Dodaj do ulubionych

Gdzie sa skrzydla ??????!

IP: *.mco.bellsouth.net 21.10.03, 14:31
physics911.org/net/modules/news/article.php?storyid=3
>> Kolejna rozprawa z oszustwem 9/11. Wnikliwa analiza faktow wskazuje
wyraznie ze w Pentagon nie uderzyl zaden wielki Boeing 757, czy tez samolot
podobnej wielkosci, ale cos znacznie mniejszego, wielkosci F-16 raczej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sokol Re: Gdzie sa skrzydla ??????! IP: *.nas36.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 21.10.03, 14:50

Nima.Nie pytaj bo nima i koniec.To byl samolot bezskszydlowy inaczej
      zwany rakieta.
      Gość portalu: A.D. napisał(a):

> physics911.org/net/modules/news/article.php?storyid=3
      > >> Kolejna rozprawa z oszustwem 9/11. Wnikliwa analiza faktow wskazuje
      > wyraznie ze w Pentagon nie uderzyl zaden wielki Boeing 757, czy tez samolot
      > podobnej wielkosci, ale cos znacznie mniejszego, wielkosci F-16 raczej.
    • kyle_broflovski Re: Gdzie sa skrzydla ??????! 21.10.03, 15:00
      feralnews.com/issues/911/dewdney/project_achilles_report_2_030225.html
    • kingfish Re: Gdzie sa skrzydla ??????! 21.10.03, 15:57
      Zupelnie bezpodstawne bzdury ktore mozna bez konca produkowac.

Przykladem sa zdiecia samego wybuch z takim podpisem:

It has been claimed that the stabilizer that appears in this picture belonged
      to flight 77. In fact, the stabilizer is too small and fails to bear any trace
      of American Airlines famous AA company logo.

Hehehe Gowno widac na tych zdjeciach a ich dowodem jest ze nie widac napisow
      no ogonie samolotu ktorego zupelnie nie widac hehehe!
    • Gość: |v|rowa Re: Gdzie sa skrzydla ??????! IP: *.caregroup.org 21.10.03, 20:49
      I znowu to walujesz, swiniopasie?

To ja wam zadalem pytania zwiazane z Pentagonem 9/11, ale jakos zaden nie
      kwapil sie odpowiedziec.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6830821&a=6873938
      oraz reszta moich wypowiedzi w tej duskusji - polecam.

AchmeD mysli, ze klamstwo powtorzone 100 razy zamieni sie w prawde...
      • kingfish Hehe 21.10.03, 21:18
        Ja juz tez parenascie watkow na ten temat napisalem ale naprawde nalezy sie
        zastanowic nad:

Po co Ameryka ma klamac ze byl to samolot jesli nawet uzyli rakiete albo co
        kolwiek innego. PO CO? Czy nie prosciej powiedziec terrorysci dorwali rakiete
        i walneli w Pentagon?
        • Gość: |v|rowa Re: Hehe IP: 134.174.110.* 21.10.03, 21:31
          No coz, rybi krolu - wiesz jakie otrzymasz od nich odpowiedzi. Oto probki: :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6830821&a=6863530
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6830821&v=2&s=0
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6830821&a=6863605

Nie ma to jak dyskutowac na poziomie... co prawda niskim, ale zawsze... hih.
          • Gość: |v|rowa Drugi link - korekta IP: 134.174.110.* 21.10.03, 21:34
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6830821&a=6857734
            • kingfish Re: Drugi link - korekta 21.10.03, 21:58
              Najsmieszniejsze jest to za prawie wszystko co ja do tej pory przeczytalem o
              dowodach ze nie bylo zadnego samolotu mozna natychmiast porzekrecic i w
              dowolny sposob interpretowac.

Ja nawet zrtobilem kiedys pare filmikow ktore uzywajac te same zdjecia mialy
              po prostu zupelnie inna i jeszcze bardzie prawdopodobna interpretacje.

www.kingfish.us.tf/24m2.swf
              www.kingfish.us.tf/flight77.swf
              Ja bardzo polecam ten:
              Bimi mi kiedys mi wmawial tym zdjeciem, do ktorego ja tylko supermana dodalem,
              ze w WTC uderzyly lazery!

www.kingfish.us.tf/superm.swf
      • Gość: ad-ver-tizer Re: Gdzie sa skrzydla ??????! IP: *.lv.lv.cox.net 22.10.03, 18:35
        Tiaaaaa, bo BEZ samolotu w Pentagonie, NIE mieli "niewinnych pasazerow, etc.,
        etc., tak??????
        www.mcs.drexel.edu/~gcmastra/photos/news/MVC-018S.JPG
        Czlowieku - wyjdz na ulice i zapytaj przechodniow JAKIE budynki zostaly
        zniszczone 9/11/2001 - i zobacz ilu nawet nie wspomni o Pentagonie. Po wiec
        mieliby z takim uporem KLAMAC na temat tego, skoro JUZ maja wszystkie elementy
        potrzebne w przypadku WTC?????? Zakladasz, ze Rumsfeld CHCIAL sklamac, ze byl
        to samolot, tak? To DLACZEGO najpierw powiedzial, ze byla to rakieta, a potem
        zmienil wersje - chcial z siebie glupa zrobic???? A moze PO PROSTU nie wiedzial
        CO uderzylo, az nie zostalo to sprawdzone??????

----------------

Rumsfeld jest glupem wiec nie musi tego robic, problem w tym ze jest przy
        korycie wiec jest grozny, a ta cala zabawa trzyma sie kupy wlasnie dlatego ze
        sa tacy jak ty, ktorzy wierza w dobrego wujka Sama i jego checie
        • Gość: |v|rowa Re: Gdzie sa skrzydla ??????! IP: 134.174.110.* 23.10.03, 16:05
          Gość portalu: ad-ver-tizer napisał(a):

> sa tacy jak ty, ktorzy wierza w dobrego wujka Sama i jego checie

Ja wierze, ze w Pentagon uderzyl Lot 77, uzasadnienia poszukaj sobie w moich
          postach w tym watku. Pokaz mi jednak gdzie napisalem, ze wierze we WSZYSTKO co
          jest w oficjalnej wersji 9/11. Skad wiec to Twoje uogolnienie wzgledem mojej osoby?
    • Gość: Wuj Ingmar Panowie, są granice IP: *.client.attbi.com 21.10.03, 21:03
      Na to, że terroryści użyli samolotów pasażerskich są dowody takie, jak filmy
      (puszczane przez wszystkie chyba kanały po ataku). Parę spraw jest rzeczywiście
      nie do końca wyjaśnionych w związku z 9/11 (1. co robili i co wiedzieli agenci
      izraelscy, aresztowani podczas celebrowania ataku małpimi tańcami na dachu
      furgonetki, z płonącymi wieżami WTC w tle, 2. sprawa ostrzeżenia pracowników
      firmy Odigo), ale pewne rzeczy sa bezdyskusyjne.
      • Gość: |v|rowa Re: Panowie, są granice IP: 134.174.110.* 21.10.03, 21:25
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6830821&a=6863800
        • kyle_broflovski Re: Panowie, są granice 21.10.03, 22:24
          feralnews.com/issues/911/dewdney/project_achilles_report_1_030123.html
          feralnews.com/issues/911/dewdney/project_achilles_report_3_030426.html
          feralnews.com/issues/911/dewdney/index.html
          • Gość: |v|rowa Uhm, tak, tak, a moze ci maja racje? IP: 134.174.110.* 21.10.03, 22:42
            www.glennbeck.com/news/06062002.shtml
            • kyle_broflovski Re: Uhm, tak, tak, a moze ci maja racje? 21.10.03, 22:55
              mrowa ja nie kwestonuje tego ze samoloty "wlecialy" w wtc

ale nie mozna dzwonic z komorki z samolotu lecacego
              wysoko tylko tyle. mozesz w to nie wierzyc ale jak
              chcesz mozesz wyprobowac swoja komorke w samolocie na
              powidzmy 5000 metrow. powodzenia zycze
              • kyle_broflovski ps 21.10.03, 22:58
                jak sie zdecydujesz na test to wyslij mi emala dam ci
                numer mojej komorki pogadamy sobie wtedy "komorkowo"
              • Gość: |v|rowa Re: Uhm, tak, tak, a moze ci maja racje? IP: 134.174.110.* 22.10.03, 00:47
                kyle - przeczytaj temat watku. Ja nie polemizuje z "aspektem komorkowym" 9/11.
                Ja tylko zadaje pytanie, gdzie podzial sie lot 77, jesli NIE uderzyl w Pentagon,
                choc widzialo go tam mnostwo naocznych swiadkow i radary.

Zgadzam sie, ze 9/11 wciaz pozostawia wiele pytan bez odpowiedzi. Ale akurat te
                na temat Pentagonu zadawane przez A.D. i mankaxxx nie za bardzo mnie przekonuja
                co do swojej zasadnosci. Rownie zasadne wydaje mi sie pytanie: "A moze to
                jednak, pani kochana, te kurde zielone ludki to zrobily?". Jak widzisz w podanym
                przeze mnie linku, niektorzy to pytanie naprawde zadaja.
                • kyle_broflovski Re: Uhm, tak, tak, a moze ci maja racje? 22.10.03, 02:53
                  prawde mowiac nie wiem gdzie sie podzial ten 77. moze
                  schowal sie gdzies razem z bronia masowego razenia w
                  iraku ktora to na zdjeciach pokazywal powell w onz. to
                  tak pol zartem pol serio

w tej histori nie chodzi o to gdzie sie podzialy skrzydla
                  tylko jak do tego doszlo i kto za tym stoi. zamiast
                  szukania odpowiedzi cala sprawe spycha sie w zupelnie
                  inny wymiar by nie mowic o rzeczach istotnych.
                  • Gość: |v|rowa Re: Uhm, tak, tak, a moze ci maja racje? IP: *.caregroup.org 22.10.03, 17:42
                    kyle_broflovski napisał:
                    > w tej histori nie chodzi o to gdzie sie podzialy skrzydla
                    > tylko jak do tego doszlo i kto za tym stoi. zamiast
                    > szukania odpowiedzi cala sprawe spycha sie w zupelnie
                    > inny wymiar by nie mowic o rzeczach istotnych.

No wlasnie, mam na ten temat podobna opinie. Jak to gdzies
                    przeczytalem: "Watpliwosc nie jest zaprzeczeniem prawdy - jest jej czescia."
                    I dlatego wlasnie zwalczam popierdywania A.D., mankaxxx i zwolennikow teorii
                    UFO (uklony bimi) - ich belkot niestety osmiesza wszystkich, ktorzy po prostu
                    szukaja prawdy. Dlatego, ze ci panowie nie szukaja prawdy - oni ja "ZNAJA". I
                    niestety im wieksze kretystwa pisza i na im wieksze sie powoluja, tym latwiej
                    jest wytracic orez z reki tych, ktorzy rzeczywiscie chca po prostu rozwiklac
                    watpliwosci.
            • Gość: ad-ver-tizer Re: Uhm, tak, tak, a moze ci maja racje? IP: *.lv.lv.cox.net 23.10.03, 08:15
              zrobic taki filmik zajmnie mi 5 minut, z ktorej strony chcesz zeby UFO
              nadlecialo?
              • Gość: |v|rowa Re: Uhm, tak, tak, a moze ci maja racje? IP: 134.174.110.* 23.10.03, 16:08

> zrobic taki filmik zajmnie mi 5 minut, z ktorej strony chcesz zeby UFO
                > nadlecialo?

Moze wylatywac z zadu Statuy Wolnosci. Filmik mile widziany, czekam na
                spelnienie obietnicy.

A jesli chodzi o post, na ktory Ty odpowiadasz - wiesz co to sarkazm, prawda?
                • Gość: ad-ver-tizer Re: Uhm, tak, tak, a moze ci maja racje? IP: *.lv.lv.cox.net 24.10.03, 01:13
                  Gość portalu: |v|rowa napisał(a):

> Gość portalu: ad-ver-tizer napisał(a):
                  >
                  > > zrobic taki filmik zajmnie mi 5 minut, z ktorej strony chcesz zeby UFO
                  > > nadlecialo?
                  >
                  > Moze wylatywac z zadu Statuy Wolnosci. Filmik mile widziany, czekam na
                  > spelnienie obietnicy.
                  >
                  > A jesli chodzi o post, na ktory Ty odpowiadasz - wiesz co to sarkazm, prawda?
                  --------------------

Niczego nie obiecalem, a jesli chodzi o sarkazm to mam nadzieje ze Ty rowniez
                  wiesz co to jest i postarasz sie pisac w bardziej zasadniczy sposob bez
                  przykladow "nie z tego Swiata".

Sprawa o ktorej tutaj dyskutujemy jest zbyt powazana i nie sadze zeby zarty lub
                  bezsensowne przyklady byly na miejscu.
                  • Gość: |v|rowa Re: Uhm, tak, tak, a moze ci maja racje? IP: *.caregroup.org 24.10.03, 01:44
                    > Sprawa o ktorej tutaj dyskutujemy jest zbyt powazana i nie sadze zeby zarty lub
                    >
                    > bezsensowne przyklady byly na miejscu.

A kto tu mowi o zartach?
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8624482&a=8649226
          • kingfish Re: Panowie, są granice 22.10.03, 01:14
            Co o tym mowia eksperci:

Brenda Raney, Verizon Wireless spokesperson, said that RF signals actually can
            broadcast fairly high. On Sept. 11, the planes were flying low when people
            started using their phones. And, each call lasted 60 seconds or less.

“They also were digital phones, and there's a little bit more leeway on those
            digital phones, so it worked,” she said.

It helped that the planes were flying in areas with plenty of cell sites, too.
            Even United Airlines flight 93, which crashed in rural Pennsylvania, was
            supported by several nearby cell sites, Raney added.

www.wirelessreview.com/ar/wireless_final_contact_2
        • Gość: Wuj Ingmar Masz, Mrówa, dwa linki IP: *.client.attbi.com 22.10.03, 00:43
          I to nie do TV Al Jazeera, bynajmniej.
          abcnews.go.com/sections/2020/DailyNews/2020_whitevan_020621.html
          www.haaretzdaily.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=77744
          • Gość: |v|rowa Re: Masz, Mrówa, dwa linki IP: 134.174.110.* 22.10.03, 00:49
            Wujku, a KTORY z tych linkow odpowiada na pytanie: "Gdzie sa skrzydla ??????!"
            • Gość: Wuj Ingmar Re: Masz, Mrówa, dwa linki IP: *.client.attbi.com 22.10.03, 00:53
              Odsyłacz do wariatkowa posłałeś w odpowiedzi na MÓJ post, przyjąłem zatem, że
              nie zgadzasz się z czymś w tym poście. A że poruszyłem tam temat izraelskich
              agentów i Odigo, miałem prawo sądzić, że to w to nie wierzysz i podparłem
              linkami.
        • Gość: Wuj Ingmar Aha, numer z Wingdings IP: *.client.attbi.com 22.10.03, 00:49
          Jest stary. Kod lotu zawiera litery NY. Numer z wingdings wyszedł na jaw całe
          lata temu, jak się Żydzi zapluli na antysemityzm Microsoftu, z powodu tego, co
          wychodzi po zmianie na Wingdings liter NYC (New York City).
          • Gość: |v|rowa Re: Aha, numer z Wingdings IP: 134.174.110.* 22.10.03, 01:05
            Mowisz... pewnie wiesz. :)

www.truthorfiction.com/images/missing.jpg
    • Gość: jersey_guy Ale brednie IP: *.cc.cooper.edu 21.10.03, 22:10
      Oczywiscie tych kilkudziesieciu pasazerow ktorzy rzekomo zgineli w ataku na
      Pentagon tak naprawde zostalo porwanych przez CIA i sa oni zamrozeni w chlodni
      gdzies na Alasce. Sam samolot natomiast wzieto i utopiono w Trojkacie
      Bermudzkim zeby go nidgy nikt nie znalazl.

PS Na Ksiezycu tez nigdy nie wyladowalismy, to byl tylko film nakrecony przez
      NASA i CIA.
      • kingfish Re: Ale brednie 21.10.03, 22:14
        Gość portalu: jersey_guy napisał(a):

> Oczywiscie tych kilkudziesieciu pasazerow ktorzy rzekomo zgineli w ataku na
        > Pentagon tak naprawde zostalo porwanych przez CIA i sa oni zamrozeni w
        chlodni
        > gdzies na Alasce. Sam samolot natomiast wzieto i utopiono w Trojkacie
        > Bermudzkim zeby go nidgy nikt nie znalazl.
        >
        > PS Na Ksiezycu tez nigdy nie wyladowalismy, to byl tylko film nakrecony
        przez
        > NASA i CIA.

A samolot ktory wystartowal z Washingtonu nadal gdzies tam sobie leci heheh.
        Ludzka naiwnosc naprawde nie ma granic!

Gdzie w NJ mieszkasz?
      • Gość: ad-ver-tizer Re: Ale brednie IP: *.lv.lv.cox.net 23.10.03, 07:47
        Gość portalu: jersey_guy napisał(a):

chlodni
        > gdzies na Alasce. Sam samolot natomiast wzieto i utopiono w Trojkacie
        > Bermudzkim zeby go nidgy nikt nie znalazl.
        >
        > PS Na Ksiezycu tez nigdy nie wyladowalismy, to byl tylko film nakrecony przez
        > NASA i CIA.

===========================

Ty napewno tam nie wyladowales, na tym Ksiezycu, a szkoda, moglbys tam zostac
        na stale.

Jesli chodzi o tych "pasazerow", ilu z nich znales osobiscie, ile z rodzin
        poszkodowanych z tego samolotu mialo mozliwosc sie wypowiedzic, ile widziales
        wiarygodnych raportow z prowadzonego dochodzenia w sprawie "wypadku w
        Pentagonie", gdzie sie podzialy informacje "czarnych skrzynek" i same skrzynki
        powinno ich byc osiem po dwie na samolot, gdzie sa resztki olbrzymich skrzydel
        Boeninga, wyparowaly? Mozna tak zadawac te pytania bez konca, jak niewiele
        trzeba zeby przekonac takich jak ty i wyslac dzieci na wojne z przekonaniem ze
        bronia wolnosci swojej Ojczyzny.

Czy Ty naprawde w to wszystko wierzysz?
      • Gość: ad-ver-tizer Re: Ale brednie IP: *.lv.lv.cox.net 23.10.03, 07:57
        chlodni
        > gdzies na Alasce.

==========================

Gdzie sa pasazerowie? Zalozmy ze byli to "agenci rzadowi", dokladnie dobrany
        lot, nic prostszego do spreparowania, to tylko oczywiscie taki pierwszy z
        brzegu przyklad odpowiedzi na Twoje pytanie o pasazerow.
    • Gość: |v|rowa Re: Gdzie sa skrzydla ??????! IP: 134.174.110.* 22.10.03, 01:28
      A czemu pytasz? Ktos ci powiedzial, ze pasuja przedstawicielowi twojego gatunku
      Sus scrofa domesttica? wiem.onet.pl/wiem/bmp/55677-131.jpg

A na marginesie:
      www.truthorfiction.com/rumors/p/pentagoncrash.htm
    • Gość: ogon Re: Gdzie sa skrzydla ??????! IP: *.home.cgocable.net 22.10.03, 18:15
      Gość portalu: A.D. napisał(a):

> physics911.org/net/modules/news/article.php?storyid=3
      > >> Kolejna rozprawa z oszustwem 9/11. Wnikliwa analiza faktow wskazuje
      > wyraznie ze w Pentagon nie uderzyl zaden wielki Boeing 757, czy tez samolot
      > podobnej wielkosci, ale cos znacznie mniejszego, wielkosci F-16 raczej.

>>>To musial byc sam ogon
    • fredzio54 Re: Gdzie sa skrzydla ??????! 23.10.03, 08:35
      Arabskie lotnistwo niema skrzydla tak samo jak gojskie klamstwa nie maja
      korzen !
    • Gość: A.D. Podsumowanie IP: *.mco.bellsouth.net 23.10.03, 15:36
      >> Ciekawe jaki to brak skrzydel ma wplyw na zdrowie zydow, jak i tych, ktorzy
      zajmuja sie lizaniem zydowskich dup. Co jak co, ale zeby od tego taka ciezka
      sraczke dostawac....
      • hanes Do Wuja Igmara 24.10.03, 22:27
        Ponieważ wydaje mi się, ze jesteś dobrze zorientowany w temacie, proszę o wyjaśnienie pewnej kwestii.
        11-go września jechałem akurat autem i słuchałem na bieżąco komunikatów.
        Austriackie radio podawało co parę minut nowe wiadomości.
        Chodzi mi o 4-ty samolot, który miał podobno rozwalić Biały Dom. Najpierw radio podało komunikat, ze wystartowały myśliwce - krotko potem, ze samolot został zestrzelony. Była mowa również w wieczornych komentarzach, o pasażerce której udało się połączyć z rodzina poprzez tel. komórkowy. Rozmawiajacy usłyszeli wybuch i rozmowa została przerwana.
        Następnego dnia ani słowa o tym wszystkim , niezależnie od źródła te same zdanie: Dzielni pasażerowie walcząc z terrorystami doprowadzili do upadku samolotu.
        Jak było naprawdę?
        • kyle_broflovski Re: Do Wuja Igmara 24.10.03, 22:37
          nigdy nie dowiemy sie jak i kto to zrobil.

feralnews.com/issues/911/dewdney/project_achilles_report_1_030123.html
          feralnews.com/issues/911/dewdney/project_achilles_report_3_030426.html
          feralnews.com/issues/911/dewdney/index.html
          te linki wyjasniaja sprawe rozmow telefonicznych.
          nie koncz na tym szukaj odpowiedzi sam dalej, nikt za ciebie tego nie zrobi
          • kyle_broflovski ps 25.10.03, 08:22
            niby nie na temat ale...

www.cnn.com/2003/TECH/space/10/24/solar.forecast/index.html
            powyzej przyklad jak mozna informowac nie informujac

otoz slonce nam troche warjuje dostaje plamy. jak te plamy dostaje to puszcza
            sobie sloneczne gazy ktore uderzaja w Ziemie. X-ray i coronal mass ejection (CME).
            mozna dowiedziec sie z artykulu ze wywiera to efekt na na telefony komurkowe
            linie wysokiego napiecia (raz nawet wylaczylo to w Quebec prad w 1989. ma wplyw
            na pogode (huragany). itd itp

czego natomiast w artykule nie mozna znalesc to jaki to ma wplyw na zycie i
            zdrowie podatnikow.
        • Gość: Wuj Ingmar Re: Do Wuja Igmara IP: *.client.attbi.com 25.10.03, 08:35
          Trudno być zorientowanym, bo słyszy sie różne wersje.

www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=30682

• kyle_broflovski Re: Do Wuja Igmara 25.10.03, 08:54
            im wiecej wersji tym trudniej sie zorientowac po to robi sie te nowe wersje.

pozostaje polegac na "chlopskim" rozumie
            • kyle_broflovski Re: Do Wuja Igmara 26.10.03, 17:06
              news.yahoo.com/news?tmpl=story2&cid=68&u=/nyt/20031025/ts_nyt/administrationfacessupoenasfrom911panel&printer=1
          • Gość: ad-ver-tizer Re: Do Wuja Igmara, dwie wersje IP: *.lv.lv.cox.net 26.10.03, 18:00
            zrobmy mala analize, co brzmi bardziej prawdopodobnie?

#1.
            "Susan Mcelwain, 51, living just two miles from the crash site, says she saw a
            white plane directly overhead. "It came right over me, I reckon just 40 or 50
            ft. above my mini-van. It was so low I ducked instinctively. It was traveling
            real fast, but hardly made any sound," she said. "Then it disappeared behind
            some trees. A few seconds later I heard this great explosion and saw this
            fireball rise up over the trees, so I figured the jet had crashed. The ground
            really shook. So I dialed 911 and told them what happened."

Mozna przyjac ze Susan widziala nie samolot lecz rakiete ktora leciala w
            kierunku celu. Takie rozwiazanie jest bardziej prawdopodobne, niski lot, bialy
            objekt lecacy prawie bez dzwieku i po chwili eksplozja, dokladnie tak,
            posluchajmy:

#2.
            ""Susan Mcelwain, 51, living just two miles from the crash site, says she saw a
            white missile directly overhead. "It came right over me, I reckon just 40 or 50
            ft., (about 15 meters) above my mini-van. It was so low I ducked instinctively.
            It was traveling real fast, but hardly made any sound," she said. "Then it
            disappeared behind some trees. A few seconds later I heard this great explosion
            and saw this fireball rise up over the trees, so I figured the missile had hit
            the target (plane United Flight 93). The ground really shook. So I dialed 911
            and told them what happened.""

Czyz taka wersja nie jest bardziej prawdopodobna? Jest, dlatego ze samolot
            pasazerski zostal zestrzelony, co do tego nie moze byc watpliwosci. Podobnie
            jak atak na Pentagon. Mozemy tutaj szukac innych rozwiazan, prawda jest jednak
            to iz w wiekszosci przypadkow katastrof samolotowych po wnikliwym przejzeniu
            faktow komisje dochodzeniowe osiagaja wytlumaczenie zdarzen. W przypadku
            pamietnego 11 wrzesnia, gdzie w jednym dniu rozbily sie az 4-ry olbrzymie
            samoloty nie mozna dojsc do zrodel i stwierdzic jednoznacznie co sie stalo i
            jak. Odpowiedz moze byc tylko jedna, ludzie na wysokich stanowiskach nie chca
            wyjawic tej prawdy, poniewaz ta prawda ich zniszczy, czyli ukrywaja ja
            w "krzakach"

ponizej orginalny artykul:
            www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=30682
    • puls U arabstwa w qupce tez chcesz porwac samolot AD? 24.10.03, 22:33

To arabowa won karaluchu.

_DO__ARABOW__NA__FORUM__!!!!!_________****@

Czy kiedys odpowiecie na to proste pytanie ???

>>>>CO___JEST__POWODEM__ZE__UCIEKAJA__??<<
      Autor: wojo!!!!
      Data: 15.09.2002 06:49 + odpowiedz na list

V kolumna muzulmanska drazy Europe i caly Swiat .
      Wylaza ze swoich smierdzacych i prymitywnych panstw i roznosza zaraze
      do nas.
      Jak robaki niszcza dobra zywnosc swoja obecnoscia.
      Czy chcesz meczet za sasiada !!!!!!!!!!!!!

Dlaczego uciekaja ze
      swojego "raju islamskiego " ??????

CZY DLATEGO , ZE ISLAM NIESIE ZE SOBA
      CIERPIENIE ,PRYMITYWIZM ,
      BRAK WSZELKICH PRAW OBYWATELSKICH ,
      PRZESLADOWANIE KOBIET I INNYCH RELIGI TYRANIE I DYKTATURY
      KAMIENIOWANIE MORDOWANIE

TO JEST OBLICZE ISLAMU-------BO TAK JEST WE WSZYSTKICH KRAJACH
      MUZULMANSKICH>>>>>>>>>>>>
      I TO CHCA ZAPROWADZIC U NAS !!!!!!!!!!!!!!!

WON DO SWOICH PRYMITYWNYCH MUZULMANSKICH PANSTW , WON
      ARABSTWO WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: abc Re: Gdzie sa skrzydla ??????! IP: *.vc.shawcable.net 25.10.03, 09:02
      jeszcze nie dolecialy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka