Dodaj do ulubionych

To my Big-Bogus-Observer-Friend

IP: *.menta.net 03.11.03, 16:28
Los pasos de mi poesía
Están marcados con el aroma
de fresia fresca en el jardín de tu mente.
Lamento tu maestría.

De burlesca no entiendo.
Elena, más carnal, que volátil y efímera.

Obserwuj wątek
    • bigobserver Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend 03.11.03, 16:51
      Gość portalu: Elena napisał(a):

> Los pasos de mi poesía
      > Están marcados con el aroma
      > de fresia fresca en el jardín de tu mente.
      > Lamento tu maestría.
      >
      > De burlesca no entiendo.
      > Elena, más carnal, que volátil y efímera.

Pasaze Twojej poezji to nie tylko aromaty ale i klimaty, ktorymi zmysly mieszasz
      Szelma.
      • Gość: Elena Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend IP: *.menta.net 03.11.03, 17:03
        Acaso el ambiente de Timanfaya te confunde los sentidos más que Chanel 5 ?
        Villano!!
        • bigobserver Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend 03.11.03, 17:08

> Acaso el ambiente de Timanfaya te confunde los sentidos más que Chanel 5 ?
          > Villano!!

Byla napewno czastka, wazna ale mala.
          • Gość: Elena Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend IP: *.menta.net 03.11.03, 17:16
            Adiós.
            Y no te rías
            de mis "poesías"
            Elena
            • bigobserver Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend 03.11.03, 17:23

> Adiós.
              > Y no te rías
              > de mis "poesías"
              > Elena

no es tan fácil por mi mejor amigo
              • Gość: Elena Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend IP: *.menta.net 03.11.03, 17:33
                Cuál es la indirecta? Bueno. Da igual. Adiós. Elena
    • bigobserver Re: To my E E 03.11.03, 21:32
      buena noche usted mi sueño prohibido
      • Gość: Elena Re: To my E E IP: *.menta.net 03.11.03, 21:40
        Przestan pajacowac , Waniucha. Kto Ci powiedzial, ze ide spac. Jeszcze cyferki
        przede mna. E E
        • bigobserver Re: To my E E 03.11.03, 22:09

> Przestan pajacowac , Waniucha. Kto Ci powiedzial, ze ide spac. Jeszcze
          cyferki
          > przede mna. E E

Ufffffff !

Znowu ludzka mowa.
          Ile razy juz pisalem, ze nie znam hiszpanskiego. Tobie jednak sprawia
          przyjemnosc dreczenie mnie. Musze sie blamowac ale trudno.

Poezja w jezyku hiszpanskim brzmi jednak wspaniale.

• Gość: Elena Re: To my E E IP: *.menta.net 03.11.03, 22:18
            To kara, za ciaganie mnie po forum i wysmiewanie sie z mojego "talentu" Tez
            sobie ofiare upatrzyles. Chciales, to cierp. Elena
            • bigobserver Re: To my E E 03.11.03, 22:42

> To kara, za ciaganie mnie po forum i wysmiewanie sie z mojego "talentu" Tez
              > sobie ofiare upatrzyles. Chciales, to cierp. Elena

No wiesz ?

Do winy sie nie poczuwam.
              Ja za Twoj talent odpowiedzialny nie jestem ale chetnie z jego owocow korzystam.
              Taki juz ze mnie cerdo.
    • Gość: hO Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend IP: *.telia.com 03.11.03, 23:57
      ERVER,ERVER
    • bigobserver Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend 04.11.03, 20:53
      Le falto, mi tentación
      • Gość: Elena Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend IP: *.menta.net 04.11.03, 22:27
        Como siempre. Sólo, que últimamente tus respuestas me hielan el corazón, mi
        caballero andante. Elena
        • elena4 Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend 04.11.03, 22:42
          ooooooooops. Na wypadek gdybys nie dostrzegl. Elena
        • bigobserver Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend 05.11.03, 09:08

> Como siempre. Sólo, que últimamente tus respuestas me hielan el corazón, mi
          > caballero andante. Elena

Usted sabe que no es verdad
    • ka_pi_ba_ra Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend 07.11.03, 16:05
      A to co? Wielkie uczucie na Forum Świat, czy może helsiński syndrom?
      • bigobserver Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend 07.11.03, 16:56
        ka_pi_ba_ra napisała:

> A to co? Wielkie uczucie na Forum Świat, czy może helsiński syndrom?

Das verlangt einer Erklärung.
        Was meinst du eigentlich mit dem Begriff "Große Gefühle" ?

www.net.zg.pl/gify/dobre.gif
        ????

Oder doch etwas anders ?
        • Gość: Elena Re: To my Big-Bogus-Observer-Friend IP: *.menta.net 07.11.03, 17:05
          ?????????????????????????????? Elena
          • Gość: ANka Quoi d´autre IP: *.ifn-magdeburg.de 07.11.03, 17:12
            Par exemple? Connaissez vous UNE autre?
            Mais c´etait beau par ailleurs....
            MFG für alles...
            • Gość: Elena Re: Quoi d´autre IP: *.menta.net 07.11.03, 17:19
              Ty mnie na plewy nie bierz Liebling !
              Napisz lepiej o co Ci chodzi i na czyje zlecenie ten wywiad.
            • Gość: Elena Re: Quoi d´autre IP: *.menta.net 07.11.03, 17:46
              Quoi, pas commentaire? Il n'y a pas de quoi ! Elena
            • bigobserver Re: Quoi d´autre 07.11.03, 17:49
              Gość portalu: ANka napisał(a):

> Par exemple? Connaissez vous UNE autre?
              > Mais c´etait beau par ailleurs....
              > MFG für alles...

Dlaczego bylo ?

Jest i zawsze zostanie.
              Zdradz co ty masz z tym wszystkim wspolnego.
              • Gość: Elena Re: Quoi d´autre IP: *.menta.net 07.11.03, 18:09
                missed your mark. I knew all this. What I didn't know was why. But now, the
                puzzle is almost done. There's a lack of one small piece. WHO? Elena
                • bigobserver Re: Quoi d´autre 07.11.03, 18:14

> missed your mark. I knew all this. What I didn't know was why. But now, the
                  > puzzle is almost done. There's a lack of one small piece. WHO? Elena

Czy ty upadlas na glowe ?

Ktos ma zabawe a Ty oczekujesz mojego komentarza ?
                  Boze Swiety zlituj Ty sie nad poetami.

Pozdrawiam serdecznie
                  W M

• Gość: Elena Re: Quoi d´autre IP: *.menta.net 07.11.03, 18:25
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8870519&a=8960683

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8870519&a=8961765

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8870519&a=8962082

Czy widzisz we mnie partnera do takiej zabawy, Waniucha? Naprawdę? A może
                    jednak my nie gramy w jednej lidze i widzę, że ten kto się pomylił co do
                    jakosci i klasy przeciwnika byłam ja ? Mam drążyć dalej, czy dostanę jakieś w
                    miarę uczciwe wyjaśnienia?
                    • bigobserver Re: Quoi d´autre 07.11.03, 18:33

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8870519&a=8960683
                      >
                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8870519&a=8961765
                      >
                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8870519&a=8962082
                      >
                      > Czy widzisz we mnie partnera do takiej zabawy, Waniucha? Naprawdę? A może
                      > jednak my nie gramy w jednej lidze i widzę, że ten kto się pomylił co do
                      > jakosci i klasy przeciwnika byłam ja ? Mam drążyć dalej, czy dostanę jakieś w
                      > miarę uczciwe wyjaśnienia?

Czy Ty nie widzisz, ze adres jest z Magdeburga z IfM "Das Institut für
                      Nähtechnik e. V"
                      Uwazsz, ze mam 20 lat ? Przeciez wiesz gdzie mieszkam wiec skad te dziwne
                      pytania ?

Chyba nie dasz sie mlodziezy wyprowadzic w pole ?

• Gość: Elena Re: Quoi d´autre IP: *.menta.net 07.11.03, 19:04
                        Następny adres z "dupy wziety" jak to mowi Crassus?

www.ripe.net/db/whois/whois.html

Poszukaj sam. Skądże ja mogę wiedzieć, gdzie Ty mieszkasz? Czy ja Ciebie o to
                        pytałam? Nie miałam czasu, zajęta "poezją". Pytającymi byliście raczej Wy.
                        Doczekam, się uczciwych wyjaśnień o co chodzi? Elena
                        • Gość: ANka Ca continue IP: *.ifn-magdeburg.de 07.11.03, 19:45
                          But even more exciting now!!!!
                          What it ´intelligence´, what´s wrong with sewing - can you do it? A little rose
                          in the middle of my bra is almost gone. Shall I send it to you? Who can make it
                          better?...
                          • Gość: Elena Re: Ca continue IP: *.menta.net 07.11.03, 20:03
                            What about intelligence? Whose intelligence? Not mine. Even in its strictly
                            sense. Elena
                            • Gość: elena Re: Ca continue IP: *.menta.net 07.11.03, 20:07
                              strict, of course
                              • Gość: ANka Es gibt keine andere Meinung IP: *.ifn-magdeburg.de 07.11.03, 20:25
                                Przynajmniej jesli chodzi o mnie :)) Jestem nastawiona przyjaznie i ciekawie..
                                To wszystko...No i cenie talenty.. Jesli nie tlamsi ich lekkomyslny stosunek do
                                wartosci tradycji..
                              • Gość: Elena Re: Ca continue IP: *.menta.net 07.11.03, 20:27
                                Sans continuer pour aujourd'hui?
                                Je suis très fatiguéeee
                                • Gość: ANka Selbsverstandlich, j´ai faim aussi IP: *.ifn-magdeburg.de 07.11.03, 20:38
                                  Aber, ver ist der Anderer?
                                  Will you tell me next time?
                                • bigobserver Re: Ca continue 07.11.03, 20:54

> Sans continuer pour aujourd'hui?
                                  > Je suis très fatiguéeee

Zajrzyj do skrzynki, prosze,
                                  • Gość: ANka Do was.. IP: *.ifn-magdeburg.de 07.11.03, 21:40
                                    sorki. W zadnym razie nie chcialam wam namieszac. Nie mam z tym NIC wspolnego..
                                    Kochajcie sie kochani - niestety na tym forum kupa chamstwa grasuje - dziwnie
                                    bezkarnie.. Probuje dociec jak to jest, ze erudyci przemieszani sa z chamami na
                                    poziomie tasiemca.. Po prostu to zadziwiajacy kontrast. Nie ma nic po srodku a
                                    to sie w przyrodzie nie zdaza...
                                    Pozdrawiam i czesc wam.
                      • bigobserver Re: Quoi d´autre 07.11.03, 21:40
                        bigobserver napisała:

>> Czy Ty nie widzisz, ze adres jest z Magdeburga z IfM "Das Institut für
                        > Nähtechnik e. V"

Przepraszam, ze z Institut fuer Neurobiologie zrobilem "zaklad krawiecki"

to nie zart ale pomylka.
                        • Gość: ANka Szybki jestes IP: *.ifn-magdeburg.de 07.11.03, 21:42
                          zadziwiajaco. Mysle ze powinienes przeprosic za cos innego... Ale nie zalezy mi
                          na tym...
                          W kazdym razie to nie moj watek- wiec spadam...
                          • bigobserver Re: Szybki jestes 07.11.03, 21:45
                            Gość portalu: ANka napisał(a):

> zadziwiajaco. Mysle ze powinienes przeprosic za cos innego... Ale nie zalezy
                            mi
                            > na tym...
                            > W kazdym razie to nie moj watek- wiec spadam...

Przepraszam wszystkich, za wszystko.
                            Poradz, bo jak widzisz nic mi nie wychodzi.

• Gość: ANka Ojej.. IP: *.ifn-magdeburg.de 07.11.03, 21:51
                              Chyba inne rzeczy Ci wychodza? Ja naprawde musze spadac a nie mialam na celu
                              wplatywanie sie w czyjs watek milosny....Fascynuje mnie hiszpanski bo cale zycie
                              marzylam, zeby sie go pouczyc.. I ciagle nie wychodzi.. A teraz w dodatku jest
                              modny wiec pewnie juz sie nie naucze.. Chyba ze jako babcia...
                              Pozdrowienia..
                              • Gość: ANka I w czym moge poradzic? IP: *.ifn-magdeburg.de 07.11.03, 21:54
                                Staram sie gdy moge - ale w takich sprawach nie zawsze to ma sens.
                                Chyba jednak kazdy musi dzialac na wlasna reke.. Zreszta na swatke jestem za
                                mloda (chyba) ...
                            • Gość: Elena Re: Szybki jestes IP: *.menta.net 07.11.03, 21:52
                              Tiaaaaaaaaa. Na więcej komentarza nie mam siły. Jutro. Elena
                              • Gość: ANka Un piege? IP: *.ifn-magdeburg.de 07.11.03, 21:58
                                jesli tak to bardzo urokliwa... Jutro przynajmniej bedziecie samotni.. Bo ja
                                pracuje..
                                Sazniste buziaki....
                                • Gość: Elena Re: Un piege? IP: *.menta.net 08.11.03, 11:58
                                  Pas de commentaire, hihihi. Tak dla poprawienia błędu. Une piege!! Por
                                  favor !!! Ale nawet sie to w fajna strone zakrecilo. Nick, z ktorym w zyciu
                                  nie zamienilam jednego slowa wie, ze czytam po francusku i puszcza mi
                                  ordynarny tekst, a na dodatek jest wielbicielem mojego talentu(?????????) Qui
                                  don,par example? Czyzby komus puszczaly nerwy?
                                  Wyjasniam, zeby bylo jasno. To nie jest watek milosny. To jest odpowiedz na
                                  zaczepki, ktore nie maja racji bytu, nawet jesli sa sprawdzaniem mojej
                                  obecnosci na forum. Bez sprawdzania. Na forum jestem, kiedy mam na to ochote.
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8837637&a=8860665

Wierszyk w przekladzie znaczy tyle co: kroki mojej poezji stawia zapach
                                  swiezej frezji, w ogrodzie twojego umyslu. Przykro mi za twoja maestrie.(w
                                  domysle: w wyobrazni) Reszta tez jest leceniem w balona. Moglam sie liczyc z
                                  glupimi wpisami, ale nie obscenicznymi. Milosc? Jesli juz mialabym wybierac
                                  miedzy kims, kto jest calkowicie bogus dla mnie, (bez jakiejkolwiek proby
                                  zmiany stanu rzeczy z mojej strony), a Kirkiem Douglasem w Vikingach,
                                  wybralabym tego ostatniego, hihihi. To tyle dla ANki tytulem wyjasnienia.
                                  A ja dalej nie rozumiem. Elena
                                  • bigobserver Re: Un piege? 08.11.03, 15:43

> Pas de commentaire, hihihi. Tak dla poprawienia błędu. Une piege!! Por
                                    > favor !!! Ale nawet sie to w fajna strone zakrecilo. Nick, z ktorym w zyciu
                                    > nie zamienilam jednego slowa wie, ze czytam po francusku i puszcza mi
                                    > ordynarny tekst, a na dodatek jest wielbicielem mojego talentu(?????????) Qui
                                    > don,par example? Czyzby komus puszczaly nerwy?
                                    > Wyjasniam, zeby bylo jasno. To nie jest watek milosny. To jest odpowiedz na
                                    > zaczepki, ktore nie maja racji bytu, nawet jesli sa sprawdzaniem mojej
                                    > obecnosci na forum. Bez sprawdzania. Na forum jestem, kiedy mam na to ochote.
                                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=8837637&a=8860665
                                    >
                                    > Wierszyk w przekladzie znaczy tyle co: kroki mojej poezji stawia zapach
                                    > swiezej frezji, w ogrodzie twojego umyslu. Przykro mi za twoja maestrie.(w
                                    > domysle: w wyobrazni) Reszta tez jest leceniem w balona. Moglam sie liczyc z
                                    > glupimi wpisami, ale nie obscenicznymi. Milosc? Jesli juz mialabym wybierac
                                    > miedzy kims, kto jest calkowicie bogus dla mnie, (bez jakiejkolwiek proby
                                    > zmiany stanu rzeczy z mojej strony), a Kirkiem Douglasem w Vikingach,
                                    > wybralabym tego ostatniego, hihihi. To tyle dla ANki tytulem wyjasnienia.
                                    > A ja dalej nie rozumiem. Elena

Piegeage to nie moja dzialka.
                                    Na dlugie, jesienne wieczory zycze sympatycznych pogwarek z Kirkiem Douglasem.
                                    Zyczenia swiateczne zdaze Ci chyba jeszcze zlozyc pozniej.
                                    PS
                                    Dolacz moze Twoj ostatni wiersz do watku z Dzielami zebranymi.
                                    Zrobilbym to chetnie sam ale nie chce, by bylo to odebtrane jako koleina
                                    zaczepka.

I jak sie to u nas mawia

Servus

• Gość: dana33 Re: Un piege? IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 08.11.03, 23:20
                                      droga eleno. cccp = bigobserver?????
                                      • Gość: Elena Re: Un piege? IP: *.menta.net 12.11.03, 10:40
                                        Droga Dano
                                        Przepraszam za przeoczenie.
                                        A Ty jak myslisz???????? Elena
                                        • Gość: dana33 do eleny IP: 194.90.65.* 12.11.03, 11:00
                                          nu, nie moge byc oczywiscie pewna. do tego nie znam hiszpanskiego, wiec
                                          musialam prosic o pomoc mezusia, ten znowu hiszpanski-argentynski, wiec
                                          powiedzial ze nie bardzo rozumie (wiesz, tlumaczyl mi z hiszpanskiego
                                          na niemiecki, wiec wogole kapusniak), ale ten ostatni post obervera, z tym
                                          serwus obrazonym, lekkim sarkazmem i pokazanie nauczycielskim palcem dokad masz
                                          sie zwrocic (watek dziela...), to dosc podobne.... zastanawiam sie jak to
                                          jest, ze niby "oni" rzadza swiatem, zawsze silni, zwarci, gotowi do boju, a
                                          jak dostaja prztyczka w nos i to elegancko, natychmiast sie obrazaja. a my
                                          mozemy znosic rozne ich ochydztwa z ironia i bez obrazania.... jednak my
                                          silniejsze, bez wchodzenia na barykady i pokazywania bicepsow... pozdrowienia
                                          • Gość: Elena Re: do eleny IP: *.menta.net 12.11.03, 11:05
                                            Alez Dano. Nikt nie dostal prztyczka w nos. To bylo jakies paranoiczne qui pro
                                            quo. Do dzis nie wiem o co chodzi.(?????????????) Elena
                                            • Gość: dana33 do eleny IP: 194.90.65.* 12.11.03, 11:13
                                              jak juz napisalam, nie wszystko zrozumialam. a prztyczka nie bylo? tak jak ja
                                              znam cccp, to nie wazne ze ty uwazasz ze nie bylo, wazne ze on uwaza, a cos
                                              takiego jak "Jesli juz mialabym wybierac miedzy kims, kto jest calkowicie bogus
                                              dla mnie...... ( ), a Kirkiem Douglasem w Vikingach, wybralabym tego
                                              ostatniego, hihihi." to dla niego wiecej niz prztyczek... :)
                                              nu, ale moge sie tez mylic, oczywiscie....
                                              • Gość: Elena Re: do eleny IP: *.menta.net 12.11.03, 11:25
                                                Ty naprawde uwazasz, ze to CCCP? A ten moj ukochany Kirk Douglas,( no coz
                                                obracam sie w kregu mitow) to tak dla uzmyslowienia plaszczyzny i realnosci
                                                takich milosci, zeby komus glupoty nie przyszly do glowy. Kirka moge jeszcze
                                                zobaczyc. Mam wspaniala filmoteke, sporzadzona jeszcze przez sp tatusia, ktory
                                                chwalil sie jego autografem.E
                                                • Gość: dana33 Re: do eleny IP: 194.90.65.* 12.11.03, 12:03
                                                  nu, elenko, to juz zupelnie podpadlas, jesli to cccp, musisz przeciez wiedziec,
                                                  ze kirk douglas to z.... :)
                                                  kirk douglas to twoja milosc.... a moja to gregory peck....
                                                  sluchaj, jaki idiota wymyslil, ze zdjecia to cudowna pamiatka? jak widzialam
                                                  pecka jakies 2-3 lata temu, nu, co ci mam powiedziec? roman holiday to to nie
                                                  bylo.... :) wszystkiego naj dana
                                                  • bigobserwer Re: do eleny 12.11.03, 12:26
                                                    Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, elenko, to juz zupelnie podpadlas, jesli to cccp, musisz przeciez
                                                    wiedziec,
                                                    >
                                                    > ze kirk douglas to z.... :)
                                                    > kirk douglas to twoja milosc.... a moja to gregory peck....
                                                    > sluchaj, jaki idiota wymyslil, ze zdjecia to cudowna pamiatka? jak widzialam
                                                    > pecka jakies 2-3 lata temu, nu, co ci mam powiedziec? roman holiday to to nie
                                                    > bylo.... :) wszystkiego naj dana

Ja mam wielkie serce.
                                                    Moge kochac Was obie a na dodatek Douglasa i Pecka.
                                                    Aaaa. Z ZSSR nie mam oczywiscie nic wspolnego ale bawcie sie dalej.

M W
                                                  • Gość: dana33 do observera IP: 194.90.65.* 12.11.03, 12:32
                                                    wow, rzeczywiscie zle wyniuchalam? to o tym zydowskim nosie, co wszystko
                                                    wyweszy, to nieprawda??? :)
                                                  • bigobserwer Re: do observera 12.11.03, 12:36

> wow, rzeczywiscie zle wyniuchalam? to o tym zydowskim nosie, co wszystko
                                                    > wyweszy, to nieprawda??? :)

Wszystko co piszesz to przeciez prawda czysta jak lza.
                                                    Z tego jestes przeciez na forum znana.

Nie kaker lecz kacker
                                                    nie Alte lecz Alter

ale moze Twoj kumpel nie pisal po niemiecku lecz jidish.

Jakby nie bylo-pieprzyl.

• Gość: dana33 Re: do observera IP: 194.90.65.* 12.11.03, 12:41
                                                    nu, kapralopodobne, jak mowi moj kumpel.
                                                  • bigobserwer Re: do observera 12.11.03, 12:44

> nu, kapralopodobne, jak mowi moj kumpel.

Jak "kapralopodobne" i "pieprzy" to synonimy
                                                    to zgadzam sie, jak zawsze.
                                                  • Gość: Elena Re: do observera IP: *.menta.net 12.11.03, 12:46
                                                    Hola Vaniucha. Uwazaj na jezyk, bo sie deklasujesz. Elena
                                                  • bigobserwer Re: do observera 12.11.03, 12:47

> Hola Vaniucha. Uwazaj na jezyk, bo sie deklasujesz. Elena

O co biega ?
                                                  • Gość: elena Re: do observera IP: *.menta.net 12.11.03, 12:51
                                                    o jezyk.
                                                  • bigobserwer Re: do observera 12.11.03, 12:54
                                                    Gość portalu: elena napisał(a):

> o jezyk.

Baby.
                                                    Smiechu warte.
                                                  • Gość: dana33 Re: do observera IP: 194.90.65.* 12.11.03, 12:58
                                                    aha. to ta szownistyczna meska pogarda..... ten nos to mimo wszystko dziala....
                                                  • l_murcielago Re: do eleny 12.11.03, 13:44
                                                    bigobserwer napisał:

> Ja mam wielkie serce.
                                                    > Moge kochac Was obie a na dodatek Douglasa i Pecka.
                                                    > Aaaa. Z ZSSR nie mam oczywiscie nic wspolnego ale bawcie sie dalej.
                                                    >
                                                    > M W

ZSSR ??????????
                                                  • Gość: elena Re: do eleny IP: *.menta.net 12.11.03, 13:47
                                                    Do mnie?
                                            • l_murcielago ? 12.11.03, 12:59
                                              czy bigobserver i bigobserwer to ta sama osoba ?
                                              • bigobserwer Re: ? 12.11.03, 13:01
                                                l_murcielago napisał:

> czy bigobserver i bigobserwer to ta sama osoba ?

Glupek
                                              • Gość: dana33 Re: ? IP: 194.90.65.* 12.11.03, 13:09
                                                zaczyna byc interesujace, co? :)
                                                • Gość: Elena Re: ? IP: *.menta.net 12.11.03, 13:21
                                                  No przecie mu napisalam Vaniucha przez V. I ten sposob wyrazania sie????????? E
                                                  • Gość: dana33 Re: ? IP: 194.90.65.* 12.11.03, 13:30
                                                    nu, to wtedy, jak sie przestaje byc eleganckim... :)
                                                  • Gość: Elena Re: ? IP: *.menta.net 12.11.03, 13:33
                                                    eeeeeeeeeeeee tam. E
                                                  • Gość: dana33 Re: ? IP: 194.90.65.* 12.11.03, 13:41
                                                    przezyjemy, nie? :)
                                                  • Gość: Elena Re: ? IP: *.menta.net 12.11.03, 13:45
                                                    Oczywiscie. Przezylismy mirmila, przezyjemy i paszkwila. Elena
                                                  • Gość: dana33 Re: ? IP: 194.90.65.* 12.11.03, 13:47
                                                    jestes nie szybka a blyskawiczna!!!! :)
                                                  • Gość: Elena Re: ? IP: *.menta.net 12.11.03, 13:54
                                                    Moze i tak, Dano, moze i tak. Ale zarty wolne
                                  • Gość: ANka Un piege. Elenko. Twoj blad. W kazdym razie IP: *.ifn-magdeburg.de 09.11.03, 14:04
                                    Po francusku...
                                    Nie wiem o czym mowisz..
                                    A teraz male ale.. Co sadzisz o tym co ja sadze? NO bo ja wiem ze ty wiesz - jak
                                    ja iz istnieja pewne przegiecia. Co sadzisz o slugach pismakow, ktorzy uzywaja
                                    obrazliwych slow wobec konkretnych istniejacych nazwisk np przyjaciol?.
                                    Czy nie sadzisz, ze te osoby swiadomie lamia prawo? Bezkarnosc?
                                    A co powiesz na temat tego iz te same osoby bardzo malo znaja realia.. GWoli
                                    wyjasnien- ja ANka np b. dobrze znam arabow. Na tyle dobrze- ze wiem, ze ci
                                    prawdziwi nie obrazaja kobiet zameznych i szanowanych przez meza.. TAki drobiazg..
                                    A jezeli terrorysci opanowuja media (na takim wrazeniu najwyrazniej komus
                                    zalezy) to w jednakowym stopniu media za to odpowiadaja bo w normalnym kraju i
                                    normalnych mediach popieranie terroryzmu sie blokuje..Czyz nie tak? Czyzby to
                                    nie pachnialo znow Rywinkiem?
                                    To taka mala uwaga - do Eleny...A teksty hiszpanskie rozumiem- dzieki.. Moze
                                    nie kazde slowo ale calkiem niezle. To w koncu jez. romanski- co nie zmienia
                                    faktu ze marze by go poznac.. A troszke (niewystarczajaco - jakowoz) sie go
                                    uczylam...
                                    Nie wiem komu puszczaja nerwy.. Za to wiem kto nie lubi chamstwa- zwlaszcza
                                    oplacanego...
                                    MOje wpisy nigdy nie byly obsceniczne. Jezeli ktokolwiek Cie tak potraktowal- to
                                    jak widzisz jedziemy na tym samym wozku. Sprawdz moje wpisy pod smiercia Polaka
                                    w Iraku. Obojetnie gdzie- zawsze pisze z tym samym IP jako ANka. Ale uwaga- wiem
                                    - ze ktos (nie ja ) logowal sie jako ANka w gazecie.. Mnie z tego IP raczej nikt
                                    nie podrabia. Znamy sie w instytucie jak lyse konie. PS (nie wszystkie adresy
                                    dostepne na naszej stronie sa aktualne) Ale to nie zmienia faktu ze ja znam
                                    osoby tu pracujace- A typy z zewnatrz nie---
                                    Jezeli zas nie masz nic wspolnego z moderatorami i poziomem dyskusji (okreslonym
                                    przez Ciebie jako obsceniczny) to wiedz, ze mnie tez to razi.. Ale nawet nie
                                    dlatego, ze istnieje. PRzekraczanie pewnych granic nawet dla stworzenia pozorow
                                    jest niedopuszczalne.. Wiele zasad prawnych ma swoje uzasadnienie- bardzo
                                    glebokie.. Ten kto popiera lamanie prawa - odpowiada w jednakowym stopniu za to
                                    co sie tu wyczynia.. To nie jest tylko moje zdanie..
                                    Znalazlam pare Twoich tekstow do Big Observera w wyszukiwarce. Nie wiem czy
                                    bylas to ty czy nie.. Wiem ze komus zalezy na pewnym zamieszaniu.. To sie nie
                                    tylko rzucilo w oczy mi.. Ach i cos jeszcze. Na to co ja pisze tu mam swiadkow..
                                    Pare osob mi bliskich dokladnie wie co pisze ja i na jakim poziomie sa moje
                                    teksty. Obserwuje tez bezkarnosc ´niektorych´postaci wobec prawa.. Mam nadzieje
                                    ze to zaowocuje czyms konkretniejszym i pewnego dnia obywatele naszego panstwa
                                    poczuwajacy sie do niego beda wychowywani juz od malego w duchu wartosci i
                                    swiadomosci faktu iz uczciwosc to jest cos co wyplywa z nas samych, naszego
                                    dzialania i cos nad czym cale zycie trzeba pracowac. Wolnosc jest tylko tak
                                    daleko, jak dalece sami potrafimy ja uszanowac..
                                    • Gość: Elena Re: Un piege. Elenko. Twoj blad. W kazdym razie IP: *.menta.net 09.11.03, 20:07
                                      Nie widze zwiazku w dalszym ciagu. Miedzy moja osoba, a tym co sie tutaj
                                      dzieje, tudziez Twoim tekstem. Dla wyjasnienia, obydwa bledy byly moje
                                      Poprawilam jeden - zjedzone de w "pas de commentaire", zrobilam drugi w slowie
                                      un piège. Mea culpa. Elena

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka