Dodaj do ulubionych

Izraelczycy, nie pozwolcie sie

IP: *.de 17.12.03, 10:48
znowu wypedzac.

Bo ostatnio Was ciagle transferuja. Na liscie obiektow Swiatowego Dziedzictwa
UNESCO jestescie w Europie,
ew. w Ameryce. To nastepny podly akt po przyjeciu do Eurowizji i roznych
euroczampionatow.

whc.unesco.org/nwhc/pages/sites/main.htm

Jak tak juz do konca przeniesiecie sie do Europy, to kto bedzie bronil Waszych
interesow tam w Azji?
No chyba nie Palestynczycy? Widac, co kombinuja: oni bron Panie Boze nie chca
byc Europejczykami,
uparli sie przy Azji. Tacy z nich patrioci.
Obserwuj wątek
    • fredzio54 Re: Izraelczycy, nie pozwolcie sie 17.12.03, 11:17
      Gość portalu: borygo napisał(a):

> znowu wypedzac.
      >
      > Bo ostatnio Was ciagle transferuja. Na liscie obiektow Swiatowego Dziedzictwa
      > UNESCO jestescie w Europie,
      > ew. w Ameryce. To nastepny podly akt po przyjeciu do Eurowizji i roznych
      > euroczampionatow.
      >
      >
      > whc.unesco.org/nwhc/pages/sites/main.htm
      >
      >
      > Jak tak juz do konca przeniesiecie sie do Europy, to kto bedzie bronil
      Waszych
      > interesow tam w Azji?
      > No chyba nie Palestynczycy? Widac, co kombinuja: oni bron Panie Boze nie chca
      > byc Europejczykami,
      > uparli sie przy Azji. Tacy z nich patrioci.
      Ciebie juz transferowali do Reichu scheiss ploacke scheiss schlessier
      nix arbeiten nur saufen arbeitslose sozialfall
      • Gość: borygo Re: Izraelczycy, nie pozwolcie sie IP: *.de 17.12.03, 11:42
        Dzisiaj juz calowales swojego niemieckiego szefa w dupe?
        Chyba jeszcze nie, bo cos chodzisz zdenerwowany.
        Pajatzu.
      • schlagbaum Re: Izraelczycy, nie pozwolcie sie 17.12.03, 11:57
        fredzio54 napisał:

> Ciebie juz transferowali do Reichu scheiss ploacke scheiss schlessier
        > nix arbeiten nur saufen arbeitslose sozialfall

Mimo, ze lepiej ci idzie pisanie po niemiecku niz po polsku to jednak i tu
        robisz bledy.
        O takich zasrancach jak ty nie mowi sie "ploacke" lecz "Kloake" imbecylu.
        • marcuss_crassus Re: Izraelczycy, nie pozwolcie sie 17.12.03, 12:04
          schlagbaum napisał:

> O takich zasrancach jak ty nie mowi sie "ploacke" lecz "Kloake" imbecylu.

a nawet, o ile sie nie myle "Kanacke" :)))
          • Gość: borygo Re: Izraelczycy, nie pozwolcie sie IP: *.de 17.12.03, 12:11
            W Polsce na takich sa dwa slowa:

1. Chujoza

2. Pizdzielec.

Mozna dodac dla lepszego efektu, ze do kwadratu.
            • Gość: borygo Re: Izraelczycy, nie pozwolcie sie IP: *.de 17.12.03, 12:13
              Gość portalu: borygo napisał(a):

> W Polsce na takich sa dwa slowa:
              >
              > 1. Chujoza
              >
              > 2. Pizdzielec.
              >
              > Mozna dodac dla lepszego efektu, ze do kwadratu.

aha, nie dodalem 3-go, ze menda, bo juz zajete w innym watku.
          • fredzio54 Re: Izraelczycy, nie pozwolcie sie 17.12.03, 14:39
            marcuss_crassus napisał:

> schlagbaum napisał:
            >
            > > O takich zasrancach jak ty nie mowi sie "ploacke" lecz "Kloake" imbecylu.
            >
            > a nawet, o ile sie nie myle "Kanacke" :)))
            Polacke scheisse deutsche arschputzer co nie robicie z dobre€
            aby w polsce sznapsu chlac
            • Gość: borygo Re: Izraelczycy, nie pozwolcie sie IP: *.de 18.12.03, 10:46
              fredzio54 napisał:

> marcuss_crassus napisał:
              >
              > > schlagbaum napisał:
              > >
              > > > O takich zasrancach jak ty nie mowi sie "ploacke" lecz "Kloake" imbec
              > ylu.
              > >
              > > a nawet, o ile sie nie myle "Kanacke" :)))
              > Polacke scheisse deutsche arschputzer co nie robicie z dobre?
              > aby w polsce sznapsu chlac

Ty idz sobie paszczeke umyc, bo jeszcze masz brudna od calowania niemieckiego
              szefa w dupe. Jestes Azjata czy Europejczyk?
              Pajatzu.
              • Gość: borygo Re: Izraelczycy, nie pozwolcie sie IP: *.de 19.12.03, 11:10
                Jak skonczysz dzisiejszy obrzed calowania niemieckiego szefa w dupe, to odzewij
                sie, koniecznie
                napisz jakie dzis wrazenia wechowe. Glownie co szef jadl na kolacje, golonke z
                kapusta czy
                pulpety z ryby, piwo czy sznaps.
                Pajatzu.
                • Gość: dana33 do boryga IP: 194.90.65.* 19.12.03, 11:58
                  nu, chce cie uprzejmie zawiadomic, ze jesli nie zwrociles jeszcze uwagi na to,
                  to fakt jest, ze arabowie palestynscy wlasnie wybrali europe i usa na wlasny
                  transfer. wola wasze zielone lasy niz wlasna biede na pustyni.
                  jeszcze ciut, zaczniesz rowniez i im smierdziec (bo nam smierdzisz juz dawno),
                  i zrobia jakis zamach i wtedy.... nu, zastanow sie, dokdad wtedy ty bedziesz
                  sie przenosil....
                  • fredzio54 Re: do boryga 19.12.03, 12:05
                    Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, chce cie uprzejmie zawiadomic, ze jesli nie zwrociles jeszcze uwagi na
                    to,
                    > to fakt jest, ze arabowie palestynscy wlasnie wybrali europe i usa na wlasny
                    > transfer. wola wasze zielone lasy niz wlasna biede na pustyni.
                    > jeszcze ciut, zaczniesz rowniez i im smierdziec (bo nam smierdzisz juz
                    dawno),
                    > i zrobia jakis zamach i wtedy.... nu, zastanow sie, dokdad wtedy ty bedziesz
                    > sie przenosil....
                    ja proponuje arabow taige jest tam dosic wogy i mozna wielblady uzywac
                  • Gość: borygo Do Dany33 IP: *.de 19.12.03, 20:16
                    Szanowna Pani Dano 33,

Zdziwilem sie, kiedy sprawdzajac, ktorym obiektom UNESCO nadalo w 2003 status
                    obiektow dziedzictwa swiatowej kultury, znalazlem Izrael w Europie. Jeszcze
                    rozumialbym kwestie mistrzostw sportowych. Ale prosze mi wierzyc - absolutnie
                    nie widze powodu, zeby zabytki Izraela, takie jak twierdza w Masadzie, mialy
                    zostac umieszczone wsrod zabytkow europejskich. To przeciez jakies
                    super-dziwactwo. Napisalem o tym zartobliwy list. Zareagowal natychmiast
                    Fredzio54. Jakimi slowami? Takimi oto:

> Ciebie juz transferowali do Reichu scheiss ploacke scheiss schlessier
                    > nix arbeiten nur saufen arbeitslose sozialfall

Prosze porownac oba posty. Czy w moim bylo cos chamskiego? Nie bylo. Ciekaw
                    jestem dlaczego ten facet zareagowal tak gwaltownie na moj zarcik. Chodzi o
                    skojarzenie slow Izrael i Azja? Podejrzewam, ze tak, zwlaszcza po lekturze Pani
                    listu.

Pisze Pani, ze wam juz smierdze. Nie wiem, kto to jest, ci wy. Jesli to
                    towarzystwo przyjaciol nie zaliczania Izraela do Azji, to prosze mi wybaczyc
                    niekulturalne wyrazenie, ale po prostu mnie to smieszy.

Natomiast co do tego typa Fredzia. Ja nie mam zamiaru traktowac tego chama
                    grzecznie. Trafila kosa na kamien. Jak ktos mnie bez powodu obraza, ja nie
                    nadstawiam drugiego policzka, tylko leje w pysk albo daje kopa w de, gdzie
                    popadnie.

To by bylo na tyle. A Pani niech sobie mysli o mnie, co chce. Na razie ani mnie
                    to ziebi ani grzeje.
                    • Gość: dana33 do boryga IP: 5.5R* / 192.114.47.* 19.12.03, 23:17
                      szanowny borygo
                      jest mi zupelnie obojetne, czy israel bedzie zaliczony do europy, do azji, do
                      ameryki czy do australii. tak dlugo, jak sie mojego kraju nie obraza
                      bezmyslnie. mojego kraju i moich wspolziomkow. mysle o kazdym na forum co chce,
                      rowniez o panu. i dobrze, ze to pana nie ziebi ani nie grzeje. latwiej w takiej
                      sytuacji byc objektywnym, co bardzo panu zalecam.
                      • Gość: borygo Re: do boryga IP: *.de 19.12.03, 23:33

> szanowny borygo
                        > jest mi zupelnie obojetne, czy israel bedzie zaliczony do europy, do azji, do
                        > ameryki czy do australii.

Ale mnie nie jest obojetne, lubie trzymac sie tego, czego uczylem sie na
                        geografii i co jest w atlasach.

> tak dlugo, jak sie mojego kraju nie obraza
                        > bezmyslnie. mojego kraju i moich wspolziomkow.

A co takiego w tym poscie bylo znowu tak strasznie obrazliwego. Czytam to
                        jeszcze raz, i ???. W porownaniu z zarcikami nt. Polski, ktore tu sie czyta,
                        absolutna kindersztuba.

> mysle o kazdym na forum co chce,
                        >
                        > rowniez o panu.

To milo, ze od czasu do czasu Pani poswieca jedna czy druga mysl mojej skromnej
                        osobie.

A Pani zwracam obiektywnie honor. Tak, teraz to juz dla mnie jasne, Masada lezy
                        w Europie. Musze tylko jeszcze zbadac, w ktorym kraju.

i dobrze, ze to pana nie ziebi ani nie grzeje. latwiej w takiej
                        >
                        > sytuacji byc objektywnym, co bardzo panu zalecam.

Dziekuje. Bede sie staral ze wszystkich sil. Zwlaszcza wobec tego szui, co to
                        wiem, ze Pani wie, o kogo chodzxi.
                        • Gość: dana33 Re: do boryga IP: 5.5R* / 192.114.47.* 19.12.03, 23:41
                          szanowny panie, pana posty znam, choc na szczescie duzo ich nie ma.
                          tak ze znam pana zdanie na temat israela i israelczykow.
                          jakos oprocz pana, vlina i cccp'a nikt z ludzi myslacych nie uwaza tego co pan
                          wie ze ja wiem o kogo chodzi za szuje.
                          • Gość: borygo Re: do boryga IP: *.de 19.12.03, 23:53

> szanowny panie, pana posty znam, choc na szczescie duzo ich nie ma.
                            > tak ze znam pana zdanie na temat israela i israelczykow.

Jak to? Ja sie dotychczas na temat Pani kraju wogole nie wypowiadalem. Wiec o co
                            chodzi?

> jakos oprocz pana, vlina i cccp'a nikt z ludzi myslacych nie uwaza tego co pan
                            > wie ze ja wiem o kogo chodzi za szuje.

A, to Pani mysli, ze to o tym ze Sverige? Alez Boze bron. Tamtego nazywam tylko
                            menda, z prostej przyczyny, ze on na to zasluguje. Po kilku jego postach kazdy
                            uczciwy czlowiek ma prawo tak sadzic.
                            A tutej chodzi o szuje codziennie produkujaca nowe swinstwa na temat Polski.
                            Jemu tez nie popuszcze. Te pol godziny dziennie moge mu poswiecic.
                          • Gość: borygo Re: do boryga IP: *.de 20.12.03, 00:10
                            No, dla obiektywizmu zajrzalem do Archiwum. Fakt, pare razy sie wypowiedzialem.
                            Ale zawsze w odpowiedzi na jakies balwanstwa.

Niepotrzebna tylko jedna wypowiedz, zupelnie pierwsza, w reakcji na jakies
                            swinstwa o polskim ksiedzu.

Ide juz spac.

Dobrej nocy Szanownej Pani. Mam nadzieje, ze mi sie przysni epes gites, jak
                            mowil jeden moj znajomy krawiec.
                          • eu_lola Re: do Dany 20.12.03, 00:14

> szanowny panie, pana posty znam, choc na szczescie duzo ich nie ma.
                            > tak ze znam pana zdanie na temat israela i israelczykow.
                            > jakos oprocz pana, vlina i cccp'a nikt z ludzi myslacych nie uwaza tego co
                            pan
                            > wie ze ja wiem o kogo chodzi za szuje.

Jezeli slusznie przypuszczam o kim Pani mysli co to pani wie a mnie sie wydaje
                            ze sie domyslam, to czuje sie nieslusznie pominieta.
                            To, ze juz tego co mysle nie prezetuje na watku poswieconym (?) to nie dlatego,
                            ze zmienilam na jego temat zdanie lecz dlatego, ze to objecalam Pani (J) a
                            staram sie z objetnic wywiazywac. To tylko tytulem wyjasnienia.
                            Powody dla, ktorych uwazam (?) za to, za co go uwazam przedstawil juz
                            Kirk_Douglas a pani nie raczyla jeszcze przedstawic zadnych argumentow, by
                            mozna bylo zdanie na temat tego mistrza chamskich cudzyslowow zmienic.
                            Moze mi pani pomoze w spojrzeniu na ( ) inaczej ale sam fakt, ze pani go ceni
                            czy lubi to zdecydowanie zbyt malo, by zamykac oczy na jego zachowanie.
                            Przynajmniej dla mnie.
                            • Gość: dana33 do eu-loli IP: 5.5R* / 192.114.47.* 20.12.03, 00:28
                              bylabym pani bardzo zobowiazana, jesli moglaby pani zacytowac mi jeden jedyny
                              chamski post tego pana.
                              • eu_lola Re: do eu-loli 20.12.03, 01:12

> bylabym pani bardzo zobowiazana, jesli moglaby pani zacytowac mi jeden jedyny
                                > chamski post tego pana.

Czy to jakis zart ?
                                Kazdy z postow tej persony jest chamski.
                                Pani jak mi sie wydaje ma powazne problemy z bezstronna ocena pewnego
                                rodzaju "wypocin".
                                Moze pomoge.

Nie lubie Zydow.
                                .....................................
                                Sa jakby piata kolumna wroga: jego wzrokiem i sluchem.

Czyli w ich przekonaniu mamy byc zwyklym,ofiarnym bydlem na rzez, by nauki
                                Jahwe mogly na Zachodzie zatriumfowac.
                                .................................
                                Za to wszystko ich nie lubie-jest to lagodne slowo. Gardze nimi -to juz brzmi
                                lepiej. Powiem szczerze: nienawidze ich.
                                Powiem wiecej: wojne z fundamentalizmem syjonistycznym powinno sie zaczac,
                                przede wszystkim, od zydkow.

Ps.: pare autobusow z tym ludzkim gnojem zostalo ostrzelanych przez Iracki
                                mysliwiec.
                                Moje oczy sa suche a twarz rozjasnia usmiech. To usmiech zadowolenia.

Dociera ?
                                Moze chociaz troszeczke ?
                                • eu_lola PS 20.12.03, 01:22
                                  Pani wydaje sie mylic chammstwo z wulgaryzmem.
                                  Przyznaje, ze ten super cham nie zawsze bywa wulgarny.
                                  Czy to Pania satysfakcjonuje ?
                                  • Gość: dana33 Re: PS IP: 5.5R* / 192.114.47.* 20.12.03, 01:37
                                    czy my aby mowimy o tej samej osobie? jako ze nie stawia pni znakow cudzyslowa,
                                    to zaczynam watpic, czy to cytaty pani czy tego pana....
                                    • eu_lola Re: PS 20.12.03, 03:03

> czy my aby mowimy o tej samej osobie? jako ze nie stawia pni znakow
                                      cudzyslowa,
                                      >
                                      > to zaczynam watpic, czy to cytaty pani czy tego pana....

Nie mowimy o osobie ale o tekstcie.
                                      Bylabym wdzieczna za opinie o nim.
                                      Jest chamski czy nie ?
                                      • Gość: dana33 do eu_loli IP: 5.5R* / 192.114.47.* 20.12.03, 16:45
                                        jesli mowimy o tekscie, to bardzo uprzejmie prosze pania o natychmiastowe
                                        przeprosiny owego pana, jako ze zmanipulowala pani jego tekst:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5481489&a=5490283
                                        poniewaz co nieco orientuje sie w roznicy miedzy wulgarnoscia a chamstwem, wiec
                                        musze rownie uprzejmie powiedziec pani, ze zmanipulowala pani ten post owego
                                        pana wlasnie w sposob chamski. poniewaz widze, ze temu panu zupelnie jest pani
                                        manipulacja obojetna, a ja nie moge przejsc nad tym do porzadku dziennego, jako
                                        ze na tym forum nic innego sie nie robi tylko manipuluje i klamie w ramach
                                        wlasnych, ohydnych potrzeb, wiec jak juz zrobilam to w wypadku mirmila i
                                        pepity, czekam do godziny 22:00 na pani przeproszenie.
                                        • eu_lola do Dany 20.12.03, 17:09

> jesli mowimy o tekscie, to bardzo uprzejmie prosze pania o natychmiastowe
                                          > przeprosiny owego pana, jako ze zmanipulowala pani jego tekst:
                                          >
                                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5481489&a=5490283
                                          > poniewaz co nieco orientuje sie w roznicy miedzy wulgarnoscia a chamstwem,
                                          wiec
                                          >
                                          > musze rownie uprzejmie powiedziec pani, ze zmanipulowala pani ten post owego
                                          > pana wlasnie w sposob chamski. poniewaz widze, ze temu panu zupelnie jest
                                          pani
                                          > manipulacja obojetna, a ja nie moge przejsc nad tym do porzadku dziennego,
                                          jako
                                          >
                                          > ze na tym forum nic innego sie nie robi tylko manipuluje i klamie w ramach
                                          > wlasnych, ohydnych potrzeb, wiec jak juz zrobilam to w wypadku mirmila i
                                          > pepity, czekam do godziny 22:00 na pani przeproszenie.

Droga Pani Dano

prosilam o zupelnie proste stwierdzenie. Chcialam by mi Pani napisala, czy
                                          podany przeze mnie tekst jest chamski czy nie. Nie przypisywalam tego tekstu
                                          ani zadnemu panu ani zadnej pani.
                                          Prosilam o jasna odpowiedz na jasno postawione pytanie. Jak to z pania zwykle
                                          bywa, obraca pani kota do gory ogonem zamiast poprostu stwierdzic, ze
                                          chamastwo, jest chamstwem.
                                          Proponuje pani spojrzenie prawdzie w oczy chociaz ten jeden raz i sprawa bedzie
                                          zapomniana.
                                          W przeciwnym razie bede jeszcze nie jeden raz ten tekst przypominala w
                                          sytuacjach, ktore napewno pani nie beda sie podobaly.
                                          • Gość: dana33 do eu_loli IP: 5.5R* / 192.114.47.* 20.12.03, 18:33
                                            nu, prosze pani, po tym jak przerobila pani pacyfistow na zydow, to owszem, to
                                            bylo bardzo, bardzo chamskie. ale to pani slowa, nie tego pana. poniewaz ten
                                            pan, w swoim chamstwie i tchorzostwie, jako nieliczny na tym forum, ma odwage
                                            podpisac sie wlasnym imieniem, to nalezy mu sie minimum tyle respektu, zeby nie
                                            przekrecac jego slow. pani natomiast dalej buja tu wszystkich, piszac "Nie
                                            przypisywalam tego tekstu ani zadnemu panu ani zadnej pani", nawet jak ten pan
                                            podpisal sie pod swoim postem swoim imieniem. po tchorzowsku, oczywiscie.
                                            nazywanie tego pana menda, skurwysynem, zaplutym faszysta i reszta slow ktore
                                            uzywacie w stosunku do jego osoby na watku o nim i to w kontekstach jak
                                            najbardziej osobistych, to oczywiscie nie jest chamstwem i pani ladnie brala w
                                            tym udzial, ale chamstwem wg pani jest napisanie, ze pacyfisci, ktorzy teraz w
                                            imie wlasnych, chorych pogladow nawoluja do kompletnego rozwalenia wolnego
                                            swiata i robia co moga aby zamydlic oczy tym, ktorzy dostrzegaja chaos i
                                            absolutnie realne zagrozenie. ja prosze pani, tez nienawidze pacyfistow, mam
                                            ich tu bez liku. widze co to za holota, ktora nie przestrzega ani praw ani
                                            zwyczajow kraju, w ktorym sie znajduja. oni gotowi "po trupach" przeforsowac
                                            ich chore idee. nie sa nic lepsi od fundamentalistow religijnych w egipcie i w
                                            iranie. i pani manipulacja tekstami kogos, kogo pani nie cierpi, tylko po to,
                                            zeby "dolozyc" i pokazac go akurat w zlym swietle zydom, o ktorych nie
                                            powiedzial jeszcze tutaj jednego zlego slowa, wydaje pani swiadectwo kretacza,
                                            jeszcze chyba gorszego niz mirmil, bo ten wprawdzie wyjmuje z calego tekstu
                                            zdanie, zmieniajac jego znaczenie, ale jeszcze nie znizyl sie do zmieniania
                                            slow. jest pani godna najwyzszej pogardy.
                                            moze pani cytowac ten post jerzego ile pani chce. ma pani przeciez wprawe w
                                            trzymaniu "przy zyciu" watkow, ktore nikomu nic nie daja, tylko satysfakcje
                                            tym, ktorzy tam pisza, a wiec borygo, vlinowi i pani. widac od razu, kto na tym
                                            forum prawdziwe mendy. jesli bedzie pani cytowac powyzszy post ze pani
                                            zmianami, bede podkreslac za kazdym razem, ze jest pani manipulantka i
                                            nieuczciwym czlowiekiem.
                                            czekam do 22 na pani przeprosiny za manipulacje slow jerzego.
                                            o przeproszenie mnie (i innych czytajacych to forum) za to, ze probowala pani
                                            swiadomie i z premedytacja wprowadzic mnie w blad, nu nie potrzeba mi tego.
                                            • eu_lola Re: do Dany 20.12.03, 19:07

> nu, prosze pani, po tym jak przerobila pani pacyfistow na zydow, to owszem,
                                              to
                                              > bylo bardzo, bardzo chamskie. ale to pani slowa, nie tego pana. poniewaz ten
                                              > pan, w swoim chamstwie i tchorzostwie, jako nieliczny na tym forum, ma odwage
                                              > podpisac sie wlasnym imieniem, to nalezy mu sie minimum tyle respektu, zeby
                                              nie
                                              >
                                              > przekrecac jego slow. pani natomiast dalej buja tu wszystkich, piszac "Nie
                                              > przypisywalam tego tekstu ani zadnemu panu ani zadnej pani", nawet jak ten
                                              pan
                                              > podpisal sie pod swoim postem swoim imieniem. po tchorzowsku, oczywiscie.
                                              > nazywanie tego pana menda, skurwysynem, zaplutym faszysta i reszta slow ktore
                                              > uzywacie w stosunku do jego osoby na watku o nim i to w kontekstach jak
                                              > najbardziej osobistych, to oczywiscie nie jest chamstwem i pani ladnie brala
                                              w
                                              > tym udzial, ale chamstwem wg pani jest napisanie, ze pacyfisci, ktorzy teraz
                                              w
                                              > imie wlasnych, chorych pogladow nawoluja do kompletnego rozwalenia wolnego
                                              > swiata i robia co moga aby zamydlic oczy tym, ktorzy dostrzegaja chaos i
                                              > absolutnie realne zagrozenie. ja prosze pani, tez nienawidze pacyfistow, mam
                                              > ich tu bez liku. widze co to za holota, ktora nie przestrzega ani praw ani
                                              > zwyczajow kraju, w ktorym sie znajduja. oni gotowi "po trupach" przeforsowac
                                              > ich chore idee. nie sa nic lepsi od fundamentalistow religijnych w egipcie i
                                              w
                                              > iranie. i pani manipulacja tekstami kogos, kogo pani nie cierpi, tylko po to,
                                              > zeby "dolozyc" i pokazac go akurat w zlym swietle zydom, o ktorych nie
                                              > powiedzial jeszcze tutaj jednego zlego slowa, wydaje pani swiadectwo
                                              kretacza,
                                              > jeszcze chyba gorszego niz mirmil, bo ten wprawdzie wyjmuje z calego tekstu
                                              > zdanie, zmieniajac jego znaczenie, ale jeszcze nie znizyl sie do zmieniania
                                              > slow. jest pani godna najwyzszej pogardy.
                                              > moze pani cytowac ten post jerzego ile pani chce. ma pani przeciez wprawe w
                                              > trzymaniu "przy zyciu" watkow, ktore nikomu nic nie daja, tylko satysfakcje
                                              > tym, ktorzy tam pisza, a wiec borygo, vlinowi i pani. widac od razu, kto na
                                              tym
                                              >
                                              > forum prawdziwe mendy. jesli bedzie pani cytowac powyzszy post ze pani
                                              > zmianami, bede podkreslac za kazdym razem, ze jest pani manipulantka i
                                              > nieuczciwym czlowiekiem.
                                              > czekam do 22 na pani przeprosiny za manipulacje slow jerzego.
                                              > o przeproszenie mnie (i innych czytajacych to forum) za to, ze probowala pani
                                              > swiadomie i z premedytacja wprowadzic mnie w blad, nu nie potrzeba mi tego.

Niechze sie pani przestanie osmieszac.
                                              Nie mam w tym zadnego interesu, by udawadniac, ze pani moralnosc jest dziwnie
                                              podwojna.

Nigdy nie twierdzilam, ze przedstawiony przeze nmnie tekst jest autorstwa
                                              jakiejs mendy i rowniez nie uzylam cudzyslowu, ktory moglby sugerowac, ze to
                                              cytat. Gdzie wiec manipulacja ? Mozna by to nazwac ewentualnie parafraza.

Ciekawe mi sie jednak wydaje, ze ten sam tekst w zaleznosci od autora lub
                                              adresata, raz jest chamski, raz nie. Moze jest to jakis element zydowskiego
                                              folkloru, ktorego nie rozumiem ?
                                              Pani stosunek do pacyfistow jest mi szczerze obojetny a na dalsze parafrazy
                                              moze pani liczyc w przyszlosci tak dlugo az pojmie pani sens tego o co mi
                                              chodzi.
                                              Nie bede sie rewanzowala wyrazami pogardy, bo uwazam ze karze sie pani sama
                                              wystarczajaco "smiesznoscia" a to chyba na razie dosyc.
                                              • Gość: dana33 do eu_loli IP: 5.5R* / 192.114.47.* 20.12.03, 19:54
                                                ah, pani mnie chce czegos nauczyc..... nu, ja zawsze chetna dowiedziec sie lub
                                                nauczyc sie czegos nowego. wiec moze skrocmy te moja droge do nauki, bo w moim
                                                wieku to juz moze dlugo potrwac, zanim cos pojme, i zamiast "na dalsze
                                                parafrazy moze pani liczyc w przyszlosci tak dlugo az pojmie pani sens tego o
                                                co mi chodzi.", powie pani od razu i prosto z mostu o co pani chodzi?
                                                • eu_lola Re: do eu_loli 20.12.03, 21:11

> ah, pani mnie chce czegos nauczyc..... nu, ja zawsze chetna dowiedziec sie
                                                  lub
                                                  > nauczyc sie czegos nowego. wiec moze skrocmy te moja droge do nauki, bo w
                                                  moim
                                                  > wieku to juz moze dlugo potrwac, zanim cos pojme, i zamiast "na dalsze
                                                  > parafrazy moze pani liczyc w przyszlosci tak dlugo az pojmie pani sens tego o
                                                  > co mi chodzi.", powie pani od razu i prosto z mostu o co pani chodzi?

Odwolywanie sie do pani rozsadku to zwyczajna strata czasu.
                                                  Ludzi tak odpornych na przyjmowanie argumentow mozna poryszyc jedynie odwolujac
                                                  sie do ich emocji.
                                                  Mysle, ze gdy eksploduje nastepny autobus w Izraelu a ja przytocze te parafraze
                                                  dotrze do pani jakim to jest bezgranicznym chamstwem.
                                                  Ale czego sie nie robi dla edukacji.

• vline Na Danę 20.12.03, 21:49

> ah, pani mnie chce czegos nauczyc..... nu, ja zawsze chetna dowiedziec sie lub
                                                  > nauczyc sie czegos nowego. wiec moze skrocmy te moja droge do nauki, bo w moim
                                                  > wieku to juz moze dlugo potrwac, zanim cos pojme, i zamiast "na dalsze
                                                  > parafrazy moze pani liczyc w przyszlosci tak dlugo az pojmie pani sens tego o
                                                  > co mi chodzi.", powie pani od razu i prosto z mostu o co pani chodzi?

Kto to taki jest, ta Dana?
                                                  To osoba wszystkim znana:
                                                  Nie za bardzo oczytana,
                                                  Nieraz strasznie roztrzepana,
                                                  Zagniewana, nadąsana,
                                                  Narwana i wygadana,
                                                  Takie jest to nasze złoto,
                                                  Ceń ją sobie, ty hołoto,
                                                  Niech się kryją wszelkie szuje,
                                                  Dana zaraz wywąchuje
                                                  Noskiem swoim wredne szczury
                                                  Nim schowają się do dziury,
                                                  Niech o litość jej nie pyta
                                                  Łachmyta antysemita.
                                                  Przy okazji pacyfista -
                                                  Łup go w łeb, to sprawa czysta.
                                                  Na morderców bardzo cięta,
                                                  Choć w pieluchach to dziecięta,
                                                  Lecz jak Dana postanowi,
                                                  Mordercy już z nich masowi.
                                                  Taka to jest Dana nasza,
                                                  Człek to jest, czy duch z Midrasza?

• hubbeles schluss 20.12.03, 22:38
                                                    Przepraszam, że przerywam tę interesującą rozmowę, jak mówił król, wyrzucając
                                                    parlament za drzwi.

• Gość: dana33 do vline IP: 5.5R* / 192.114.47.* 20.12.03, 22:52
                                                    ah, jak to wszystko ladnie w kupke zebrales.....
                                                    schowam do kolekcji.....
                                                  • vline Re: do vline 20.12.03, 22:56

> ah, jak to wszystko ladnie w kupke zebrales.....
                                                    > schowam do kolekcji.....

Danusiu, przy dobrej butelce
                                                    Muzuchny mnie kochają wielce.
                                              • hubbeles krytyka 20.12.03, 20:19
                                                Oto krytyk, który idealnie
                                                Umie geniusz połączyć z głupotą,
                                                Każdym słowem dowodząc genialnie
                                                Że jest bardzo genialnym idiotą
                                        • vline Selektywny protestantyzm 20.12.03, 17:46

> jesli mowimy o tekscie, to bardzo uprzejmie prosze pania o natychmiastowe
                                          > przeprosiny owego pana, jako ze zmanipulowala pani jego tekst:
                                          >
                                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5481489&a=5490283
                                          > poniewaz co nieco orientuje sie w roznicy miedzy wulgarnoscia a chamstwem, wiec
                                          >
                                          > musze rownie uprzejmie powiedziec pani, ze zmanipulowala pani ten post owego
                                          > pana wlasnie w sposob chamski. poniewaz widze, ze temu panu zupelnie jest pani
                                          > manipulacja obojetna, a ja nie moge przejsc nad tym do porzadku dziennego, jako
                                          >
                                          > ze na tym forum nic innego sie nie robi tylko manipuluje i klamie w ramach
                                          > wlasnych, ohydnych potrzeb, wiec jak juz zrobilam to w wypadku mirmila i
                                          > pepity, czekam do godziny 22:00 na pani przeproszenie.

Mamy tu najwyraźniej z banalnym zjawiskiem selektywnego oprotestowywania.

Pozwalam sobie przypomnieć w związku z tym post opublikowany na tym Forum w odpowiedzi na kłamstwa
                                          i manipulacje, których w swoim czasie Dana33 z pewnością nie oprotestowała. Protestu z jej strony
                                          (czy jej przyjaciół) jakoś nie odnotowano. A przydałby się, atmosfera z pewnoscią trochę by
                                          się przeczyściła.

Oto on:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4989162&a=5007344

Dla Dany: Miłych Świąt.
                                          • Gość: dana33 Re: Selektywny protestantyzm IP: 5.5R* / 192.114.47.* 20.12.03, 18:47
                                            ah vline, powiedz mi, dlaczego mam coraz silniejsze uczucie, ze vline, cccp,
                                            kapral i vline to ta sama osoba? oczywiscie, ze moge sie mylic, ale niki mozna
                                            zmieniac do woli, logowac sie lub nie, ale styl pisania, to juz trudniej.... a
                                            jesli nie ta sama osoba, to wszyscy spokrewnieni...
                                            dlaczego nie protestowalam? nie widze nic chamskiego w tym co napisal jerzy do
                                            kaprala. gdzie ty zauwazyles klamstwa i manipuolacje? taka jest droga
                                            rozumowania jerzego. kapral napewno byl antysemita, co sama mu zreszta pisalam.
                                            nie wiem, kto to oko, natomiast wiem, ze wtracalski jest nie tylko zydem ale i
                                            israelczykiem. my to tak jak wy, antysemici, ktorzy wywachujecie nosem zyda, my
                                            wywachujemy nosem antysemita.
                                            • Gość: dana33 Re: Selektywny protestantyzm: poprawka IP: 5.5R* / 192.114.47.* 20.12.03, 18:55
                                              napisalam: "ze vline, cccp, kapral i vline to ta sama osoba?" a powinno byc:
                                              "ze vline, cccp, kapral i eu_lola to ta sama osoba?"
                                            • hubbeles Re: Selektywny protestantyzm 20.12.03, 19:08
                                              > kapral napewno byl antysemita,
                                              Byl, jest i bedzie. Nie rozumiem, tylko dlaczego tak sie przed tym bronia. Sa i
                                              powinni byc dumni z tego, a nie sie tak wyklocac, ze nie, nie nie. Wcale nie,
                                              tylko nie znosza i z r a e l i t o w, he, he.
                                              Tok mysli tych ludzi jest wlasnie taki, jak opisal w swym dowcipnym poscie
                                              Jerzy. Wszystko im sie kojarzy. Niech bedzie! Innym sie tez kojarzy, z czym
                                              innym co prawda, ale sie kojarzy. Czego sie tu wstydzic? Antysemici tego Forum
                                              Laczcie sie! Co prawda juz i tak sie polaczyli w niezla ferajne, ale wpieriod.

> nie wiem, kto to oko
                                              A fe! Co znaczy, nie wiesz co? Jam Zyd! Z dziada pradziada gudlaj parchaty. A
                                              ktoz inny? Czosnku co prawda w takich ilosciach jak Ty nie jadam, ale wszelkie
                                              inne zydowskie wady posiadam! I dumny z tego jestem co niemiara.

> wywachujemy nosem antysemita.
                                              Pewnie, ze tak, co te one sadza, ze te fetory wsie to tylko my? A oni
                                              bezzapachowi, czysci jak lza krysztalowa? Nie chce tych onech zmartwic, ale
                                              rozsiewaja takie antysemony, do feromonow podobne, ze na wiele kilometrow
                                              wyczuwalne.

A tak pozatym Dano kochana, to ciemnosci u nas istnie egipskie, ho ho, zaraz
                                              mnie tu przyatakuja za rozsiewanie antyarabskiej propagandy - jutro temperatury
                                              maja spadac. Pojutrze szykuje sie nam gololedz. Opony mam jeszcze letnie, to
                                              znaczy nie tyle ja, co samochod, wiec nie mam zamiaru nosa z domu wysiudywac.
                                              ;-)
                                            • vline Re: Selektywny protestantyzm 20.12.03, 20:49

> ah vline, powiedz mi, dlaczego mam coraz silniejsze uczucie, ze vline, cccp,
                                              > kapral i vline to ta sama osoba? oczywiscie, ze moge sie mylic, ale niki mozna
                                              > zmieniac do woli, logowac sie lub nie, ale styl pisania, to juz trudniej.... a
                                              > jesli nie ta sama osoba, to wszyscy spokrewnieni...

Proszę sobie na przyszłość oszczędzić tych multiidentyfikacji. Ja też miewan nieodparte przeczucia,
                                              że ****** to **********, itd., ale ich nie ujawniam. Spokrewnieni? A gdyby nawet ... to co z tego?
                                              Co to ma wspólnego z meritum TEJ sprawy?

Parafraza Eu_loli jak najbardziej słuszna. Jeśli jeszcze tego nie zauważyłaś, droga Dano, opiera
                                              się to na starym wicu o dowodzie na istnienie antysemityzmu. Mówi Grynberg do Kowalskiego:
                                              Będą mordować Żydów i blondynki. Kowalski na to: A blondynki to za co?

Kiedy Eu_lola pokazuje Ci jeden tekst, tyle że ze zmienionymi aktorami, nie budzą Twojej
                                              czujności zwroty wskazujące na skrajną nienawiść kierowaną tym razem przeciwko blondynkom. Dzwonią
                                              Ci jednak natychmiast wszystkie alarmy, kiedy w miejscu słowa "blondynki" pojawi się słowo "Żydzi".
                                              I Eu_loli dokładnie o ten efekt chodziło. W Twojej wersji końcówka tego wicu brzmi tak: "(Że
                                              mają mordować blondynki - to jasna sprawa, nie trzeba komentarza), a Żydów to za co?".

Niezależnie od mojej własnej oceny działalności pacyfistów, jestem jak najdalej od opinii, że jako
                                              istoty ludzkie są czymś gorszym od innych ludzi. Także od Żydów. Wśród których też (o czym chyba
                                              nie muszę Ci przypominać) są pacyfiści. Bronisz jednych przed językiem nienawiści, bądź
                                              konsekwentna i broń pozostałych. Inaczej cały ten Twój szlachetny zapał w obronie naruszonych wartości
                                              można - wybacz słowo - o kant dupy przełamać.

> dlaczego nie protestowalam? nie widze nic chamskiego w tym co napisal jerzy do
                                              > kaprala. gdzie ty zauwazyles klamstwa i manipuolacje? taka jest droga
                                              > rozumowania jerzego.

Zgoda, taka była droga rozumowania autora tego paszkwilu. Ale racz zauważyć - tenże autor pisze
                                              do kolegi: <<Panie "Wtracalski": prosze zwrocic uwage, ze ta sa ich slowa. To chyba wszystko
                                              co moge o tych ludziach napisac.>> I co, nie przeszkadza (przeszkadzało) Ci, że to nie były
                                              słowa Kaprala? Że to była manipulacja, od której normalnemu człowiekowi zbiera się na wymioty?

Myślę sobie - pewnie, że nie przeszkadzało. Gnój płynący z postów niektórych Twoich pożal Panie
                                              Boże przyjaciół, nie przeszkadza, to są tylko dowcipne... ale zawsze z pewnością słuszne i prawdziwe
                                              poglądy i opinie.

W końcu, jak sama piszesz, Ty wiesz, na pewno wiesz, wiesz z góry. Ty
                                              wywąchujesz.

A ja proszę w tym miejscu o dowód. O choć jeden antysemicki post kaprala. Idąc Twoim śladem,
                                              żądam tego. W dowolnym terminie. Może być nawet za miesiąc, aby nie dłużej, bo mam zamiar
                                              opuścić na pewien czas ten piękny kraj, wraz z jego internetami i pobyć trochę w miejscu, gdzie
                                              ludzie mają inne zmartwienia i używają nosów do czego innego, niż do wywąchiwania
                                              antysemitów. O których btw nawet nie słyszeli. I słusznie. Bo świat nie wokół tego się kręci.

kapral napewno byl antysemita, co sama mu zreszta pisalam.
                                              >
                                              > nie wiem, kto to oko, natomiast wiem, ze wtracalski jest nie tylko zydem ale i
                                              > israelczykiem. my to tak jak wy, antysemici, ktorzy wywachujecie nosem zyda, my
                                              >
                                              > wywachujemy nosem antysemita.
                                              • hubbeles po uszy 20.12.03, 20:54
                                                Cenię urok jego wytwornej duszy,
                                                Czar, subtelność i mnóstwo kultury.
                                                Zakochany w niej jestem po uszy
                                                (oczywiście mierząc od góry)
                                                • vline Na jełopa 20.12.03, 21:04
                                                  hubbeles napisał:

> Cenię urok jego wytwornej duszy,
                                                  > Czar, subtelność i mnóstwo kultury.
                                                  > Zakochany w niej jestem po uszy
                                                  > (oczywiście mierząc od góry)

Mr. H, choć za teleskopem,
                                                  Nadal pozostaje jełopem.
                                                  Od teleskopów i laptopów
                                                  Nie ubywa na świecie jełopów.
                                                  • hubbeles waga 20.12.03, 21:52
                                                    Dla pańskiej znikomości we wszechświecie nie ma odpowiedniego pojęcia. -
                                                  • vline Re: waga 20.12.03, 22:20
                                                    hubbeles napisał:

> Dla pańskiej znikomości we wszechświecie nie ma odpowiedniego pojęcia. -

Ależ Mr. H.! Taka szansa na odkrycie!
                                                    Nie po to Pan tkwisz za teleskopem
                                                    Przez całe zagwieżdżone życie?
                                              • Gość: dana33 do vlina IP: 5.5R* / 192.114.47.* 20.12.03, 21:50
                                                ah, jazawsze lubilam robic puzzle, kiedy na poczatku jeszcze sie szuka, potem
                                                idzie szybciej, a w koncu wszystkie czesci ladnie pasuja jedno do drugiego.
                                                jak ty swietnie zrozumiales eu_lole....
                                                nie, nie budza mojej czujnosci zwroty przeciwko blondynkom, jako ze wy tu
                                                wszyscy nienawidzicie ciagle cos, raz to ukraincy, raz to al, gdzie indziej ak,
                                                polonia amerykanska, raz pacyfistow, gdzie indziej armie andersa, tu powstanie
                                                warszawskie, gdzie indziej kosciuszkowskie, no i cylisci, masoni i zydzi. na
                                                tym forum roji sie od nienawiscie wszystkich do wszystkich i do wszystkiego.
                                                jaka satysfakcje wszyscy maja, jak moga komus "dolozyc". juz widze, jak
                                                nastepnego dnia opowiadacie, jak to "pokazaliscie" temu i tamtemu. i to prawda,
                                                jak widze slowo "zyd", to natychmiast robie sie czujna, duzo bardziej, niz
                                                chodzi o blondynki. powinno byc zrozumiale, a ja nie jest, nu, to nie jest.

jesli spokrewnieni, to jedyne znaczenie jakie to ma, ze romawiam wlasciwie z ta
                                                sama osoba, ktora pisze do mnie w kilku jezykach, to wszystko. dla mnie to
                                                zakrawa na lekka nieuczciwosc, ale ostatecznie ja juz troje dzieci wychowalam i
                                                napewno nie bede wychowywac calego swiata, wiec niech sobie te osoby same
                                                pomysla, czy to uczciwa droga do dyskusji z innymi czy nie.
                                                nie wiem, czy bede miala czas wracac do watkow sprzed rokiem, wprawdzie nigdzie
                                                nie wyjezdzam, ale mam dosyc innych zajec. oprocz tego mialam wtedy z kapralem
                                                dyskusje na ten temat i on mi juz powiedzial co o tym myslal. oprocz tego to co
                                                ja rozumiem pod antysemityzmem, ty rozumiesz, ze to prawda. tak ze nawet jakbym
                                                zacytowala tu w tej chwili 20 postow kaprala jako antysemickich, ty bys nigdy
                                                tego nie przyznal. natomiast jak zamiast pacyfisci pisze sie zydzi, a cala
                                                reszta zostaje w orginale jak ja napisal autor, to manipulacja, chamska
                                                manipulacja eu_loli. taaak, ten zwrot "zadam tego" duzo mi wyjasnil...
                                                rowniez zastanowilam sie nad tym co hubbeles napisal... dlaczego wlasciwie tak
                                                nienawidzicie bycia antysemitami i nazywania was tak? ja nie mam nic przeciwko
                                                rozmowom z antysemitami, nigdy nie mialam.... ciekawe.
                                                w sumie widze, ze w rodzinie sa te same "ciagotki" do sprawdzania, do
                                                udowodnienia, do "dolozenia"....
                                                • vline Wesołych Świąt 20.12.03, 21:58

> ah, jazawsze lubilam robic puzzle, kiedy na poczatku jeszcze sie szuka, potem
                                                  > idzie szybciej, a w koncu wszystkie czesci ladnie pasuja jedno do drugiego.
                                                  > jak ty swietnie zrozumiales eu_lole....
                                                  > nie, nie budza mojej czujnosci zwroty przeciwko blondynkom, jako ze wy tu
                                                  > wszyscy nienawidzicie ciagle cos, raz to ukraincy, raz to al, gdzie indziej ak,
                                                  > polonia amerykanska, raz pacyfistow, gdzie indziej armie andersa, tu powstanie
                                                  > warszawskie, gdzie indziej kosciuszkowskie, no i cylisci, masoni i zydzi. na
                                                  > tym forum roji sie od nienawiscie wszystkich do wszystkich i do wszystkiego.
                                                  > jaka satysfakcje wszyscy maja, jak moga komus "dolozyc". juz widze, jak
                                                  > nastepnego dnia opowiadacie, jak to "pokazaliscie" temu i tamtemu. i to prawda,
                                                  >
                                                  > jak widze slowo "zyd", to natychmiast robie sie czujna, duzo bardziej, niz
                                                  > chodzi o blondynki. powinno byc zrozumiale, a ja nie jest, nu, to nie jest.
                                                  >
                                                  > jesli spokrewnieni, to jedyne znaczenie jakie to ma, ze romawiam wlasciwie z ta
                                                  >
                                                  > sama osoba, ktora pisze do mnie w kilku jezykach, to wszystko. dla mnie to
                                                  > zakrawa na lekka nieuczciwosc, ale ostatecznie ja juz troje dzieci wychowalam i
                                                  >
                                                  > napewno nie bede wychowywac calego swiata, wiec niech sobie te osoby same
                                                  > pomysla, czy to uczciwa droga do dyskusji z innymi czy nie.
                                                  > nie wiem, czy bede miala czas wracac do watkow sprzed rokiem, wprawdzie nigdzie
                                                  >
                                                  > nie wyjezdzam, ale mam dosyc innych zajec. oprocz tego mialam wtedy z kapralem
                                                  > dyskusje na ten temat i on mi juz powiedzial co o tym myslal. oprocz tego to co
                                                  >
                                                  > ja rozumiem pod antysemityzmem, ty rozumiesz, ze to prawda. tak ze nawet jakbym
                                                  >
                                                  > zacytowala tu w tej chwili 20 postow kaprala jako antysemickich, ty bys nigdy
                                                  > tego nie przyznal. natomiast jak zamiast pacyfisci pisze sie zydzi, a cala
                                                  > reszta zostaje w orginale jak ja napisal autor, to manipulacja, chamska
                                                  > manipulacja eu_loli. taaak, ten zwrot "zadam tego" duzo mi wyjasnil...
                                                  > rowniez zastanowilam sie nad tym co hubbeles napisal... dlaczego wlasciwie tak
                                                  > nienawidzicie bycia antysemitami i nazywania was tak? ja nie mam nic przeciwko
                                                  > rozmowom z antysemitami, nigdy nie mialam.... ciekawe.
                                                  > w sumie widze, ze w rodzinie sa te same "ciagotki" do sprawdzania, do
                                                  > udowodnienia, do "dolozenia"....

Przeczytane. Niestety, przynudnawe. Te święta, święta.

PS. Co do lubienia lub nielubienia bycia antysemitami. To prosta kwestia gustu. Ja na ten przykład
                                                  nie lubie mieć rudych włosów, Matka Natura dała mi inne, może nie takie ładne, ale własne. I dlatego
                                                  ich nie farbuję, i obruszam się, kiedy ktoś, ewidentnie zaprzeczając faktom, chciałby nazywać mnie
                                                  rudzielcem. Nawet jeśliby ten ktoś kierował się niezawodnym nosem.

Raz jeszcze: Wesołych Świąt.
                  • Gość: mefet Mocno się modlisz? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 23:00
                    O te zamachy w Europie i Polsce ? Tak samo jak o WTC ? Też
                    jacyś "nieodpowiedzialni" Żydzi, "przypadkowi" świadkowie chcieliby zatańczyć?

> nu, chce cie uprzejmie zawiadomic, ze jesli nie zwrociles jeszcze uwagi na
                    to,
                    > to fakt jest, ze arabowie palestynscy wlasnie wybrali europe i usa na wlasny
                    > transfer. wola wasze zielone lasy niz wlasna biede na pustyni.
                    > jeszcze ciut, zaczniesz rowniez i im smierdziec (bo nam smierdzisz juz
                    dawno),
                    > i zrobia jakis zamach i wtedy.... nu, zastanow sie, dokdad wtedy ty bedziesz
                    > sie przenosil....

• Gość: kllllo Re: do boryga IP: 5.3.1R* / *.inter.net.il 20.12.03, 19:39
                    nie pozwolimy
          • goidbaum Crassus, Ty zostaw Schlagbauma 19.12.03, 23:05

choopie ma ostatnio (przeze mnie) wyrzuty sumienia
            i jest w stressie...
            nie wie, na jaki nick ma sie zdecydowac...
            • Gość: arab Schlagbauma jestes glupkiem IP: 5.3.1R3D* / 213.8.64.* 20.12.03, 19:19
              • schlagbaum Re: Schlagbauma jestes glupkiem 20.12.03, 20:35
                Calkiem mozliwe ale mimo wszystko turystyka funkcjonuje u mnie lepiej niz
                u "arabow" "z daleka".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka