Gość: calipso IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 18.12.03, 09:20 Kogo to obchodzi ? Napiszcie jepiej ile stuleci potrzeba na zalatanie polskich drog i ulic . Czy kiedykolwiek Polska dogoni murzynow ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyemakk Re: 10 lat potrzeba na odbudowę World Trade Cente 18.12.03, 09:46 a nas nie obchodzi, co jakiś eksportowany polaczek sądzi o naszym zapóźnieniu. daruj sobie, koleś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urazona za polaczka to w zeby.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.03, 16:41 chociaz nie jestem autorem tamtego textu to za slowo "polaczek" nalezy ci sie w zeby.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rany julek a też jesteś polaczkiem, ze tak ciebie to "uraziło" IP: *.aster.pl / 10.64.6.* 18.12.03, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk a co ja takiego złego...? 18.12.03, 19:35 "eksportowy polaczek". typowy idiota przebywający na tym forum, .. albo żydofob albo prostak, oszołom, ćwierćinteligent. najczęsciej jedno, drugie i trzecie.... tzw "polonia". człowiek, co już z Polakami nie ma nic wspolnego, a uważa sie za niewiadomo kogo. są dwa typy tych idiotów katolicy z Radia Maryja ignoranci uważający że Polska to dno, a tam u nich jest SUPER ten debil powyżej, to ta druga kategoria i o to mi chodziło, pisząc "Polaczek" ale pani Warszawianka nie zrozumiała. a "rany julek" zrozumiał... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: za polaczka to w zeby.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 20:31 A nie widzisz roznicy miedzy Polakiem a polaczkiem? Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
users Re: 10 lat potrzeba na odbudowę World Trade Cente 18.12.03, 10:24 Mnie obchodzi i WTC i polskie drogi. Ale nie dyskusja w takim tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rany julek JAK CIE NIE OBCHODZI TO PO CO TU PRZYCHODZI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 11:39 A tak na marginesie to informacji na temat polskich drog szukaj w dziale kraj, tam predzej to znajdziesz niz w dziale "swiat". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p... Oj,cos mi sie wydaje ze troche ruchu za chwile bedzie. IP: *.utc.com 18.12.03, 14:34 Wlasciciel parceli-zyd.Architekt-zyd i tylko dolary amerykanskie..:-))))Got the picture??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Dolary powinny być ARABSKIE, tych co zniszczyli WTC! IP: 152.75.142.* 18.12.03, 15:41 Gość portalu: p... napisał(a): > Wlasciciel parceli-zyd.Architekt-zyd i tylko dolary > amerykanskie..:-))))Got the picture??? Właśnie! Atak być nie powinno. Dolary powinny być ARABSKIE, a głównie SAUDYJSKIE, bo to arabusy, w tym Saudyjczycy sposorowali i zorganizowali tę masakrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUSH BUSZOWSKI Re: Dolary powinny być ARABSKIE, tych co zniszczy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.12.03, 15:54 ----------------------------------------------------------------- --------------- ReMEEEERKAT !!!W jednym masz RACJE !!!! :}}}] Autor: Gość: BUSH BUSZOWSKI Data: 18-12-2003 15:52 IP: *.cpe.net.cable.rogers.com ----------------------------------------------------------------- --------------- >>>>Kierowcy-samobojcy sa TYLKO jednorazowego UZYCIA ... >>>>>W zwiazku ze zblizajacymi sie SWIETAMI i Nowym Rokiem 2004, wszystkim ZWOLENNIKOM moich SKROMNYCH OPINII i OPONENTOM zycze WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! >>>Znikam do ciepelka na dwa tygodnie/ Karaiby/i liste na FORUM podpisze na poczatku stycznia !!! Gość portalu: meerkat napisał(a): > Nie można nie dostrzec, że Saddamici-sodomici posyłają na samobójcze akcje > coraz gorszych kierowców. Wygląda na to, że ci lepsi już się zużyli i w > konsekwwncji ci, którzy pozostali nie potrafią nawet na komisariat ciężarówką > zajechać, tylko się z mikrobusami zderzają! > > Szkoda, że niema żadnych arabusów w Formule 1 ani Indy 500! : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Dolary powinny być ARABSKIE, tych co zniszczy IP: *.fastres.net 18.12.03, 17:31 I to tez sie stanie, poczekamy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Dolary powinny być ARABSKIE, tych co zniszczy IP: *.tac.net 18.12.03, 21:19 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Gość portalu: p... napisał(a): > > > Wlasciciel parceli-zyd.Architekt-zyd i tylko dolary > > amerykanskie..:-))))Got the picture??? > > > Właśnie! Atak być nie powinno. Dolary powinny być ARABSKIE, a > głównie SAUDYJSKIE, bo to arabusy, w tym Saudyjczycy sposorowali > i zorganizowali tę masakrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel dolary amerykańskie (?!) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 15:43 przecież Washington,Jefferson,Franklin i spólka to wszystko żydy, zamachowcy z 11-go września zresztą też,tylko lepiej zamaskowani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Oj,cos mi sie wydaje ze troche ruchu za chwil IP: 65.36.114.* 18.12.03, 16:38 Gość portalu: p... napisał(a): > Wlasciciel parceli-zyd.Architekt-zyd i tylko dolary > amerykanskie..:-))))Got the picture??? silverstein nie jest wlascicielem parceli, a tylko dzierzawca. wlascicielem jest port authority, czyli agencja stanowa. libeskind jest zydem, silverstein jest zydem. jaki pikczer? to, ze zydzi maja pieniadze swiadczy o tym, ze potrafia je robic. tylko im zazdroscic. koniec koncow i tak nie wiem, o co ci chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Oj,cos mi sie wydaje ze troche ruchu za chwil IP: *.minntech.com 18.12.03, 17:38 Gość portalu: NYorker napisał(a): > Gość portalu: p... napisał(a): > > > Wlasciciel parceli-zyd.Architekt-zyd i tylko dolary > > amerykanskie..:-))))Got the picture??? > > silverstein nie jest wlascicielem parceli, a tylko dzierzawca. > wlascicielem jest port authority, czyli agencja stanowa. > libeskind jest zydem, silverstein jest zydem. jaki pikczer? to, > ze zydzi maja pieniadze swiadczy o tym, ze potrafia je robic. > tylko im zazdroscic. koniec koncow i tak nie wiem, o co ci > chodzi... nie pal glupa newyorkerze, chodzi o to ze zydzi robia pieniadze czesto na tragedii innych i takim przykladem jest WTC. Do dzisiaj duzy odsetek spoleczenstwa nie bardzo wierzy ze 9/11 byla robota Osamy. Ale na tej tragedii zydzi, przemysl zbrojeniowy robi kroci szmal. Ostatni epilog (Irak)tez lobby energetyczne polasilo sie na tania rope i wyeliminowanie Iraku jako kraju oficjalnie potepiajacego Izrael i placacego rodzinom palestynskich ofiar zydowskiej agresji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p... Re: Oj,cos mi sie wydaje ze troche ruchu za chwil IP: *.utc.com 18.12.03, 17:54 >koniec koncow i tak nie wiem, o co ci > chodzi... ..taaak.Gdyby to byli Wlosi to podjeto by zaraz sledztwo czy to niby nie mafia,w przypadku innych narodowosci nazwano by dzialaniem korupcyjnym ale w tym przypadku wszystko jest w porzadku, bo ewentualnie "przyjaciele" na odpowiednich stanowiskach z Mr.Blumentalem na czele wycisza wszelkie glosy- nazywajac je antysemityzmem i szerzeniem nienawisci..Got the picture? Oczywiscie wolno ci to nazywac umiejetnoscia robienia pieniedzy...:-)Dla 12 miliardow dolarow-mozna niejedno..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek "Madry" Bin Laden podarowal nam WTC... IP: *.fastres.net 18.12.03, 17:30 Jedyna poprawka, Siverstein nie jest wlascicielem , ale dzierzawca... Mozemy podzienkowac glupim zagozalym islamista ,za przyslugi ,ktore nam robia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Oj,cos mi sie wydaje ze troche ruchu za chwil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 20:35 Widzisz jaki zdolny i przedsiebiorczy narod?! Wiele moglbys sie od niego nauczyc. Chyba jednak juz za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kugel Holycaust survivor, należało dodać IP: 62.181.161.* 18.12.03, 15:49 robiąć obowiązkową wzmiankę o Mr Libeskindzie, autorze goownianego, ale oczywiście powszechnie wychwalanego pod niebiosa projektu nowego WTC (skąd to znamy, robić kasę na tragdii ofiar). Tenże Libeskind ze wstrętem wyrażał się o Polsce i o Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Holycaust survivor, należało dodać IP: *.tac.net 18.12.03, 21:24 Gość portalu: Kugel napisał(a): > robiąć obowiązkową wzmiankę o Mr Libeskindzie, autorze > goownianego, ale oczywiście powszechnie wychwalanego pod > niebiosa projektu nowego WTC (skąd to znamy, robić kasę na > tragdii ofiar). Tenże Libeskind ze wstrętem wyrażał się o Polsce > i o Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.... ten i inne projekty.. IP: *.utc.com 18.12.03, 15:59 www.sltrib.com/2002/dec/12192002/wtc/Libeskind.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: ten i inne projekty.. IP: *.dmpbk.com.pl 18.12.03, 17:11 Ciekawe, że w artykule do jakiego wskazuje odnośnik opisane są różne projekty, a ten akurat nie. Zresztą może warto by dodać notkę o Libeskindzie? Wtedy się ta informacja lepiej uzasadni... Że urodzony w Polsce, że autor Muzeum Żydowskiego w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: ten i inne projekty.. IP: *.fastres.net 18.12.03, 17:36 Chyba najgorsze jest to ,ze jak ktos ma co z Polska wspolnego i zostaje slawny , to to ,ze jest tam urodzony.....czy to nie daje polaczkom ( nie Polakom) duzo do myslenia...bo dla nich najwazniejsze sa drogi, bo z ich wkladow wynika ,ze to oni budowali drogi w Szwecji, w Danii, w Niemczech i tak idac na poludnie, moze jedyne drogi ,ktore budowali byly to drogi w krajach zwycienskiego Islamu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: West Re: ten i inne projekty.. IP: *.lv.lv.cox.net 18.12.03, 19:10 Gość portalu: jarek napisał(a): > zwycienskiego Islamu... --- parszywy zydzie jak uzywasz polski jezyk to sie naucz pisac poprawnie, a jak nie to wracaj do swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: ten i inne projekty.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 20:41 Dziwne ale wielkrotnie bedac w Stanach wiecej widzialem sparszywialych polaczkow niz Zydow. Jackowo, Greenpoint.... Zaraza ktora nalezy omijac szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: ten i inne projekty.. IP: *.fastres.net 18.12.03, 22:57 zamiast zwycieskiego chcesz zalosnego - juz poprawilem...Zyczenie glupka jest dla mnie rozkazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum-bum Re: ten i inne projekty.. IP: 129.81.192.* 18.12.03, 18:06 Coz, Zydzi (zazwyczaj) mocno sie wzajemnie popieraja i wspieraja, a Polacy NIE... Ot i taka sobie roznica... Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Straszny optymista ten Silverstein 18.12.03, 16:30 "zabierze 10 lat i będzie kosztować 12 miliardów dolarów" Na te dzisiejsze 12 miliardow dolarow trzeba bedzie wydac za 10 lat co najmniej jakies 100 miliardow tychze dolarow. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMERYKANIN BARDZO ZENUJACE SA WASZE POSCIKI IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 18.12.03, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurek Re: Bedzie OK!!! IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.12.03, 18:36 bedzie duzo pracy na Manhattanie:-)$$$$$$$$$$$$ zarobie jeszcze wiecej dolarow od zydow:-)$$$$$$$$$$$ Rozwalcie sobie Palac Kultury i Nauki,przebudujcie sobie Warszawe,wypedzcie Komuchow na Wschod-za Ural ,a bedziecie wszyscy szczesliwi!!!!! WESOLYCH SWIAT!!!!!!!$$$$$$$$$$$$$$ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m... Re: 10 LAT... IP: *.proxy.aol.com 18.12.03, 18:14 ...pomyslano z glowa...za dziesiec lat nie bedzie problemu z terroryzmem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Silverstein z NY IP: *.chello.pl 18.12.03, 18:26 Ciekawe jakiej narodowisci jest Silverstein?To chyba Szwed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shlomo mintz pewnie jest amerykaninem... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 18:33 a "pol" jest pewnie polaczkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Silverstein z NY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 20:43 Z cala pewnoscia nie jest polaczkiem. Zbyt zdolny i przedsiebiorczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: West Re: 10 lat potrzeba na odbudowę World Trade Cente IP: *.lv.lv.cox.net 18.12.03, 18:43 Gość portalu: calipso napisał(a): > Kogo to obchodzi ? > Napiszcie jepiej ile stuleci potrzeba na zalatanie polskich drog > i ulic . Czy kiedykolwiek Polska dogoni murzynow ? --- Dokladnie, a pomijajac zupelne bezznaczenie tego zagadnienie, niech i to trwa 100 lat dla Polski to zadna roznica, to z tej "odbudowy" i tak tylko zydzi beda czerpac zyski. Zniszczyli przy pomocy arabow uzywajac do tego amerykanskie samoloty i amerykanskich obywateli a teraz beda 10 lat odbudowywac za amerykanskie dolary i przy pomocy amerykanski obywateli, zarabiajac na tym dobre pieniadze. Na koniec, kto bedzie wlascicielem nowego WTC? Zydzi, hahaha wyrolowali wszystkich bezmydla, a przy okazji maja jeszcze z glowy Saddama i zaden z nich w Iraku trupem nie padl. Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk jak sie patrzy na te posty to ręce opadają.... 18.12.03, 19:48 Wiecie co bym zrobił, jak bym był Bogiem? oczyścił ten świat z chwastów 90% postów tutaj pisane jest przez chwasty które żyją nienawiścią nie do tych, których trzeba nienawidzieć banda debili, prymitywów z prymitywnego świata, w zazdrości wysokiego poziomu życia, wysokiej technologii i nauki, dnia 11 wrzesnia 2002 roku dokonała zamachu na WYC. zginęło pare tysięcy ludzi... ale banda śmieci najgorszego poziomu, umysłowych i ograniczonych karłów. pseudopolaków, bo WY POLAKAMI NIE JESTESCIE, KRETYNI!!!! - ta banda zaślepiona nienawiścią ujada na Żydów, co z tym zamachem miała tyle wspólnego co ja z sexem homosexualnym, albo z porwaniami przez Obcych... czyli nic. jesteście stadem ciemnoty, frajerów, którzy paru osobom, nieważne jakiego pochodzenia, zazdrościcie kariery, stanowisk, kasy, władzy. jesteście moralnym, etycznym, intelektualnym zerem, którego aż żal czytać. na szczęscie - jesteście eksportowanymi polaczkami, gołodupcami z zawszonych polskich dzielnic. was tu nie ma, w tym kraju, pełnym ludzi głupich, którzy jednak przy was są prawdziwymi Orłami, omnibusami i geniuszami. bo największe dno już z Polski wyjechało. i lepiej niech nie wraca, bo już tu sobie rady nie da. wracajcie zamiatać u Turka/Żyda/Irlandczyka. i lepiej z dala od komputera, bo jeszcze was pożre :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: West moze wymien IP: *.lv.lv.cox.net 18.12.03, 20:02 eyemakk napisał: > Wiecie co bym zrobił, jak bym był Bogiem? > > oczyścił ten świat z chwastów > > 90% postów tutaj pisane jest przez chwasty > > które żyją nienawiścią nie do tych, których trzeba nienawidzieć > --- moze wymien paszkwilu tych, ktorych wedlug ciebie trzeba nienawidziec, ty jestes pierwszy na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKROMNY Re: KOCHAM ZYDOW !!!!!!!$$$$$$$$$ IP: 149.123.131.* 18.12.03, 20:24 naprawde ja ich bardzo kocham,daja zarobic dolary$$$$$$$$$$$ Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk TY NA PEWNO 18.12.03, 21:00 nawet nie ma sensu dyskutowac z takim zerem. zerem jesteś, rozumiesz? posłuchaj sie sam siebie, zobacz co spod palcy ci wychodzi na tej klawiaturce, jakie gówno. takich jak ty powinno sie zebrac do komór gazowych, i zrobic z was mydło. przydalibyscie sie spoleczenstwu. a jeszcze lepiej oddac potrzebującym na przeszczepy. serduszko, nereczkę, skóre oparzonym... nawet włosy dla tych, co nie chcą być łysi. jakież musiałeś mieć przejscia, dupku, jakie poniżania, lizanie dupy komuś, kto mogl ci zalatwic prace albo dać pare dolców... nikt nie jest tak popierdolony bez powodu. nikt... wychowanie nie moglo by doprowadzic do takiej intelektualnej degeneracji. musiales miec posrane życie i torche ci wspolczuje na pewno teraz przebywasz z podobnymi sobie i razem wspieracie sie w swoim oszolomstwie. pamietaj jednak. tu, w kraju ktorym kiedys zyles jest o wiele wiecej rozsądku. dlatego Polska przetrwa. a wy wyzdychacie na obczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: TY NA PEWNO IP: *.tac.net 18.12.03, 21:50 Z ponizszego teksu wyraznie widac jak z ciebie plynie nienawisc i ZAZDROSC dla tych, ktorzy kiedys postanowili wziac sprawy w swoje rece i na przyklad wyjechac, aby ulozyc swoje zycie gdzie indziej. Tak, wielu sprzatalo kible, itp, ale pracy sie nie wstydza. TY ujadaczu, natomiast siedzisz tam gdziesz i zyjesz z zasilku, bo nawet zamiatac smieci ci sie nie oplaca. Mam racje? eyemakk napisał: > nawet nie ma sensu dyskutowac z takim zerem. zerem jesteś, > rozumiesz? posłuchaj sie sam siebie, zobacz co spod palcy ci > wychodzi na tej klawiaturce, jakie gówno. takich jak ty powinno > sie zebrac do komór gazowych, i zrobic z was mydło. > przydalibyscie sie spoleczenstwu. a jeszcze lepiej oddac > potrzebującym na przeszczepy. serduszko, nereczkę, skóre > oparzonym... nawet włosy dla tych, co nie chcą być łysi. > > jakież musiałeś mieć przejscia, dupku, jakie poniżania, lizanie > dupy komuś, kto mogl ci zalatwic prace albo dać pare dolców... > nikt nie jest tak popierdolony bez powodu. nikt... wychowanie nie > moglo by doprowadzic do takiej intelektualnej degeneracji. > musiales miec posrane życie i torche ci wspolczuje > > na pewno teraz przebywasz z podobnymi sobie i razem wspieracie > sie w swoim oszolomstwie. pamietaj jednak. tu, w kraju ktorym > kiedys zyles jest o wiele wiecej rozsądku. dlatego Polska > przetrwa. a wy wyzdychacie na obczyźnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk czego mam ci zazdroscic miernoto? 18.12.03, 22:18 miernego poziomu umysłowego? tego ze jestes typowym polaczkiem-cieniasem, za ktorych sie wstydze? a może tego że WYJECHAŁEŚ? buhahaha! jesteś taki żałosny. po prostu mi was żal, wszystkich. straciliscie kontakt z rzeczuwistoscią, kisząc się w sokach pana Moskala i innych porażkowiczów z Polonii.... chcesz wiedziec kim jestem? nazwałeś mnie burakiem, i to mnei bardzo rozśmieszyło. jeśli burakiem jest ktoś, kto kończy socjologię, a pracuje jako webmaster w POLSKIEJ firmie, to kim jesteś ty? ja nie musiałem sprzątac kibli, chyba że w moim mieszkaniu, buraku-nad-burakami. aha. i nei mam żydowskich korzeni ani jakiegokolwiek związku z tą nacją. żegnam już, cieniasku. zabierz swoje zabawki i spadaj stąd, bo wprowadzasz nieciekawą atmosferę Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: jak sie patrzy na te posty to ręce opadają... 18.12.03, 20:36 eyemakk napisał: > Wiecie co bym zrobił, jak bym był Bogiem? > > oczyścił ten świat z chwastów > 90% postów tutaj pisane jest przez chwasty > które żyją nienawiścią nie do tych, których trzeba nienawidzieć Nikogo nie trzeba nienawidziec. > banda debili, prymitywów z prymitywnego świata, w zazdrości wysokiego poziomu > życia, wysokiej technologii i nauki Tak, tak, Swientych Amerykancow dopadl diabel. OE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: 10 lat potrzeba na odbudowę World Trade Cente IP: 213.76.169.* 18.12.03, 20:43 sędzia dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Re: 10 lat potrzeba na odbudowę World Trade Cente IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.03, 20:54 Pierdoleni amerykanie razem z żydami typu wolfowitz będą za iracką krew i ropę budować sobie za 12 miliardów pomnik. CHIWD!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: 10 lat potrzeba na odbudowę World Trade Cente IP: *.tac.net 18.12.03, 21:27 Gość portalu: POLAK napisał(a): > Pierdoleni amerykanie razem z żydami typu wolfowitz będą za iracką krew i ropę > budować sobie za 12 miliardów pomnik. CHIWD!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: 10 lat potrzeba na odbudowę World Trade Cente IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 21:02 Gość portalu: calipso napisał(a): > Kogo to obchodzi ? Mnie. Nudzisz, pierdoło. > Napiszcie jepiej ile stuleci potrzeba na zalatanie polskich drog > i ulic . Czy kiedykolwiek Polska dogoni murzynow ? Jesteśmy już prawie na poziomie Mozambiku, a po wejściu do UE chyba szybko Mozambik nas przegoni. Musisz o tym czytać w gazecie, żeby w to uwierzyć ? Idź już sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk wiesz... z nimi nie warto dyskutować 18.12.03, 21:12 banda niedowartosciowanych zamiataczy ulic i sprzątaczy kibli z biedniejszych dzielnic Chicago i innych amerykańskich, kanadyjskich, australijskich miast. typowa "polonia" z państw innych niż europejskie. nic dziwnego że opowiadają o takich różne "polish jokes", szkoda tylko że to bydełko robi nam, normalnym Polakom, taką reklamę w świecie. wątpliwą reklamę. no ale cóż. jak ktoś ma wykształcenie podstawowe, to raczej nie ma czego szukać w kraju. wyjeżdża, a potem pisze takie pierdoły... nie wygrasz z nimi. zagadają cie. ich jest tu więcej. bo to stado stado cholernych, ciemnych frustratów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik ZYDY IP: *.tac.net 18.12.03, 21:15 Silverstein, Liebeskind, znowu same Zydy. Tfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk Re: ZYDY 18.12.03, 21:20 znowu eksportowany polaczek czyszczący u żyda kible a po robocie odreagowujący przed internetem. tfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: ZYDY IP: *.tac.net 18.12.03, 21:52 Juz wyzej napisalem riposte do ciebie buraku, wiec nie bede sie powtarzac. Hej! eyemakk napisał: > znowu eksportowany polaczek czyszczący u żyda kible a po robocie > odreagowujący przed internetem. tfuj! > > Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk Re: ZYDY 18.12.03, 22:21 Gość portalu: Janosik napisał(a): > Juz wyzej napisalem riposte do ciebie buraku, wiec nie bede sie > powtarzac. Hej! ja też odpowiedziałem wyżej na "riposte" (wow! znasz takie wyrazy, yntelygencie z hameryki?) żal mi was. serio. jak dzieci z zespołem Downa. tylko że one sie z tym urodziły, a z was zrobił smród kibli, które musieliście myć. i smród ludzi, u ktorych zamieszkaliście. to jak fala w wojsku. kolejne roczniki przesiąkają tym smrodem. i nei pisz mi cioto o zazdrości. to ty zazdroscisz żydom ich kasy, i dlatego tak na nich najeżdzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: ZYDY IP: *.tac.net 18.12.03, 23:20 Ja poprostu nie lubie Zydow i ich narzekania, jacy to oni biedni i nekani, tak samo jak nie lubie ciebie krzykaczu. Nie jestem tez w "hameryce" buraku i nie bede juz tracil wiecej czasu na polemizacje z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Trwa paranoja Busha IP: *.client.attbi.com 19.12.03, 09:05 patrz www.pasntwozla.com Odpowiedz Link Zgłoś