Gość: zeus IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 20:24 US to teraz pod względem bezpieczeństwa jedna wielka śmierdząca kupa... i nie dziwie sie ze co raz ktos boi sie w nią wdepnąc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: voy Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.client.comcast.net 24.12.03, 20:32 Wiesz,mieszkam w USA 30 lat i tego tak nie czuje ale jak czytam takie opinie jak Twoja ,to to mi mocno zalatuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajw Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: 24.171.120.* 24.12.03, 20:56 Gość portalu: voy napisał(a): mnie tez, ale Zeus to typowy bywalec polskiego internetu; nieokrzesany cham, bez wyksztalcenia, chcialby on, chcialby do tego gowna wdepnac, ale nie ma szans... > Wiesz,mieszkam w USA 30 lat i tego tak nie czuje ale jak czytam > takie opinie jak Twoja ,to to mi mocno zalatuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus bez urazy dla was, ale ja nie lubie jak mi smierdzi IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 22:55 wokoło.. nie ciągnie mnie jak was do smrodu... ale, jak to mówią, o gustach sie nie dyskutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: bez urazy dla was, ale ja nie lubie jak mi sm IP: *.ewndsr01.nj.comcast.net 25.12.03, 02:58 Gość portalu: zeus napisał(a): > wokoło.. nie ciągnie mnie jak was do smrodu... ale, jak to > mówią, o gustach sie nie dyskutuje... Tak,Ty jestes najlepszy? Ale zyjez w tym smrodzie i tylko mozesz byc Wielka Osoba na sieci! Ty chory pederasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.arcor-ip.net 24.12.03, 21:30 Gość portalu: voy napisał(a): > Wiesz,mieszkam w USA 30 lat i tego tak nie czuje ale jak czytam > takie opinie jak Twoja ,to to mi mocno zalatuje. Powiedz calkiem szczerze: czy przed 11 wrzesnia 2001 powiedzialbys, czy nawet tylko pomyslal, ze cos takiego jest mozliwe? Zadufanie w sobie, zludne zaufanie ludzi mieszkajacych w Ameryce w rzekoma wszechmoc USA bedzie ich zguba. Im bardziej USA reaguja przemoca, tym bardziej staja sie same zagrozone, tym wiecej chetnych do wymierzenia im ciosu. . Odpowiedz Link Zgłoś
mietek001 Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US 24.12.03, 22:55 Gość portalu: . napisał(a): > Powiedz calkiem szczerze: czy przed 11 wrzesnia 2001 > powiedzialbys, czy nawet tylko pomyslal, ze cos takiego jest > mozliwe? > Zadufanie w sobie, zludne zaufanie ludzi mieszkajacych w Ameryce > w rzekoma wszechmoc USA bedzie ich zguba. Im bardziej USA > reaguja przemoca, tym bardziej staja sie same zagrozone, tym > wiecej chetnych do wymierzenia im ciosu. ========================================================= Drogi intelektualisto o imieniu "kropka", to, co arabscy terrorysci zrobili w U.S.A. bylo, ze tak powiem delikatnym ukaszeniem mlodziutkiego komara na skorze olbrzymiego niedzwiedzia Kodiaka z Gor Skalistych. Czyzbys nie zauwazyl, ze z powodu tego ukaszenia padly pod amerykanskim butem dwa duze kraje? Wyobraz sobie, co sie stanie po nastepnym brzeczeniu komara kolo ucha. Arabscy "wojownicy" zgotowali sobie los nie do pozazdroszczenia a niedlugo tlumy "wiernych" analfabetow odwroca sie do nich plecami skladajac podania o wize do U.S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Mieciu.To niemiecki kropek, ktory robi tu dywersje IP: *.server.ntli.net 25.12.03, 03:40 I przezentuje poglady dokladnie przeciwne do moich. Nie jestem amerykanofilem: w Brytanii to nie wypada - duza roznica kulturowa. Niemniej nie chce widziec mojej zony w burce; sam tez ani musle swietowac Ramadanu, a wiec mialem tylko jeden wybor z kim i dlaczego trzynac. A tak poza tym to kocham kulture islamu - w ARABII. Wesolych i Bazpiecznych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vertigo ramadan?? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 10:22 Gość portalu: . napisał(a): > I przezentuje poglady dokladnie przeciwne do moich. Nie jestem amerykanofilem: > w Brytanii to nie wypada - duza roznica kulturowa. Niemniej nie chce widziec > mojej zony w burce; sam tez ani musle swietowac Ramadanu, a wiec mialem tylko > jeden wybor z kim i dlaczego trzynac. A tak poza tym to kocham kulture islamu - > > w ARABII. Wesolych i Bazpiecznych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Mieciu.To niemiecki kropek, ktory robi tu dyw IP: *.sympatico.ca 25.12.03, 19:39 Niejaki "kropka" napisal, ze kocha kulture islamu. Ty kretynie i pedale, jeszcze doczekasz czasow kiedy beda cie pedzic kijami do meczetu na modly. "Kultura" ktora tak kochasz nienawidzi cywilizacji zachodniej, tej w ktorej zyjesz obecnie , a czy to wypada w UK tak zyc ??? Intelektualisto zasrany, wez i jedz do ktoregos kraju , w ktorym religia dominujaca jest islam i zobacz jak wyglada tam wolnosc wyznania, jak wygladaja prawa kobiet czy dzieci , a pozniej powiedz, ze kochasz islam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus normalny objaw... jak sie to ma na codzien to sie IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 22:49 nie czuje.. uświadamia sie dopiero jak ktos przypomni gdzie sie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: normalny objaw... jak sie to ma na codzien to IP: *.alico01.fl.comcast.net 24.12.03, 23:44 Gość portalu: zeus napisał(a): > nie czuje.. uświadamia sie dopiero jak ktos przypomni gdzie sie > jest.. dokladnie zeus, trafiles w dziesiatke, to jak sie ta twoja choroba nazywa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Alert - co to ma byc??? IP: *.internet.radom.pl 24.12.03, 21:16 Alert z tego co wiem nie jest polskim slowem i zupelnie wystarczy nam alarm (tez obcego pochodzenia) - w ogole to jest skandal bo GW podaje te informacje za Polska Agencja Prasowa, a tam to juz powinni dbac o jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Alert - co to ma byc??? IP: *.nyc.rr.com 24.12.03, 21:22 Gość portalu: ktos napisał(a): > Alert z tego co wiem nie jest polskim slowem i zupelnie > wystarczy nam alarm (tez obcego pochodzenia) - w ogole to jest > skandal bo GW podaje te informacje za Polska Agencja Prasowa, a > tam to juz powinni dbac o jezyk. Zgadzam sie w zupełności! Skąd do cholery wzięło się słowo ALERT??? Może już niedługo zaczniecie zmieniać wszystkie wyrazy i kompletnie zmienicie język polski na angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubricol Re: Alert - co to ma byc??? IP: *.telia.com 24.12.03, 21:24 Hej. Alert i alarm to dwa rozne slowa. Moze to nie slowo Polskie , nie ma znaczenia ale alert oznacza raczej " gotowosc" " czujnosc" a alrm jest ostrzezeniem w wyniku wypadku, terroru itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Alert - co to ma byc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 22:03 Gość portalu: ktos napisał(a): > Alert z tego co wiem nie jest polskim slowem i zupelnie > wystarczy nam alarm (tez obcego pochodzenia) - w ogole to jest > skandal bo GW podaje te informacje za Polska Agencja Prasowa, a > tam to juz powinni dbac o jezyk. Proponuje zajrzec do slownika jezyka polskiego albo na stronke pwn, panstwo "polonisci": alert m IV, D. -u, Ms. ~rcie; lm M. -y 1. «stan międzynarodowego pogotowia obserwacyjnego w okresach wzmożonej aktywności Słońca, silnych zaburzeń magnetycznych itp.» 2. «stan gotowości do akcji zespołowej, zwykle w organizacjach młodzieżowych» Alert harcerski. Ogłosić alert. z fr. Ps. Wesolych Swiat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Alert - co to ma byc??? IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 25.12.03, 07:45 Mysle panie jezykoznawco ze alert i alarm maja inne znaczenia , wiec nie rob zamieszania i jak dobrze sobie pomyslisz to juz w latach 50 polskie harcerstwo uzywalo slowa alert i nikogo to nie bulwersowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hioo Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 21:29 Mysle, ze moze warto by sie zastanowic nad powolaniem komisji, ktora by czuwala nad poprawnoscia uzycia jezyka polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubricol Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.telia.com 24.12.03, 21:34 Czy to ma az takie wielkie znaczenie?. Jezyk jest fenomenen zyjacym, zmiennym i wciaz sie doklada slow do jezyka i slowa gina. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: Napiecie - skutek polityki prezydenta Busha IP: *.ext.ti.com 24.12.03, 21:43 Nasz prezydent G. W. Bush jr. prowadzi polityke utrzymywania napiecia i poczucia zagrozenia przed atakiem terrorystycznym. Zapewne byl to jeden z powodow inwazji Iraku aby pobudzic Arabow do obrony i ewnentualnych atakow na Amerykanow i ich sojusznikow. Pozwala to mu to robic wrazenie niezastapionego obroncy USA przed zagrozeniem zewnetrznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Napiecie - skutek polityki prezydenta Busha IP: *.zeelandnet.nl 24.12.03, 23:00 Gość portalu: Joe napisał(a): > Nasz prezydent G. W. Bush jr. prowadzi polityke utrzymywania > napiecia i poczucia zagrozenia przed atakiem terrorystycznym. > Zapewne byl to jeden z powodow inwazji Iraku aby pobudzic Arabow > do obrony i ewnentualnych atakow na Amerykanow i ich > sojusznikow. Pozwala to mu to robic wrazenie niezastapionego > obroncy USA przed zagrozeniem zewnetrznym. Tak napisal pan Joe, milosnik "spiskowej teorii dziejow". I co jeszcze madrego napiszesz? Glowka nie rozbolala od tak wielkiego intelektualnego wysilku? Odpocznij lepiej i nie kompromituj sie wiecej, czego z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycza ci Kaczory11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as strachliwe zabojady IP: *.client.attbi.com 24.12.03, 21:50 Polowa francji to araby to teraz sraja w gacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mułła Re: strachliwe zabojady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.03, 23:28 I dobrze im tak , zachciało się kolonizować muzułmanów, będą skolonizowani ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyl Sowizdrzał Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.03, 21:51 Ameryka! Ziemia obiecana. Tak było do czasu gdy do władzy nie doszli fundamentaliści w rodzaju nawróconego na trzeźwiść G.W Busha. Mało kto pamięta jakie miał pseudo - "sunny boy" (słoneczny chłopiec) A teraz zwalcza fundamentalistów. To znana z historii sprawa. Ignorancja, arogancja i święty ogień w oczach,. Ameryka powinna zostać w zgodzie ze swoją dziewiętnastowiczną doktryną "splendid isolation" (wspaniałe odosobnienie), tak byłoby lepiej dla niej i dla świata. Francuzi jako pierwsi to rozeznali. gratuluję i popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.zeelandnet.nl 24.12.03, 22:28 Gość portalu: Dyl Sowizdrzał napisał(a): > Ameryka! Ziemia obiecana. Tak było do czasu gdy do władzy nie > doszli fundamentaliści w rodzaju nawróconego na trzeźwiść G.W > Busha. Mało kto pamięta jakie miał pseudo - "sunny boy" > (słoneczny chłopiec) A teraz zwalcza fundamentalistów. To znana > z historii sprawa. Ignorancja, arogancja i święty ogień w > oczach,. Ameryka powinna zostać w zgodzie ze swoją > dziewiętnastowiczną doktryną "splendid isolation" (wspaniałe > odosobnienie), tak byłoby lepiej dla niej i dla świata. Francuzi > jako pierwsi to rozeznali. gratuluję i popieram. Faktycznie jestes Dyl Sowizdrzal i do tego nie naiwny ale glupi. I czym skonczyl sie ten amerykanski izolacjonizm? Czy znasz na tyle historie ostatnich 100 lat Sowizdrzale? Przypomne ci, ze skonczyl sie dwoma wojnami swiatowymi i to dzieki twoim ukochanym Francuzom - zdrajcom i tchorzom. W sumie zginelo w nich ponad 60 milionow ludzi. Doliczajac do tego 25 - 30 milionow komunistycznych rzezi dochodzimy do liczby bliskiej 100 milionom. Gratuluje naiwnosci i podziwiam twoj chorobliwy antyamerykanizm. I ze to pozniej jankesi musieli tychze wlasnie sflaczlych zabojadow dwukrotnie wyciagac z gowna, ktore sobie sami do spolki z ich obecnymi super-kumplami niemiaszkami nawazyli. Oj glupis Sowizdrzale, glupis. Ale widac zbyt mocno ulegasz francuskiej i niemieckiej propagandzie, a z mysleniem u ciebie baaaardzo cienko. Wesolych Swiat i zyczenia odswiezenia szarych komorek. Odpowiedz Link Zgłoś
mietek001 Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US 24.12.03, 22:38 Oj, bardzo glupi ten pan Dyl Sowizdrzal. Niestety takich, jak on jest wiele na tym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyl Sowizdrzał Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.03, 05:34 Ja nie obrażam nikogo inwektywami. A Tobie mądralo zalecam wnikliwszą lekturę mojego tekstu. Jest on przewrotny, a że nie lubię Ameryki a la G.W. Bush, to inna sprawa. Bardzo jest, lub staje się, podobna w swoich hegemonialnych dążeniach do upadłego imperium zła czyli ZSRR. Kiedyś mówiliśmy dobrze, ale co na to radzieccy towarzysze powiedzą, a teraz, dobrze ale co na to powie III sekretarz Ambasady USA. Mimo wszystko zarozumiały intelektualny parweniuszu, Wesołych Świąt i niech jasność (nie pomroczność) niebieska na Ciebie spłynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe z Teksasu Re: Wyzwiska na forum i propaganda IP: 5.3.1R* / *.ext.ti.com 25.12.03, 15:15 Gość portalu: kaczory11 napisał(a): ..nie naiwny ale glupi.. Ciekawe, ze temat wojny przyciaga na forum duzy odsetek wulgarnych ludzi, ktorzy obrzucaja innych wyzwiskami i przeklenstwami. Pewnie inne tematy sa za skomplikowane dla zrozumienia. Dla wyjasnienia jednego z chwytow propagandy Busha porownujacego Irak do Niemiec hitlerowskich w 1939 r. Niemcy w 39 roku mialy najsilniejsza armie w Europie. W kilka tygodni zajely Polske, pozniej Francje, a po drodze kilka mniejszych krajow. Irak w latach 90-tych zostal oslabiony i pozbawiony BMR przez inspekcje ONZ wsparte przez wojskowe samoloty amerykanskie. W 2003 roku nie stanowil dla nikogo wiekszego zagrozenia, a napewno nie mial ani planow agresywnych ani zadnych mozliwosci aby zagrozic dla USA czy Wlk. Brytanii. Dla przypomnienia - to Niemcy wypowiedzialy wojne dla USA po tym jak Japonia zbombardowala Pearl Harbor. W miedzyczasie niemieckie lodzie podwodne zatapialy statki kursujace miedzy Ameryka i Europa m.in. statki amerykanskie. Czyli zagrozenie dla swiata przez Irak w 2003 i przez Niemcy w 1939 rozni sie o rzedy wilekosci. Jesli juz to polityka Busha lekcewazenia ONZ i doktryny "preemptive war" oparta o realia posiadanej najsilniejszej armii przypomina polityke Hitlera. On tez uwazal, ze majac najsilniejsza armie, moze dyktowac swiatu wlasne prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Wyzwiska na forum i propaganda - do Pana Joe / Tex IP: *.zeelandnet.nl 25.12.03, 21:30 Szanowny Przemadrzaly Panie Joe z Teksasu. Szanowny Panie. Czy poza swoim Teksasem widzial Pan chociaz kawalek swiata? Jestem przekonany ze nie. Ja widzialem prawie caly swiat, musi mi Pan wierzyc!! Czy nazywanie "rzeczy po imieniu", czyli glupoty glupota, a naiwnosci naiwnoscia jest rzucaniem obelg? Czy nie zwrocil Pan uwagi na to, ze wszystkie panskie argumenty dotyczace roznic pomiedzu Niemcami 1939 i Irakiem to zwyczajna demagogia? Jezeli Pan na demagogii (vide powyzej) buduje swoj wizerunek swiata, to zal mi Pana. Pragne zwrocic panska uwage na fakt, ze historia, i nie tylko historia Polski to moje "takie mile hobby" - w przeciwienstwie do Pana, jak sadze. Widac jest Pan po raz pierwszy na tym forum i nie czytal Pan jakimi obelgami obrzucali mnie "polskojezyczni opluwacze Polski' z Niemiec i Francji. Wowczas Pan jakos nie protestowal, wowczas nie stanal Pan w obronie dobrych obyczajow, powtarzam - w obronie dobrych obyczajow. Teraz poczul sie Pan oburzony, gdy wierutna glupote nazwalem glupota. Wie Pan jak to sie nazywa? To co Pan reprezentuja to zwyczajna hipokryzja. I zmartwie Pana bardzo - glupote zawsze bede nazywal glupota, falsz falszem, a panskie historyczne wypociny demagogia lub wrecz wypocinami. Tak jakos dziwnie sie sklada, ze akurat ci, ktorzy opluwaja Polske "najserdeczniej" podzielaja panskie i pana Dyla Sowizdrzala poglady. Nie dziwi to Pana? Mnie nie dziwi. Pomimo wszystkiego zycze Panu i temu "glupowatemu" Sowizdrzalowi Wesolych Swiat Bozego Narodzenia. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris taaa IP: *.com 24.12.03, 22:28 > Ameryka powinna zostać w zgodzie ze swoją > dziewiętnastowiczną doktryną "splendid isolation" (wspaniałe > odosobnienie), tak byłoby lepiej dla niej i dla świata. Z pewnoscia, zwlaszcza, ze wtedy Polska bylaby zapewne czescia Tysiacletniej Rzeszy, albo ZSRR. Co wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.sympatico.ca 25.12.03, 19:45 Nastepny kretyn niejaki "Dyl". Pozazdroscic wyczucia dziejowej chwili. Mysle, ze szkola podstawowa w rodzinnym miescie Dyla powinna byc dumna z wychodowania tak tegiego intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.sympatico.ca 25.12.03, 19:50 Nastepny kretyn na forum o imieniu "Dyl". Idioto, szkola podstawowa w rodzinnej miejscowosci powinna byc dumna z ciebie i postawic pomnik tobie, ze "wyprodukowala" tak tegi intelekt i umysl, ktory jest swiadomy chwili dziejowej, ktory potrafi ogarnac wszystkie problemy swiata i oczywiscie znalezc wlasciwa przyczyne. Pozazdroscic przenikliwosci. To ci geniusz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris "juz raczej jest mi bliski... IP: *.com 24.12.03, 22:26 strach przed jazda autobusem niz przed wojna nuklearna o ktorej tyle slysze." jak spiewal Dezerter. Jakos bardziej sie balem nocnych spacerow po np. Warszawie, niz teraz terrorystow w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus no cóz, potwierdzasz tylko ze naiwnych w naszym IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 24.12.03, 22:53 narodzie nigdy nie brakuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Ludzie pomyslcie IP: 209.58.87.* 24.12.03, 22:58 Zanim cos napiszesz czlowieku to sie wpierw zastanow i nie osmieszajcie Polski przed calym swiatem. Historia powinna nas czegos uczyc, ale moze nie znacie historii, albo tylko tzw.europejska. Jedz do Niemiec lub Francji i tamszczekaj jak ci socjalizm tak mily. Od maja bedziesz mogl to zrobic bez problemu, tylko prosze cie po chwili nie spieprzaj zpowrotem do Polski czy Ameryki- jedz tam i siedz nie w gownie amerykanskim tylko w ichniejszych pachnidlach i sie rozkoszuj do woli ale pozwol ludziom lubic inny swiat, nie zgorzknialy i pelen kompleksow. Milych Swiat dla wszystkich i wszedzie na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubus Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: 68.113.168.* 24.12.03, 22:57 Tego rodzaju debilne komentarze to wynik niezbyt rzetelnego dziennikarstwa naszych pismakow. Air France zostaly zmuszone do odwolania 6-sciu lotow do USA przez same wladze amerykanskie. CIA ma informacje o tym , ze czlonkowie zalog tych wlasnie samolotow Air France moga byc agentami Al-Kaidy. Wynika z tego , ze raczej Ameryka woli unikac francuskiego gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper Fi Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.alico01.fl.comcast.net 24.12.03, 23:33 Gość portalu: dziubus napisał(a): > Tego rodzaju debilne komentarze to wynik niezbyt rzetelnego > dziennikarstwa naszych pismakow. > Air France zostaly zmuszone do odwolania 6-sciu lotow do USA > przez same wladze amerykanskie. CIA ma informacje o tym , ze > czlonkowie zalog tych wlasnie samolotow Air France moga byc > agentami Al-Kaidy. Wynika z tego , ze raczej Ameryka woli > unikac francuskiego gowna. otoz to, w anglojezycznych wiadomosciach podawano, ze loty zawieszono na wyrazne zadanie strony amerykanskiej... a zeus nawet w Wigilie nie potrafi ludzkim glosem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Kanady Jedyny terrorysta lecial z Paryza IP: *.vn.shawcable.net 25.12.03, 00:15 O czym te zabojady pieprza? Czy ktos jeszcze pamieta, ze terrorysta "Richard Ried"(ten od bomby w bucie, psia jego arabska mac)lecial do Miami wlasnie z Paryza. Francuzi powinny mniej sie patyczkowac z terrorystami u siebie a nie ostentacyjnie odwoluywac loty do USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A tak wogole to ten czubek mieszany rasowo jest IP: *.server.ntli.net 25.12.03, 03:43 obywatelem brytyjskim - nasi tez tylka dali, bo przeciez (zapewne z ta bomba w bucie) wylecial i z Londynu - lub inna droga Kanal przekroczyl... PS: co sie tyczy "arabskiej maci", to pudlo - ten mieszaniec ma matke-Angielke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shoebomber Re: A tak wogole to ten czubek mieszany rasowo je IP: *.proxy.aol.com 25.12.03, 12:48 Gość portalu: . napisał(a): > obywatelem brytyjskim - nasi tez tylka dali, bo przeciez (zapewne z ta bomba w > bucie) wylecial i z Londynu - lub inna droga Kanal przekroczyl... > PS: co sie tyczy "arabskiej maci", to pudlo - ten mieszaniec ma matke-Angielke. > W wypadku wypowiadania sie na jakis temat prosze chocby o odrobine wiedzy na temat. Przed wylotem z Paryza spedzilem pare dni w Brukseli, a wczesniej pare tygodni podrozowalem po Bliskim Wschodzie. Dla rozjasnienia polecam modly w Finsbury Mosque Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty terr. Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 08:40 To fajnie brzmi: Air France odwolal. Tak naprawde to amerykanie nie zgodzily sie na ladowanie europejskiego samolotu z terrorystami. Bardzo dobrze. Europo: koniec z hipokryzja. Wez sie za walke z terrorem, zamiast go wspierac Odpowiedz Link Zgłoś
marabu Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US 25.12.03, 11:17 Musiały być bardzo istotne powody, ktore doprowadziły do odwołania tych rejsów. Odwołanie rejsów pociąga za sobą przede wszystkim ogromne koszty finansowe dla linii lotniczej. Coś musiało przeważyć, że linia lotnicza gotowa była ponieść straty. Tak między Bogiem a prawdą, w przypadku zagrożenia terrorystycznego, w takiej metalowej puszce jaką jest samolot, ludzie nie mają szans na przeżycie. To tylko w filmowych bajkach opowiadają jak to stewardesa uratowała pasażerów samolot naszpikowany ładunkami wybuchowymi. W życiu nie ma żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta z Rawy Air France nie bedzie moglo latac do USA IP: *.proxy.aol.com 25.12.03, 10:19 Rodowici Francuzi jacys Mohamedzi i Ismaile i Saidy chca na wycieczke do Disneylandu a przeciez Disneyland maja pod Paryzem dlaczego tam sie w powietrze nie wysadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cziko Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 14:02 bylem w tym roku w USA, mieszkalem w malej miescinie pod NYC. Co do bezpieczenstwa to oni maja naprawde najebane. Do pijaka na ulicy, ktory "zmeczyl sie" i usiadl na chodniku wyslali radiowoz, karetke i... wielki amerykanski woz strazacki (gdybym nie widzial na wlasne oczy to bym nie uwierzyl). pozostawiam to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratownik A co wysyłają na pomoc w POLSCE???? :) IP: 152.75.142.* 25.12.03, 15:42 Za to w Polsce, dziubdziusiu, jak kierowca albo narciarz się rozbije pod Mławą albo w Zakopanym, to nikt niczego po nich nie wyśle. A nawet gdyby wyslali, to i tak nie byłoby gdzie ich zabrać bo i w jednej mieścinie i w drugiej urazówke zlikwidowali. Give me U.S: Any time! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat KILKA FAKTOW, a nie plotek! IP: 152.75.142.* 25.12.03, 15:47 Stany Zjednoczone NIE zmusiły Francji do odwołania lotów do LAX! Homeland Security powiadomiło władze francuskie o możliwości rozbicia tych samolotów w USA przez terrorystów na pokładzie (nie jestem pewien czy pilotów!). Amerykanie zabiegali o inwigilację pragnąc przechwycić terrorystów po pojawieniu się ich na lotnisku lub nawet na pokładach samolotów Air France. Raffarin bał się ryzykować i na wszelki wypadek odwołał loty nagłaśniając to w mediach. W konsekwencji ci, na których czekano na Charles de Gaulle W OGOLE się tam oczywiście nie pokazali. A szkoda! (Ridge nie jest szczęśliwy z tego powodu, ale nic publicznie nie mówi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: KILKA FAKTOW, a nie plotek! IP: *.zeelandnet.nl 25.12.03, 21:36 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Stany Zjednoczone NIE zmusiły Francji do odwołania lotów do LAX! > > Homeland Security powiadomiło władze francuskie o możliwości > rozbicia tych samolotów w USA przez terrorystów na pokładzie > (nie jestem pewien czy pilotów!). Amerykanie zabiegali o > inwigilację pragnąc przechwycić terrorystów po pojawieniu się > ich na lotnisku lub nawet na pokładach samolotów Air France. > Raffarin bał się ryzykować i na wszelki wypadek odwołał loty > nagłaśniając to w mediach. W konsekwencji ci, na których czekano > na Charles de Gaulle W OGOLE się tam oczywiście nie pokazali. > > A szkoda! (Ridge nie jest szczęśliwy z tego powodu, ale nic > publicznie nie mówi) Czyli zabojady spapraly cala sprawe. A czego innego mozna sie po tym narodzie partaczy spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.chcg3.il.corecomm.net 25.12.03, 19:27 Ciesze sie ze ci sie tu nie podobalo. Mam nadzieje ze wiecej tu nie przyjedziesz. Jedz na Kube tam jest sto razy lepiej. Albo po sasiedzku do Germancow, tylko sie nie zdziw jak wyruchaja Polske w UE. P.S: Jestes Debilem Gość portalu: cziko napisał(a): > bylem w tym roku w USA, mieszkalem w malej miescinie pod NYC. > Co do bezpieczenstwa to oni maja naprawde najebane. Do pijaka > na ulicy, ktory "zmeczyl sie" i usiadl na chodniku wyslali > radiowoz, karetke i... wielki amerykanski woz strazacki (gdybym > nie widzial na wlasne oczy to bym nie uwierzyl). pozostawiam to > bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.sympatico.ca 25.12.03, 19:59 Nastepny kretyn. Wiedz baranie ze w USA jak i w Kanadzie po wykreceniu 911 zglaszaja sie policja, pogotowie i straz pozarna i jada na miejsce wypadku niezaleznie od siebie. Jesli byles w USA to powinienes kretynie to wiedziec i nie ma to nic wspolnego z terroryzmem, a jest normalna procedura. Zycze takiego serwisu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.sympatico.ca 25.12.03, 19:30 Ty jestes jeden smierdzacy idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Linie lotnicze Air France odwołały loty do US IP: *.sympatico.ca 25.12.03, 19:33 Zeus, ty jestes jeden smierdzacy idiota, az dziw skad sie takie barany biora. Milcz kretynie bo obrazasz rodzaj ludzki. A, zapomnialem, byla przeciez Wigilia i wszystkie kanalie przemawialy glosem ludzkim. Odpowiedz Link Zgłoś