Gość: japi IP: 199.85.124.* 24.09.03, 19:41 mozna by bylo dodac ze Abramowicz z pochodzenia jest Zydem. To duzo by wyjasnilo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ..... Re: Roman Abramowicz wyprzedaje się IP: proxy:* / 172.16.20.* 24.09.03, 19:45 Ja wiem co on teraz zrobi... kupi GieKSe!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gielbinder Re: Roman Abramowicz wyprzedaje się IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 24.09.03, 20:15 ich fantaztyczne fortuny sa wirtualne - papierowe i ulotne jesli sa na terenie Rosji. Stad pomysl na kupowanie miedzy innymi CHELSEA. Jesli zostanie z tego nawet 20-30 % to beda konkretne papiery. W przeciwnym przypadku mozecie podawac, ze maja po 100 mld dolkow na czlonka rodziny i tak nic z tego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Jezus był Żydem, IP: *.net195-132-125.noos.fr 24.09.03, 20:39 i co to ma wyjaśnić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Jezus był Żydem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 20:51 A no to żę będzie uciekał do Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Liga Mistrzow Zydowska. IP: *.fastres.net 24.09.03, 21:02 Ajax jest tez klubem Zydowskim i moze dla rownowagi Arafat sobie kupi Milan, pieniadze ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la-la Re: Jezus był Żydem, IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.09.03, 22:59 Gość portalu: robol napisał(a): > A no to żę będzie uciekał do Izraela. -wellcome,wellcome.Gosc w dom-Bog w dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japi Re: Jezus był Żydem, IP: 199.85.124.* 24.09.03, 23:20 po prostu zastanawia mnie fenomen Zydow. Oto zydowski sierota zostaje miliarderem, w kraju gdzie ludzi pochodzenia zydowskiego jest pewno mniej niz 1%. bez zadnych aluzji ze ich lubie czy nie .. mam nadzieje za zadanie takiego pytanie nie jest antysemityzmem Gość portalu: marek napisał(a): > i co to ma wyjaśnić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Roman Abramowicz wyprzedaje się IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 21:43 A Rywin chciał sprzedac Michnika.... tez lepszy interes z gwiazda Dawida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Roman inwestuj u nas!!! IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.1.* 24.09.03, 21:51 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caniggia Re: Roman inwestuj u nas!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:21 izrael - respect and love a le oczywiscie trzeba przyznac ze zydzi ,bez zadnego pejoratywnego odczytywania tego slowa,maja talent,madrosc do finansow,i dzieki temu przetrwali wieki w beznadziejnej sytuacji pozornie boje sie abramowicz jest mafioza totalnym ale putin to jeszcze gorszy skurwiel wiec kibicuje romie,tym bardziej ze ma chlopak fantazje ,chelsea to sobie teraz dwie druzyny moze w pierwszej lidze wystawic,i obie walczylyby o mistrza cudicini-melchiot,desaily,terry,babayaro- duff,veron,makelele,grokjaer-mutu,crespo CHELSEA 2 - de goey-johnson,gallas,petit, bridge- geremi,lampard,cole,,stanic-haselbaink,gudjohnsen a podobno znowu chce kogos kupic,ha,chocby salgado z realu DREAM TEAM nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beck's A b r a h a m o w i c z ? IP: 62.181.161.* 25.09.03, 14:36 To wiele tlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcajs Re: Roman Abramowicz wyprzedaje się IP: *.zeelandnet.nl 28.09.03, 17:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Roman Abramowicz wyprzedaje się IP: 2.5.STABLE* / 62.233.188.* 28.09.03, 20:04 • Re: Jezus był Żydem, IP: 199.85.124.* Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: japi 24.09.2003 23:20 odpowiedz na list po prostu zastanawia mnie fenomen Zydow. Oto zydowski sierota zostaje miliarderem, w kraju gdzie ludzi pochodzenia zydowskiego jest pewno mniej niz 1%. bez zadnych aluzji ze ich lubie czy nie .. mam nadzieje za zadanie takiego pytanie nie jest antysemityzmem Gość portalu: marek napisał(a): > i co to ma wyjaśnić ? ok ma chłopak głowę do interesu to jak wiadomo wpływ 2000 lat prześladowań które sprawiły że europejska część Żydów jest najmądrzejszym narodem na Ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Roman Abramowicz wyprzedaje się IP: proxy / 192.168.100.* 07.12.03, 23:44 to jest bardzo smutne, ze wszystkie opinie pod tym artykulem sprowadzaja sie do jednego - Abramowicz: zyd czy nie zyd, a jak zyd to znaczy ze kradnie. to takie glupie i zalosne. posrod naszych rodakow mamy tylu zlodziej jak w malo ktorym narodzie. bardzo latwo jest przyczepic etykietke. o polakach mowi sie ze to sami zlodzieje, no to my nie zostawiamy suchej nitki na zydach, rosjanach, rumunach. to naprawde przykre. Odpowiedz Link Zgłoś