Gość: HANS IP: *.orlando-01rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.08.01, 16:18 ZYDZI ATAKUJA WASZA RELIGJE, WASZ PATRYJOTYZM, WASZA DUME NARODOWA. POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? CZY TERZ NA PATELNI Z BOCZKIEM PO AMERYKANSKU??. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacekb Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 01:21 nie wiem jak inni, ale ja mam w lodówce na 2 półce. Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? 07.08.01, 17:30 Ja już zjadłem na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? IP: 217.153.40.* 09.08.01, 17:52 Od niedawna czytam Forum Gazety, ale stwierdzam, że to najlepsze jaja pod słońcem... Dla porządku dodam, żę jako osobnik płci żeńskiej produkuję wciąż duże ilości jajek (bądź jajeczek) Z jajcarskim pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? 10.08.01, 17:47 Dorka pozdrowienia z Katowic. Skąd ty jesteś? Jak chcesz przyślji mi e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? IP: *.dyn.optonline.net 10.08.01, 19:32 hej polaku z jajami! Nie wiem jak inni, ale ja popieram polityke prezydenta Busha w tej sprawie. Mamy 21 wiek i zbyt duzo ludzi nieuleczalnie chorych na raka aids aishaimera i innego rodzaju chorob .Nie wiem kto jest autorem tego glupiego artykulu,wiem tylko jedno ze ty z jajami nie masz pojecia co to znaczy byc nieuleczlnie chorym i czekac na smierc wlasna lub osoby bliskiej...... wiec nie wypisuj tu mi facet o jajach tylko zastanow sie i nie wypisuj wiecej bredni.Dlatego ze takie doswiadczenia so nam potrzebne,bysmy mogli skutecznie walczyc z chorobami naszymi lub naszych bliskich.Oczywiscie ze te rzeczy musza byc kontrolowane ,ale z tym raczej problemu nie ma bo taka wlasnie ustawe podpisal Bush.A dlaczego polacy sa sceptyczni do takich badan bo nie maja pojecia o co chodzi w tym naprawde....a niewiedza przeraza....niestety to smutna prawda nawet dla tak katolickiej polski.....nie chce tutaj wracac do historii i odwolywac sie ile zla wyzadzili katolicy innym......wiec dajcie sie ludzie siana z ta aborcja i tp rzeczami bo to naprawde zaczyna nudzic a nam polakom wyksztalconym i zajmujacym powazne stanowiska po za granicami polski przynosi ujme i brak powazania i usmiech niezrozumienia....10 lat walkowania tego samego tematu to nawet polak z jajmi tego chyba juz nie zniesie.To 21 wiek technika idzie na przod nikt nie moze tego zatrzymac nikt ani religia,ani jezyk,anikraj czy taka osoba jak prezydent USA,ani nawet sam papiez ktorego szczerze podziwiam i uznaje za jego prace na rzecz ludzkosci..... Moze kts mysli ze jestem barzo nowatorska i radykalna w swoichopiniach.....ale jesli masz chorego ojca lub matke na raka czy dziecko na lukimie( bialaczka)i dowiadujesz sie w polsce ze nie ma dla nich ratunku,ogarnia Cie bezsilnosc i pytanie dlaczego?Odpowiedz lekarzy jest zawsze prosta bo jeszcze nie odnaleziono takiego lekarswa wtedy w moim przypadku zabralam tate do kliniki tutaj w USA gdzie wyemigrowalam 5 lat temu i mieli ten lek wynaleziony i zyje do dzis cieszac sie dobrym zdrowiem jak na razie......A jezeli czegos nie rozumiesz to chociaz nie krytykuj bo to tylko swiadczy zle o tobie. Kate z Californii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simpre Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? IP: 212.160.131.* 11.08.01, 00:26 Gość portalu: kate napisał(a): > hej polaku z jajami! > Nie wiem jak inni, ale ja popieram polityke prezydenta Busha w tej sprawie. > Mamy 21 wiek i zbyt duzo ludzi nieuleczalnie chorych na raka aids aishaimera i > innego rodzaju chorob .Nie wiem kto jest autorem tego glupiego artykulu,wiem > tylko jedno ze ty z jajami nie masz pojecia co to znaczy byc nieuleczlnie > chorym i czekac na smierc wlasna lub osoby bliskiej...... wiec nie wypisuj tu > mi facet o jajach tylko zastanow sie i nie wypisuj wiecej bredni.Dlatego ze > takie doswiadczenia so nam potrzebne,bysmy mogli skutecznie walczyc z chorobami > > naszymi lub naszych bliskich.Oczywiscie ze te rzeczy musza byc > kontrolowane ,ale z tym raczej problemu nie ma bo taka wlasnie ustawe podpisal > Bush.A dlaczego polacy sa sceptyczni do takich badan bo nie maja pojecia o co > chodzi w tym naprawde....a niewiedza przeraza....niestety to smutna prawda > nawet dla tak katolickiej polski.....nie chce tutaj wracac do historii i > odwolywac sie ile zla wyzadzili katolicy innym......wiec dajcie sie ludzie > siana z ta aborcja i tp rzeczami bo to naprawde zaczyna nudzic a nam polakom > wyksztalconym i zajmujacym powazne stanowiska po za granicami polski przynosi > ujme i brak powazania i usmiech niezrozumienia....10 lat walkowania tego samego > > tematu to nawet polak z jajmi tego chyba juz nie zniesie.To 21 wiek technika > idzie na przod nikt nie moze tego zatrzymac nikt ani religia,ani > jezyk,anikraj czy taka osoba jak prezydent USA,ani nawet sam papiez ktorego > szczerze podziwiam i uznaje za jego prace na rzecz ludzkosci..... > Moze kts mysli ze jestem barzo nowatorska i radykalna w swoichopiniach.....ale > jesli masz chorego ojca lub matke na raka czy dziecko na lukimie( bialaczka)i > dowiadujesz sie w polsce ze nie ma dla nich ratunku,ogarnia Cie bezsilnosc i > pytanie dlaczego?Odpowiedz lekarzy jest zawsze prosta bo jeszcze nie > odnaleziono takiego lekarswa wtedy w moim przypadku zabralam tate do kliniki > tutaj w USA gdzie wyemigrowalam 5 lat temu i mieli ten lek wynaleziony i zyje > do dzis cieszac sie dobrym zdrowiem jak na razie......A jezeli czegos nie > rozumiesz to chociaz nie krytykuj bo to tylko swiadczy zle o tobie. > > Kate z Californii Zgadzam sie z tym, iz takie badania moga przyniesc wiele dobrego ale jest tez druga strona tego medalu, w nieodpowiednich rekach moze to doprowadzic do katastrofy. A co sie tyczy ustawy podpisanej przez Busha a strikte kontrolingu tych badan - to tylko papier. Po co mydlic oczy spoleczenstwu, ze te (rozne) finansowane przez ichniejszy rzad badania maja sluzyc tylko i wylacznie dobru tego spoleczenstwa, jego poprawie bytu. Zawsze jest jakis interes do zrobienia. Taki jest swiat i nie oczekujcie samarytanskich postaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? IP: 53.13.61.* 15.08.01, 15:15 POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? Wzelismi do Izraela w 1968 bo byliscie dchuzy z waszom Wolnosc wojowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? IP: *.coh.org 17.08.01, 03:20 moje jaja sa tam gdzie byc powinny. Przed chwila sprawdzilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szamil Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? IP: *.biol.uw.edu.pl 20.08.01, 12:35 Gość portalu: ethanol napisał(a): > moje jaja sa tam gdzie byc powinny. Przed chwila sprawdzilem w lodowce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-D Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? IP: 194.203.162.* 15.08.01, 17:52 Gos´c´ portalu: HANS napisa?(a): > RELIGJE, PATRYJOTYZM, TERZ :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szamil Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? IP: *.biol.uw.edu.pl 20.08.01, 12:37 Gość portalu: HANS napisał(a): > POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? Dobre pytanie. Ostatnie sensowne pokolenie wyginelo w Powstaniu warszawskim - wiekszosci bezpotomnie. masz wiec odpowiedz. > > CZY TERZ NA PATELNI Z BOCZKIEM > PO AMERYKANSKU??. Tak, dokladnie - ROZBITE > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA??+++ IP: *.swipnet.se 21.08.01, 00:25 Hans,Ty durniu glupi. Kogo sie Ty o jaja pytasz? Narod zagadkowy?: >>>>>> Poniewaz na Forum jest wielu znawcow od Zydow, chcialbym wiedziec - znac definicje "Polaka" bo bez tej definicji- to ani wydra,ani...... Metlik juz mam. Blagam:"Nauczcie mnie" >>>>>> Od dwoch miesiecy chce sie cos dowiedziec o narodzie-dumnym potomku sarmackich kowbojow.Wszyscy jakby wode w pyski ponabierali. Nikt nic o Polakach nie wie. O Chazarach-owszem-"Britannica" O Wegrach,o Finach,o Papuasach i bialych niedzwiedziach-o Zydach-wszyscy sa znawcy przedmiotu. A o Polakach-nic. Cuda:niema ich,a wrzeszcia. To prawie jak z Zydami w Polsce:niema ich,a cala Polske zazydzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA??+++ IP: *.swipnet.se 21.08.01, 19:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: POLACY, GDZIE WY MACIE WASZE JAJA?? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 01:59 I wonder, where yours are. yours friendly, Bolex Pissoffex Odpowiedz Link Zgłoś