > > > To by tłumaczyło ten dziwny spokój. > > _________________________________________ > > > > zgadza sie > > a teraz piata zapalilem i dumny jestem,z plomyczka tego,ktory migoczac,serce mo > je > rozgrzewa tak,ze az,zyc sie chce!!! zebys sie czasem nie spalil,jakie te swieczki masz?.gazowe? Odpowiedz Link Zgłoś