Gość: msz IP: *.hc-sc.gc.ca 23.12.03, 17:15 Ciekawe jak losy (wybor prezydenta) mocarstwa zaleza od kaprysu malego panstwa (Iraku). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr.ny 11:25 Dow Jones 10353.11 (+15.11) IP: 216.223.52.* 23.12.03, 17:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: 11:25 Dow Jones 10353.11 (+15.11) IP: *.dialup.mindspring.com 23.12.03, 17:51 Teraz wzrasta, potem opadnie, znowu wzrosnie i opadnie itd. Ludzie marni sa...jak...muchy, to wzleca, to usiada i znowu wzleca i znowu usiada.A gdzie rozum, gdzie mysl jaka, gdze rozeznanie, gdze postrzeganie, gdze analiza, gdzie konsekwencja? No gdzie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: 11:25 Dow Jones 10353.11 (+15.11) IP: *.hc-sc.gc.ca 23.12.03, 17:56 Gość portalu: Jan napisał(a): > Teraz wzrasta, potem opadnie, znowu wzrosnie i opadnie itd. > Ludzie marni sa...jak...muchy, to wzleca, to usiada i znowu > wzleca i znowu usiada.A gdzie rozum, gdzie mysl jaka, gdze > rozeznanie, gdze postrzeganie, gdze analiza, gdzie konsekwencja? > No gdzie?! Kazdy dba o swoje. Nic z przypadku. Zespol indywidualnych chciejstw sklada sie na globalny obraz. Do tego gazety i inne media pomagaja myslec prawidlowo. USA w Iraku poczynilo pewne fakty dokonane i z czasem ludzie (jak muchy powyzej) je akceptuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: 11:25 Dow Jones 10353.11 (+15.11) IP: *.gdynia.mm.pl 23.12.03, 18:20 Gość portalu: msz napisał(a): (...) > USA w Iraku poczynilo pewne fakty dokonane i z czasem ludzie (jak muchy powyzej > ) je akceptuja. Ciekawe porównanie. Skoro muchy zaakceptowały dzieło USA w Iraku, to co właściwie Amerykanie tam zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Re: 11:25 Dow Jones 10353.11 (+15.11) IP: *.dialup.mindspring.com 23.12.03, 18:39 Gość portalu: maruda napisał(a): > Gość portalu: msz napisał(a): > > (...) > > USA w Iraku poczynilo pewne fakty dokonane i z czasem ludzie > (jak muchy powyzej > > ) je akceptuja. > > Ciekawe porównanie. Skoro muchy zaakceptowały dzieło USA w Iraku, > to co właściwie Amerykanie tam zrobili? >>>>>To nie sa zwykle muchy, to sa Drosophile Melanogaster kochany marudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo MUCHY I LUDZIE IP: *.15.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 26.12.03, 04:31 Prosze nie mylic pojec.MUCHY ZAAKCEPTUJA KAZDE GOWNO, Saddamowe takze.Porownanie ludzi do much nie wydaje mi sie zbyt trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: MUCHY I LUDZIE IP: *.dialup.mindspring.com 26.12.03, 18:38 Gość portalu: roo napisał(a): > Prosze nie mylic pojec.MUCHY ZAAKCEPTUJA KAZDE GOWNO, Saddamowe > takze.Porownanie ludzi do much nie wydaje mi sie zbyt trafne. >>>>>>Ludzie zaakceptuja kazde g...o i w kazdej ilosci. Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Koszmar PaSyfistow IP: 207.181.167.* 23.12.03, 19:03 Baaaardzo zla wiadomosc dla paSyfistow, Tomsonow, Czyrakow, Kadafich I Fuhrerow-Schroederow swiata tego ! ospodarczy wzrost kwartalny 8.2%, gielda 10300 punktow, Sodomita w pierdlu, Kadafi macha biala flaga i do tego potencjalnym przeciwnikiem jest dupek pokroju Deana. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Koszmar PaSyfistow IP: 168.143.113.* 23.12.03, 19:28 Gość portalu: Lysy napisał(a): > Baaaardzo zla wiadomosc dla paSyfistow, Tomsonow, Czyrakow, > Kadafich I Fuhrerow-Schroederow swiata tego ! > ospodarczy wzrost kwartalny 8.2%, gielda 10300 punktow, Sodomita > w pierdlu, Kadafi macha biala flaga i do tego potencjalnym > przeciwnikiem jest dupek pokroju Deana. > > :) Czyzby to meerkat wyjechal na swieta do Penstlwanii? A moze to jakis klon tego szpicla? W kazdym razie IQ maja raczej identyczne nie wieksze niz 6 na 9. Wesolych swiat debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek al, do cholery, musisz mi to wyjasnic IP: *.dialup.mindspring.com 23.12.03, 19:35 Gość portalu: al napisał(a): > Gość portalu: Lysy napisał(a): > > > Baaaardzo zla wiadomosc dla paSyfistow, Tomsonow, Czyrakow, > > Kadafich I Fuhrerow-Schroederow swiata tego ! > > ospodarczy wzrost kwartalny 8.2%, gielda 10300 punktow, > Sodomita > > w pierdlu, Kadafi macha biala flaga i do tego potencjalnym > > przeciwnikiem jest dupek pokroju Deana. > > > > :) > Czyzby to meerkat wyjechal na swieta do Penstlwanii? A moze to > jakis klon tego szpicla? W kazdym razie IQ maja raczej > identyczne nie wieksze niz 6 na 9. Wesolych swiat debile. >>>>Skad wiesz, ze do Pennsylvanii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: al, do cholery, musisz mi to wyjasnic IP: 168.143.113.* 24.12.03, 00:42 IP tego kretynka lysego jest z Pensylwanii, Wesolych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: al, do cholery, musisz mi to wyjasnic IP: 130.94.107.* 24.12.03, 00:45 www.arin.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Re: al, do cholery, musisz mi to wyjasnic IP: *.dialup.mindspring.com 24.12.03, 01:14 Gość portalu: al napisał(a): > www.arin.net Wielkie dzieki, a tak na marginesie, to skad ja jestem? Nawzajem WS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo Weslych debilow zycze tobie na swieta. IP: *.15.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 26.12.03, 04:57 Najlepiej smakuja na goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Wzrasta poparcie dla Busha IP: *.nyc.rr.com 23.12.03, 20:14 Badania opinii, rankingi itp nie maja wiekszego znaczenia. Znaczace badanie opinii odbedzie sie w pierwszy wtorek listopada przyszlego roku i tylko ono ma znaczenie. Do tego nalezy dodac, ze Bush nie rzadzi pod publike tak jak to robil Clinton, ktory praktycznie prowadzil nieprzerwana kampanie wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gilotyna Chyba wzrasta poparcie zbiorki na szafot dla tego band IP: 199.243.74.* 23.12.03, 21:17 Chyba wzrasta poparcie zbiorki na szafot dla tego bandziora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat ALE Z CIEBEI CIEZKI CHU...TEN PREZYDENT.. :))) IP: *.cvx.algx.net 23.12.03, 23:08 NIE JEST TWOJ!!!! I to nie ty go bedziesz wybieral albo dowolywal! Najwazniejsze jest to, ze WSZYSTKIE wskazniki wzrostu gospodarczego sa dobre, inflacja rekordowo niska, podobnie jak stopy procentowe, a zaufanie konsumentow do gospodarki rosnie (samorealizujaca sie prognoza!) Jesli tempo wzrostu spadnie do ok. 4%, to mozemy liczyc na to, ze bedzie on dlugotrwaly, a to oczywiscie odbiera kluczowy argument demokratom! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Re: ALE Z CIEBEI CIEZKI CHU...TEN PREZYDENT.. :)) IP: *.dialup.mindspring.com 23.12.03, 23:38 Gość portalu: meerkat napisał(a): > NIE JEST TWOJ!!!! > > I to nie ty go bedziesz wybieral albo dowolywal! > > Najwazniejsze jest to, ze WSZYSTKIE wskazniki wzrostu gospodarczego sa dobre, > inflacja rekordowo niska, podobnie jak stopy procentowe, a zaufanie > konsumentow do gospodarki rosnie (samorealizujaca sie prognoza!) > > Jesli tempo wzrostu spadnie do ok. 4%, to mozemy liczyc na to, ze bedzie on > dlugotrwaly, a to oczywiscie odbiera kluczowy argument demokratom! :))) >>>>>Fajny wierszyk,prosze o wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Wierszyk dla uszatka IP: *.cvx.algx.net 24.12.03, 02:29 Oto wierszyk ktory w chwili depresji ulozylem wraz z kolega redakcyjnym. Spiewamy na melodie slynnej cha-cha-cha. La Cucaracha, ide do sracza tam przyjemnie bedzie mi. Wlasnie dobiegam, a tu kolega przed nosem mi zamyka drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Re: Wierszyk dla uszatka IP: *.dialup.mindspring.com 25.12.03, 14:48 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Oto wierszyk ktory w chwili depresji ulozylem wraz z kolega redakcyjnym. > Spiewamy na melodie slynnej cha-cha-cha. > > La Cucaracha, ide do sracza > tam przyjemnie bedzie mi. > Wlasnie dobiegam, a tu kolega > przed nosem mi zamyka drzwi! >>>>>To tylko jeden sraczyk w tej redakcji? A kolega jakis wredny.Wirszyki spiewane lubie najbardziej. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sly Re: Wzrasta poparcie dla Busha IP: *.ri.ri.cox.net 24.12.03, 07:21 Osobiscie jestem bardzo zadowolony ze prezydentem USA jest wlasnie Bush . Przed wojna w Iraku sytuacja byla bardzo niepewna A niepewnosc jest najwiekszym wrogiem gieldy papierow wartosciowych , dlatego przez dwa lata byly spadki, a najgorzej bylo w ostatnim roku prezydentury nieszczesnego Wilusia Clintona . Jedyne jego zajecie to bylo tuszowanie licznych afer i skandali . Po Clintonie trzeba bylo posprzatac co zajelo wlasnie ostatnie dwa lata . Teraz widac duza poprawe , po wynikach na Wall Streat, jak rowniez w bezpieczenstwie na Swiecie . Najlepszy przyklad to Irak , Libia . Kadafi strasznie sie chce kolegowac z USA ? Bardzo sie ciesze , ropa znowu tanieje . Zreszta kazdy kraj z ktorym USA miala konflikt koniec konicow dobrze na tym wychodzi np. Japonia , Niemcy, Korea dzisiaj sa potegami gospodarczymi a tam gdzie Amerykanow wygonili prosze bardzo mozecie obgryzac kore z drzew i jesc trawe patrz: Kuba, Wietnam ,N.Korea. Dziekujemy Bushowi i USA za poczynione wysilki dla poprawy swiatowej ekonomi !!!!!!!!! Mam wielka nadzieje ze Bush odejdzie w 2009 roku i pozostawi nam godnego nastepce !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Wzrasta poparcie dla Busha-maleje dla Deana! IP: 152.75.142.* 24.12.03, 15:23 Słuchałem wczorajszych komentarzy czołowych strategów partii demokratycznej. Najbardziej martwi ich odpowiedź na pytanie: Kto najlepiej zapewniałby bezpieczeństwo państwa? Tu na obecnego prezydenta wskazało 63% (sic) ankietowanych, a na Deana-22%!!! Jesli, co jest wysoce prawdopodobne, demokraci skazani zostaną na Deana, jako swego kandydata do prezydentury, to przy coraz lepszej wsytuacji gospodarczej w USA mają PRZECHLAPANE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat DRUGI wierszyk dla uszatka! IP: 152.75.142.* 24.12.03, 15:56 (na melodię "Umarł Maciej") Bo w Jankesach taka dusza, że poparcie rośnie Busha! Oj dana, dana, dana szansa Deana przechlapana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Rosnie poparcie Dla Busha u sionistow IP: *.NYCMNY83.covad.net 24.12.03, 16:04 Tonacy lapie sie brzytwy. To wszystko skonczy sie zle dla zydow i ludzkosci. Czy wreszcie komus przyjdzie rozum do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weterynarz Re: Rosnie poparcie Dla Busha u sionistow IP: 152.75.142.* 24.12.03, 17:52 NIe, to sie źle skonczy dla takiego bezmózgiego ścierwa jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Re: DRUGI wierszyk dla uszatka! IP: *.dialup.mindspring.com 25.12.03, 15:33 Gość portalu: meerkat napisał(a): > (na melodię "Umarł Maciej") > > Bo w Jankesach taka dusza, > że poparcie rośnie Busha! > Oj dana, dana, dana > szansa Deana przechlapana! >>>Nijak tego nie moge zaspiewac. Melodia sie chyba nie zgadza. Poparcie dla Deana wsrod tubylczej ludnosci wzrasta, ale to tylko lokalny patriotyzm, poza tym tubylcza ludnosc jest na wymarciu, bo jak tylko okiem siegnac,to las i las i zadnej chalupy nie widac.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat ARABOWIE popieraja Busha -vide KADAFI!!!!!!!! :))) IP: *.cvx.algx.net 25.12.03, 19:30 Niestety, nie moge Ci tego na pieciolinii napisac, bo format GW nie przyjmuje nic poza golym tekstem. Sorry! Poparcie dla Musha rosnie rowniez powaznie wsrod ARABOW Np. Muammar Kadafi zdecydowanie poparl walke BUsha z terroryzmem i od szeregu miesiecy udostepnia dane wywiadu libijskiego na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob i rasista Re: Wzrasta poparcie dla Busha i DOBRZE !!! IP: 207.181.167.* 24.12.03, 16:57 Tak jak mowi krol Talk Radio, Rush Limbaugh: "Good news for America means bad news for Democrats" dorzucic jeszcze mozna Szwabow i Francuzow. Prawdziwy koszmar dla osi non-nein-niet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas BUSH MUSI ODEJSC IP: *.netspace.net.au 25.12.03, 23:17 Ladnie wam faszystowskie mendy, odpowiada George Soros na wasze uwielbienie dla waszego furhera: polityka.onet.pl/162,1144447,1,0,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Re: Wzrasta poparcie dla Busha IP: *.dialup.mindspring.com 25.12.03, 15:14 Gość portalu: Sly napisał(a): > Osobiscie jestem bardzo zadowolony ze prezydentem USA jest > wlasnie Bush . Przed wojna w Iraku sytuacja byla bardzo niepewna > A niepewnosc jest najwiekszym wrogiem gieldy papierow > wartosciowych , dlatego przez dwa lata byly spadki, a najgorzej > bylo w ostatnim roku prezydentury nieszczesnego Wilusia > Clintona . Jedyne jego zajecie to bylo tuszowanie licznych afer > i skandali . Po Clintonie trzeba bylo posprzatac co zajelo > wlasnie ostatnie dwa lata . Teraz widac duza poprawe , po > wynikach na Wall Streat, jak rowniez w bezpieczenstwie na > Swiecie . Najlepszy przyklad to Irak , Libia . Kadafi strasznie > sie chce kolegowac z USA ? Bardzo sie ciesze , ropa znowu > tanieje . Zreszta kazdy kraj z ktorym USA miala konflikt koniec > konicow dobrze na tym wychodzi np. Japonia , Niemcy, Korea > dzisiaj sa potegami gospodarczymi a tam gdzie Amerykanow > wygonili prosze bardzo mozecie obgryzac kore z drzew i jesc > trawe patrz: Kuba, Wietnam ,N.Korea. > Dziekujemy Bushowi i USA za poczynione wysilki dla poprawy > swiatowej ekonomi !!!!!!!!! > Mam wielka nadzieje ze Bush odejdzie w 2009 roku i pozostawi > nam godnego nastepce !!!!!!!!!!!! >>>Sly bardziej papieski niz sam papiez.Kocham takie zaangarzowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszatek Re: Wzrasta poparcie dla Busha IP: *.dialup.mindspring.com 25.12.03, 15:19 Gość portalu: uszatek napisał(a): > Gość portalu: Sly napisał(a): > > > Osobiscie jestem bardzo zadowolony ze prezydentem USA jest > > wlasnie Bush . Przed wojna w Iraku sytuacja byla bardzo > niepewna > > A niepewnosc jest najwiekszym wrogiem gieldy papierow > > wartosciowych , dlatego przez dwa lata byly spadki, a > najgorzej > > bylo w ostatnim roku prezydentury nieszczesnego Wilusia > > Clintona . Jedyne jego zajecie to bylo tuszowanie licznych > afer > > i skandali . Po Clintonie trzeba bylo posprzatac co zajelo > > wlasnie ostatnie dwa lata . Teraz widac duza poprawe , po > > wynikach na Wall Streat, jak rowniez w bezpieczenstwie na > > Swiecie . Najlepszy przyklad to Irak , Libia . Kadafi > strasznie > > sie chce kolegowac z USA ? Bardzo sie ciesze , ropa znowu > > tanieje . Zreszta kazdy kraj z ktorym USA miala konflikt > koniec > > konicow dobrze na tym wychodzi np. Japonia , Niemcy, Korea > > dzisiaj sa potegami gospodarczymi a tam gdzie Amerykanow > > wygonili prosze bardzo mozecie obgryzac kore z drzew i jesc > > trawe patrz: Kuba, Wietnam ,N.Korea. > > Dziekujemy Bushowi i USA za poczynione wysilki dla poprawy > > swiatowej ekonomi !!!!!!!!! > > Mam wielka nadzieje ze Bush odejdzie w 2009 roku i pozostawi > > nam godnego nastepce !!!!!!!!!!!! > > >>>Sly bardziej papieski niz sam papiez.Kocham takie > zaangarzowanie. >>>>>>Sorry za tego ortograficznego byka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Wzrasta poparcie dla Busha w JAPONII!!! :))) IP: *.cvx.algx.net 25.12.03, 19:37 Japonia wysyla tysiac samurajow, tfu, zolnierzy do Iraku z pomoca koalicji. Premier Koizumi nakazal im: "Zadnych walk nie wszczynajcie, bo my narod o pokojowych tradycjach, ale jak was arabusy napadna to krzyczcie <BANZAI!> i NA PLASTERKI!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo JA BARDZO LUBIE JAPONCZYKOW, IP: *.15.220.203.acc10-dryb-mel.comindico.com.au 26.12.03, 04:47 ale oni wcale nie sa pokojowi,oni w przeszlosci takze szlajali sie po roznych salonach.Teraz, podobnie jak Dojczlandy w Europie, Japonczycy udaja golabki pokoju albo kurki domowe, ale przyjdzie taki czas, ze znowu nie beda w stanie usiedziec na jednym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś