Dodaj do ulubionych

TRAGICZNY LOS LONDYNSKIEJ DZIEWCZYNKI-ZYDOWKI___D

IP: *.ipt.aol.com 23.11.03, 16:14
Mój daleki kuzyn, pracownik opieki spolecznej w Londynie, opowiedzial mi
taką oto historię:
Jak wiadomo, od pewnego wieku Żydówki muszą (podobnie jak muzułmanki)
przykrywać sobie włosy. Zamiast tego duża ich część włosy sobie goli i
chodzi w peruce, aby w ten sposób obejść nakazy Pana.
Oczywiście część dziewcząt się buntuje, bo mają piękne ciemne włosy, których
zazdroszczą im wszystkie ich nijakie angielskie koleżanki. Niestety w
środowisku żydowskim dziewczynki/kobiety są całkowicie podporządkowane
rodzinie (mężczyznom), w szczególności rodzinie męża, jeśli dziewczynka taka
jest już zamężna. (Trzeba dodać, że gminy żydowskie dopuszczają małżeństwa
dziewczynek, jeśli tylko miały już one pierwszy okres. Nierzadkie są więc
związki 12/13 letnich dzieci z 50 letnimi mężczyznami, które ukrywa się
przed państwem i „legalizuje”, kiedy dziewczynka osiągnie wymagany przez
ignorowane przez wspólnotę prawo krajowe. Częste przypadki dzieci z
rozerwanymi pochwami są wyciszane przez lekarzy z obawy przed oskarżeniami o
prześladowania na tle rasowym.)
Taki jest właśnie opisany przez mojego kuzyna przypadek. Dziewczyna miała
niecale13 lat i była przymuszana do golenia sobie głowy i noszenia peruki,
choć jak później mówiła, błagała, żeby jej pozwolono zachować swoje własne
włosy, bo czuła się skrępowana, kiedy ludzie się za nią oglądali na ulicy, a
jej nie-żydowskie koleżanki chwaliły się swoimi pięknymi warkoczami. Rodzina
była jednak bezwzględna: zdaniem wezwanej przez o opiekę społeczną rodziców
(przyszli z adwokatem, który groził procesem za antysemityzm, choć miał to
być zwykły wywiad środowiskowy, mający na celu ustalenie kilku
biurokratycznych szczegółów) nikt nie ożeniłby się z „rozwiązłą” dziewczyną,
więc stosowane przez nich kary fizyczne (biciem oraz głodówką zmuszali córkę
do golenia głowy i noszenia peruki) były „dla jej dobra, bo kim jest
kobieta, która nie ma męża i dzieci? Jest gorsza niż świnia, która
przynajmniej czemuś służy”. (CYTAT!!!)
Kiedy dziewczynka została zmuszona do zawarcia potajemnego i nielegalnego
związku małżeńskiego, rodzina męża nie była już dla niej taka „wyrozumiała”.
Ale też i wina jej była większa: jej koleżanki zajmowały się Spice Girlsami,
kiedy ona musiała wypełniać obowiązki małżeńskie, zajmować się domem, etc.
CO ZROBIŁA? Używając żelu, udało jej się chować odrastające włosy pod peruką
i od czasu do czasu wychodziła się spotkać ze swoimi koleżankami bez peruki.
Któregoś dnia pech chciał, że zobaczyła ją teściowa. Brutalnie zaciągnęła ją
do domu, gdzie wraz z mężem dziewczynki postanowili pokazać jej, „jak się
zachowuje przyzwoita żydowska żona”. Garściami i w końcu też i żyletką
zaczęli jej wyrywać/wycinać włosy. Kiedy dziewczynka omdlała, została
zabrana do żydowskiego szpitala i cała sprawa by w ogóle nie wyszła na
światło dzienne, gdyby nie sprzątaczka latynoska (w Londynie do takich prac
najmowani są „goje”), która zawiadomiła opiekę społeczną…
Sprawa naturalnie została wyciszona (słowa „antysemityzm” oraz „rasizm”
czynią cuda), ale dziewczynie udało się wyrwać. Małżeństwo było nielegalne,
więc z tym nie było problemów, więcej czasu trzeba było poświęcić odebraniu
rodzicom praw rodzicielskich, bo choć wydali ja za mąż, kiedy miała niecałe
13 lat, to przed sądem bez problemów twierdzili, że to jest nieletnia i że
musi wrócić z nimi do domu.

Teraz dziewczynka ukrywa się pod zmienionym nazwiskiem (wiadomo, jak
traktuję się Żydów, którzy opuszczają wspólnotę) i, ironia losu, wygrała
jej „rodzina” – musi nosić perukę, bo włosów i dużej części skóry na głowie
się nie dało uratować…
Obserwuj wątek
    • Gość: Nihil Re: TRAGICZNY LOS LONDYNSKIEJ DZIEWCZYNKI-ZYDOWK IP: *.72.70.188.Dial1.Orlando1.Level3.net 23.11.03, 16:20
      >> teraz dopiero moge zrozumiec dane33. Co ta biedaczka musiala przejsc, ze
      jej sie tak psychika wypaczyla...
    • Gość: Joanna Tez slyszalam o potajemnych malzenstwach. Jestem o IP: *.sm.centurytel.net 23.11.03, 16:56
      oburzona. Tego powinno sie zabronic.
    • Gość: Tomek44 Ty smierdzacy prowokatorze IP: *.inter.net.il 23.11.03, 17:27
      Kompletne bzdury i prowokacja. Najpierw kretynie, prowokatorze poczytaj sobie
      nasza halahe, czyli nakazy i zakazy zydowskie, a potem kretynie pisz. Ostatnio
      byl wypadek z dzieckiem cyganskim i zywcem przeniosles go ty prowokatorze na
      Zydow.
      Wiecej takich gnojkow na forum, to bedzie smierdzialo tak gownem, ze trzeba
      bedzie wietrzyc komputer po kazdorazowym jego uzyciu.
      • Gość: Tomek44 Re: Ty smierdzacy prowokatorze IP: *.inter.net.il 23.11.03, 17:30
        Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Kompletne bzdury i prowokacja. Najpierw kretynie, prowokatorze poczytaj
        sobie
        > nasza halahe, czyli nakazy i zakazy zydowskie, a potem kretynie pisz.
        Ostatnio
        > byl wypadek z dzieckiem cyganskim i zywcem przeniosles go ty prowokatorze na
        > Zydow.
        > Wiecej takich gnojkow na forum, to bedzie smierdzialo tak gownem, ze trzeba
        > bedzie wietrzyc komputer po kazdorazowym jego uzyciu.

Apropos kilka miesiecy temu tez opisywales cos co ci opowiadal twoj kuzyn.
        Podobna lub nawet identyczna historia.
        Wychodze z tego watka, bo tak smierdzi kloaka, ze zbiera mi sie na wymioty.
        • Gość: OHYDA MORALNA TOMEK44 ZMIENIA NICKI I PUSZCZA ANTYSEMICKIE POSTY IP: *.home.cgocable.net 23.11.03, 23:07
          NUDZI MU SIE NA FORUM WIEC ZMIENIA NICKA (ALBO ADRES - TERAZ SKARZY SIE NA
          JAKIEGOS FACETA KTORY NIBY PODPISUJE SIE ZA INNYCH A DZIWNIE PODPISUJE SIE
          TYLKO ZA NIEGO) I PISZE ANTYSEMICKIE BREDNIE A POTEM SAM SIE NA NIE OBURZA...
      • Gość: Andriej Prawda kole w oczy? Ja czytalem o tym w internecie IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.03, 17:47
        Zdaje sie, ze na jakims francuskim portalu. To odgrzewana historia ale zgadza
        sie ze w londynie i ze to byli zydzi. Dlaczego generalizujesz piszac ze to nie
        jest prawda? Zydzi sie nie moga dopuscic takiego bestialstwa? Dlaczego nie?
        Powtarzam, ze ja tez o tym czytalem, choc juz nie bede mogl podac adresu.

Zegnam, bo z prymitywnymi rasistami sie nie rozmawia.
      • goldbaum Re: Ty smierdzacy prowokatorze 24.11.03, 11:21

> Kompletne bzdury i prowokacja. Najpierw kretynie, prowokatorze poczytaj sobie
        > nasza halahe, czyli nakazy i zakazy zydowskie, a potem kretynie pisz.
        Ostatnio
        > byl wypadek z dzieckiem cyganskim i zywcem przeniosles go ty prowokatorze na
        > Zydow.
        > Wiecej takich gnojkow na forum, to bedzie smierdzialo tak gownem, ze trzeba
        > bedzie wietrzyc komputer po kazdorazowym jego uzyciu.

Az tak sie brzydzisz cyganami? Boisz sie, zeby was ze soba nie pomylili, czy
        jak?
    • Gość: jarek Wszystko jasne: IP: *.fastres.net 23.11.03, 17:41
      taką oto historię ,mocno daleka od prawdy.
      • ten_facet_klamie JAREK ZAWODOWY KLAMCA JUZ DEMENTUJE... 23.11.03, 17:53
    • Gość: Marcin wstrzasajace - straszne - jakze prawdziwe... IP: *.prima.net.ar 23.11.03, 22:51
      Jedno pytanie: Dlaczego? Dlaczego oni tak robia? Dlaczego tak nienawidza
      swoich sióstr, matek i zon?

D L A C Z E G O ????
      • Gość: dana33 coscie wszyscy fiznieci tutaj ? IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 23.11.03, 23:09
      • Gość: Nihil Re: wstrzasajace - straszne - jakze prawdziwe... IP: *.72.73.67.Dial1.Orlando1.Level3.net 24.11.03, 05:19
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Jedno pytanie: Dlaczego? Dlaczego oni tak robia? Dlaczego tak nienawidza
        > swoich sióstr, matek i zon?
        >
        > D L A C Z E G O ????

> Odpowiedz jest prosta: zydzi nienawidza sami siebie. No a zydem jest ten,
        kto sie rodzi z matki zydowki, wiec logicznym jest ze nienawidza te, ktore
        przyczynily sie ze sa zydami.

> Biedne te zydowki. Tak mi zal Dany33! Ta musi byc poniewierana majac troje
        dzieci plus meza, ktorzy zywia do niej nienawisc i pewnie codziennie
        maltretuja ja w domu. Czego efekty pozniej sie nam daja we znaki na Forum...
    • Gość: m. dlaczego tu tak malo komentarzy z izraela??? IP: *.boanxx9.adsl-dhcp.tele.dk 23.11.03, 23:46
      no?
      • Gość: zydzboczek Re: dlaczego tu tak malo komentarzy z izraela??? IP: *.vc.shawcable.net 24.11.03, 00:01
        dlaczego tu tak malo komentarzy z izraela???
        dlatego ze parchy wstydza sie przyznac do swoich zwierzecych
        zboczen !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: dana33 Re: dlaczego tu tak malo komentarzy z izraela??? IP: 194.90.65.* 24.11.03, 08:49
          nu, ja wam powiem, dlaczego tak malo komentarzy z israela: bo po prostu na
          takie glupoty nie ma co odpowiadac. natomiast musze wam wszystkim przyznac, ze
          fantazji w wymyslaniu idiotyzmow na temat zydow, ich zwyczajow i tradycji,
          talmudu i israela wam nie brakuje.
    • Gość: mirmil DO WSZYSTKICH GOSCI TEGO WATKU (+special do tomka) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 24.11.03, 14:32
      Przedstawiony zostal tekst, ktory opisuje pewne zdarzenie. Nie wiadomo, czy jest
      to tekst autentyczny czy nie, bo nie ma na to zadnego dowodu. To wie tylko jego
      autor.

Twierdzenie, ze jest to tekst prawdziwy (czy tez falszywy) tylko dlatego, ze
      mowi on o zydach, jest oczywistym przejawem stereotypow oraz rasizmu (rasizm
      pozytywny w przypadku twierdzenia, ze ten tekst jest falszywy, tez jest
      rasizmem). Zydzi nie sa ani gorsi, ani lepsi od innych ludzi. Wsrod nich tez
      istnieja potwory, o ktorych pisze kolega(kolezanka).

pytania dwa:

1. skad takie oburzenie, biorac pod uwage, ze podobne teksty, co do ktorych
      autentycznosci moga byc watpliwosci, a tyczace sie arabow, pojawiaja sie na
      forum z systematycznoscia pulsa/woja, etc?

2. SPECJALNIE DLA TOMKA44: dlaczego uwazasz, ze zydzi nie moga sie dopuscic
      jakiejs okropnosci, ktorej dopuscili sie cytanie??? czy zydzi sa w czyms lepsi
      niz cyganie???
      • Gość: dana33 Re: DO WSZYSTKICH GOSCI TEGO WATKU (+special do t IP: 194.90.65.* 24.11.03, 14:49
        nu, mirmilku zlotko. widzisz, u arabow to diagle jeszcze dosc normalne, ze
        wydaje sie za maz dziewczynki 14-letnie (o 13-letnich ja osobiscie nie
        slyszalam, o 14-letnich wiem z pierwszego zrodla, czyli od matek tych
        dziewczynek). natomiast u zydow moze iles tam setek lat temu byly takie
        zwyczaje, jak zreszta u innych narodow tez... dzisiaj tego nie ma. nie wierze w
        ta relacje londynska. a jesli ona prawdziwa, to to tak odosobniony wypadek, ze
        w zadnym wypadku nie mozna tu mowic o ogole zydowskim. peruki lub nakrycia
        glowy musz nosic tylko mezatki, w zadnym wypadku mlode dziewczynki. i to tez
        tylko w kregach ultra-ortodoksyjnych. to tak, ze niby nie wiedziales o tym...
        • czerwony.kapturek Re: DO WSZYSTKICH GOSCI TEGO WATKU (+special do t 24.11.03, 15:02
          ile lat miala Jadwiga jak Jagielle poslubila?

Ta historia moze jednak sie zdarzyc u Lubawiczow, znam kilku i chyba sama
          przyznasz ze sa to raczej ekstremalni i ascetyczni szalenczy, ktorzy malo
          oddalili sie od pierwszych starozakonnych?
          • Gość: dana33 Re: DO WSZYSTKICH GOSCI TEGO WATKU (+special do t IP: 194.90.65.* 24.11.03, 15:11
            nu, kapturku, przeciez wyraznie napisalam, ze "nie wierze w ta relacje
            londynska. a jesli ona prawdziwa, to to tak odosobniony wypadek, ze
            w zadnym wypadku nie mozna tu mowic o ogole zydowskim." jadwiga, julia,
            przypadkow ile chcesz z tamtych czasow. dzisiaj? nie w europie, nie u zydow,
            nie w usa, biorac ogolnie, bo przypadki zawsze gdzies sie znajda. i oczywiscie,
            ze to szalency, nawet gorzej wg mnie, zbrodniarze. [przyzna ci to kazdy,
            szczegolnie ci, ktorzy maja corki. ale uogolniac? w niektorych kulturach, jak
            np u arabow, ale oni sie tez buntuja, a raczej te dziewczyny sie buntuja. nie
            chca wychodzic w tym wieku za maz, i te, ktore mieszkaja w wiekszych miastach
            umieja juz postawic na swoim.
        • Gość: mirmil no widzisz, DANKA, potrafisz z sensem IP: *.uBRgrb01.supercable.es 24.11.03, 22:03
          > ta relacje londynska. a jesli ona prawdziwa, to to tak odosobniony wypadek, ze
          > w zadnym wypadku nie mozna tu mowic o ogole zydowskim.

to jest wlasnie danka normalna reakcja, a nie sugerowanie ze to nieprawda, bo to
          o zydach (jakby bylo o cyganach, to by tomeczek uwierzyl???). moim osobistym
          zdaniem to jest falszywa zmyslona wiadomosc, podobna do tych jakie lubi sobie od
          czasu do czasu puscic wojo jarus etc.
          • Gość: dana33 Re: no widzisz, DANKA, potrafisz z sensem IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 24.11.03, 22:14
            mirmil, ty mnie nie przyprawiaj o atak serca wieczorem przed wyjazdem.... chyba
            sie zle poczules, ze mnie nie krytykujesz.... :)
            • Gość: mirmil Re: no widzisz, DANKA, potrafisz z sensem IP: *.uBRgrb01.supercable.es 25.11.03, 00:32
              nie krytykuje, kiedy mowisz z sensem. jak sama widzisz - niestety nie zdarza ci
              sie to
              zbyt czesto.
        • Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: DO WSZYSTKICH GOSCI TEGO WATKU (+special do t IP: 5.2.1R1D* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 24.11.03, 22:26
          natomiast u zydow moze iles tam setek lat temu byly takie
          > zwyczaje,
          NU Dana postepy czynisz, jednak przyznajesz ze u ZYDOW byly takie zwyczaje !
          Nu a teraz powiedz , jestes na 100% pewna , ze w niektorych spolecznosciach
          zydowskich te zwyczaje nie przetrwaly do dzis?, nu, Dana powiedz...
    • who.cares A slyszales o dzieciach w USA w stanie NJ 24.11.03, 15:20
      Ktore przez swoich, NIE ZYDOWSKICH, rodzicow byly glodzone prze pare lat?

I co z tego?

Czy wszyscy NIE ZYDZI tak sie zachowuja?

• Gość: dana33 Re: A slyszales o dzieciach w USA w stanie NJ IP: 194.90.65.* 24.11.03, 15:23
        nu, cus nie rozumiem... ktos tu pisal o tym przypadku i cos uogolnial?
    • fredzio54 Re: TRAGICZNY LOS LONDYNSKIEJ DZIEWCZYNKI-ZYDOWK 24.11.03, 16:03
      Piedne Polskie dziewczyna w opcych burdelach na calym swiecie sam wydzialem !
      • Gość: Golem Re: TRAGICZNY LOS LONDYNSKIEJ DZIEWCZYNKI-ZYDOWK IP: 210.90.235.* 24.11.03, 16:38
        Tak, taaak! Tyz wydzialem, ze taka Monika Lewynska w bialym burdelu cygaramy
        sie rozkoszowala.
        • Gość: Tomek44 Re: TRAGICZNY LOS LONDYNSKIEJ DZIEWCZYNKI-ZYDOWK IP: *.inter.net.il 24.11.03, 16:56
          Gość portalu: Golem napisał(a):

> Tak, taaak! Tyz wydzialem, ze taka Monika Lewynska w bialym burdelu cygaramy
          > sie rozkoszowala.

A ten Zyd Clinton ja posuwal.
          • Gość: Golem Re: TRAGICZNY LOS LONDYNSKIEJ DZIEWCZYNKI-ZYDOWK IP: 210.90.235.* 24.11.03, 20:52

> Gość portalu: Golem napisał(a):
            >
            > > Tak, taaak! Tyz wydzialem, ze taka Monika Lewynska w bialym burdelu cygara
            > my
            > > sie rozkoszowala.
            >
            > A ten Zyd Clinton ja posuwal.

Eeeh, Szlomo... bzdury piszesz. On nie naaasz. Przecie Clynton krytykowal
            panstwo zydowskie, ze nyby sie panoszy, ismy mu w koncu podrzucili swinke
            Moniczke by mu mysle czem innym zajac....
    • Gość: . Re: TRAGICZNY LOS LONDYNSKIEJ +++++++ IP: 195.24.160.* 24.11.03, 17:10
      >>>>>>>>>>>>><<• TRAGICZNY LOS LONDYNSKIEJ DZIEWCZYNKI-ZYDOWKI___D adres:
      *.ipt.aol.com
      Gość: JAK DLUGO JESZCZE? 23-11-2003 16:14 odpowiedz na list odpowiedz
      cytując

taką oto historię:
      Jak wiadomo, od pewnego wieku Żydówki muszą (podobnie jak muzułmanki)
      przykrywać sobie włosy. >>>>>>>>>>>>>>>>>><<

Smetny glupi "ubolewaczu" z kuzynem przyglupem.
      Nie wchodzac w meritum sprawy,hce tylko stwierdzic,ze:
      Jak,WIADOMO,kazda katoliczka ma byc dziewica-co nie zawsze jest prawda.
      Szczegolnie,jezeli dotyczy to Polki.
      Tak samo sprawy sie imaja z zydowkami i Zydowkami.
      Kuzyn twoj z pewnoscia idiota jest,a ty od niego daleko nie odbiegasz.
      Na tym polega tragiczny los rodzinki twojej.
      Z powodu tego nie ubolewam.
      Ubolewam tylko nad narodem polskim,a to z powodu,ze sa kretyni co uzywaja
      piekna mowe tego NARODU,przez co stwarza sie niegatywny wizerunek Polakow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka