Dodaj do ulubionych

Polowanie na al Kaidę w Hiszpanii

IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.09.03, 01:22
oj moje buszowate biedactwa: przez ostatnie kilka miesiecy psy
sie wieszalo na garzonie, bo chcial procesowac waszych
pldamerykanskich faszystowskich kolegow, a teraz natomiast
chcialo by sie pochwalic (w koncu walczy ze znienawidzonymi
islamusami) - a nie mozna heheheheeeeee

czyzby lewacka swinia garz'on stal sie nieco mniej lewacka
swinia hehehehehehehehheeeee
Obserwuj wątek
    • Gość: mirmil W PLD ANDALUZJI CZYLI DOKLADNIE GDZIE? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.09.03, 01:25
      no, z geografia tez jestesmy troszke na bakier.
      • Gość: Jerzy Re: W PLD ANDALUZJI CZYLI DOKLADNIE GDZIE? IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 19.09.03, 09:21
        Gość portalu: mirmil napisał(a):

> no, z geografia tez jestesmy troszke na bakier.

A w czym jest blad? Dlaczego nie mozna powiedziec "pld.Andaluzja"?
        • Gość: mirmil wszystko mozna powiedziec: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.09.03, 11:18
          1. zatrzymano: 2 w madrycie, 2 w granadzie, 1 w alicante. chocby na glowie
          autor artykulu stanal to alicante i madryt nie jest pld andaluzja.

2. a jesli juz chcialbys sie czepiac, to: andaluzja tradycyjnie dzieli sie na
          wsch i zach. a granada jest stolica tejze wlasnie wschodniej.

irnas106.irnase.csic.es/catalogo/mapas/mapas.htm
          i na tej mapce znajduje sie w kwadraciku III 3

p.s. "pld andaluzja" oczywiscie powiedziec mozesz - dlaczego nie?
    • marcus_crassus alez mozna:))))nareszcie facet znormalnial:))))) 19.09.03, 01:29
      to mile:))))) coraz wiecej ludzi przechodzi na "nasza strone mocy" :DDDDDD

mirmil,uwazaj,niedlugo wylapia ci kumpli i co wtedy zrobisz???:))))))

lewaki w hiszpanii jada na dol w sondazach,mr G znormalnial,piknie,po prostu
      piknie :DDDDD
      • Gość: mirmil no nastepnego razu, crassusku :) szykuje sie argen IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.09.03, 01:37
        szykuje sie juz argentyna w kolejce do pana garzona :-) ciesz wiec poki mozesz
        z jego chwilowego nawrocenia :-))))))))))))))))

co do lewakow - informacje od jareczka jak zawsze najswiezsze :)

slyszales co strasznego sie stalo? otoz aznar, tak przywiazany do wartosci
        chrzescijanskich, wybral na swojego nastepce homo-tego, no, pana "z przeciwnego
        obozu" - spowodowalo to pewnien niepokoj w kregach pp, bo tam nei jest tak jak
        u lewactwa, gdzie do koloru do wyboru: od pp bardziej na prawo nie ma wlasciwie
        nic. a ze czesc elektoratu tejze partii jest bardziej przywiazana do wartosci
        chrzescijanskich nich sam presidente, to nie chce glosowac na pana, ktory
        uprawia milosc homoseksualna.

taki klops.
        • marcus_crassus nie rozumiem,a co to ma do rzeczy?? 19.09.03, 01:43
          a dlaczego mialoby mnie to martwic?albo kogokolwiek???

a co ma do tego argentyna???tam chyba kretyni rzadzili (brytyjskie Hariery sie
          klaniaja)...

widze mirmil ze porazka lewakow na calego jesli juz o takich rzeczach mowisz.
          • Gość: mirmil Re: nie rozumiem,a co to ma do rzeczy?? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.09.03, 01:51
            biedactwo ty moje :-) wiec dlaczego przypuszczasz ze mnie to powinno martwic?
            he? heheheeeeeeeeeeeee

wiem ze ciebie nic nie martwi, jestes loozak i wogole cool, ale zapewniam cie
            ze pp sie troche (po fakcie) zmartwilo.

porazka lewakow straszna - wygraja wybory, bo okazuje sie, ze na geja prawicowa
            czesc hiszpanii glosowac nie zamierza :) (ironia losu - lewakow wlasnie
            orientacja sexualna nie rusza, to twoje religijnie nawiedzone buszowane zuczki
            kieruja sie takimi sentymentami przy podejmowaniu decyzji, na kogo
            glosowac) :)))))
            • marcus_crassus nie za bardzo rozumiem o czym mowisz... 19.09.03, 02:34
              ja jednego geja z ostatnich lat w europejskiej polityce znam,podobno
              nacjonalista byl a na dodatek strasznie nie lubil arabow...

jak mogli glosowac na geja tam to i moga w Hiszpanii...

brzytwy sie juz chwytasz mirmil zamiast sie przyznac ze idziesz na dno...
              • Gość: mirmil dobrze wiesz, o czym mowie heheheheheeeeeeeeeeeeee IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.09.03, 11:33
                hehehehe

co kraj to obyczaj - sprobuj w polsce kandydowac na premiera z ramienia partii
                prawicowej, przy czy ludzie by wiedzieli, ze lubisz chlopaczkow. cienka sprawa,
                co?

no wlasnie, a przeciez "jak mogli glosowac na geja tam to i moga w Polsce...".
                moc - moga. to sa wolne wybory :)))))))))))))))))))

najfajniejsze jest wlasnie to, ze znienawidzone przez ciebie "lewactwo" na
                takie sprawy uwagi nie zwraca. gdyby to kandydat socjalistow okazal sie nie-
                tego, to by mu to elektoratu nie odebralo. oj, paradoksy wynikajace ze
                zbytniego przywiazania do wartosci chrzescijanskich :D

to byl jeden z powazniejszych bledow aznara, jesli chodzi o "ymydż" - pierwszym
                bylo mianowanie na minister spraw zagranicznych nieudana krzyzowke kartofla z
                burakiem, z ktorej publicznych wypowiedzi smieje sie cala hiszpania.

p.s. choc trzeba przyznac, ze lewactwo wierne swoim pogladom nie robi szumu
                wokol sprawy, ze nasz nowy presidente in spe nie lubi kobiecego towarzystwa.
                burzy sie samo pp :))))))))))))))
                • marcus_crassus nie za bardzo wiem bo mnie to osobiscie nie rusza 19.09.03, 14:25
                  ale sadze ze ci ktorzy glosuja teraz zaglosuja i potem (no bo przeciez nie
                  zaglosuja na lewactwo),a moze sie jeszcze jacys dodatkowi trafia.

poza tym do mnie to nijak nie przemawia - nie mam nic przeciwko homo wiec
                  jakby trafiles kula w plot.
                  • Gość: mirmil Re: nie za bardzo wiem bo mnie to osobiscie nie r IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.09.03, 14:33
                    a co mnie obchodzi co ty sadzisz o homo?

ale widze jak sie denerwujesz, bo aznarek zagrozony. :) i to przez jaka
                    glupote :) no coz. hiszpania to jeszcze nie holandia ;)))))))))))

no ale oczywiscie to ze prawica w hiszpanii drzy to cie tez nie obchodzi. wiem,
                    wiem. nie musisz mi o tym mowic (to tez sukces busza) hahahahaaaaaa :DDDDDD

• marcus_crassus mirmil,mamy problem - ja nie jestem prawicowcem 19.09.03, 22:06
                      ale liberalem,wiec za cholere nie dociera do mnie twoj argument o homo....

po prostu dla mnie ludzie ktorzy nie akceptuja homo sa tak samo obcy jak
                      islamisci...jesli prawica w hiszpanii nie akceptuje czlowieka ze wzgledu na to
                      ze jest homo to jej sprawa...nie bede sie o nia martwil
                      • Gość: mirmil czy ty dalej nie rozumiesz podstawowego faktu? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.09.03, 23:33
                        ze to nie ty bedziesz glosowal w hiszpanii? kogo tu obchodzi, co ty myslisz o
                        homo?
                        :D
                        • marcus_crassus mowiac szczerze nie znam wyborcow w hiszpanii 20.09.03, 01:16
                          wiec ciezko mi oceniac,ale jakos nie przemawia do mnie mozliwosc zaistnienia
                          sytuacji ze elektorat prawicowy glosuje na lewice...

to troche niedorzeczne?prawda?
                          • Gość: mirmil zupelnie wystarczy ze nie zaglosuje :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 20.09.03, 01:25
                            i sprawa zalatwiona.

gdybys nie byl taki sklonny do popadania w skajnosci, to bys spokojnie
                            zauwazyl, ze "dzieki" wojnie w iraku nagle socjalisci stali sie dla aznara
                            rzeczywistym zagroznieniem. wczesniej aznarek mogl sobie bimbac, a i tak by
                            wygral wybory. teraz juz tak nie jest. na dwoje babka wrozyla. udowodnily to
                            wybory samorzadowe, bo jakby przelozyc liczbe glosow dla kazdej partii, to by
                            prawica przegrala.

i jest tak nadal. dlatego tez pogloski o gejostwie nowego pana aznara sa dosc
                            niebezpieczne. w hiszpanii "homo" to wyzwisko. wielu ludzi sie dwa razy
                            zastanowi, zanim na homo zaglosuje.
                            • marcus_crassus nie wiem,ciezko mi mowic,ja bym zaglosowal 20.09.03, 01:38
                              a jak nie zaglosuje to dla mnie taki sam oszolom jak lewak,wiec jego sprawa
      • Gość: mirmil i zeby obraz twojej schizy byl komplenty :D IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.09.03, 01:45
        to powinienes byl dodac, ze to kolejny sukces busza.

(p.s. wlasciwie wszyscy wiedzieli, ze buszowaty przyjdzie sie lasic przed onz i
        calowac francuzow po zniewiescialych raczkach, ale kto by przypuszczal, ze
        dojdzie do tego az tak szybko?)
        • marcus_crassus oczywiscie ze Bush przyjdzie do ONZ:)))) 19.09.03, 02:36
          zobacz na forum "militaria" na moj post z okolic maja-czerwca...

ja tez bylem tego pewny..tylko ze wyznaczam date na:

-teraz przy zachowaniu pelnej kontroli przez US
          -na marzec kiedy US pojda na duze ustepstwa...

wiesz dlaczego wazny jest czas???

do marca juz beda mieli swoich ludzi tam gdzie potrzeba,moga dowodzic wiec
          oficjalnie nawet eskimosi:)
    • marcus_crassus i pytanie: 19.09.03, 02:40
      mirmil - mam pytanie - czy ty na pewno aby jestes europejczykiem (takim
      rodowitym) czy jednak jestes arabem?????

-bo w tym poscie masz niewyrazna mine,zupelnie jakbys chcial bronic araba z
      tytulu bycia arabem...to troche niedorzeczne jesli nie jestes arabem...

wiec jesli jestes arabkiem to sie przyznaj ladnie a nie cos krecisz...
      • Gość: mirmil to wlasnie u was lubie na tym forum: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 19.09.03, 11:21
        ze ludzie sie zasadniczo dziela na

zydla / arabusy

niestety, pozostawie cie w niepewnosci.

p.s. prosze zacytuj fragment mojej wypowiedzi na tym watku, gdzie bronie arabow.
        • Gość: Alik Tytuł b. niepoprawny politycznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 12:00
          Co powiecie na tytuł:
          "Polowanie na żydów na Zachodnim Brzegu"?
          Kiedy to ostatnio robiono polowania na żydów w Polsce?
          • goidbaum to polowanie na Zydow na Zachodnim Brzegu, to... 19.09.03, 12:07
            Hamasowcy robia od 20-tu lat.
            najczesciej na nieuzbrojonych, gdyz do uzbrojonych raczej sie boja strzelac.
            Ale i tak marnie im to wychodzi.

Nie sadzisz , ze fajniej jest, jak IDF poluje na UZBROJONYCH Hamasowcow?

Pyk i rakieta przeciwpancerna z helikoptera wprost w pupcie Hamasowca.
            - To jest dopiero radosc, czyz nie?
        • goidbaum Mirmil, ale ja bronie Arabow. 19.09.03, 12:09
          oczywiscie, tylko tych chrzescijanskich, z Libanu i Syrii.

Obrona islamskich zboczkow, to juz Twoja broszka.
    • Gość: Tomson Hiszpańskie Klewki? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 15:21
      Jednak wszędzie są leppery.
      Niech Hiszpanie zrobią pożądek w Baskoni i rozliczą frankistów, zamiast takie
      bajki wymyślać.
      • Gość: Jerzy Re: Najwyzszy czas. IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 19.09.03, 21:33
        Lepiej pozno, niz wcale - Garzon mnie zadziwlil. O ile z Pinochetem specjalnie
        sie nie popisal, o tyle z terrorystami arabskimi stanal na wysokosci zadania.
        • Gość: Tomson Jednym słowem Garzon jak Lepper! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 22:01
          Gość portalu: Jerzy napisał(a):

> Lepiej pozno, niz wcale - Garzon mnie zadziwlil. O ile z Pinochetem specjalnie
          > sie nie popisal, o tyle z terrorystami arabskimi stanal na wysokosci zadania.
          • Gość: Jerzy Re: Jednym słowem Garzon jak Lepper! IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 20.09.03, 03:51
            Nie bardzo to podobienstwo jasne - przynajmniej dla mnie. Mowisz, przyjacielu,
            zagadkami.
            (J)
            • Gość: Tomson Nie pamiętasz jak Lepper się przysięgał że IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 12:48
              w Klewkach ma swoją bazę Al-Kaida?
              • Gość: patrzacy Re: Nie pamiętasz jak Lepper się przysięgał że IP: *.dyn.optonline.net 18.10.03, 13:59
                ta cala dyskusja o Al- Kaidzie w Hiszpanii - To jedno wielkie
                ble-ble wszystkich uczestnikow tego forum - KOMPROMITACJA -
                - sami polityczni analfabeci i milosnicy Leppera,Hanba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka