Gość: pijok IP: 66.153.1.* 22.12.03, 19:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szwejk Re: Tragiczny wypadek w Camp Babilon IP: *.chello.pl 22.12.03, 19:35 Śmierć godna bohatera... mimo wszystko, requiescat in pace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan "W tym czasie (...) trwało spotkanie prezydenta z..." IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 22.12.03, 22:58 PAP 22-12-2003, ostatnia aktualizacja 22-12-2003 22:37 22.12 Obóz Babilon (PAP) - Do wypadku, na skutek którego zmarł polski żołnierz, doszło około 16.40 lokalnego czasu - poinformował PAP p.o. rzecznika wielonarodowej dywizji ppłk Mariusz Michalski W tym czasie w obozie Babilon trwało spotkanie prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego z żołnierzami (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Bo juz wszystkie tygrysy wystrzelane... IP: *.cable.mindspring.com 23.12.03, 07:02 A swoja droga, skad taki tytul??? "Zginął polski żołnierz w Iraku". yeah, right, lewaku, tylko zabil go kumpel, dla ktorego mlotek bylby skomplikowanym narzedziem. Nasi dzielni chlopcy dzialaja w Iraku, nasi swietni piloci ratuja pasazerow... My rzeczywiscie nie chcemy ale musimy byc narodem wybranym! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: "W tym czasie (...) trwało spotkanie prezyden 23.12.03, 16:41 Gość portalu: Kajetan napisał(a): > PAP 22-12-2003, ostatnia aktualizacja 22-12-2003 22:37 > > 22.12 Obóz Babilon (PAP) - Do wypadku, na skutek którego zmarł > polski żołnierz, doszło około 16.40 lokalnego czasu - > poinformował PAP p.o. rzecznika wielonarodowej dywizji ppłk > Mariusz Michalski > > W tym czasie w obozie Babilon trwało spotkanie prezydenta > Aleksandra Kwaśniewskiego z żołnierzami (...) Troche duzo przypadkow: 1. Wyslano zolnierzy szczegolnie przeszkolonych, a czescia szkolenia jest wiedza, ze "kazda bron raz w roku sama strzela", czyli, ze trzeba szczegolnie uwazac. Przypadkowo szkolenie nie pomoglo. 2. Wypadek akurat w Iraku. 3. Najmniej prawodpodobnym jest przy czyszczeniu broni, ze jest ona nabita, bo pierwsza czynnoscia przy czyszczeniu jest jej rozladowanie. Do tego naboje sa zawsze w magazynku i trzeba specjalnej czynnosci, by naboj z magazynku trafil do komory nabojowej. 4. Akurat podczas wizyta Kwasniewskiego. 5. Przypadkowe odpalenie broni nie musialo nikogo trafic: wiekszosc kul nie trafia nikogo, takze tych przypadkowych wystrzalow... 6. Postrzelony zolnierz mogl przeciez zostac tylko ranny. Wiekszosc postrzalow to rany, a tu nagle przypadek w przypadku: niechcaco strzal w dziesiatke, strzal smiertelny... Prawdopodobienstow, ze jestesmy ponownie oklamywani, jest o wiele wieksze, niz wersja oficjalna. Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olej Co to - żarty? IP: *.teleton.pl 22.12.03, 19:36 Profesjonalizm. To cenię w polskiej armii. Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calipso [...] IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.12.03, 03:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienia jaja sobie robicie? IP: *.aster.pl / 10.65.2.* 22.12.03, 19:39 Co to za zabawa w kotka i w myszkę? Umieszczacie niusa, potem zmieniacie i zabieracie, następnie opinie idą w czarną dziurę, a tu znowu wcześniejsza wiadomość robi za niusa??? www1.gazeta.pl/swiat/1093892,34174,1838010.html?v=1&f=50#opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabity dla pieniedzy poszli zabijac niewinnych IP: 199.243.74.* 22.12.03, 19:44 Nie zal ani jednego, dla pieniedzy poszli zabijac niewinnych!!! Niech ich szlak trafi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rober Re: Ty Debilu Z POD CIEMNEJ GWIAZDY! IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 22.12.03, 19:55 za taki tekst cibie powinni tam wysłac bez broni i w mundurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Ty Debilu Z POD CIEMNEJ GWIAZDY! IP: *.menta.net 22.12.03, 20:08 Gość portalu: Rober napisał(a): > za taki tekst ciebie powinni tam wysłac bez broni i w mundurze. Nie wysylaj innych, pojedz sam. Wydaje sie, ze zabijanie sprawia ci ogromna przyjemnosc. Oczywiscie bedzie sie nazywalo, ze pojechales z misja pokojowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P64 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 22:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasti Re: Idz spójż p64 FASZYSTO w oczy kobietom iracki IP: 62.233.233.* 23.12.03, 09:38 I co w tych oczach zobaczysz? Uwielbienie dla Saddama, ktory wykanczal ich ojcow, mezow, synow? Nigdzie nie ma latwych rozwiazan. Saddam to byl zbrodniarz i nie mozna bylo czekac w nieskonczonosc az zlagodnieje. Kurdom zycia sie nie wroci ale przyszle morderstwa powstrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Idz spójż p64 FASZYSTO w oczy kobietom iracki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 10:25 Zgoda nic nie jest czarno-białe Sadam to tyran jeden z najgorszych w historii ale ostatnim, naprawdę jednym z ostatnich państw które powinno się nim zająć są własnie Stany niegdys przecież sujusznik Sadama to hipokryzja z ich strony i mocno denerwujące jest to że upatruje się w nich zbawicieli. Przecież im nie chodziło o niego jest tak samo mityczną postacią jak Ben Laden tyranów na świecie jest na prawdę wielu w tym spora częśc była i jest wspierana przez Usa, tam chodzi o sprawy zdecydowanie inne. Popatrz na to z tej strony Europa i Usa od kilku wieków destabilizują resztę świata chcąc sobie wszystko co możliwe podporządkować i to jest niepokojące że mamy w sobie jakąś dziwną dumę -białego samca- stawiania siebie wyżej od innych kultur i nie róbmy z nich bezmyślnych mas to są naprawdę tacy sami jak my współodczuwający ludzie. I oto mi chodziło kiedy pisałem do tamtego człowieka oskarżjąc go o faszystowskie zapędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polot [...] IP: *.proxy.aol.com 22.12.03, 20:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur Re: dla pieniedzy poszli zabijac niewinnych IP: 203.100.229.* 23.12.03, 07:29 > Jeśliś zabity to mordy nie otwieraj. Dobre, to mi sie podoba :-)Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx [...] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.12.03, 08:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie komunista [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.12.03, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba [...] IP: 62.87.177.* 22.12.03, 22:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 07:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig44 Oświadczenie rzecznika dywizji / audio.avi 22.12.03, 19:47 Ośwaidczenie p.o rzecznika prasowego dywizji podpułkownika Mariusza Michalskiego (TVN24): slimak.onet.pl/_m/info/video/0312/polak.avi Info w onecie: info.onet.pl/845853,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To tragedia. Ale i ja sobie mysle, ze opijano wizyte IP: *.nott.cable.ntl.com 22.12.03, 20:01 Kwacha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: To tragedia. Ale i ja sobie mysle, ze opijano IP: *.elwico.pl / *.elwico.pl 22.12.03, 20:25 i dobrze my7slisz i t d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ciekawe kiedy odlecial sztolc a kiedy postrzelono IP: *.dialup.umb.edu 22.12.03, 20:26 zolnierza? Podejrzewam, ze prezydencina nie zajmuje sie przykrymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Tragiczny wypadek w Camp Babilon IP: *.75.0.123.Dial1.Boston1.Level3.net 22.12.03, 20:34 No wlasnie.Magister dojechal.Na widok takiego typa scyzoryk sam sie wkieszeni otwiera,a spluwa strzela sama.I to jest powod wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Tragiczny wypadek w Camp Babilon IP: *.chomiczowka.waw.pl 22.12.03, 20:52 To jest poziom fachowości WP. Podobnie jak lot helikoptera z premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Tragiczny wypadek w Camp Babilon IP: 212.160.105.* 22.12.03, 21:07 Sorry, że sie wtrącę, ale nie tak dawno jeszcze mr rumsfeld przepraszał rodziny brytyjczyków, którzy stracili swoich bliskich w tzw. przyjacielskim ogniu wojsk USA. to tez jest fachowość wojskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Brawo Polskie Wojsko IP: *.web.thalamus.se 22.12.03, 21:19 Cenię precyzję i profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Cholerne brednie! IP: *.client.attbi.com 22.12.03, 21:25 Ktos poprostu pociagnal za cyngiel. Sama bron nie wystrzelila. Podczas rozladowywania broni do czyszczenia bron nie moze byc skierowana w nikogo. To jest absolutnie niewybaczalne. Zajebac oficerow ktorzy szkola idiotow. Za jedna puszke piwa w wojsku. Piec lat wiezienia!!!!!!! Bydlo. A czlowiek nie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Cholerne brednie! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 22:15 ,,CYNGIEL" - od razu widac fachowca od broni.Komputerowy militarysta od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek Ten sam poziom hołdu co za I razem IP: *.acn.pl 22.12.03, 21:25 proszę aby media i prezydent oddały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żołnierz Re: Tragiczny wypadek w Camp Babilon IP: 207.44.154.* 22.12.03, 22:43 To straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ JAKI WYPADEK?LUDZIE,ZGLUPIELISCIE DO RESZTY IP: *.ny325.east.verizon.net 22.12.03, 22:57 Naladowanej broni nie mozna czyscic i ten zolnierz ktoremu wypalilo powinien od razu do pudla isc na dlugie lata. Komuna dawno minela i takie pierdoly,jak "BRON WYPALILA W CZASIE CZYSZCZENIA" to mozna dzieciom w przedszkolu opowiadac. Kiedy zacznie sie karac w Polsce za zabojstwa,zamiast ukrywac sprawcow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek A dlaczego nie napiszą ile on zabił ludzi w Iraku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:04 może byscie trochę się opamiętali z tymi kondolencjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur [...] IP: 203.100.229.* 23.12.03, 07:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 07:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasti Wszyscy sa winni tylko nie Saddam. IP: 62.233.233.* 23.12.03, 09:41 Polacy winni, Amerykanie winni, wszyscy winni tylko nie Saddam. Paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damik TERAZ IRAKIJCZYCY POWINNI ROZJECHAC DOM JEGO RODZINY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Kwas przynosi pecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:22 Kwaśniewski przyniósł pecha żołnierzom w Iraku. Tak jak przynosi pecha Polsce odkąd jest prezydentem. Szkoda, że nie został w Iraku. Zachowywał się jak tchórz. Po co tam w ogóle pojechał, szkoda pieniędzy. Polacy by to przeboleli, gdyby tam został.A to pech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damik ... niech bedzie to przestroga dla "wyzwolicieli Iraku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral. Re: Tragiczny wypadek w Camp Babilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:43 smierc zolnierza bedzie budzila niezdrowe komentarze u niezdrowych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil nie żolnierza tylko mordercy umówmy się na wstępie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:48 a niezdrowo to być kapralem bezmózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBS - Canada [...] IP: 199.243.5.* 22.12.03, 23:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Znowu byli pijani jak w Bosni ! IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 22.12.03, 23:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga To jest nie do pomyślenia! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 00:27 Nie rozumiem tego!! Ludzie pojechali tam żeby przywrócić pokój w Iraku, przygotowywali się do niewiadomo jakich niebezpiecznych sytuacji, zamachów, strzelanin, ataków, a tu... giną z rąk własnych kolegów! Jak to możliwe że ci świetnie przygotowani żołnierze nie potrafią obchodzić się z bronią?? Przecież czyszczenie broni to dla nich podstawowa czynność... Rodzi się pytanie: czy to na pewno był wypadek? Co na to rodzina zmarłego żołnierza? Przecież to był młody chłopak!! Czy nie dało się tego uniknąć? Nie chcę winić tego, który bezpośrednio strzelił, ale chyba ktoś tu jest winny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBS - Canada Re: To jest nie do pomyślenia! IP: 199.243.5.* 23.12.03, 02:06 Z tego co piszesz wynika, ze Ty w ogole nic nie rozumiesz. Przywracac pokoj??? Swietnie przygotowani??? Nie rozsmieszaj mnie. Chyba ktos tu jest winny. No, to juz troche lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maćko Re: Tragiczny wypadek w Camp Babilon IP: *.mostostal.siedlce.pl 23.12.03, 00:30 Czy to trochę nie jest dziwne tłumaczenie. Postrzelony w trakcie czyszczenia broni. A kto czyści naładowaną broń???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasti Czyszczenie broni dla zabicia nudy. IP: 62.233.233.* 23.12.03, 09:47 To rzeczywiscie jakas paranoja z tym samowystrzalem w czasie czyszczenia broni. Kolega wycelowal w niego naladowana bron, polozyl palec na spuscie i kazal mu ja czyscic? I wypalila... Bo ja inaczej tego nie rozumiem. Jak to jest ze czysci sie naladowana bron? Jak to jest ze mierzy sie przy tym w kolege? I jak to wreszcie jest, ze nawet naladowana bron wycelowana w kolege wypala sama z siebie? Bo chyba to nie jest normalne ze czyszczac bron zolnierz trzyma palec na spuscie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: Czyszczenie broni dla zabicia nudy. 23.12.03, 16:04 Gość portalu: plasti napisał(a): > Bo ja inaczej tego nie rozumiem. Jak to jest ze czysci sie naladowana bron? > Jak to jest ze mierzy sie przy tym w kolege? I jak to wreszcie jest, ze nawet > naladowana bron wycelowana w kolege wypala sama z siebie? Bo chyba to nie jest > normalne ze czyszczac bron zolnierz trzyma palec na spuscie? Pewniki: 1. Zolnierz zostal zastrzelony 2. My jestesmy systematycznie oklamywani (czego dowodza chocby postingi nierozumiejacych, dlaczego naprawde Polacy pojechali do Iraku, ze za kazda zbrodnie hUSSEINA ODPOWIADAJA USA i Izrael, ze Hussein nie popelnil zadenj zbrodni, ktorej nie popelnilyby USA w jeszcze wiekszym rozmiarze itd.) Dlaczego zginal? Moze byl idealista, dal sie nabrac gazetom i telewizji, zrozumial w Iraku, ze zrobiono go w konia, chcial palnac w leb Kwasniewskiemu, zwierzyl sie z tego koledze, ten go zdradzil i zastrzelili go ochroniarze Kwacha? Piotr Kraczkowski - beam.to/ll --------------------------------------- Moje Linki: www.geocities.com/pkraczkowski/politik/glinkpol.htm Izrael w Uni Europejskiej: www.geocities.com/pkraczkowski/europa/gpalesti.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia :( smutne, tymbardziej ze mam tam kumpla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 00:40 nie wiem co sie tam stało, jak do tego doszło i nie wiem czy dowiemy się prawdy, ale jest to smutny fakt :( mam kolege, który słuzy w Karbali i wiem co przezywają jego najblizsi. mam nadzieje ze juz teraz wszyscy wróca cali i zdrowi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyk Re: :( smutne, tymbardziej ze mam tam kumpla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 07:36 To wstyd miec takick kumpli. Ja mam nadzieję ze wroci ich z tamtąd najmniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marszałek [...] IP: *.3web.net 23.12.03, 01:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calipso Re: CO SIE˛ STA?O w Camp Babilon ????? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.12.03, 04:07 Gos´c´ portalu: Marsza?ek napisa?(a): > Ludzie po jakiego grzyba wypisujecie takie pierdo?y jak : > zabity, lolo, oraz osio? w czterech wcieleniach:(piotr, kamil, > damik, kamyk). Mys´le˛ z˙e 18 lat macie g?a˛by skon´czone i wiecie > czym pachnie terror , wojna i misja pokojowa. Z˙arty to moz˙ecie > sobie robic´ w waszym domu , a nie na forum dla powaz˙nych ludzi. > Gdyby nie amerykanie zabity baranie i twoi poplecznicy , to > bys´cie chodzili w dziurawych butach po polskiej ulicy. Skurwysyn > saddam chcia? s´wiatu dyktowac´ warunki i gdyby dooko?a wszyscy > mys´leli tak jak wy c´woki, to obecnie moglibys´cie wasze samochody > postawic´ na ko?kach , bo nie stac´ by was by?o na wykupienie > nawet tygodniowego przydzia?u na benzyne˛ , g?a˛by kapus´c´iane !!! > I na koniec rada : jak macie ochote˛ pierdolic´ , to nie tutaj na > forum lecz w najbliz˙szej agencji towarzyskiej pieprzone MATO?Y!!! Jakie warunki dyktowal Sadam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak [...] IP: 157.25.139.* 23.12.03, 06:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kraczkowski Re: CO SIĘ STAŁO w Camp Babilon ????? 23.12.03, 16:21 Gość portalu: Marszałek napisał(a): > Gdyby nie amerykanie zabity baranie i twoi poplecznicy , to > byście chodzili w dziurawych butach po polskiej ulicy. "The Holocaust would have occurred with or without IBM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calipso [...] IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.12.03, 03:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były wojskowy To jest brak podstawowego wyszkolenia !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 07:15 Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 23.12.03, 07:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur [...] IP: 203.100.229.* 23.12.03, 07:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demiurg Partyzanci iraccy = powstańcom AK , palancie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 07:39 Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 23.12.03, 07:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur [...] IP: *.alphalink.com.au 23.12.03, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 23.12.03, 07:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Tragiczny wypadek w Camp Babilon IP: 157.25.139.* 23.12.03, 10:15 Oj Fredzio, Fredzio. Trzeba przyznać że mnie rozbawiłeś. A znasz to „ Polak dobry do bitki i wypitki” „ Polski żołnierz, nasi generałowie, a Świat do nas należeć będzie”. Rządzić to nasi raczej nie potrafią, lecz co do bicia się……. A co do wypadku, to taki jak innych jest wiele ostatnio jednego niedaleko pogrzebano i nikt afery z tego nie robi. Żal człowieka i tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 [...] 23.12.03, 10:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: 7 litrów Fredzio, to pryszcz IP: 157.25.139.* 23.12.03, 10:38 Co to 7 litrów Fredzio, to pryszcz. Co by to było za życie bez wódy, jeszcze do pały można dostać i później wysadzać się jak te ciołki arabskie, gdzie popadnie. A że głupota to fakt, jak można czyścić broń nabitą, brak szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: Tragiczny wypadek w Camp Babilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 14:58 > > fredzio54 napisał: > w bitwie na angali chlaliscie piwo > na grunwaldzie wojowali koazcy > cud na wilse wojowali francuzi > powstanie Wa-wei wojowali zydy z ZOB a na stepnym powstaniu wojowala polska > brygada mieczyslawa kamienskiego przeciwko sowjetow Oj, przyjacielu, nie wiem, czy się z ciebie śmiać, czy płakać. Twoje nieuctwo walczy o lepsze z głupotą. W czasie bitwy pod Grunwaldem kozacy jeszcze nie istnieli; w czasie bitwy warszawskiej (cudu nad Wisłą) francuski gen. Weygand proponował wycofać się z Warszawy, ale Piłsudski go nie posłuchał (zgadnij, kto miał rację); o udziale Polaków w bitwie o Anglię odsyłam do wypowiedzi premiera Churchilla (jeszcze nigdy tak nieliczni nie zrobili tak wiele dla tak wielu); pomyliło ci się powstanie w gettcie warszawskim z 1943 r. z powstaniem warszawskim z 1944; Kaminski był Rosjaninem. Nie wiem, gdzie się uczyłeś tego wszystkiego, co wypisujesz, ale współczuję twej obecnej ojczyźnie, że ma takich obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGUR Re: Tragiczny wypadek w Camp Babilon IP: *.alphalink.com.au 23.12.03, 23:10 Gość portalu: Myślący napisał(a): > Oj, przyjacielu, nie wiem, czy się z ciebie śmiać, czy płakać. > Twoje nieuctwo walczy o lepsze z głupotą. W czasie bitwy pod > Grunwaldem kozacy jeszcze nie istnieli; w czasie bitwy > warszawskiej (cudu nad Wisłą) francuski gen. Weygand proponował > wycofać się z Warszawy, ale Piłsudski go nie posłuchał (zgadnij, > kto miał rację); o udziale Polaków w bitwie o Anglię odsyłam do > wypowiedzi premiera Churchilla (jeszcze nigdy tak nieliczni nie > zrobili tak wiele dla tak wielu); pomyliło ci się powstanie w > gettcie warszawskim z 1943 r. z powstaniem warszawskim z 1944; > Kaminski był Rosjaninem. > Nie wiem, gdzie się uczyłeś tego wszystkiego, co wypisujesz, > ale współczuję twej obecnej ojczyźnie, że ma takich obywateli. Brawo stary! Ladnie temu Sowiecie dokopales.Zkad sie biora tacy debile jak nasz piepszniety Fredzio? Odpowiedz Link Zgłoś