Gość: JACEK IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 13.07.03, 01:15 DEGRENGOLADA I LIPA ZDEPRAWOWANYCH MLODYCH LUDZI. QUO VADIS UE ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JACEK Re: DEGRENGOLADA MLODYCH LUDZI W UE ! IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 13.07.03, 01:17 QUO VADIS UE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amnesia Re: Relacja z pierwszego dnia Parady Miłości w Be IP: *.local.pl / 192.168.1.* 13.07.03, 02:18 Tak dla przypomnienia, pierwsza Love Parade odbyła się przy udziale 120 osób. Poza tym alkohol przejmuje rolę głównej używki, bo impreza zaczyna spełniać rolę mega dyskoteki. Sorry, ale gołe panienki, gołe karki, masa dresu, chwytliwych ciuszków, gwizdków i takich tam jest tylko błędnie kojarzone z techno. Ze zwykłą papką dla dyskotekowiczów owszem (niestety), ale nie z techno. W sumie co się dziwić, że parada ma swój kryzys, jak zjada własny ogon? Ludzie, dla których początkowo była robiona olali to, gdy w sprawę weszła masa $$$. Teraz to jest happening i sprawy typu sponsorzy i tak dalej są najważniejsze. Nie dziwię się, bo dla zrobienia czegoś bardzo dużego, trzeba bardzo dużo wysiłku i finansów. Zresztą wielu ludzi mówi, że najlepsza parada zaczyna się po paradzie. Wtedy w wielu klubach można usłyszeć światowe gwiazdy, które mają duży wpływ w rozwój swojej sceny, a nie zostały wypromowane. Sam bym chętnie odwiedził kultowy Tresor. Zresztą była opcja, żeby zawitać na paradę. Akurat dziś za Berlinem zaczyna się inne święto. Festiwal mojej ulubionej muzyki - Full Moon. Niestety $$$ ma bardzo duży wpływ na świat, a jego brak spowodował m.in. moje siedzenie dziś przy kompie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Relacja z pierwszego dnia Parady Miłości w Be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 03:04 Amnesia ma w 100% racje! ja rowniez kocham taka muzyke i na takie imprezy chodze i zapewniam wszystkich ze parada w berlinie nie ma z tym nic wspolnego!! to raczej przeciwienstwo, jakas bardzo kiepska parodia!! mam wrazenie ze ludzie na paradzie robia to na pokaz-te dziwaczne stroje lub ich wlasciwie brak robia wrazenie konkursu 'kto sie bardziej swieci' oprawa wizualna jest dla nich chyba najwazniejsza gorzej niestety z oprawa audio-poziom muzyczny parady z roku na rok podupada zreszta i tak gwizdki zagluszaja wszystko-tu znow pomylka na bibkach na ktore chodze budzilby jedynie smiesznosc nie mam oczywiscie nic przeciwko paradzie tylko dlaczego przez to pseudotechnoimpre ludzie kojarza sobie techno z czyms takim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Relacja z pierwszego dnia Parady Miłości w Be IP: 194.9.223.* 13.07.03, 10:34 MAM PYTANKO. PRZYJECHALEM TERAZ Z AUSTRALIA I NIE WIEM GDZIE MOZNA POBAWIC SIE PRZY TAKIEJ MUZIE. KIEDYS TO BYL TREND. A TERAZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amnesia kluby w polsce IP: *.local.pl / 192.168.1.* 13.07.03, 13:01 Jak jesteś z Warszawy, to Ci za bardzo nie poradzę. Nie wiem też dokładniej czego słuchasz, więc nie wiem z czym trafić. Poszperaj troszku po stronach, tam zawsze cóś znajdziesz. W sumie www.clubbing.pl powinien być dobrą odskocznią do czegokolwiek. Jeśli słuchasz psychedelic, to www.psychedelic.prv.pl, jeśli angielskie melodyjne progresywy, to poszukaj na tkk.net.pl/~xtas/index.php? s=9c3c4e89c3d255ecb98289e00016c928&act=SF&f=16, jesli techno/acid, to podobno w polsce na początku września w Wawie i Wro będzie Rowland The Bastard. Jakoś za tydzień będzie fajny festiwal w Warszawie, powtórka trzyscenowa (d'n'b, psychedelic & chill out) 15-16.08, 1-3.08 będzie Moondala w 3mieście, a jakoś pod koniec sierpnia kolejny festiwal na Bolkowskim zamku. No jeszcze też creamfields, ale o tym już chyba każdy słyszał. W sumie to są chyba najciekawsze imprezy jak na najbliższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: Relacja z pierwszego dnia Parady Miłości w Be IP: 62.233.204.* 13.07.03, 12:41 Monia, bylas kiedys w Berlinie na paradzie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Relacja z pierwszego dnia Parady Miłości w Be IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.03, 09:03 degrengolada towojego umyslu. idz do Rydzyka ,ten cie wyleczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Relacja z pierwszego dnia Parady Miłości w Be IP: *.urzug.uni-duesseldorf.de 13.07.03, 16:41 BYLEM TRZY RAZY NA TEJ IMPREZIE !!! BYLO CUUUUDOWNIE !!! TO SA DLA MNIE SUPER WSPOMNIENIA!!! I CUDOWNE PRZEZYCIA Z MOIMI ZNAJOMYMI !!!!! ZADNA DEGRENGOLADA ITD!!! PIERWSZA OPINIE NAPISAL JAKIS RADIOMARYJNY FRUSTRAT !!!! ZAL MI CIE CHLOPIE!!!!! WYLUZUJ TROCHE !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś