Dodaj do ulubionych

Kto najbardziej cierpi przez okupacje izraelska?

IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 17:22
Anemia and poor behavior

584 children were killed in the three years
of the intifada, among them 480 Palestinians
and 104 Israelis

9,000 Palestinian children have been injured
during this period.

Two thirds of Palestinian children live below
the poverty line ($2 a day).

38 percent of Palestinian children are
anemic.

23 percent of students and 36 percent of
teachers are unable to get to school on any
given day.

80 percent of parents report their kids have
health and behavioral problems - sleep
disorders, aggression, aches and pains.

Source: UNICEF
Obserwuj wątek
    • goldbaurn Re: Kto najbardziej cierpi przez okupacje izraels 05.12.03, 17:28
      No właśnie. Trzeba było nie zaczynać. Co ta cała kurewska intifada im dała?

Normalnie w pdręcznikach sztuki wojskowej piszą że przy natarciu straty
      nacierajacego do strat strony broniacej sie sa jak 3:1.

Palestynczycy są bez wątpienia stroną zaczepną w konflikcie i faktycznie ich
      straty sa ca. trzy razy wyzsze. Nie czytali Clausevitza czy co? Pewnie nie
      czytali. Prawdopodobnie nic nie czytali procz tego durnego Kuranu.
    • marcus_crassus chyba mirmil cierpi najbardziej....:)))))))) 05.12.03, 17:39
      cierpi za miliony :))))
    • Gość: mirmil MOJ OSOBISTY KOMENTARZ DO TYCH STATYSTYK IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 17:41
      >
      > 584 children were killed in the three years
      > of the intifada, among them 480 Palestinians
      > and 104 Israelis
      >

nie chce w zadnym wypadku umniejszac cierpien zydow, ale chyba 480 i 104 mowi
      samo za siebie.
      • Gość: z daleka Re: MOJ OSOBISTY KOMENTARZ DO TYCH STATYSTYK IP: 5.3.1R3D* / *.inter.net.il 05.12.03, 17:55
        Smierc kazdego dziecka jest tragedia. Powiedz mi Mirmil czy pozwolilbys swemu
        dziecku rzucac kamieniami lub butelkami z benzyna w nieprzyjacielskich
        zolnierzy i ich czolgow? Czy nie uwazasz, ze wojna( rzecz okrutna) jesli juz
        jest , to jest sprawa doroslych a nie dzieci?
        • Gość: mirmil oczywiscie, ze bym pozwolil IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 18:13
          Powiedz mi Mirmil czy pozwolilbys swemu
          > dziecku rzucac kamieniami lub butelkami z benzyna w nieprzyjacielskich
          > zolnierzy i ich czolgow?

www.ga.com.pl/warsza15.htm
          polacy dorobili sie w ten sposob wielu anonimowych bohaterow. przypomnij sobie
          tez "szare szeregi".

>Czy nie uwazasz, ze wojna( rzecz okrutna) jesli juz
          > jest , to jest sprawa doroslych a nie dzieci?

mowisz o okrucienstwie: masz wyrzuty sumienia za pieklo, jakie tam
          stworzyliscie? obecnie mozesz popierac inicjatywe genewska - czas skonczyc
          okupacje i wrocic do granic z 67.
          • marcus_crassus co do ktorych granic nie byloby watpliwosci 05.12.03, 18:20
            gdyby nie dwie arabskie agresje wlasnie z 1967 oraz nastepna z 1973...

ot i mamy winowajcow
          • abstrakt2003 Jeżeli ktoś podejmuje walkę... 05.12.03, 18:20
            ...to musi liczyć się z konsekwencjami! Gdy posyła się dzieciaki do walki z
            wojskiem to wynik może być tylko jeden MASAKRA!

A rozdzieranie szat po fakcie świadczy o głupocie, obłudzie i cyniźmie!
            • Gość: mirmil Re: Jeżeli ktoś podejmuje walkę... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 18:25
              a kto ci powiedzial, ze te dzieci zginely "w walce". wiekszosc z nich to tzw
              ofiary "selektwynych zabojstw", "nieszczesliwych wypadkow", etc. (pomijajac juz
              fakt, ze w niewielu krajach za rzucanie kamieniami dostaje sie kulke w leb...)
              • abstrakt2003 To poco gadasz o tym kilka postów wcześniej? 05.12.03, 19:35
                Jak walka to walka! Na wojnie muszą ginąć ludzie! A jak sie nie podoba to
                trzeba siedzieć cicho!
                • Gość: mirmil zdaje mi sie, ze cos ci sie pomylilo... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 19:48
                  kto ci powiedzial, ze moja dyskusja z chlopaniem "z daleka" dotyczy tych wlasnie
                  400 ofiar wsrod dzieci palestynskich?

zdaje mi sie, ze cos ci sie pomylilo. przeczytaj sobie jeszcze raz moj post na
                  ktory odpowiadasz...
                  • Gość: z daleka Re: zdaje mi sie, ze cos ci sie pomylilo... IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 05.12.03, 19:50
                    a co to jest chlopanio?
                    • Gość: mirmil Re: zdaje mi sie, ze cos ci sie pomylilo... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 19:59
                      chlopanio? nic. ale "m" jest zaraz pod "k"
                • Gość: U Re: To poco gadasz o tym kilka postów wcześniej? IP: *.75.0.42.Dial1.Boston1.Level3.net 05.12.03, 21:06
                  Nu,jak to chto?Nu??...Jeden tylko narod pod wezwaniem ma monopol na cierpienie.A
                  tobie abstrakcie zycze,zebys jeszcze raz musial spier...przed jakims nowym
                  hitlerkiem.
          • Gość: mirmil MC IDZ STAD. IDZ WYBIERAC PAJACA ROKU TWOJ POZIOM. IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 18:32
            albo popluj sobie na lewakow, albo na islmistow... ulzy ci. zuwazyles, ile
            twoich postow schodzi bez zadnej odpowiedzi :) ???
            • marcus_crassus twoj poziom zas mirmil to poziom netowego dzihadu 05.12.03, 19:26
              idioty siedzacego za klawiatura ktory gowno zrobil oprocz wypisywania setek
              postow i jeszcze pisze cos ze latwo sie mowi siedzac w wozie opancerzonym...

jeszcze latwiej prowadzi sie dzihad siedzac w hiszpanii,maczac sobie nogi i
              popijajac ciepla herbatke...

i pierdzielac o biednych sierotkach...

do dupy ten twoj dzihad,zupelnie do bani...

biedactwa,biedactwa ktore dokonaly juz 3 agresji dostaly w morde za kazdym
              razem i teraz jak wyszlo ze sila nic nie zdobeda zaczely ryczec ze sa
              nieszczesliwe...

taktyka dziecka - najpierw uwaza ze osiagnie cos sila albo uparciem-jak okaze
              sie ze dostalo tylko lanie zaczyna ryk ze jest male i nieszczesliwe...

mozesz mnie cmoknac mirmil najwyzej w moja imperialistyczna dupe :))

ps - nie zauwazylem...
          • Gość: z daleka Re: oczywiscie, ze bym pozwolil IP: 5.3.1R* / *.inter.net.il 05.12.03, 18:39
            Znamy sie mirmil nie od dzis. Wiem doskonale, ze trudno Ci sie skoncentrowac
            na jednym konkretnym temacie, nawet jesli jest zadany przez Ciebie. No wiec
            nie bede z Toba dyskutowal (przynajmniej w tej chwili) ani o "szarych
            szeregach" ani o inicjatywie genewskiej. W tej chwili sprobujmy skoncentrowac
            sie wylacznie na tym co przedstawiles jako problem i o na tym o co cie
            pytalem. W tytule napisales "oczywiscie, ze bym pozwolil".
            Rozumiem wiec, powiedzmy to jasno, ze pozwolilbys swemu dziecku rzucac
            kamienie i butelki z benzyna na nieprzyjacielskich zolnierzy, majac pelna
            swiadomosc, ze uczestnicza w walce i moga zginac lub zostac okaleczone.
            Mam powazne watpliwosci, czy jestes ojcem. Jesli tak, to mam powazne
            watpliwosci do twojej za te dzieci odpowiedzialnosci. Ja jestem ojcem. Nie
            pozwolilbym mojemy dziecku wyjsc z domu w przypadku, w ktorym istnialby nawet
            cien realnego zagrozenia dla ich zdrowia lub zycia. Przywiazalbym do krzesla,
            a nie puscil. No, ale moze ja jestem ojciec nienornalny.
            • Gość: mirmil pozostawie cie z twoimi watpliwosciami... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 19:06
              > Mam powazne watpliwosci, czy jestes ojcem. Jesli tak, to mam powazne
              > watpliwosci do twojej za te dzieci odpowiedzialnosci.

no a jakze by inaczej. znamy sie nie od dzis, wiec faktycznie nie musisz mi
              tlumaczyc, co o mnie myslisz...

>Przywiazalbym do krzesla,
              > a nie puscil. No, ale moze ja jestem ojciec nienornalny.

nie, spokojnie, jestes zupelnie normalny. jestes przedstawicielem
              panstwa-okupanta, ktory za amerykanskie dolary gnebi innych ojcow i ich dzieci.
              masz wiec swoj okreslony sposob widzenie rzeczywistosci.

logika kata jest inna niz logika ofiary i nie nikt od ciebie nie oczekuje, zebys
              zrozumial (wpolczul??? postanowil cos zmienic???), jak mysla ludzie, ktorych
              zabija twoje panstwo.

to nie pierwszy przypadek takiego "niezrozumienia"... pamietasz jakie metody
              stosowali zydzi przed powstaniem izraela? modelowy terroryzm z zamachami na
              brytyjska administracje wlacznie. teraz oczywiscie tez nie mozesz zrozumiec...
              coz, jeden moj kolega mawial "punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia" :)

p.s.

myslisz, ze niemcy sie nie oburzali na zwyrodnialych polskich rodzicow? wygodnie
              sie oburzac, jak sie siedzi w wozie opancerzonym. wygodnie.
              • Gość: z daleka Re: pozostawie cie z twoimi watpliwosciami... IP: 5.3.1R* / *.inter.net.il 05.12.03, 19:23
                Znow umykasz i skaczesz z tematu na temat. Odpowiedz po prostu i zwyczajnie na
                zadane pytanie, a nie wciskaj ciemnot. Jesli czujesz sie na silach dyskutowac
                na konkretny temat to dyskutuj. Gazetowe frazesy i tania propagande zostaw do
                gazetki sciennej. Chyba jestes naiwny sadzac, ze bede powaznie odpowiadal na
                stwierdzenia typu:"jestes przedstawicielem panstwa-okupanta, ktory za
                amerykanskie dolary gnebi innych ojcow i ich dzieci", albo "logika kata jest
                inna niz logika ofiary" albo "pamietasz jakie metody stosowali zydzi przed
                powstaniem izraela? modelowy terroryzm z zamachami na brytyjska administracje
                wlacznie". I to wszysko zamiast odpowiedzi na pytanie czy nalezy dzieci
                wysylac przeciwko czolgom.
                • Gość: mirmil co do forumowej etykiety... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 19:57
                  >I to wszysko zamiast odpowiedzi na pytanie czy nalezy dzieci
                  > wysylac przeciwko czolgom.

gdzie dokladnie zadales to pytanie? postaraj sie nie stosowac manipulatorskich
                  chwytow doktora jk ("ja ciebie od tak dawna o to pytam, a ty nie
                  odpowiadasz..."). jak chcesz pytac, to pytaj, a nie krec.

jak na razie na pytanie "czy bys pozwolil.." zdaje sie odpowiedzialem. pytania
                  "czy nalezy..." jakos do tej pory nie widzialem, wiec JAK MIALEM NA NIE
                  ODPOWIEDZIEC??? naucz sie, czlowieku, nie szkalowac innych forumowiczow...

czekam wiec na nastepny poscik, gdzie zacytujesz to swoje pytanie (czy nalezy
                  dzieci wysylac...) z ktoregos poprzedniego skierowanego do mnie postu. jak
                  takiego cytatu nie bedzie, to uznam to za przeprosiny (rozumiem, ze trudno ci
                  przyznac sie do stosowania nieuczciwych chwytow) i i tak odpowiem na twoje
                  DOPIERO CO POSTAWIONE PYTANIE.

p.s.

co ci sie nie podoba w moim komentarzu dotyczacym twojego braku zrozumienia dla
                  dzieci rzucajacych kamieniami w czolgi???zydzi, ktorzy teraz tak protestuja
                  przeciwko terroryzmowi, jeszcze nie tak dawno sami byli terrorystami.

wiec, podejrzewam, swietnie rozumiesz i te sytuacje, tylko z wygodnej pozycji
                  okupanta dysponujacego nowoczesnym uzbrojeniem zgrywasz teraz oburzony autorytet
                  moralny.
                  XXXXXXXXXXXXXXXXXX
                  no, zacytuj, gdize sie mnie wczesniej o to pytales. jak nie mozesz zacytowac, to
                  sobie przemysl swoja postawe, a ja (zwroc uwage na moja dobra wole wobec osoby,
                  ktora posluguje sie tego rodzaju manipulanckimi chwytami) i tak ci odpowiem...
                  • Gość: mirmil a ze chyba sie nie doczekam... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 20:32
                    to odpowiedz brzmi: nie.

na przyszlosc nie stawiaj zarzutow, ktorych nie mozesz udowodnic, bo to brzydko.
                • marcus_crassus nic nie rozumiesz z daleka..mirmil nie dyskutuje!! 05.12.03, 20:25
                  mirmil nie jest tutaj w celu dyskusji...poznania innej opinii lub dokonania
                  oceny jakiejs sytuacji...albo np w celu zabawy...

mirmil jest tutaj w smiertelnie powaznym celu - mirmil prowadzi tutaj swoj
                  maly dzihad - gdzies w malym mozdzku mirmila wykielkowala kiedys mysl ze na
                  tym forum prowadzic bedzie walke o "niepodlegla palestyne",zgodnie z idealami
                  islamu....

i maly mozdzek mirmila zostal opanowany przez te mysl...i na nic nie zdaja sie
                  pytania czy mirmil cos zrobil dla ych palestynczykow oprocz pieprzenia glupot
                  na forum,mirmil nie rozumie ze niewazne jest czy napisze tysiac czy 10 tysiecy
                  klamstw jego maly dzihad nie ma zadnego przelozenia na palestyne,ze jego
                  pieprzenie ani palestynczykow grzeje ani ziebi a dzieki jego psychozie nie sa
                  ani blizej ani dalej od niepodleglosci etc...

mirmil wlasnie dlatego klamie,udaje ze nie widzi czegos,zmysla i
                  manipuluje...zazwyczaj udaje ze jest taki "ucieszony" i sobie pisze z
                  zadowolona buzka,w dyskusjach ze mna niestety wychodzilo jak to mirmil nie
                  wytrzymywal,piszczal tyle glupot ze az strach...

mirmil nie zmieni sie bo nie wytlumaczysz psychopacie ze jest psycholem...

niestety...mirmil jest po prostu zwyklym bzikiem i juz
              • abstrakt2003 Czy twoja opinia była by odmienna gdyby ... 05.12.03, 19:50
                ... ofiar po stronie izraelskiej było dwa razy więcej niż po palestyńskiej?
                • Gość: mirmil co dokladnie razi cie w mojej wypowiedzi? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 20:03
                  prosze wytlumacz...

> 584 children were killed in the three years
                  > of the intifada, among them 480 Palestinians
                  > and 104 Israelis
                  >

nie chce w zadnym wypadku umniejszac cierpien zydow, ale chyba 480 i 104 mowi
                  samo za siebie.
                  • abstrakt2003 Zawsze mnie denerwuje takie stawianie sprawy! 05.12.03, 20:18
                    Czy uważasz, że miarą cierpienia powinna być liczba ofiar?
                    Przecież to absurd! Dla każdej rodziny która straciła dziecko w tej wojnie ich
                    własna strata jest najważniejsza! Jest jedyna! I nie obchodzą ich inne ofiary!

A wojnę wywołał Arafat (złodziej i morderca) i on ponosi całą odpowiedzialność!

• Gość: mirmil Zawsze? NO TO SIE PRZEKONAJMY: IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 20:27
                      > Czy uważasz, że miarą cierpienia powinna być liczba ofiar?
                      > Przecież to absurd!

czekam na twoj oburzony komentarz na ponizszym watku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9462171&a=9476851
                      • abstrakt2003 ODPOWIEDŹ 05.12.03, 20:39
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9439146
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9412816&a=9460497
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=9486886&a=9487060
                        • Gość: mirmil no to widzisz, zgadzamy sie - teraz idz przekonaj IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 20:42
                          teraz idz przekonaj danke, bo ona w swoich slowach nie widzi niz zdroznego.

pzdr, m.
                          • abstrakt2003 Nie zgadzam się z tymi postami! 05.12.03, 20:51
                            • Gość: mirmil Re: Nie zgadzam się z tymi postami! IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 20:53
                              no widzisz, ja tez nie, ale jakos ciezko jest do tego przekonac dane. moze Ty
                              sprobujesz???
    • abstrakt2003 Palestyńczycy wywołali całą tę wojnę... 05.12.03, 19:58
      ... i teraz cierpią!
      A winien jest Arafat (złodziej i morderca)!
      • Gość: mirmil zabaw sie w arystotelesa... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 20:08
        i zacznij sie cofac i cofac w przyczynach, aby dotrzec do... nieszczesnego
        herzla i jego wypaczonej idei syjonizmu.

coz, trzeba sie bylo nie pchac na cudza ziemie. jak sobie poscielisz, tak sie
        wyspisz...
        • abstrakt2003 jaka cudza!? Cofnij się bardziej.... 05.12.03, 20:15
          ... Ta ziemia została Żydom dana przez Boga!
          • Gość: mirmil tak jak byla dana, zostala i odebrana IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 20:22
            myslisz, ze wypedzenie zydow z palestyny (ktora sami zajeli nieco wczesniej) nie
            stalo sie z woli B-ga?

myslisz ze niemoralna doktryna nacjonalizmu zastapi wyroki B-skie? a szaron
            stworzy nowe krolestwo izraela? coz za arogancja wobec Stworcy...
            • abstrakt2003 Bóg Izraela tak już ma że doświadcza swój... 05.12.03, 20:31
              ...naród na różne sposoby. Ale wie co robi! Z każdej klęski Izrael wychodzi
              wzmocniony, bardziej zahartowany!
              Popatrz! Królestwa i Imperia przemijają! Prześladowcy narodu wybranego
              obracają się w niebyt! A Izrael trwa! I ma się coraz lepiej!
              • Gość: mirmil Re: Bóg Izraela tak już ma że doświadcza swój... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 20:48
                abstrakt2003 napisał:

> ...naród na różne sposoby. Ale wie co robi! Z każdej klęski Izrael wychodzi
                > wzmocniony, bardziej zahartowany!
                > Popatrz! Królestwa i Imperia przemijają! Prześladowcy narodu wybranego
                > obracają się w niebyt! A Izrael trwa! I ma się coraz lepiej!

powyzsze twierdzenie jest niescisle, bo porownuje fizyczne istnienie ludzi z
                tworem politycznym zwanym np trzecia rzesza albo cesarstwo rzymskie.

jak by sie dokladnie przyjrzec, to sie okaze, ze niemcy jako narod istnieja
                dalej i (cos mi sie zdaje) maja sie nieco lepiej od zydow w izraelu...

prawdziwy problem jest w tym, ze zydzi znalezli sobie nowego zlotego cielca -
                nacjonalizm i znow odwrocili sie od B-ga, starajac sie samemu stworzyc nowy
                izrael. ale nic nie zostanie zapomniane.
                • abstrakt2003 Czy ty jesteś ortodoksyjnym Żydem? 05.12.03, 20:49
                  • Gość: mirmil Re: Czy ty jesteś ortodoksyjnym Żydem? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 21:00
                    moja religia jest moja sprawa. choc to pierwszy raz jak mnie ktos "posadza" o
                    judaizm. o wiele czesciej robi sie ze mnie muzulmanina.

dodam, ze nie widze nic zlego w byciu ortodoksyjnym zydem - przynajmniej w
                    wydaniu sprzeciwiajacym sie zydowskiemu nacjonalizmowi (i nacjonalizmowi wogole,
                    bo jest to choroba, ktorej zawdzieczamy np holokaust, a obecnie tragedie w
                    palestynie, itp)

a ty jestes ortodoksyjnym zydem? (skoro sam sie mnie zapytales. naturalnie, nie
                    musisz odpowiadac).
                    • abstrakt2003 Nie jestem Żydem. Jestem katolikiem ale nie... 05.12.03, 21:06
                      ... ortodoksyjnym. Widzisz ortodosyjni Żydzi uważają państwo Izraelskie za
                      nielegalne. Ich zdaniem jedynie mesjasz może odbudować Izrael. A twoje
                      wypowiedzi na temat związków Boga z Izraelem miały właśnie taki charakter.
                      Dlatego zadałem to pytanie.
                      • Gość: mirmil Re: Nie jestem Żydem. Jestem katolikiem ale nie.. IP: *.uBRgrb01.supercable.es 05.12.03, 21:30
                        > ... ortodoksyjnym. Widzisz ortodosyjni Żydzi uważają państwo Izraelskie za
                        > nielegalne.

a mnie sie zdaje, ze to zalezy - ultrarelgijne partie sa w rzadzie szarona i
                        popieraja jego zbrodnicza polityke. oczywiscie sa ortodoksyjni zydzi, ktorzy
                        odrzucaja istnienie panstwa izrael.

A twoje
                        > wypowiedzi na temat związków Boga z Izraelem miały właśnie taki charakter.

mysle, ze moje wypowiedzi maja charakter slow osoby wierzacej. ortodoksyjni
                        zydzi to tez osoby wierzace.
                        • Gość: jarek Ono tez uwazaja za nielegalna wasz Meczet na... IP: *.fastres.net 06.12.03, 18:56
                          wzgorzu Templi i chca tam Temple Salomona odbudowac, i chyba z tym sie tu
                          calkowicie zgadzasz.o waszej tam obecnosci to nie wiem jak mysla....moze was
                          koczhaja w ten sam sposob jak Polacy.
                          • Gość: mirmil jacy "wy"? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 06.12.03, 22:57
                            ty masz, jareczku, manie przesladowcza...
    • goidbaum Mirmil cirepi za miliony i za glupote 05.12.03, 20:00
      swoich sympatykow.
      czyz nie tak?
      nie podkladajcie bomb pod niewinnych Izraelczykow.
      Wtedy bedziecie mogli w Izraelu pracowac i zarabiac pieniadze.

W przeciwnym wypadku wasza infrastruktura w West Bank zostanie calkowicie
      zniszczona.
      Bedziecie chodzili spac bosi, nadzy i glodni.
      i sami wyjedziecie stamtad.
      Wyglada na to, ze o to Wam chodzi.
      • Gość: !!!! FORUM CIERPI BO NIEJAKI JOTKA ZMIENIA SOBIE NICKI IP: 208.180.246.* 05.12.03, 20:10
        :DDDDDDD
        • Gość: oskar Re: FORUM CIERPI wszystko... IP: *.cust.bezeqint.net 05.12.03, 21:37
          MIRMIL, JEDNO JEST PEWNE - TWOJA WYDAJNOSC NA TYM FORUM JEST BEZ KONKURENCJI.
          NAWET GOLDBAUM JEST SZCZENIAKIEM W POROWNANIU Z TOBA... ILE WYSILKU TY
          WKLADASZ W DELEGYTYMACJI ZYDOWSKIEGO PANSTWA. CZY TY NIE MASZ NIC INNEGO W
          ZYCIU?
          ROWNOWAGA W ILOSCI ZABITYCH (NIE TYLKO DZIECI)TO PRZECIEZ CEL ARAFATA. JEGO
          MEDIA NIE PRZESTAJA GLOSIC O TEJ "KRZYWDZIE" I JEGO PODWLADNE TERRORYSTYCZNE
          ORGANIZACJE ROBIA WSZYSTKO ZEBY TA KRZYWDZACA STASTYKA SIE ZMIENILA. WCZORAJ
          WLASNIE DWOCH KAMIKAZE W TAPICERSKICH KAMIZELKACH PELNYCH MATERIALOW
          WYBUCHOWYCH ZOSTALI ZLAPANI (NIE PRZEZ POLICJE AUTONOMII)W DRODZE DO MEGA
          AKCJI TERRORYSTYCZNEJ W SZKOLE ORT W MIEJSCOWOSCI JOKNAAM. GDYBY TO SIE UDALO -
          A TAM BYLO 700 DZIECI - MIALBYS JEDNYM CIOSEM ROWNOWAGE W DZIECIECYCH
          OFIARACH...
          • Gość: OSKAR Re: FORUM CIERPI wszystko... IP: *.cust.bezeqint.net 06.12.03, 12:06
            MIRMIL, NIE BARDZO JESTES ZWAWY GDY CHODZI O NIE WYGODNE POSTY...
    • Gość: doku Kto najbardziej cierpi z powodu zdrady mirmila IP: *.chello.pl 05.12.03, 23:07
    • Gość: jarek Jak na najpirw wytlumaczysz gdzie ida te MLD $ IP: *.fastres.net 06.12.03, 12:10
      ktore co roku ( specjalne podatki w Dubaju) prawdziwe kraje arabskie przekazuja
      na rozwuj dzieci w Cisjordanii, to moze zaczniemy dyskusje, czy te dane sa tez
      obowiazujace do dzieci arabskich zyjacych w Israelu...
      • Gość: dana33 do oskara IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 15:49
        nu, i mirmil i inni jego pokroju nigdy nie odpowiadaja na nie wygodne im pytania.
        zamiast zwalac wine na israel za "584 children were killed in the three years
        of the intifada, among them 480 Palestinians and 104 Israelis" niech sie zwroci
        do generalissimo z pytaniem, dlaczego wywolal intifade, zamiast zwalac wine na
        israel za "Two thirds of Palestinian children live below the poverty line ($2 a
        day). 38 percent of Palestinian children are anemic. 80 percent of parents
        report their kids have health and behavioral problems - sleep disorders,
        aggression, aches and pains." niech zapyta sie generalissimo, co zrobilam z
        miliardami, ktore dostal od swiata. niech mirmil & co zrobia krotki rachunek,
        ile dzieci mogloby dostac 3 razy dziennie porzadny, zdrowy posilek za 100.000
        dolarow miesiecznie, ktore suaha arafat potrzebuje na "decent life" w paryzu.
        oskar, mirmil & co nienawidza zydow do glebi swojej duszy. wszystko jedno jak
        wyglada sytuacja, zydzi i israel sa wszystkiemu winni. a jak mu niewygodnie
        odpowiedziec, to milcza, albo atakuja na zupelnie inny temat. nu, przecies wiemy
        dobrze, z kim mamy tu do czynienia.
        • Gość: OSKAR Re: do DANY IP: *.cust.bezeqint.net 06.12.03, 18:06
          TY TRZYMASZ NA TYM FORUM NER TAMID I ZAWSZE MOWISZ SLOWA STOSOWNE I W
          PRAWDZIWYM CZASIE. ALE CI JUZ NIE REAGUJA NA ZADNA "ANTYBIOTYKE"... TO U NICH
          NIEULECZALNA CHOROBA, ALE JAK POWIEDZIALAS JEDNEMU FACETOWI, IZRAEL PRZEZYJE
          TEZ JEGO. STOSOWNE TEZ DLA TEJ RESZTY...
          SZAWUA TOV, DANA
          • Gość: dana33 do oskara IP: 5.5R* / 192.114.47.* 06.12.03, 18:45
            בטח שאי אפשר לשנות אותם אבל אני לא אתן להם לשכוח שהם אנטישמים בכל מילה כלפינו
            ועלינו.
            • Gość: OSKAR Re: do DANY IP: *.cust.bezeqint.net 06.12.03, 21:58
              CO CI POWIEM, DANA, JISHER KOACH!
          • Gość: jarek Za tydzien Mirmil temat przepakuje i znow wroci... IP: *.fastres.net 06.12.03, 18:50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka