Gość: a A CO Z PIJANA OBSLUGA LOTu? IP: *.mad.east.verizon.net 29.12.03, 18:01 Przeciez tez codziennie ledwo trzymaja sie poreczy na O'Hare. Odpowiedz Link Zgłoś
dante_waw Re: A CO Z PIJANA OBSLUGA LOTu? 29.12.03, 19:10 Gość portalu: a napisał(a): > Przeciez tez codziennie ledwo trzymaja sie poreczy na O'Hare. Codziennie LOT nie lata do "Hicaga" (pisownia oryginalna za pasazerami latajacymi w tamtym kierunku). Ale dlaczegoby nie obsmarowac i juz kolega zaistnial na forum, nie umrze nieznany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1z2x3c Re: Bombowy dowcip na pokładzie samolotu LOT-u IP: *.client.comcast.net 29.12.03, 18:33 "Osobnik zostawił swą torbę, twierdząc, że jest w niej bomba; za ten dowcip grozi mu do trzech lat więzienia i wysoka grzywna". Co to za bzdury? Jesli pasazer jest usuwany z pokladu samolotu to jest wymagane, ze jego bagaz tez musi byc usuniety. Przepisy mowia wyraznie, ze bagaz nie moze leciec bez pasazera. Z drugiej strony gnojowi nalezy sie pozadna kara za gowniarskie zachowanie. I nieulega watpliwosci ze ja dostanie. W USA nie ma z tym zartow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Bombowy dowcip na pokładzie samolotu LOT-u IP: 63.82.101.* 29.12.03, 18:53 I slusznie, przynajmniej odechce mu sie glupich zartow. Chcialbym zobaczyc jego mine po wytrzezwieniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Bombowy dowcip na pokładzie samolotu LOT-u IP: *.nb.aliant.net 29.12.03, 20:27 Dla gnoja 10 lat ciezkiej pracy- budowac autostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: Bombowy dowcip na pokładzie samolotu LOT-u IP: 168.143.113.* 30.12.03, 04:28 Jacek Knopczynski l.59 moze posiedziec i 5 lat. Wyznaczyli kaucje $ 100.000. To troche za duzo za kretynski dowcip pijaczka. Ale facet w tym wieku nie powinien zachowywac sie jak malolat. A co do pijanych zalog LOT-u, obecnie jest to praktycznie niemozliwe, ale w latach ale pietnascie, dwadziescia lat temu to ho, ho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedy Re: Bombowy dowcip na pokładzie samolotu LOT-u IP: *.avenel01.nj.comcast.net 30.12.03, 05:39 Chyba 4 lata temu na pokladzie samolotu lotu z W-wy do Newarku, tez lecial pijany " baran" ktory domagal sie alkoholu od obslugi, spotkawszy sie z odmowa straszyl odpaleniem bomby ktora posiada w bagazu podrecznym, kapitan potraktowal sprawe serio, wiec ladowanie w Newarku odbylo sie w towarzystwie pedzacych ponad 20 samochodow stazy pozarnej, policji i karetek pogotowia. Pasazerom widok takiego towazystwa za oknami nie pozostawial zludzen, przezyli chwile grozy , "barana" aresztowano ale szybko wyszedl za kaucja $25.000 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Bombowy dowcip na pokładzie samolotu LOT-u IP: *.cable.mindspring.com 29.12.03, 19:13 to juz nawet dowcipow nie mozna opowiadac, ale "wolnosc", a te plugawe i nudne juz komunikaty "Ojczyznianej ochronki" o kolorowych alarmach to nie dowcipy, ich autorow tez powinni wpierdolic do pudla na ladne parelat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Bombowy dowcip na pokładzie samolotu LOT-u IP: 63.82.101.* 29.12.03, 20:02 Lepiej juz byc ostroznym do przesady jak potem dopuscic do kolejnej tragedii. Ja dzieki temu, ze ci co powinni sa tak ostrozni, czuje sie bezpiecznie. Jak bys zyl ze swiadomoscia po zamachu terrorystycznym, ze rzad dalej nic nie robi dla bezpieczenstwa swoich obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Bombowy dowcip na pokładzie samolotu LOT-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 09:45 O czym ty bredzisz, głupku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Bombowy dowcip na pokładzie samolotu LOT-u IP: 63.82.101.* 30.12.03, 22:00 O tym przyglupie ze nie obchodzi mnie jak gora dba o bezpieczenstwo spoleczenstwa. Ich zasranym obowiazkiem dbac o nasze bezpieczenstwo, bo w innym przypadku kto bedzie placil podatki i tym samym nabijal im kieszenie kabza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Bombowy dowcip na pokładzie samolotu LOT-u IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.12.03, 21:51 O czym wy piszecie ,Zygac sie chce jak to sie czyta jaka bomba a gdzie odprawa bagazu przed odlotem?Ja odprowadzałam córkę to na bramce mnie przeswietlili i cala torebke . Zal ze nie wybuchla ta bomba moze by bardziej pilnowali co do nich nalezy.Osmieszaja sie tylko.A pasazera puscic wolno niech odpowiadaja Ci ktorzy go wpuscili. Odpowiedz Link Zgłoś