Gość: Durango IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.01.02, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fredzio Re: DLACZEGO ARABOWIE SA W POLSCE? KOCHAJA POLKI IP: *.stg.tli.de 20.01.02, 12:16 Biedne Kobiety , jak wiekszosc Polakow sa do niczego, tak bylo mi od Pare Polek opowiadane do biora Araba co ich wykorzestuie potem caly Klan Arabski na nia jada na koniec jest w jakims Bordelu w Gazie albo w Bejrutcie. Polka co wyrabia z araby jest umnie skrzyzowana ! Zobacie na Muslim i Muslima Viri Vist i Jacek71 zyja w polsce z Kobiet Handel i narkotyki kazden ma jakoms Restoracje i Polki nie wolnice pracuja albo sprzedje Diwany. To jest Tragedia Gomulka mnie wypedzil i Arabskich Bratow importowal te cholery zyja w Mojm Mieszakniu w Wroclawiu na Bralickiego w Odrze maja dos Wody i w Internecja sympatie dla EL Kaida pokazaja ! Jaala Jazda do Arabistanu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsypek Re: DLACZEGO ARABOWIE SA W POLSCE? KOCHAJA POLKI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.02, 13:47 nawet w burdelu arabskim polki wola skonczyc niz z jakims fredziem zapyzialym !!! Odpowiedz Link Zgłoś