Dodaj do ulubionych

Przelozono start Discovery.

11.03.09, 23:04
Jak zwykle, problemy.
Co tym razem? Pogoda niedopisala? Przeciek z baku?
Swiatla sie nie pala? - w kosmosie ciemno
A Ruskim, no coz zawsze sie udaje.
Maja szczescie chlopaki.
I jak zwykle "wioza" pasazerow.
Obserwuj wątek
    • hubert100 Re: Przelozono start Discovery. 11.03.09, 23:15
      To juz jest stary junk co nie powinien latac.Rosjanie maja zupelnie
      inne paliwo do swoich rakiet. Amerykanie nie moga dojsc co to jest?
      O wiele bardziej bezpieczne od wodoru i tlenu a sila podobna...
      • swiblowo Re: Przelozono start Discovery. 11.03.09, 23:39
        O zagwozdke dales.
        Ciekawe.
        • grom33 Re: Przelozono start Discovery. 12.03.09, 02:43
          Jak mogli wystartowac przeciez nie dowiezli jedzenia
          koszernego,ponoc w kosmosie maja licencje tylko na koszerne.
          • hubert100 Re: Przelozono start Discovery. 12.03.09, 04:40
            Rosyjska rakieta czeka.... Za dobra oplata przewioza i koszerne
            jadzenie lacznie z Pejsachowka.
            • hubert100 Rosyjska technologia. 12.03.09, 19:43
              Lecace kawalki z przestrzeni zagrozily tej stacji miedzynarodowej na
              orbicie. Nie bylo czasu na manewr tak ze wszyscy ewakuowali sie do
              ratunkowej kapsuly Soyuz aby w razie czego powrocic na ziemie.
              Kawalki okazly sie male tak ze stan wyjatkowy zostal odwolany. PS.
              Ty Borrat, co sie z toba stalo? Chyba tez sie "ewaukowales" w
              bezpieczne miejsce na swojej swini???
              • swiblowo Re: Rosyjska technologia. 12.03.09, 20:28
                Wiem gdzie jest borrat.
                On ma robote na Przyladku - zmienia zarowki i prosi Amerykanow:
                leccie juz chlopaki, leccie ku..., bo obciach...
                • hubert100 Re: Rosyjska technologia. 12.03.09, 21:04
                  A komarowo lata po moczarach na Florydzie i jaja sklada w blocie.
                  Prawdziwy terrorysta...
                  • swiblowo Re: Rosyjska technologia. 12.03.09, 22:05
                    Przed chwila w tv niezlego newsa dali, sluchaj:
                    poszedl zyd lapac jakies jezozwierze, czy cos/nie wiem jak to po
                    polsku/chodzi sobie, ale nie wiedzial, ze to pole minowe. I mu noge
                    urwalo.
                    Przylatuja dzielne zolnierzyki helikopterami, ratowac niedoszlego
                    mysliwego, akcja udana, wciagneli go do helikoptera, a nastepnie on
                    im wypadl.
                    Wypadl i tego nie przezyl.
                    Ot, tak "pomogli swojemu"
                    Sfilmowane bylo jak spadal.
                    • grom33 Re: Rosyjska technologia. 12.03.09, 23:06
                      W Toronto zyd pomyli sie z domami zamiast do swojego trafil na
                      meline cyganska okradli jego ba nawet pejsy dla jaj obcieli nazywaja
                      to odrazajacym atakiem antysemickim.
            • grom33 Re: Przelozono start Discovery. 12.03.09, 23:02
              Rosyjskie rakiety i rosyjscy ludzie sa niezawodni,co mozna sie
              spodziewac po debilach amerykanskich
              • swiblowo Re: Przelozono start Discovery. 12.03.09, 23:41
                grom33 , za takie mile slowa, tytul почетныи гражданин России -
                honorowy obywatel Rosji- DLA CIEBIE !
                • grom33 Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 00:17
                  Bede mogl ten tytul odebrac w przyszlym roku wybieram sie do Moskwy
                  i leningradu dla twojej ciekawosci syn moj studiuje historie
                  Rosji,mowil mi ostatnio ze chce pracowac w wywiadzie kanadyjskim ale
                  najpierw moim zdaniem powinien pobierac nauki w KGB,zapytal mi sie
                  jeden agent kanadyjski kto jest lepszy oni czy KGB powiedzialem jemu
                  ze nie sa w stanie czyscic nawet butow dla KGB
                  • swiblowo Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 00:38
                    Jak bedziecie mieli bilety, daj znac, odbierzemy Was z lotniska i
                    zorganizujemy wycieczke po Moskwie.
                    Wywiad kanadyjski rekrutuje ludzi z powiazaniami- mam na mysli
                    rodzine- spoza Kanady?
                    Bo w ruskim nie ma szans. No tylko jesli propozycja wychodzi od
                    nich.
                    • grom33 Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 00:47
                      Chcemy przyjechac samochodem 2 lata temu bylismy w Polsce i
                      Niemczech zrobilismy w 2 tygodnie 4 tysiace kilometrow.syn byl
                      bardzo zadowolony
                      • swiblowo Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 00:50
                        Eeee...Z Kanady?
                        To jak ma ta trasa wygladac?
                        • grom33 Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 00:54
                          Do Polski lecimy american airlins woza ludzi prosto do biura tak jak
                          9/11 potem wynajmujemy samochod tankujemy i wio do Moskwy,ponoc
                          trzeba dosc dlugo czekac na wize 6 miesiecy musze to sprawdzic
                          • swiblowo Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 00:58
                            A, jasne.
                            W takim razie mozemy czekac na rogatkach.
                            Z Polski zawsze jezdzimy do Moskwy przez Bialorus.
                            Droga naprawde niezla.
                            U Bialorusow mozna jechac ile fabryka dala - uwazac tylko trzeba na
                            posterunki milicji, sa zawsze oznaczone, ale mnie i tak zawsze
                            lapia, hehehee!
                            • grom33 Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 01:03
                              Mysle ze sa lepsi jak w USA tam za male przekroczenie jeden trzyma
                              cie na muszce a drugi ze strachem podchodzi.Slucham teraz radia z
                              warszawy mowia ze Sikorski cos podskakuje.
                              • swiblowo Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 01:13
                                O, spoko.
                                Co do Bialorusow, to zlego slowa powiedziec nie moge.
                                Mysle, ze sa nawet lepsi od Ruskich.
                                Latem byla taka sytuacja:
                                Jedziemy z Moskwy. Zrobilismy juz 900km, stoimy na bialorusko-
                                polskiej granicy i Bialorusy nie chca mnie wypuscic.
                                Okazuje sie, ze nie mam wizy wyjazdowej-wprowadzili zima takie cudo.
                                Pierwsza ich propozycja od ktorej szczeka opadla mi na asfalt byla
                                taka, zeby wracac do Moskwy i tam robic.
                                -do domu zostalo 400km. zrobione 900- nieslabo, co?
                                Mamy sobote wieczor.
                                Koncem koncow jedziemy do najblizszego miasteczka, wzywaja na
                                posterunek milicji pania, ktora zajmuje sie wizami, 50USD, spisanie
                                protokolu, dwie godziny i jedziemy dalej.
                                Poszli na reke. Super mili. I jak zgodnie przyznalismy-polsko-rusko-
                                bialoruskim zdaniem, w Rosji taki numer chyba by nie przeszedl.
                                • grom33 Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 01:24
                                  To naprawde mieliscie szczescie mnie raz w USA trzymali w gorgi pod
                                  karabinem jechalem ze 140 kazali placic 200 dolarow albo wiezienie
                                  zona moja im powiedziala ze nie bedzie stala w nocy sama z dziecimi
                                  na autostradzie w koncu to pomoglo i puscili musialem im przyrzec ze
                                  bede jechal do Toronto wolniej.
                                  • swiblowo Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 01:32
                                    No, Ciebie to za przekroczenie predkosci, tak?
                                    A mnie wypuscic za granice nie chcieli z powodu braku wizy.
                                    Ale naprawde sa kontaktowi.
                                    Za przekroczenie predkosci u Bialorusow to spoko, zawsze sie dogadac
                                    mozna.
                                    Bardzo sa kontaktowi.
                                    Na mnie robia wrazenie skromnego narodu, nie sa tak "rozbuchani" jak
                                    Polacy- niektorzy na forum np. hehee!!
                                    • grom33 Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 01:37
                                      Masz racje a domena czlowieka powinna byc skromosc
                                      • swiblowo Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 01:40
                                        Mam racje, wiec stawiam kolacje. - jak przyjedziecie!
                                        • grom33 Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 01:45
                                          dziekuje musze isc teraz troche popracowac praca rzadowa rekawow
                                          sobie nie wyrwiesz a placic musza duzo tak to juz jest obojetnie
                                          gdzie bedziesz rzad sie wyzywi chociaz naprawde zal mi ludzi
                                          zwalniaja w Kanadzie z pracy codziennie tysiace.
                                          • swiblowo Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 01:49
                                            I wszystkim nam mowia : trzeba bedzie pracowac wiecej-kryzys.
                                            W dupie z takimi propozycjami, cwaniaczki.
                                            Pozdr!
                                            • grom33 Re: Przelozono start Discovery. 13.03.09, 02:50
                                              Masz racje dzisiaj wiecej cwaniakow jak normalnych porzdnych ludzi
                                              Pzdr z Toronto tak daleko a jak blisko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka