Dodaj do ulubionych

here is NEW YORK!

IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 01:38
www.hereisnewyork.org
Obserwuj wątek
    • Gość: Zsypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 02:17
      Ja tam bede, ze swoja sztacheta na Mr.Conti! A ciebie jihad nie bede walic, za
      ta strone masz u mnie taryfe ulgowa!
      • Gość: JIHAD Re: here is NEW YORK! IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 02:20
        Gość portalu: Zsypka napisał(a):

> Ja tam bede, ze swoja sztacheta na Mr.Conti! A ciebie jihad nie bede walic, za
        > ta strone masz u mnie taryfe ulgowa!

a za co ty niby mialbys mnie walic ?
        • ganelon Re: here is NEW YORK! 02.02.02, 09:53
          eGość portalu: JIHAD napisał(a):

> Gość portalu: Zsypka napisał(a):
          >
          > > Ja tam bede, ze swoja sztacheta na Mr.Conti! A ciebie jihad nie bede walic
          > , za
          > > ta strone masz u mnie taryfe ulgowa!
          >
          > a za co ty niby mialbys mnie walic ?

Bo jestes glupi ciapek(cipek) z Czikago??
          Pierdolnij mu zsypek a zdrowo...moze odechce mu sie ciebie zaczepiac.
          • Gość: JIHAD Re: here is NEW YORK! IP: *.chicago-25-30rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 15:10
            ganelon napisał(a):

> eGość portalu: JIHAD napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Zsypka napisał(a):
            > >
            > > > Ja tam bede, ze swoja sztacheta na Mr.Conti! A ciebie jihad nie bede
            > walic
            > > , za
            > > > ta strone masz u mnie taryfe ulgowa!
            > >
            > > a za co ty niby mialbys mnie walic ?
            >
            > Bo jestes glupi ciapek(cipek) z Czikago??
            > Pierdolnij mu zsypek a zdrowo...moze odechce mu sie ciebie zaczepiac.

a ciebie kicho kto o zdanie pytal?
          • Gość: York Re: here is NEW YORK! IP: *.154.72.123.Dial1.NewYork1.Level3.net 02.02.02, 22:27
            ganelon napisał(a):

> eGość portalu: JIHAD napisał(a):
            >
            > >
            > walic
            > > , za
            > >
            >

Won chamie z tego forum. Osle przez konia rabany,pierdolnac to mozesz swoim
            zwierzecym lbem w sciane stodoly. Won lachudro ,bo smierdzisz gnojem. Zmien swoj
            nick z ganelon na melon,to zaczna cie slonie jeszcze rabac.
            • Gość: Egon Re: here is NEW YORK! IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 22:40
              Gość portalu: York napisał(a):

> ganelon napisał(a):
              >
              > > eGość portalu: JIHAD napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a):
              > > >
              > > > > Ja tam bede, ze swoja sztacheta na Mr.Conti! A ciebie jihad nie
              > bede
              > > walic
              > > > , za
              > > > > ta strone masz u mnie taryfe ulgowa!
              > > >
              > > > a za co ty niby mialbys mnie walic ?
              > >
              > > Bo jestes glupi ciapek(cipek) z Czikago??
              > > Pierdolnij mu zsypek a zdrowo...moze odechce mu sie ciebie zaczepiac.
              >
              > Won chamie z tego forum. Osle przez konia rabany,pierdolnac to mozesz swoim
              > zwierzecym lbem w sciane stodoly. Won lachudro ,bo smierdzisz gnojem. Zmien swo
              > j
              > nick z ganelon na melon,to zaczna cie slonie jeszcze rabac.

Masz racje York! Tak nalezy zwierzetom na ich belkoty odpowiadac ! A wiec
              Ganelon "spierdalaj" z tego forum ! Ale juz,bo cie kotem moim muzulmanskim
              poszczuje !!!
          • Gość: Zsypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 22:51
            ganelon napisał(a):

Ganelon, pierdolnac to ja moge najwyzej tobie, i to chetnie. Sztacheta w
            dyskusjach z przyjaciolmi sluzy jako argument tymczasowy oraz stoliczek pod piwko
            na swiezym powietrzu. Spadaj, baranie.

• Gość: Egon Re: here is NEW YORK! IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 22:55

> ganelon napisał(a):
              >
              > Ganelon, pierdolnac to ja moge najwyzej tobie, i to chetnie. Sztacheta w
              > dyskusjach z przyjaciolmi sluzy jako argument tymczasowy oraz stoliczek pod piw
              > ko
              > na swiezym powietrzu. Spadaj, baranie.
              >
              > > Bo jestes glupi ciapek(cipek) z Czikago??
              > > Pierdolnij mu zsypek a zdrowo...moze odechce mu sie ciebie zaczepiac.
              >

Zsypka! Will be back in 20 minutes !
        • Gość: ZSypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 22:43
          Gość portalu: JIHAD napisał(a):

>
          > > Ja tam bede, ze swoja sztacheta na Mr.Conti! A ciebie jihad nie bede walic
          > , za
          > > ta strone masz u mnie taryfe ulgowa!
          >
          > a za co ty niby mialbys mnie walic ?

A chocby za to, ze sie jeszcze nie przyzwyczailes i napisales "mialbys"
          zamiast "mialabys"... hi hi. Znakomite zdjecia, bardzo dobra witryna.
          • Gość: Egon Re: here is NEW YORK! IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 22:49
            Gość portalu: ZSypka napisał(a):

> Gość portalu: JIHAD napisał(a):
            >
            > >
            > walic
            > > , za
            > >
            >
            >
            > A chocby za to, ze sie jeszcze nie przyzwyczailes i napisales "mialbys"
            > zamiast "mialabys"... hi hi. Znakomite zdjecia, bardzo dobra witryna.

Czesc Zsypka ! Nie kloc sie wiecej z JIHAD,to rowny facet i jest z nami!
            Nienawidzi mordercow arabskich i za to ma duze plusy u mnie i pozostalych
            forumowiczow,ktorzy nienawidza terroru na Swiecie naszym !
            • Gość: Zsypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 22:55
              Gość portalu: Egon napisał(a):

> Gość portalu: ZSypka napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: JIHAD napisał(a):
              > >
              > > >
              > bede
              > > walic
              > > > , za
              > > >
              > >
              > >
              > > A chocby za to, ze sie jeszcze nie przyzwyczailes i napisales "mialbys"
              > > zamiast "mialabys"... hi hi. Znakomite zdjecia, bardzo dobra witryna.
              >
              > Czesc Zsypka ! Nie kloc sie wiecej z JIHAD,to rowny facet i jest z nami!
              > Nienawidzi mordercow arabskich i za to ma duze plusy u mnie i pozostalych
              > forumowiczow,ktorzy nienawidza terroru na Swiecie naszym !

Czeeesc!!!!! Ja sie nie kloce z jjihadem w zadnym wypadku!!!! Aktualnie sie kloce
              wylacznie z Mr.Conti, bo mnie uporczywie Vistowi sprzedaje, zdrajca! Ganelonowi
              juz napisalam, zeby spadal na drzewo. A wiesz, ze napisalam utwor na twoja czesc?
              Filozoficzny i niezlosliwy. A takze na temat twojego kotka, ale obawiam sie, ze
              to jest o jego niecnych przygodach z damami lekkich obyczajow i jak sie zle dla
              niego skonczyly. Chcesz zajrzec czy am ci tu skopiowac?

jak sie czujesz? Jak reka?
              • Gość: Egon Re: here is NEW YORK! IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 23:40

> Gość portalu: Egon napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: ZSypka napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a):
                > > >
                > > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Ja tam bede, ze swoja sztacheta na Mr.Conti! A ciebie jihad
                > nie
                > > bede
                > > > walic
                > > > > , za
                > > > > > ta strone masz u mnie taryfe ulgowa!
                > > > >
                > > > > a za co ty niby mialbys mnie walic ?
                > > >
                > > >
                > > > A chocby za to, ze sie jeszcze nie przyzwyczailes i napisales "mialby
                > s"
                > > > zamiast "mialabys"... hi hi. Znakomite zdjecia, bardzo dobra witryna.
                > >
                > > Czesc Zsypka ! Nie kloc sie wiecej z JIHAD,to rowny facet i jest z nami!
                > > Nienawidzi mordercow arabskich i za to ma duze plusy u mnie i pozostalych
                > > forumowiczow,ktorzy nienawidza terroru na Swiecie naszym !
                >
                > Czeeesc!!!!! Ja sie nie kloce z jjihadem w zadnym wypadku!!!! Aktualnie sie klo
                > ce
                > wylacznie z Mr.Conti, bo mnie uporczywie Vistowi sprzedaje, zdrajca! Ganelonowi
                >
                > juz napisalam, zeby spadal na drzewo. A wiesz, ze napisalam utwor na twoja czes
                > c?
                > Filozoficzny i niezlosliwy. A takze na temat twojego kotka, ale obawiam sie, ze
                >
                > to jest o jego niecnych przygodach z damami lekkich obyczajow i jak sie zle dla
                >
                > niego skonczyly. Chcesz zajrzec czy am ci tu skopiowac?
                >
                > jak sie czujesz? Jak reka?

Dzieki Zsypka,utwor ten widzialem,bardzo fajny. Reka juz nie boli,a dzisiaj
                jestem bardzo szczesliwym czlowiekiem ! Wiesz dlaczego ? Mam kilka samochodow,o
                jeden za duzo,ten jeden o wartosci 5000 US $ oddalem na cele dobroczynne,na
                wsparcie kobiet leczacych raka piersi! Jak myslisz,dobrze zrobilem? Dlatego
                wlasnie musialem wyjsc ,bo truck po niego przyjechal.Zobaczysz zaraz,ile durni
                sie zglosi,piszac,ze leje wode. Ale to prawda jest! A oni niech sobie pisza co
                chca o mnie,ja mam ich gdzies,najwazniejsze,ze sam wiem kim jestem,do czego daze
                i kogo bronie, no nie ?
                • Gość: Zsypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 23:45
                  >
                  > Dzieki Zsypka,utwor ten widzialem,bardzo fajny. Reka juz nie boli,a dzisiaj
                  > jestem bardzo szczesliwym czlowiekiem ! Wiesz dlaczego ? Mam kilka samochodow,
                  > o
                  > jeden za duzo,ten jeden o wartosci 5000 US $ oddalem na cele dobroczynne,na
                  > wsparcie kobiet leczacych raka piersi! Jak myslisz,dobrze zrobilem? Dlatego
                  > wlasnie musialem wyjsc ,bo truck po niego przyjechal.Zobaczysz zaraz,ile durni
                  > sie zglosi,piszac,ze leje wode. Ale to prawda jest! A oni niech sobie pisza co
                  > chca o mnie,ja mam ich gdzies,najwazniejsze,ze sam wiem kim jestem,do czego daz
                  > e
                  > i kogo bronie, no nie ?

Bardzo dobrze zrobiles. Moja mama zmarla w marcu zeszlego roku na raka piersi
                  wlasnie.
                  • Gość: Egon Re: here is NEW YORK! IP: *.proxy.aol.com 02.02.02, 23:48

> >
                    > > Dzieki Zsypka,utwor ten widzialem,bardzo fajny. Reka juz nie boli,a dzisia
                    > j
                    > > jestem bardzo szczesliwym czlowiekiem ! Wiesz dlaczego ? Mam kilka samoch
                    > odow,
                    > > o
                    > > jeden za duzo,ten jeden o wartosci 5000 US $ oddalem na cele dobroczynne,n
                    > a
                    > > wsparcie kobiet leczacych raka piersi! Jak myslisz,dobrze zrobilem? Dlate
                    > go
                    > > wlasnie musialem wyjsc ,bo truck po niego przyjechal.Zobaczysz zaraz,ile d
                    > urni
                    > > sie zglosi,piszac,ze leje wode. Ale to prawda jest! A oni niech sobie pisz
                    > a co
                    > > chca o mnie,ja mam ich gdzies,najwazniejsze,ze sam wiem kim jestem,do czeg
                    > o daz
                    > > e
                    > > i kogo bronie, no nie ?
                    >
                    >
                    > Bardzo dobrze zrobiles. Moja mama zmarla w marcu zeszlego roku na raka piersi
                    > wlasnie.

Wspolczuje Ci bardzo !
                    • Gość: Zsypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 23:56
                      Dzieki, juz sie pozbieralam. Gorzej z ojcem, nie moze sie przyzwyczaic:(

No, jakos sobie radzimy. Ale po co ja o smutnych rzeczach gadam. Jestes dzielny!
                      Jak ci ktos podskoczy to zobaczysz CO MU ZROBIE!

>
                      > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                      > > >
                      > > > Dzieki Zsypka,utwor ten widzialem,bardzo fajny. Reka juz nie boli,a d
                      > zisia
                      > > j
                      > > > jestem bardzo szczesliwym czlowiekiem ! Wiesz dlaczego ? Mam kilka s
                      > amoch
                      > > odow,
                      > > > o
                      > > > jeden za duzo,ten jeden o wartosci 5000 US $ oddalem na cele dobroczy
                      > nne,n
                      > > a
                      > > > wsparcie kobiet leczacych raka piersi! Jak myslisz,dobrze zrobilem?
                      > Dlate
                      > > go
                      > > > wlasnie musialem wyjsc ,bo truck po niego przyjechal.Zobaczysz zaraz,
                      > ile d
                      > > urni
                      > > > sie zglosi,piszac,ze leje wode. Ale to prawda jest! A oni niech sobie
                      > pisz
                      > > a co
                      > > > chca o mnie,ja mam ich gdzies,najwazniejsze,ze sam wiem kim jestem,do
                      > czeg
                      > > o daz
                      > > > e
                      > > > i kogo bronie, no nie ?
                      > >
                      > >
                      > > Bardzo dobrze zrobiles. Moja mama zmarla w marcu zeszlego roku na raka pie
                      > rsi
                      > > wlasnie.
                      >
                      > Wspolczuje Ci bardzo !

• Gość: JIHAD Re: here is NEW YORK! IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 23:54

> >
                    > > Dzieki Zsypka,utwor ten widzialem,bardzo fajny. Reka juz nie boli,a dzisia
                    > j
                    > > jestem bardzo szczesliwym czlowiekiem ! Wiesz dlaczego ? Mam kilka samoch
                    > odow,
                    > > o
                    > > jeden za duzo,ten jeden o wartosci 5000 US $ oddalem na cele dobroczynne,n
                    > a
                    > > wsparcie kobiet leczacych raka piersi! Jak myslisz,dobrze zrobilem? Dlate
                    > go
                    > > wlasnie musialem wyjsc ,bo truck po niego przyjechal.Zobaczysz zaraz,ile d
                    > urni
                    > > sie zglosi,piszac,ze leje wode. Ale to prawda jest! A oni niech sobie pisz
                    > a co
                    > > chca o mnie,ja mam ich gdzies,najwazniejsze,ze sam wiem kim jestem,do czeg
                    > o daz
                    > > e
                    > > i kogo bronie, no nie ?
                    >
                    >
                    > Bardzo dobrze zrobiles. Moja mama zmarla w marcu zeszlego roku na raka piersi
                    > wlasnie.

ojejku.przykro mi bardzo .
                    • Gość: Zsypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:03
                      Dzieki.

>
                      > > >
                      > > > Dzieki Zsypka,utwor ten widzialem,bardzo fajny. Reka juz nie boli,a d
                      > zisia
                      > > j
                      > > > jestem bardzo szczesliwym czlowiekiem ! Wiesz dlaczego ? Mam kilka s
                      > amoch
                      > > odow,
                      > > > o
                      > > > jeden za duzo,ten jeden o wartosci 5000 US $ oddalem na cele dobroczy
                      > nne,n
                      > > a
                      > > > wsparcie kobiet leczacych raka piersi! Jak myslisz,dobrze zrobilem?
                      > Dlate
                      > > go
                      > > > wlasnie musialem wyjsc ,bo truck po niego przyjechal.Zobaczysz zaraz,
                      > ile d
                      > > urni
                      > > > sie zglosi,piszac,ze leje wode. Ale to prawda jest! A oni niech sobie
                      > pisz
                      > > a co
                      > > > chca o mnie,ja mam ich gdzies,najwazniejsze,ze sam wiem kim jestem,do
                      > czeg
                      > > o daz
                      > > > e
                      > > > i kogo bronie, no nie ?
                      > >
                      > >
                      > > Bardzo dobrze zrobiles. Moja mama zmarla w marcu zeszlego roku na raka pie
                      > rsi
                      > > wlasnie.
                      >
                      > ojejku.przykro mi bardzo .

• Gość: JIHAD Re: here is NEW YORK! IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 23:41

>
              > >
              > > >
              > bede
              > > walic
              > > > , za
              > > >
              > >
              > >
              >
              > Czesc Zsypka ! Nie kloc sie wiecej z JIHAD,to rowny facet i jest z nami!
              > Nienawidzi mordercow arabskich i za to ma duze plusy u mnie i pozostalych
              > forumowiczow,ktorzy nienawidza terroru na Swiecie naszym !

zawsze i wszedzie Egon.jebane swinie tylko zatruwaja powietrze na swiecie.nic
              skurwiele nie potrafia oprocz oblepiania sie bombami . pozniej zbieraja te swoje
              flaki i do pimpa allaha zapierdalaja .tfu co za zaraza!
              • Gość: Zsypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 23:47

>
                > zawsze i wszedzie Egon.jebane swinie tylko zatruwaja powietrze na swiecie.nic
                > skurwiele nie potrafia oprocz oblepiania sie bombami . pozniej zbieraja te swoj
                > e
                > flaki i do pimpa allaha zapierdalaja .tfu co za zaraza!

Oblepiaja bombami? Flaki do Allaha? Hi hii. Ciebie tez powinnam polecic
                ethanolowi w celach edukacyjnych. Hi hii.

• Gość: JIHAD Re: here is NEW YORK! IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 23:50

>
                  > >
                  > > zawsze i wszedzie Egon.jebane swinie tylko zatruwaja powietrze na swiecie
                  > .nic
                  > > skurwiele nie potrafia oprocz oblepiania sie bombami . pozniej zbieraja te
                  > swoj
                  > > e
                  > > flaki i do pimpa allaha zapierdalaja .tfu co za zaraza!
                  >
                  > Oblepiaja bombami? Flaki do Allaha? Hi hii. Ciebie tez powinnam polecic
                  > ethanolowi w celach edukacyjnych. Hi hii.
                  >

zsypek przeciez wiesz ze ty zbyt wiele nie mozesz
                • Gość: JIHAD Re: here is NEW YORK! IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 23:56

>
                  > >
                  > > zawsze i wszedzie Egon.jebane swinie tylko zatruwaja powietrze na swiecie
                  > .nic
                  > > skurwiele nie potrafia oprocz oblepiania sie bombami . pozniej zbieraja te
                  > swoj
                  > > e
                  > > flaki i do pimpa allaha zapierdalaja .tfu co za zaraza!
                  >
                  > Oblepiaja bombami? Flaki do Allaha? Hi hii. Ciebie tez powinnam polecic
                  > ethanolowi w celach edukacyjnych. Hi hii.
                  >

a jak juz tak bardzo mnie chcesz gdzies wyslac to musisz zaczekac az wroce bo
                  wyjezdzam jutro wiec po powrocie ustalimy szczegoly.wiedz tylko jedno ze ja bez
                  landrynek nigdy nigdzie sie nie ruszam!
                  • Gość: Zsypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:01
                    Jihad. Ja cie chce wyslac do ethanola, zebys mu powykladal, na czym polega
                    jezyk polski. Ale to ciezka praca, w trudnych warunkach, wrecz szkodliwych dla
                    zdrowia. Landrynki to za malo za taka prace. Poczekam do twojego powrotu, to
                    ustalimy co i jak.
                    • Gość: JIHAD Re: here is NEW YORK! IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 00:04

> Jihad. Ja cie chce wyslac do ethanola, zebys mu powykladal, na czym polega
                      > jezyk polski. Ale to ciezka praca, w trudnych warunkach, wrecz szkodliwych dla
                      > zdrowia. Landrynki to za malo za taka prace. Poczekam do twojego powrotu, to
                      > ustalimy co i jak.

ethanola nie znam. z obcymi sie nie zadaje .
                      • Gość: Zsypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:08
                        To samo towarzystwo co Kat, jacek71 i tak dalej. Ja im zalecam lekture waszych
                        postow, zeby sie nauczyli, jak sie po polsku pisze, a takze ubliza. Bo biedaki
                        nie potrafia. Ale przy tych wykladach sie nie upieram, bo to jest ciezka praca.
                        Oni sa opoznieni w rozwoju, takie dzieci specjalnej troski. Trzeba miec
                        odpowiednie wyksztalcenie pedagogiczne, zeby zrozumiec o co im chodzi.

>
                        > > Jihad. Ja cie chce wyslac do ethanola, zebys mu powykladal, na czym polega
                        >
                        > > jezyk polski. Ale to ciezka praca, w trudnych warunkach, wrecz szkodliwych
                        > dla
                        > > zdrowia. Landrynki to za malo za taka prace. Poczekam do twojego powrotu,
                        > to
                        > > ustalimy co i jak.
                        >
                        > ethanola nie znam. z obcymi sie nie zadaje .

• Gość: JIHAD Re: here is NEW YORK! IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 23:37
            Gość portalu: ZSypka napisał(a):

>
            > >
            > walic
            > > , za
            > >
            >
            >
            > A chocby za to, ze sie jeszcze nie przyzwyczailes i napisales "mialbys"
            > zamiast "mialabys"... hi hi. Znakomite zdjecia, bardzo dobra witryna.

no czesc zsypek.chociaz raz ci sie cos spodobalo i przypadlo do gustu:-)
            • Gość: Zsypka Re: here is NEW YORK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 23:49

nawet bardzo:)

>
              > >
              > > >
              > bede
              > > walic
              > > > , za
              > > >
              > >
              > >
              >
              > no czesc zsypek.chociaz raz ci sie cos spodobalo i przypadlo do gustu:-)

• kingfish Re: NYC 1999:-) 02.02.02, 23:38

ijk.netfirms.com/nyc1.swf

> <a href="www.iprive.com/m/nph-
      i.cgi/01000/687474703a2f2f7777772e6865726569736e6577796f7
      26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>

• Gość: JIHAD Re: NYC 1999:-) IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 02.02.02, 23:43
        kingfish napisał(a):

>
        >
        >
        >
        > ijk.netfirms.com/nyc1.swf
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        > > <a href="<a href="http://www.iprive.com/m/nph-">www.iprive.com/m/nph-</
        > a>
        > i.cgi/01000/687474703a2f2f7777772e6865726569736e6577796f7
        > 26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>
        >

super fotka goldfish:-)
        • kingfish Re: NYC 1999:-) 02.02.02, 23:47

> kingfish napisał(a):
          >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > > <a href="www.iprive.com/m/nph-
          i.cgi/01000/687474703a2f2f696a6b2e6e65746669726d732e636f6
          d2f6e7963312e737766">ijk.netfirms.com/nyc1.swf</a>
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > > > <a href="<a href="www.iprive.com/m/nph-
          ">www.iprive.c
          > om/m/nph-</
          > > a>
          > >
          > > 26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>
          > >
          >
          > super fotka goldfish:-)

Thanks,
          Niestety to tylko wspomnienie.

• Gość: MR.CONTI Re: NYC 1999:-) IP: 64.170.22.* 02.02.02, 23:52

Jak się na to zdjęcie popatrzę to mam ochotę komuś
        wpierdolić:(

kingfish napisał(a):

>
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        > > <a href="<a href="www.iprive.com/m/nph-
        i.cgi/01000/687474703a2f2f7777772e6970726976652e636f6d2f6
        d2f6e70682d">www.iprive.com/m/nph-</
        > a>
        >
        >

• Gość: Zsypka Re: NYC 1999:-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:02
          No. Zreszta ta witryna Jihadu tez takie uczucia budzi.

Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):

>
          > Jak się na to zdjęcie popatrzę to mam ochotę komuś
          > wpierdolić:(
          >
          >
          >
          > kingfish napisał(a):
          >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > a>
          > i.cgi/01000/687474703a2f2f696a6b2e6e65746669726d732e636f6
          > d2f6e7963312e737766">ijk.netfirms.com/nyc1.swf</a>
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > > > <a href="<a href="<a href="http://www.iprive.com/m/nph-">www.ip
          > rive.com/m/nph-</a>
          > i.cgi/01000/687474703a2f2f7777772e6970726976652e636f6d2f6
          > d2f6e70682d">www.iprive.com/m/nph-</
          > > a>
          > >
          > >
          >

• Gość: MR.CONTI Re: NYC 1999:-) IP: 64.170.22.* 03.02.02, 00:12
            W zeszłym tygodniu widziałem ruinę WTC i tylko płakać
            się chciało.
            Wolę być wkurwiony niż smutny

> No. Zreszta ta witryna Jihadu tez takie uczucia budzi.

>
            > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
            >
            > >
            > > Jak się na to zdjęcie popatrzę to mam ochotę komuś
            > > wpierdolić:(
            > >
            > >
            > >
            > > kingfish napisał(a):
            > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            ">www.iprive.c
            > om/m/nph-</
            > > a>
            > >
            > > d2f6e7963312e737766">ijk.netfirms.com/nyc1.swf</a>
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > > <a href="<a href="<a
            href="www.iprive.com/m/nph-
            > ">www.ip
            > > rive.com/m/nph-</a>
            > >
            > > d2f6e70682d">www.iprive.com/m/nph-</
            > > > a>
            > > >
            > >
            > > > 26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>
            > > >
            > >
            >

• Gość: Zsypka Re: NYC 1999:-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:27
              Chodzisz tam? Ja sobie ogladalam w zeszlym tygodniu serie aktualnych zdjec z NYC
              i usilowalam przypomniec sobie, jak to wygladalo, kiedy tam bylam. Odbudujecie,
              ze NYC bedzie jeszcze piekniejszy, zobaczysz!

> W zeszłym tygodniu widziałem ruinę WTC i tylko płakać
              > się chciało.
              > Wolę być wkurwiony niż smutny
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              > > No. Zreszta ta witryna Jihadu tez takie uczucia budzi.
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              > >
              > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
              > >
              > > >
              > > > Jak się na to zdjęcie popatrzę to mam ochotę komuś
              > > > wpierdolić:(
              > > >
              > > >
              > > >
              > > > kingfish napisał(a):
              > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > > <a href="<a href="<a href="http://www.iprive.com/m/nph-">w
              > ww.iprive.com/m/nph-</a>
              > ">www.iprive.c
              > > om/m/nph-</
              > > > a>
              > > >
              > > > d2f6e7963312e737766">ijk.netfirms.com/nyc1.swf</a>
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a):
              > > > >
              > > > > > <a href="<a href="<a
              > href="www.iprive.com/m/nph-
              > > ">www.ip
              > > > rive.com/m/nph-</a>
              > > >
              > i.cgi/01000/687474703a2f2f7777772e6970726976652e636f6d2f6
              > > > d2f6e70682d">www.iprive.com/m/nph-</
              > > > > a>
              > > > >
              > > >
              > > > > 26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>
              > > > >
              > > >
              > >
              >

• pan_conti Re: NYC 1999:-) 03.02.02, 02:37

> Chodzisz tam? Ja sobie ogladalam w zeszlym tygodniu
                serie aktualnych zdjec z NY
                > C
                > i usilowalam przypomniec sobie, jak to wygladalo,
                kiedy tam bylam. Odbudujecie,
                >
                > ze NYC bedzie jeszcze piekniejszy, zobaczysz!

Na pewno!

>
                >
                > > W zeszłym tygodniu widziałem ruinę WTC i tylko
                płakać
                > > się chciało.
                > > Wolę być wkurwiony niż smutny
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > > > No. Zreszta ta witryna Jihadu tez takie uczucia
                budzi.
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > > >
                > > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
                > > >
                > > > >
                > > > > Jak się na to zdjęcie popatrzę to mam ochotę
                komuś
                > > > > wpierdolić:(
                > > > >
                > > > >
                > > > >
                > > > > kingfish napisał(a):
                > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                href="www.iprive.com/m
                > /nph-">w
                > > ww.iprive.com/m/nph-</a>
                > > ">www.iprive.c
                > > > om/m/nph-</
                > > > > a>
                > > > >
                > >
                > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a):
                > > > > >
                > > > > > > <a href="<a href="<a
                > > href="<a href="www.iprive.com/m/nph-
                d2f6e70682d">www.iprive.com/m/nph-</a>
                > > > ">www.ip
                > > > > rive.com/m/nph-</a>
                > > > >
                > >
                > > > > d2f6e70682d">www.iprive.com/m/nph-</
                > > > > > a>
                > > > > >
                > > > >
                > >
                > > > > > 26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>
                > > > > >
                > > > >
                > > >
                > >
                >

• Gość: JIHAD Re: NYC 1999:-) IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 00:41

QRWA JEGO MAC !JEBANA ZARAZA ŚWIATA. WYTRUC ARABSKIE SZCZURY CO DO JEDNEGO!
      • Gość: Zsypka Re: Kingfisz wodzu......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 23:57
        A ja juz myslalam ze cie zlota rybka pozarla. Piekna fotka. Zrobilo sie jakos
        sentymentalnie i uroczyscie.
        • kingfish Re: Kingfisz wodzu......... 03.02.02, 00:08
          Witajcie przyjaciele:-)

Jestem na dwa dni w NY. Rodzina na Florydzie ale ja
          niestety jestem nadal niewolnikiem dolara i musiałem
          służbowo na weekend wrócić.
          Co do zdjęcia mam z nim bardzo miłe wspomnienie.
          Zrobiłem je podczas ostatniej wizyty mojego ojca który
          niestety umarł w zaszłym roku. Wziąłem go na ryby a tu
          takie ładne zdjęcie z tego wyszło.

> A ja juz myslalam ze cie zlota rybka pozarla. Piekna
          fotka. Zrobilo sie jakos
          > sentymentalnie i uroczyscie.

• Gość: Zsypka Re: Kingfisz wodzu......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:10
            Wspolczuje ojca. Mi mama zmarla w zeszlym roku.

A zdjecie jakies z Florydy masz?

kingfish napisał(a):

> Witajcie przyjaciele:-)
            >
            >
            > Jestem na dwa dni w NY. Rodzina na Florydzie ale ja
            > niestety jestem nadal niewolnikiem dolara i musiałem
            > służbowo na weekend wrócić.
            > Co do zdjęcia mam z nim bardzo miłe wspomnienie.
            > Zrobiłem je podczas ostatniej wizyty mojego ojca który
            > niestety umarł w zaszłym roku. Wziąłem go na ryby a tu
            > takie ładne zdjęcie z tego wyszło.
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            > > A ja juz myslalam ze cie zlota rybka pozarla. Piekna
            > fotka. Zrobilo sie jakos
            > > sentymentalnie i uroczyscie.
            >

• kingfish Re: Kingfisz wodzu......... 03.02.02, 00:24

> Wspolczuje ojca. Mi mama zmarla w zeszlym roku.

Na wyajem Zsypku

>
              > A zdjecie jakies z Florydy masz?

Nie mam żadnych zdjęć bo aparat i filmy są na Florydzie
              ale specjalnie dla ciebie zaraz coś wykopię z zeszłego
              roku:-)

>
              >
              >
              > kingfish napisał(a):
              >
              > > Witajcie przyjaciele:-)
              > >
              > >
              > > Jestem na dwa dni w NY. Rodzina na Florydzie ale ja
              > > niestety jestem nadal niewolnikiem dolara i musiałem
              > > służbowo na weekend wrócić.
              > > Co do zdjęcia mam z nim bardzo miłe wspomnienie.
              > > Zrobiłem je podczas ostatniej wizyty mojego ojca
              który
              > > niestety umarł w zaszłym roku. Wziąłem go na ryby a
              tu
              > > takie ładne zdjęcie z tego wyszło.
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > > > A ja juz myslalam ze cie zlota rybka pozarla.
              Piekna
              > > fotka. Zrobilo sie jakos
              > > > sentymentalnie i uroczyscie.
              > >
              >

• Gość: Zsypka Re: Kingfisz wodzu......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:28
                Dzieki! czekam>>:)))))))

PS. Ja jestem dama, a nie gentelman. Najuprzejmiej przepraszam za ta zmylke.
                • kingfish Re: Dla Zsypka 03.02.02, 00:43

> Dzieki! czekam>>:)))))))
                  >
                  > PS. Ja jestem dama, a nie gentelman. Najuprzejmiej
                  przepraszam za ta zmylke.

DAMA?? A co się tu w mojej obecności stało???

ijk.netfirms.com/sunsset2.jpg

• Gość: Zsypka Re: Dla Zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:49
                    Ujawnilam sie:) Ale zanim to sie stalo, to zesmy kielicha wypili z Mr.Conti
                    oraz Egonem, i ja im opowiedzialam ze mi sie snili (quickly tez, oraz niejaki
                    Fredzio) jako orgietka grupowa ze mna. Bo wczesniej ogladalam strony
                    pornograficzne i jakos mi sie ten harem meski polaczyl z tymi stronami. A to
                    byli na pewno oni, bo byly jeki i rozne odglosy, stad wiem. Slowo do slowa,
                    Mr.Conti mi napisal, ze jak nie przestane, to sie porzyga na klawiature. I
                    doszlam do wniosku, ze jednak nie chce zostac superpedalem tego forum i sie
                    przyznalam. A teraz mam problem z imieniem, czy powinnam tego nicka zatrymac,
                    czy miec jakis inny.

Captiva island, łał.......!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: MR.CONTI Re: Uważaj Kingfish IP: 64.170.22.* 03.02.02, 00:55
                      Uważaj Kingfish ja nadal nie wiem co z tym/om Zsypką-
                      iem. Wist obiecał go wymacać.

> Ujawnilam sie:) Ale zanim to sie stalo, to zesmy
                      kielicha wypili z Mr.Conti
                      > oraz Egonem, i ja im opowiedzialam ze mi sie snili
                      (quickly tez, oraz niejaki
                      > Fredzio) jako orgietka grupowa ze mna. Bo wczesniej
                      ogladalam strony
                      > pornograficzne i jakos mi sie ten harem meski polaczyl
                      z tymi stronami. A to
                      > byli na pewno oni, bo byly jeki i rozne odglosy, stad
                      wiem. Slowo do slowa,
                      > Mr.Conti mi napisal, ze jak nie przestane, to sie
                      porzyga na klawiature. I
                      > doszlam do wniosku, ze jednak nie chce zostac
                      superpedalem tego forum i sie
                      > przyznalam. A teraz mam problem z imieniem, czy
                      powinnam tego nicka zatrymac,
                      > czy miec jakis inny.
                      >
                      > Captiva island, łał.......!!!!!!!!!!!!

• Gość: Zsypka Re: Uważaj Kingfish IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:57
                        Kingfisz. Nie sluchaj Mr.Conti, on sie zabawia w sutenera. Ja teraz musze po
                        Wroclawiu z pala chodzic, bo ten Vist wszystko na powaznie bierze, i sie
                        aktualnie rzuca na damy celem sprawdzenia czy ich balony sa prawdziwe czy
                        falszywe.

> Uważaj Kingfish ja nadal nie wiem co z tym/om Zsypką-
                        > iem. Wist obiecał go wymacać.
                        >
                        >
                        > > Ujawnilam sie:) Ale zanim to sie stalo, to zesmy
                        > kielicha wypili z Mr.Conti
                        > > oraz Egonem, i ja im opowiedzialam ze mi sie snili
                        > (quickly tez, oraz niejaki
                        > > Fredzio) jako orgietka grupowa ze mna. Bo wczesniej
                        > ogladalam strony
                        > > pornograficzne i jakos mi sie ten harem meski polaczyl
                        > z tymi stronami. A to
                        > > byli na pewno oni, bo byly jeki i rozne odglosy, stad
                        > wiem. Slowo do slowa,
                        > > Mr.Conti mi napisal, ze jak nie przestane, to sie
                        > porzyga na klawiature. I
                        > > doszlam do wniosku, ze jednak nie chce zostac
                        > superpedalem tego forum i sie
                        > > przyznalam. A teraz mam problem z imieniem, czy
                        > powinnam tego nicka zatrymac,
                        > > czy miec jakis inny.
                        > >
                        > > Captiva island, łał.......!!!!!!!!!!!!
                        >

• kingfish Re: Uważaj Kingfish 03.02.02, 01:11
                          He,he wy wszyscy jesteście dzisiaj pod wpływem. Ale to
                          chyba dobrze.
                          Co to też jest za różnica na Forum, czy facet jest
                          kobietą, kobieta jest facetem.
                          Zsypeczku, jeśli nagle albo zawsze byłaś kobietą, ja od
                          dzisiej będę się do Ciebie jak do damy zwracał. Jak ci
                          się to znowu zmieni, daj mi znać.

> Kingfisz. Nie sluchaj Mr.Conti, on sie zabawia w
                          sutenera. Ja teraz musze po
                          > Wroclawiu z pala chodzic, bo ten Vist wszystko na
                          powaznie bierze, i sie
                          > aktualnie rzuca na damy celem sprawdzenia czy ich
                          balony sa prawdziwe czy
                          > falszywe.
                          >
                          >
                          >
                          >
                          > > Uważaj Kingfish ja nadal nie wiem co z tym/om Zsypką-
                          > > iem. Wist obiecał go wymacać.
                          > >
                          > >
                          > > > Ujawnilam sie:) Ale zanim to sie stalo, to zesmy
                          > > kielicha wypili z Mr.Conti
                          > > > oraz Egonem, i ja im opowiedzialam ze mi sie snili
                          > > (quickly tez, oraz niejaki
                          > > > Fredzio) jako orgietka grupowa ze mna. Bo
                          wczesniej
                          > > ogladalam strony
                          > > > pornograficzne i jakos mi sie ten harem meski
                          polaczyl
                          > > z tymi stronami. A to
                          > > > byli na pewno oni, bo byly jeki i rozne odglosy,
                          stad
                          > > wiem. Slowo do slowa,
                          > > > Mr.Conti mi napisal, ze jak nie przestane, to sie
                          > > porzyga na klawiature. I
                          > > > doszlam do wniosku, ze jednak nie chce zostac
                          > > superpedalem tego forum i sie
                          > > > przyznalam. A teraz mam problem z imieniem, czy
                          > > powinnam tego nicka zatrymac,
                          > > > czy miec jakis inny.
                          > > >
                          > > > Captiva island, łał.......!!!!!!!!!!!!
                          > >
                          >

• Gość: Zsypka Re: Uważaj Kingfish IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:16
                            Bardzo ci dziekuje ze przynajmniej ty jeden jestes gentelman, bo ta reszta sie do
                            mnie przyczepila jak rzepy! Od zawsze. Nie zmieni mi sie, chyba, ze operacyjnie.
                            Zawsze wiedzialam, ze ty kulture osobista szerzysz na tym forum.

A oni sa na mnie wsciekli, bo ich niezle pare razy podpuscilam na takie meskie
                            rechoty. I jestem PEWNA, ze siedza po nocach i czytaja swoje stare posty i DYM IM
                            Z USZU LECI! HA!

kingfish napisał(a):

> He,he wy wszyscy jesteście dzisiaj pod wpływem. Ale to
                            > chyba dobrze.
                            > Co to też jest za różnica na Forum, czy facet jest
                            > kobietą, kobieta jest facetem.
                            > Zsypeczku, jeśli nagle albo zawsze byłaś kobietą, ja od
                            > dzisiej będę się do Ciebie jak do damy zwracał. Jak ci
                            > się to znowu zmieni, daj mi znać.
                            >
                            >
                            >
                            >
                            >
                            >
                            >
                            >
                            > > Kingfisz. Nie sluchaj Mr.Conti, on sie zabawia w
                            > sutenera. Ja teraz musze po
                            > > Wroclawiu z pala chodzic, bo ten Vist wszystko na
                            > powaznie bierze, i sie
                            > > aktualnie rzuca na damy celem sprawdzenia czy ich
                            > balony sa prawdziwe czy
                            > > falszywe.
                            > >
                            > >
                            > >
                            > > Gość portalu: MR.CONTI napisał(a):
                            > >
                            > > > Uważaj Kingfish ja nadal nie wiem co z tym/om Zsypką-
                            > > > iem. Wist obiecał go wymacać.
                            > > >
                            > > >
                            > > > > Ujawnilam sie:) Ale zanim to sie stalo, to zesmy
                            > > > kielicha wypili z Mr.Conti
                            > > > > oraz Egonem, i ja im opowiedzialam ze mi sie snili
                            > > > (quickly tez, oraz niejaki
                            > > > > Fredzio) jako orgietka grupowa ze mna. Bo
                            > wczesniej
                            > > > ogladalam strony
                            > > > > pornograficzne i jakos mi sie ten harem meski
                            > polaczyl
                            > > > z tymi stronami. A to
                            > > > > byli na pewno oni, bo byly jeki i rozne odglosy,
                            > stad
                            > > > wiem. Slowo do slowa,
                            > > > > Mr.Conti mi napisal, ze jak nie przestane, to sie
                            > > > porzyga na klawiature. I
                            > > > > doszlam do wniosku, ze jednak nie chce zostac
                            > > > superpedalem tego forum i sie
                            > > > > przyznalam. A teraz mam problem z imieniem, czy
                            > > > powinnam tego nicka zatrymac,
                            > > > > czy miec jakis inny.
                            > > > >
                            > > > > Captiva island, łał.......!!!!!!!!!!!!
                            > > >
                            > >
                            >

• kingfish Re: Dla Zsypka 03.02.02, 01:05

> Ujawnilam sie:) Ale zanim to sie stalo, to zesmy
                      kielicha wypili z Mr.Conti
                      > oraz Egonem, i ja im opowiedzialam ze mi sie snili
                      (quickly tez, oraz niejaki
                      > Fredzio) jako orgietka grupowa ze mna. Bo wczesniej
                      ogladalam strony
                      > pornograficzne i jakos mi sie ten harem meski polaczyl
                      z tymi stronami. A to
                      > byli na pewno oni, bo byly jeki i rozne odglosy, stad
                      wiem. Slowo do slowa,
                      > Mr.Conti mi napisal, ze jak nie przestane, to sie
                      porzyga na klawiature. I
                      > doszlam do wniosku, ze jednak nie chce zostac
                      superpedalem tego forum i sie
                      > przyznalam. A teraz mam problem z imieniem, czy
                      powinnam tego nicka zatrymac,
                      > czy miec jakis inny.
                      >
                      > Captiva island, łał.......!!!!!!!!!!!!
                      To zdjęcie zrobiłem w styczniu zeszłego roku.

Ja się bałem co ja w domu zastanę a tu na Forum się
                      wszystko pokręciło. Chyba będzie trzeba parę postów
                      poczytyć.

Zsypek
                      damą?????????????????????????????????????????????????????
                      ?????????????????????????????????????????????????????????
                      ???????????????????????????????????????????????????????
                      To jest chyba szokujące. Chyba że mój kolega Janusz też
                      jest kobietą?:-)
                      Zobaczymy.

• Gość: Zsypka Re: Dla Zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:07
                        Wszystkich to moze nie czytaj, co? Szczegolnie tych z imprezy. Po co ci wiedza
                        o moich snach erotycznych?
                        • Gość: JIHAD Re: Dla Zsypka IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 01:13

> Wszystkich to moze nie czytaj, co? Szczegolnie tych z imprezy. Po co ci wiedza
                          > o moich snach erotycznych?

tak goldfish. wszystkiego nie czytaj .jeszcze sie przypadkiem dowiesz co np.
                          zsypek trzyma pod poduszka.
                          • Gość: Zsypka Re: Dla Zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:17

>
                            > > Wszystkich to moze nie czytaj, co? Szczegolnie tych z imprezy. Po co ci wi
                            > edza
                            > > o moich snach erotycznych?
                            >
                            > tak goldfish. wszystkiego nie czytaj .jeszcze sie przypadkiem dowiesz co np.
                            > zsypek trzyma pod poduszka.

Nieprawda. Nie trzymam tego pod poduszka. To jest na stale podczepione do
                            wlasciciela, ktory u mnie bywa. I pod poduszka sie nie miesci.
                            • Gość: JIHAD Re: Dla Zsypka IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 01:20

>
                              > >
                              > > > Wszystkich to moze nie czytaj, co? Szczegolnie tych z imprezy. Po co
                              > ci wi
                              > > edza
                              > > > o moich snach erotycznych?
                              > >
                              > > tak goldfish. wszystkiego nie czytaj .jeszcze sie przypadkiem dowiesz co n
                              > p.
                              > > zsypek trzyma pod poduszka.
                              >
                              >
                              > Nieprawda. Nie trzymam tego pod poduszka. To jest na stale podczepione do
                              > wlasciciela.

poduszka .pierzyna. zsypek , co za roznica?:-)))))))))))
                              • Gość: Zsypka Re: Dla Zsypka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:26
                                No tak. Tego nicka chyba jednak bede musiala zmienic:) A moze cos wymysl?

>
                                > >
                                > > >
                                > > > > Wszystkich to moze nie czytaj, co? Szczegolnie tych z imprezy. P
                                > o co
                                > > ci wi
                                > > > edza
                                > > > > o moich snach erotycznych?
                                > > >
                                > > > tak goldfish. wszystkiego nie czytaj .jeszcze sie przypadkiem dowiesz
                                > co n
                                > > p.
                                > > > zsypek trzyma pod poduszka.
                                > >
                                > >
                                > > Nieprawda. Nie trzymam tego pod poduszka. To jest na stale podczepione do
                                > > wlasciciela.
                                >
                                > poduszka .pierzyna. zsypek , co za roznica?:-)))))))))))

• Gość: JIHAD Re: Dla Zsypka IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 01:34

> No tak. Tego nicka chyba jednak bede musiala zmienic:) A moze cos wymysl?

zsypek. zmiana nick'a nic ci juz nie pomoze niczego tez nie zmieni wiec po co sie
                                  wysilac? nie wstydz sie tego kim naprawde jestes i tak juz wszyscy wiedza .
                                  • Gość: Zsypka Re: Dla Jjihadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:49

>
                                    > > No tak. Tego nicka chyba jednak bede musiala zmienic:) A moze cos wymysl?
                                    >
                                    > zsypek. zmiana nick'a nic ci juz nie pomoze niczego tez nie zmieni wiec po co s
                                    > ie
                                    > wysilac? nie wstydz sie tego kim naprawde jestes i tak juz wszyscy wiedza .

Hi hii. Ale sytuacja sie rozwija, bo przez Mr.Conti niejaki Vist sie
                                    zainteresowal moimi wypowiedziami na tematy erotyczne. I jak je opublikuje razem,
                                    to moze byc ciekawa literatura. To moze jednak lepiej zmienic tego nicka zanim on
                                    to zrobi? Teraz siedze i trzese porami. Co robic, co robic?!

• Gość: JIHAD Re: Dla goldfisha IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 01:00
                    kingfish napisał(a):

>
                    > > Dzieki! czekam>>:)))))))
                    > >
                    > > PS. Ja jestem dama, a nie gentelman. Najuprzejmiej
                    > przepraszam za ta zmylke.
                    >
                    >
                    > DAMA?? A co się tu w mojej obecności stało???
                    >
                    >
                    > <a href="http://ijk.netfirms.com/sunsset2.jpg">ijk.netfirms.com/sunsset2.jpg</a
                    > >
                    >
                    >
                    >
                    >
                    >
                    to nasz zsypek

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=990129&aid=990396
                    • Gość: Zsypka Re: JA NIE POLUJE, MOWILAM JUZ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:05
                      To jest pomowienie! Ja nie poluje. Ja rzucam uroki, jihad!

Mysliwy przed wyjsciem na lowy szykuje sobie uzbrojenie i rozne takie, i niesie
                      ze soba. A ja jak ci z klasztoru Shaolin, ide jak stoje, i uzywam tego, co mam
                      pod reka. Rzucam uroki.
                    • kingfish Re: Dla goldfisha 03.02.02, 01:07

> kingfish napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > > Dzieki! czekam>>:)))))))
                      > > >
                      > > > PS. Ja jestem dama, a nie gentelman. Najuprzejmiej
                      > > przepraszam za ta zmylke.
                      > >
                      > >
                      > > DAMA?? A co się tu w mojej obecności stało???
                      > >
                      > >
                      > > <a
                      href="http://ijk.netfirms.com/sunsset2.jpg">ijk.netfirms.
                      com/suns
                      > set2.jpg</a
                      > > >
                      > >
                      > >
                      > >
                      > >
                      > >
                      > to nasz zsypek
                      >
                      i.cgi/01000/687474703a2f2f7777772e67617a6574612e706c2f616
                      c66612f686f6d652e6a73703f647a69616c3d3035313126666f72756d
                      3d5357494154267769643d3939303132392661
                      > id=990396">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                      dzial=0511&forum=SWIAT&wid=990129&aid=99
                      > 0396</a>

Będzie to dobra lektura
                      Dziękuję

• Gość: Egon Re: Kingfisz wodzu......... IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 00:15
            kingfish napisał(a):

> Witajcie przyjaciele:-)
            >
            >
            > Jestem na dwa dni w NY. Rodzina na Florydzie ale ja
            > niestety jestem nadal niewolnikiem dolara i musiałem
            > służbowo na weekend wrócić.
            > Co do zdjęcia mam z nim bardzo miłe wspomnienie.
            > Zrobiłem je podczas ostatniej wizyty mojego ojca który
            > niestety umarł w zaszłym roku. Wziąłem go na ryby a tu
            > takie ładne zdjęcie z tego wyszło.
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            > > A ja juz myslalam ze cie zlota rybka pozarla. Piekna
            > fotka. Zrobilo sie jakos
            > > sentymentalnie i uroczyscie.
            >

Wspolczuje Ci King! Ale napewno czujesz sie dobrze,ze pokazales jemu dume miasta
            naszego !? Ale co zrobic, nasza "duma" tez nas opuscila. Dlatego nienawidze to
            bydlo,ktore do tego doprowadzilo ! Tego nie mozna wybaczyc NIGDY !!!
            • kingfish Re: Kingfisz wodzu......... 03.02.02, 00:30

> kingfish napisał(a):
              >
              > > Witajcie przyjaciele:-)
              > >
              > >
              > > Jestem na dwa dni w NY. Rodzina na Florydzie ale ja
              > > niestety jestem nadal niewolnikiem dolara i musiałem
              > > służbowo na weekend wrócić.
              > > Co do zdjęcia mam z nim bardzo miłe wspomnienie.
              > > Zrobiłem je podczas ostatniej wizyty mojego ojca
              który
              > > niestety umarł w zaszłym roku. Wziąłem go na ryby a
              tu
              > > takie ładne zdjęcie z tego wyszło.
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > > > A ja juz myslalam ze cie zlota rybka pozarla.
              Piekna
              > > fotka. Zrobilo sie jakos
              > > > sentymentalnie i uroczyscie.
              > >
              >
              > Wspolczuje Ci King!

Bardzo dziękuję

Ale napewno czujesz sie dobrze,ze pokazales jemu dume
              mias
              > ta
              > naszego !?

Bardzo nam się wycieczka udała. Pogoda, jak widać na
              fotce, była piękna i płyneliśmy na około całego NY chyba
              4 razy. Było tak ładnie że wędki nawet nikt nie dotnął.

Ale co zrobic, nasza "duma" tez nas opuscila.

Nie Egon. Ja i jestem pewny że i ty jestem dumny z tego
              jak naród ten zachował się po tragedii która nas na
              zawsze zmieniła. Nie ma się czego wstydzić

Dlatego nienawidze
              > to
              > bydlo,ktore do tego doprowadzilo ! Tego nie mozna
              wybaczyc NIGDY !!!

Agree!

• Gość: Egon Re: Kingfisz wodzu......... IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 00:40
                kingfish napisał(a):

>
                > > kingfish napisał(a):
                > >
                > > > Witajcie przyjaciele:-)
                > > >
                > > >
                > > > Jestem na dwa dni w NY. Rodzina na Florydzie ale ja
                > > > niestety jestem nadal niewolnikiem dolara i musiałem
                > > > służbowo na weekend wrócić.
                > > > Co do zdjęcia mam z nim bardzo miłe wspomnienie.
                > > > Zrobiłem je podczas ostatniej wizyty mojego ojca
                > który
                > > > niestety umarł w zaszłym roku. Wziąłem go na ryby a
                > tu
                > > > takie ładne zdjęcie z tego wyszło.
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > > > A ja juz myslalam ze cie zlota rybka pozarla.
                > Piekna
                > > > fotka. Zrobilo sie jakos
                > > > > sentymentalnie i uroczyscie.
                > > >
                > >
                > > Wspolczuje Ci King!
                >
                > Bardzo dziękuję
                >
                > Ale napewno czujesz sie dobrze,ze pokazales jemu dume
                > mias
                > > ta
                > > naszego !?
                >
                > Bardzo nam się wycieczka udała. Pogoda, jak widać na
                > fotce, była piękna i płyneliśmy na około całego NY chyba
                > 4 razy. Było tak ładnie że wędki nawet nikt nie dotnął.
                >
                >
                > Ale co zrobic, nasza "duma" tez nas opuscila.
                >
                > Nie Egon. Ja i jestem pewny że i ty jestem dumny z tego
                > jak naród ten zachował się po tragedii która nas na
                > zawsze zmieniła. Nie ma się czego wstydzić
                >
                >
                >
                > Dlatego nienawidze
                > > to
                > > bydlo,ktore do tego doprowadzilo ! Tego nie mozna
                > wybaczyc NIGDY !!!
                >
                > Agree!
                >

Tak jest King,wtopilismy sie w nasz N.Y. i powinnismy byc z nim na zawsze ! On
                nam dal to,czego nikt inny nam nie dal przedtem ! Wolnosc,prace .....i chleb
                nasz powszedni! God Bless N.Y. ! God Bless America ! United we stand !
                • kingfish Re: Kingfisz wodzu......... 03.02.02, 00:46

> kingfish napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > >
                  > > > > Witajcie przyjaciele:-)
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > > Jestem na dwa dni w NY. Rodzina na Florydzie ale
                  ja
                  > > > > niestety jestem nadal niewolnikiem dolara i
                  musiałem
                  > > > > służbowo na weekend wrócić.
                  > > > > Co do zdjęcia mam z nim bardzo miłe wspomnienie.
                  > > > > Zrobiłem je podczas ostatniej wizyty mojego ojca
                  > > który
                  > > > > niestety umarł w zaszłym roku. Wziąłem go na
                  ryby a
                  > > tu
                  > > > > takie ładne zdjęcie z tego wyszło.
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > A ja juz myslalam ze cie zlota rybka pozarla.
                  > > Piekna
                  > > > > fotka. Zrobilo sie jakos
                  > > > > > sentymentalnie i uroczyscie.
                  > > > >
                  > > >
                  > > > Wspolczuje Ci King!
                  > >
                  > > Bardzo dziękuję
                  > >
                  > > Ale napewno czujesz sie dobrze,ze pokazales jemu
                  dume
                  > > mias
                  > > > ta
                  > > > naszego !?
                  > >
                  > > Bardzo nam się wycieczka udała. Pogoda, jak widać na
                  > > fotce, była piękna i płyneliśmy na około całego NY
                  chyba
                  > > 4 razy. Było tak ładnie że wędki nawet nikt nie
                  dotnął.
                  > >
                  > >
                  > > Ale co zrobic, nasza "duma" tez nas opuscila.
                  > >
                  > > Nie Egon. Ja i jestem pewny że i ty jestem dumny z
                  tego
                  > > jak naród ten zachował się po tragedii która nas na
                  > > zawsze zmieniła. Nie ma się czego wstydzić
                  > >
                  > >
                  > >
                  > > Dlatego nienawidze
                  > > > to
                  > > > bydlo,ktore do tego doprowadzilo ! Tego nie mozna
                  > > wybaczyc NIGDY !!!
                  > >
                  > > Agree!
                  > >
                  >
                  > Tak jest King,wtopilismy sie w nasz N.Y. i powinnismy
                  byc z nim na zawsze ! On
                  > nam dal to,czego nikt inny nam nie dal przedtem !
                  Wolnosc,prace .....i chleb
                  > nasz powszedni! God Bless N.Y. ! God Bless America !
                  United we stand !

To jest mój Egonik. Jeszcze nikt nigdy Nowojorczykowi
                  bezkarnie nie wpierdolił.
                  • Gość: Egon Re: Kingfisz wodzu......... IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 00:58
                    kingfish napisał(a):

>
                    > > kingfish napisał(a):
                    > >
                    > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                    > > >
                    > > > >
                    > > > > > Witajcie przyjaciele:-)
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > > Jestem na dwa dni w NY. Rodzina na Florydzie ale
                    > ja
                    > > > > > niestety jestem nadal niewolnikiem dolara i
                    > musiałem
                    > > > > > służbowo na weekend wrócić.
                    > > > > > Co do zdjęcia mam z nim bardzo miłe wspomnienie.
                    > > > > > Zrobiłem je podczas ostatniej wizyty mojego ojca
                    > > > który
                    > > > > > niestety umarł w zaszłym roku. Wziąłem go na
                    > ryby a
                    > > > tu
                    > > > > > takie ładne zdjęcie z tego wyszło.
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a):
                    > > > > >
                    > > > > > > A ja juz myslalam ze cie zlota rybka pozarla.
                    > > > Piekna
                    > > > > > fotka. Zrobilo sie jakos
                    > > > > > > sentymentalnie i uroczyscie.
                    > > > > >
                    > > > >
                    > > > > Wspolczuje Ci King!
                    > > >
                    > > > Bardzo dziękuję
                    > > >
                    > > > Ale napewno czujesz sie dobrze,ze pokazales jemu
                    > dume
                    > > > mias
                    > > > > ta
                    > > > > naszego !?
                    > > >
                    > > > Bardzo nam się wycieczka udała. Pogoda, jak widać na
                    > > > fotce, była piękna i płyneliśmy na około całego NY
                    > chyba
                    > > > 4 razy. Było tak ładnie że wędki nawet nikt nie
                    > dotnął.
                    > > >
                    > > >
                    > > > Ale co zrobic, nasza "duma" tez nas opuscila.
                    > > >
                    > > > Nie Egon. Ja i jestem pewny że i ty jestem dumny z
                    > tego
                    > > > jak naród ten zachował się po tragedii która nas na
                    > > > zawsze zmieniła. Nie ma się czego wstydzić
                    > > >
                    > > >
                    > > >
                    > > > Dlatego nienawidze
                    > > > > to
                    > > > > bydlo,ktore do tego doprowadzilo ! Tego nie mozna
                    > > > wybaczyc NIGDY !!!
                    > > >
                    > > > Agree!
                    > > >
                    > >
                    > > Tak jest King,wtopilismy sie w nasz N.Y. i powinnismy
                    > byc z nim na zawsze ! On
                    > > nam dal to,czego nikt inny nam nie dal przedtem !
                    > Wolnosc,prace .....i chleb
                    > > nasz powszedni! God Bless N.Y. ! God Bless America !
                    > United we stand !
                    >
                    >
                    > To jest mój Egonik. Jeszcze nikt nigdy Nowojorczykowi
                    > bezkarnie nie wpierdolił.

Wiesz King dlaczego mi serce boli? Duzo bylo glupoli,ktorzy pisali,ze Zydzi o
                    tym wiedzieli wczesniej i w tym dniu do pracy nie przyszli!? Ja mialem w tym
                    czasie wyjazd do Bostonu,wyjechalem rano o 6.30, sluchajac live komunikatu w
                    radio,dowiedzialem sie o tej tragedii,zjechalem na bok i plakalem.Nie wstydze sie
                    do tego przyznawac,zginelo dwoch moich najlepszych kolegow. Znasz Great Neck na
                    Long Island ? Jezeli masz kiedys czas,przejedz sie Bayview Ave. do mostu,a na
                    nim zobaczysz wience zlozone.A na nich nazwiska zydowskie,przykre to ,ale to
                    prawda !
                    • Gość: Zsypka Re: Kingfisz wodzu......... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:01
                      > Wiesz King dlaczego mi serce boli? Duzo bylo glupoli,ktorzy pisali,ze Zydzi o
                      > tym wiedzieli wczesniej i w tym dniu do pracy nie przyszli!? Ja mialem w tym
                      > czasie wyjazd do Bostonu,wyjechalem rano o 6.30, sluchajac live komunikatu w
                      > radio,dowiedzialem sie o tej tragedii,zjechalem na bok i plakalem.Nie wstydze s
                      > ie
                      > do tego przyznawac,zginelo dwoch moich najlepszych kolegow. Znasz Great Neck na
                      >
                      > Long Island ? Jezeli masz kiedys czas,przejedz sie Bayview Ave. do mostu,a na
                      > nim zobaczysz wience zlozone.A na nich nazwiska zydowskie,przykre to ,ale to
                      > prawda !

Egon... brak mi slow.
                      • Gość: JIHAD Re:do Egona IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 01:09

> > Wiesz King dlaczego mi serce boli? Duzo bylo glupoli,ktorzy pisali,ze Zyd
                        > zi o
                        > > tym wiedzieli wczesniej i w tym dniu do pracy nie przyszli!? Ja mialem w
                        > tym
                        > > czasie wyjazd do Bostonu,wyjechalem rano o 6.30, sluchajac live komunikatu
                        > w
                        > > radio,dowiedzialem sie o tej tragedii,zjechalem na bok i plakalem.Nie wsty
                        > dze s
                        > > ie
                        > > do tego przyznawac,zginelo dwoch moich najlepszych kolegow. Znasz Great Ne
                        > ck na
                        > >
                        > > Long Island ? Jezeli masz kiedys czas,przejedz sie Bayview Ave. do mostu,
                        > a na
                        > > nim zobaczysz wience zlozone.A na nich nazwiska zydowskie,przykre to ,ale
                        > to
                        > > prawda !
                        >
                        >
                        > Egon... brak mi slow.

i nie ma sie czego wstydzic Egon tak poprostu LUDZIE reaguja . sa wrazliwi na
                        ludzka krzywde.mnie tez nie jeden raz lza splynela mimo to ze( na szczescie) nikt
                        bliski mnie nie opuscil.
                      • Gość: Egon Re: Kingfisz wodzu......... IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 01:16

> > Wiesz King dlaczego mi serce boli? Duzo bylo glupoli,ktorzy pisali,ze Zyd
                        > zi o
                        > > tym wiedzieli wczesniej i w tym dniu do pracy nie przyszli!? Ja mialem w
                        > tym
                        > > czasie wyjazd do Bostonu,wyjechalem rano o 6.30, sluchajac live komunikatu
                        > w
                        > > radio,dowiedzialem sie o tej tragedii,zjechalem na bok i plakalem.Nie wsty
                        > dze s
                        > > ie
                        > > do tego przyznawac,zginelo dwoch moich najlepszych kolegow. Znasz Great Ne
                        > ck na
                        > >
                        > > Long Island ? Jezeli masz kiedys czas,przejedz sie Bayview Ave. do mostu,
                        > a na
                        > > nim zobaczysz wience zlozone.A na nich nazwiska zydowskie,przykre to ,ale
                        > to
                        > > prawda !
                        >
                        >
                        > Egon... brak mi slow.

Eh Zsypka,Ty tego nie widzialas osobiscie,ale wierze ,ze przezywalas to bardzo !
                        Dlatego nie dziw sie,ze czasami opryskliwym jestem do niektorych
                        forumowiczow,ktorzy opluwaja tego,ktory nigdy na to nie zasluzyl! Za duzo
                        tragedii osobistych przezylem,aby poddac sie byle jakiemu KAT-owi bez repost !
                        • Gość: Zsypka Re: Kingfisz wodzu......... do Egona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:24

Wiesz jak sie dowiedzialam? Bylam w takim duzym supermarkecie i ogladalam
                          drukarki do komputera. Raptem zrobil sie szum i wszyscy rzucili sie do stoiska z
                          telewizorami. Obsluga tez. Ja tez popedzila, i zobaczylam ze cala sciana
                          telewizorow pokazuje tutejszy program TVN, ktory przerwal normalny program i
                          zaczal puszczac live z NYC. Nigdy tego nie zapomne, nawet ta muzyczke ktos
                          wylaczyl, co normalnie w supermarketach leci, cisza jak makiem zasial, tylko glos
                          z TV, wszyscy stoja i sie patrza, szok. A potem wszyscy moi znajomi wisieli
                          calymi dniami i nocami na CNN.

>
                          > > > Wiesz King dlaczego mi serce boli? Duzo bylo glupoli,ktorzy pisali,z
                          > e Zyd
                          > > zi o
                          > > > tym wiedzieli wczesniej i w tym dniu do pracy nie przyszli!? Ja mial
                          > em w
                          > > tym
                          > > > czasie wyjazd do Bostonu,wyjechalem rano o 6.30, sluchajac live komun
                          > ikatu
                          > > w
                          > > > radio,dowiedzialem sie o tej tragedii,zjechalem na bok i plakalem.Nie
                          > wsty
                          > > dze s
                          > > > ie
                          > > > do tego przyznawac,zginelo dwoch moich najlepszych kolegow. Znasz Gre
                          > at Ne
                          > > ck na
                          > > >
                          > > > Long Island ? Jezeli masz kiedys czas,przejedz sie Bayview Ave. do m
                          > ostu,
                          > > a na
                          > > > nim zobaczysz wience zlozone.A na nich nazwiska zydowskie,przykre to
                          > ,ale
                          > > to
                          > > > prawda !
                          > >
                          > >
                          > > Egon... brak mi slow.
                          >
                          > Eh Zsypka,Ty tego nie widzialas osobiscie,ale wierze ,ze przezywalas to bardzo
                          > !
                          > Dlatego nie dziw sie,ze czasami opryskliwym jestem do niektorych
                          > forumowiczow,ktorzy opluwaja tego,ktory nigdy na to nie zasluzyl! Za duzo
                          > tragedii osobistych przezylem,aby poddac sie byle jakiemu KAT-owi bez repost !

• Gość: Egon Re: Kingfisz wodzu......... do Egona IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 01:33

>
                            >
                            > Wiesz jak sie dowiedzialam? Bylam w takim duzym supermarkecie i ogladalam
                            > drukarki do komputera. Raptem zrobil sie szum i wszyscy rzucili sie do stoiska
                            > z
                            > telewizorami. Obsluga tez. Ja tez popedzila, i zobaczylam ze cala sciana
                            > telewizorow pokazuje tutejszy program TVN, ktory przerwal normalny program i
                            > zaczal puszczac live z NYC. Nigdy tego nie zapomne, nawet ta muzyczke ktos
                            > wylaczyl, co normalnie w supermarketach leci, cisza jak makiem zasial, tylko gl
                            > os
                            > z TV, wszyscy stoja i sie patrza, szok. A potem wszyscy moi znajomi wisieli
                            > calymi dniami i nocami na CNN.
                            >
                            >
                            >
                            > >
                            > > > > Wiesz King dlaczego mi serce boli? Duzo bylo glupoli,ktorzy pis
                            > ali,z
                            > > e Zyd
                            > > > zi o
                            > > > > tym wiedzieli wczesniej i w tym dniu do pracy nie przyszli!? Ja
                            > mial
                            > > em w
                            > > > tym
                            > > > > czasie wyjazd do Bostonu,wyjechalem rano o 6.30, sluchajac live
                            > komun
                            > > ikatu
                            > > > w
                            > > > > radio,dowiedzialem sie o tej tragedii,zjechalem na bok i plakale
                            > m.Nie
                            > > wsty
                            > > > dze s
                            > > > > ie
                            > > > > do tego przyznawac,zginelo dwoch moich najlepszych kolegow. Znas
                            > z Gre
                            > > at Ne
                            > > > ck na
                            > > > >
                            > > > > Long Island ? Jezeli masz kiedys czas,przejedz sie Bayview Ave.
                            > do m
                            > > ostu,
                            > > > a na
                            > > > > nim zobaczysz wience zlozone.A na nich nazwiska zydowskie,przykr
                            > e to
                            > > ,ale
                            > > > to
                            > > > > prawda !
                            > > >
                            > > >
                            > > > Egon... brak mi slow.
                            > >
                            > > Eh Zsypka,Ty tego nie widzialas osobiscie,ale wierze ,ze przezywalas to ba
                            > rdzo
                            > > !
                            > > Dlatego nie dziw sie,ze czasami opryskliwym jestem do niektorych
                            > > forumowiczow,ktorzy opluwaja tego,ktory nigdy na to nie zasluzyl! Za duzo
                            > > tragedii osobistych przezylem,aby poddac sie byle jakiemu KAT-owi bez repo
                            > st !
                            >

Przezywalas to strasznie,prawda? Powiedz sama,jak za to mozna mowic pozytywnie o
                            tych,ktorzy z mordercow narodow wywodza sie ? Widzialas reakcje
                            palestynczykow ? Wojo slusznie napisal : " cukierki na ulicach rozrzucaja,a
                            dzieci sie ciesza i tancza ",czy cos w tym rodzaju ?! Sluszne stwierdzenie o
                            rasie bandyckiej,ktora zycia czlowieka prawdziwego uszanowac nie potrafi!
                            • Gość: Zsypka Re: Kingfisz wodzu......... do Egona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:38
                              Widzialam te cukierki i tance... Ty nawet nie wiesz, jak tu niektorzy dostawali
                              szalu, pelno ludzi ma tam rodzine albo znajomych, nie mozna sie bylo wcale
                              przebic przez linie telefoniczne, albo telefony milczaly, the NYC. znikl z
                              internetu a potem taki kadlubek wisial, a tutejsza ambasada USA uruchomila
                              jakas linie telefoniczna, ktora miala byc niby skuteczna, a i tak nic nie
                              dzialalo. Egon, w tym supermarkecie ludzie plakali chociaz i znajomych tam nie
                              mieli. W takiej sytuacji to niewazne. Ja tego nigdy nie zapomne.
                    • kingfish Re: DO EGONA 03.02.02, 01:33

> kingfish napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > >
                      > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                      > > > >
                      > > > > > kingfish napisał(a):
                      > > > > >
                      > > > > > > Witajcie przyjaciele:-)
                      > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > > Jestem na dwa dni w NY. Rodzina na Florydzie
                      ale
                      > > ja
                      > > > > > > niestety jestem nadal niewolnikiem dolara i
                      > > musiałem
                      > > > > > > służbowo na weekend wrócić.
                      > > > > > > Co do zdjęcia mam z nim bardzo miłe
                      wspomnienie.
                      > > > > > > Zrobiłem je podczas ostatniej wizyty mojego
                      ojca
                      > > > > który
                      > > > > > > niestety umarł w zaszłym roku. Wziąłem go
                      na
                      > > ryby a
                      > > > > tu
                      > > > > > > takie ładne zdjęcie z tego wyszło.
                      > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a):
                      > > > > > >
                      > > > > > > > A ja juz myslalam ze cie zlota rybka
                      pozarla.
                      > > > > Piekna
                      > > > > > > fotka. Zrobilo sie jakos
                      > > > > > > > sentymentalnie i uroczyscie.
                      > > > > > >
                      > > > > >
                      > > > > > Wspolczuje Ci King!
                      > > > >
                      > > > > Bardzo dziękuję
                      > > > >
                      > > > > Ale napewno czujesz sie dobrze,ze pokazales
                      jemu
                      > > dume
                      > > > > mias
                      > > > > > ta
                      > > > > > naszego !?
                      > > > >
                      > > > > Bardzo nam się wycieczka udała. Pogoda, jak
                      widać na
                      > > > > fotce, była piękna i płyneliśmy na około całego
                      NY
                      > > chyba
                      > > > > 4 razy. Było tak ładnie że wędki nawet nikt nie
                      > > dotnął.
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > > Ale co zrobic, nasza "duma" tez nas opuscila.
                      > > > >
                      > > > > Nie Egon. Ja i jestem pewny że i ty jestem dumny
                      z
                      > > tego
                      > > > > jak naród ten zachował się po tragedii która nas
                      na
                      > > > > zawsze zmieniła. Nie ma się czego wstydzić
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > >
                      > > > > Dlatego nienawidze
                      > > > > > to
                      > > > > > bydlo,ktore do tego doprowadzilo ! Tego nie
                      mozna
                      > > > > wybaczyc NIGDY !!!
                      > > > >
                      > > > > Agree!
                      > > > >
                      > > >
                      > > > Tak jest King,wtopilismy sie w nasz N.Y. i
                      powinnismy
                      > > byc z nim na zawsze ! On
                      > > > nam dal to,czego nikt inny nam nie dal
                      przedtem !
                      > > Wolnosc,prace .....i chleb
                      > > > nasz powszedni! God Bless N.Y. ! God Bless
                      America !
                      > > United we stand !
                      > >
                      > >
                      > > To jest mój Egonik. Jeszcze nikt nigdy
                      Nowojorczykowi
                      > > bezkarnie nie wpierdolił.
                      >
                      > Wiesz King dlaczego mi serce boli? Duzo bylo
                      glupoli,ktorzy pisali,ze Zydzi o
                      > tym wiedzieli wczesniej i w tym dniu do pracy nie
                      przyszli!? Ja mialem w tym
                      > czasie wyjazd do Bostonu,wyjechalem rano o 6.30,
                      sluchajac live komunikatu w
                      > radio,dowiedzialem sie o tej tragedii,zjechalem na bok
                      i plakalem.Nie wstydze s
                      > ie
                      > do tego przyznawac,zginelo dwoch moich najlepszych
                      kolegow. Znasz Great Neck na
                      >
                      > Long Island ? Jezeli masz kiedys czas,przejedz sie
                      Bayview Ave. do mostu,a na
                      > nim zobaczysz wience zlozone.A na nich nazwiska
                      zydowskie,przykre to ,ale to
                      > prawda !

Egon tak jak Jihad napisał nie ma się czego wstydzić. Ja
                      wielu znajomych i wielu ludzi których tylko przelotnie
                      znałem, straciłem. Już nawet na “Memorials” nie chodzę
                      bo nie mogę tego znieść. Byłem na jednym pogrzebie gdzie
                      tylko rękę do grobu włożono. Znam bliską dla mnie
                      rodzinę z bardzo młodymi dziećmi która matkę w WTC
                      straciła. Dzieci do dzisiaj o mamusię się upominają a
                      odpowiedzi niema.Trzeba to przeżyć żeby zrozumieć naszą
                      nienawiść.

A co do tych plotek o Zydach którzy o napadzie wiedzieli
                      to musisz pamiętać że ich źródłem są ludzie typu Jacek71
                      od którego nie można się nic na poziomie spodziewać.
                      Kompletne dno i tyle.
                      Głowa do góry Egon NYC is BACK!! Naszą odpowiedzią na
                      Masakrę w WTC is Business as usual-Life goes ON!

• Gość: Egon Re: DO EGONA IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 01:39
                        kingfish napisał(a):

>
                        > > kingfish napisał(a):
                        > >
                        > > >
                        > > > >
                        > > > > > Gość portalu: Egon napisał(a):
                        > > > > >
                        > > > > > > kingfish napisał(a):
                        > > > > > >
                        > > > > > > > Witajcie przyjaciele:-)
                        > > > > > > >
                        > > > > > > >
                        > > > > > > > Jestem na dwa dni w NY. Rodzina na Florydzie
                        > ale
                        > > > ja
                        > > > > > > > niestety jestem nadal niewolnikiem dolara i
                        > > > musiałem
                        > > > > > > > służbowo na weekend wrócić.
                        > > > > > > > Co do zdjęcia mam z nim bardzo miłe
                        > wspomnienie.
                        > > > > > > > Zrobiłem je podczas ostatniej wizyty mojego
                        > ojca
                        > > > > > który
                        > > > > > > > niestety umarł w zaszłym roku. Wziąłem go
                        > na
                        > > > ryby a
                        > > > > > tu
                        > > > > > > > takie ładne zdjęcie z tego wyszło.
                        > > > > > > >
                        > > > > > > >
                        > > > > > > >
                        > > > > > > >
                        > > > > > > >
                        > > > > > > >
                        > > > > > > >
                        > > > > > > > Gość portalu: Zsypka napisał(a):
                        > > > > > > >
                        > > > > > > > > A ja juz myslalam ze cie zlota rybka
                        > pozarla.
                        > > > > > Piekna
                        > > > > > > > fotka. Zrobilo sie jakos
                        > > > > > > > > sentymentalnie i uroczyscie.
                        > > > > > > >
                        > > > > > >
                        > > > > > > Wspolczuje Ci King!
                        > > > > >
                        > > > > > Bardzo dziękuję
                        > > > > >
                        > > > > > Ale napewno czujesz sie dobrze,ze pokazales
                        > jemu
                        > > > dume
                        > > > > > mias
                        > > > > > > ta
                        > > > > > > naszego !?
                        > > > > >
                        > > > > > Bardzo nam się wycieczka udała. Pogoda, jak
                        > widać na
                        > > > > > fotce, była piękna i płyneliśmy na około całego
                        > NY
                        > > > chyba
                        > > > > > 4 razy. Było tak ładnie że wędki nawet nikt nie
                        > > > dotnął.
                        > > > > >
                        > > > > >
                        > > > > > Ale co zrobic, nasza "duma" tez nas opuscila.
                        > > > > >
                        > > > > > Nie Egon. Ja i jestem pewny że i ty jestem dumny
                        > z
                        > > > tego
                        > > > > > jak naród ten zachował się po tragedii która nas
                        > na
                        > > > > > zawsze zmieniła. Nie ma się czego wstydzić
                        > > > > >
                        > > > > >
                        > > > > >
                        > > > > > Dlatego nienawidze
                        > > > > > > to
                        > > > > > > bydlo,ktore do tego doprowadzilo ! Tego nie
                        > mozna
                        > > > > > wybaczyc NIGDY !!!
                        > > > > >
                        > > > > > Agree!
                        > > > > >
                        > > > >
                        > > > > Tak jest King,wtopilismy sie w nasz N.Y. i
                        > powinnismy
                        > > > byc z nim na zawsze ! On
                        > > > > nam dal to,czego nikt inny nam nie dal
                        > przedtem !
                        > > > Wolnosc,prace .....i chleb
                        > > > > nasz powszedni! God Bless N.Y. ! God Bless
                        > America !
                        > > > United we stand !
                        > > >
                        > > >
                        > > > To jest mój Egonik. Jeszcze nikt nigdy
                        > Nowojorczykowi
                        > > > bezkarnie nie wpierdolił.
                        > >
                        > > Wiesz King dlaczego mi serce boli? Duzo bylo
                        > glupoli,ktorzy pisali,ze Zydzi o
                        > > tym wiedzieli wczesniej i w tym dniu do pracy nie
                        > przyszli!? Ja mialem w tym
                        > > czasie wyjazd do Bostonu,wyjechalem rano o 6.30,
                        > sluchajac live komunikatu w
                        > > radio,dowiedzialem sie o tej tragedii,zjechalem na bok
                        > i plakalem.Nie wstydze s
                        > > ie
                        > > do tego przyznawac,zginelo dwoch moich najlepszych
                        > kolegow. Znasz Great Neck na
                        > >
                        > > Long Island ? Jezeli masz kiedys czas,przejedz sie
                        > Bayview Ave. do mostu,a na
                        > > nim zobaczysz wience zlozone.A na nich nazwiska
                        > zydowskie,przykre to ,ale to
                        > > prawda !
                        >
                        >
                        > Egon tak jak Jihad napisał nie ma się czego wstydzić. Ja
                        > wielu znajomych i wielu ludzi których tylko przelotnie
                        > znałem, straciłem. Już nawet na “Memorials” nie chodzę
                        > bo nie mogę tego znieść. Byłem na jednym pogrzebie gdzie
                        > tylko rękę do grobu włożono. Znam bliską dla mnie
                        > rodzinę z bardzo młodymi dziećmi która matkę w WTC
                        > straciła. Dzieci do dzisiaj o mamusię się upominają a
                        > odpowiedzi niema.Trzeba to przeżyć żeby zrozumieć naszą
                        > nienawiść.
                        >
                        > A co do tych plotek o Zydach którzy o napadzie wiedzieli
                        > to musisz pamiętać że ich źródłem są ludzie typu Jacek71
                        > od którego nie można się nic na poziomie spodziewać.
                        > Kompletne dno i tyle.
                        > Głowa do góry Egon NYC is BACK!! Naszą odpowiedzią na
                        > Masakrę w WTC is Business as usual-Life goes ON!
                        >
                        >
                        >
                        >

You are right mr.Kingfish ! We have to go, JUST GO ,GO, JUST GO AHEAD !!!!!!
                        • Gość: JIHAD Re: DO EGONA IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 01:41
                          UNITED WE STAND!!!!!!
                          • Gość: Egon Re: DO EGONA IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 01:49

> UNITED WE STAND!!!!!!

ALWAYS MY FRIEND! ALWAYS !!!!
                        • Gość: JIHAD AMERICA IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 01:48

A lways proud to be an american
                          M iles and miles of freedom
                          E veryone here can have their own beliefs
                          R eady to fight back
                          I love this land
                          C orageous people go to war
                          A merica will never change because of what happened on September 11th
                          GOD BLESS AMERICA!!!

By Christy Corbelt (10 yr old
                          • Gość: Egon Re: AMERICA IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 01:51

>
                            >
                            > A lways proud to be an american
                            > M iles and miles of freedom
                            > E veryone here can have their own beliefs
                            > R eady to fight back
                            > I love this land
                            > C orageous people go to war
                            > A merica will never change because of what happened on September 11th
                            > GOD BLESS AMERICA!!!
                            >
                            > By Christy Corbelt (10 yr old

GOD !!!! BE ALWAYS WITH US !!! WITH OUR AMERICA !!! BLESS US !!!
                          • Gość: JIHAD ONE IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 01:56

As the soot and dirt and ash rained down,
                            We became one color.
                            As we carried each other down the stairs of the burning building,
                            We became one class.
                            As we lit candles of waiting and hope,
                            We became one generation.
                            As the firefighters and police officers fought their way into the inferno,
                            We became one gender.
                            As we fell to our knees in prayer for strength,
                            We became one faith.
                            As we whispered or shouted words of encouragement,
                            We spoke one language.
                            As we gave blood in lines a mile long,
                            We became one body.
                            As we mourned together the great loss,
                            We became one family.
                            As we cried tears of grief and loss,
                            We became one soul.
                            As we recall with pride of the sacrifice of heroes,
                            We became one people.
                            We are...
                            One color
                            One class
                            One generation
                            One gender
                            One faith
                            One language
                            One body
                            One family
                            One soul
                            One people
                            We are The Power of One. One Nation, Under God, Indivisible.
                            We are UNITED, WE ARE AMERICA!!

• Gość: Egon Re: ONE IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 02:03

>
                              > As the soot and dirt and ash rained down,
                              > We became one color.
                              > As we carried each other down the stairs of the burning building,
                              > We became one class.
                              > As we lit candles of waiting and hope,
                              > We became one generation.
                              > As the firefighters and police officers fought their way into the inferno,
                              > We became one gender.
                              > As we fell to our knees in prayer for strength,
                              > We became one faith.
                              > As we whispered or shouted words of encouragement,
                              > We spoke one language.
                              > As we gave blood in lines a mile long,
                              > We became one body.
                              > As we mourned together the great loss,
                              > We became one family.
                              > As we cried tears of grief and loss,
                              > We became one soul.
                              > As we recall with pride of the sacrifice of heroes,
                              > We became one people.
                              > We are...
                              > One color
                              > One class
                              > One generation
                              > One gender
                              > One faith
                              > One language
                              > One body
                              > One family
                              > One soul
                              > One people
                              > We are The Power of One. One Nation, Under God, Indivisible.
                              > We are UNITED, WE ARE AMERICA!!
                              >

And we always will fight for our right ! God bless our beautiful country and all
                              of us !!!
      • Gość: Egon Re: NYC 1999:-) IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 00:11
        kingfish napisał(a):

>
        >
        >
        >
        > ijk.netfirms.com/nyc1.swf
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        > a>
        >

Hi King,coz ,oczy sie lekko mokre zrobily,w sercu zabolalo,"blizniakow" juz nie
        ma,ale nienawisc do tych ktorzy to zrobili,w sercach kilku nastepnych pokolen
        naszych pozostanie ! Pzdr. King .
        • kingfish Re: NYC 1999:-) 03.02.02, 00:22

> kingfish napisał(a):
          >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > > <a href="www.iprive.com/m/nph-
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          ">www.iprive.c
          > om/m/nph-</
          > > a>
          > >
          > >
          >
          > Hi King,coz ,oczy sie lekko mokre zrobily,w sercu
          zabolalo,"blizniakow" juz nie
          >
          > ma,ale nienawisc do tych ktorzy to zrobili,w sercach
          kilku nastepnych pokolen
          > naszych pozostanie ! Pzdr. King .

Cześć Egon.
          Tego nigdy nie zapomnimy.

Co tu tak w NY yimno., Wiatr tak strasznie wieje że
          lądowanie w Newarku było okropne. Mało się nie
          posrałem.

• Gość: Egon Re: NYC 1999:-) IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 00:33
            kingfish napisał(a):

>
            > > kingfish napisał(a):
            > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > <a href="<a href="http://www.iprive.com/m/nph-">www.iprive.com/m/n
            > ph-</a>
            > d2f6e7963312e737766">ijk.netfirms.com/nyc1.swf</a>
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > > <a href="<a href="<a href="http://www.iprive.com/m/nph-">w
            > ww.iprive.com/m/nph-</a>
            > ">www.iprive.c
            > > om/m/nph-</
            > > > a>
            > > >
            > > > 26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>
            > > >
            > >
            > > Hi King,coz ,oczy sie lekko mokre zrobily,w sercu
            > zabolalo,"blizniakow" juz nie
            > >
            > > ma,ale nienawisc do tych ktorzy to zrobili,w sercach
            > kilku nastepnych pokolen
            > > naszych pozostanie ! Pzdr. King .
            >
            > Cześć Egon.
            > Tego nigdy nie zapomnimy.
            >
            > Co tu tak w NY yimno., Wiatr tak strasznie wieje że
            > lądowanie w Newarku było okropne. Mało się nie
            > posrałem.
            >
            >

King! Czy znasz nasza stacje radiowa Lite Fm na fali 106.7 ? Tam jest taki glupi
            meteorolog Nick Gregory,powiedzial,ze w czwartek bedzie rekord 64 st. F, ja
            pojechalem do pracy w koszuli,a wrocilem z angina. Czy takiego pajaca moge sadzic
            cywilnie? To oszust na antenie,zamiast 64, bylo tylko 42 i deszcz z wiatrem do
            tego !
            • Gość: JIHAD Re: NYC 1999:-) IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 00:44

> King! Czy znasz nasza stacje radiowa Lite Fm na fali 106.7 ? Tam jest taki glup
              > i
              > meteorolog Nick Gregory,powiedzial,ze w czwartek bedzie rekord 64 st. F, ja
              > pojechalem do pracy w koszuli,a wrocilem z angina. Czy takiego pajaca moge sadz
              > ic
              > cywilnie? To oszust na antenie,zamiast 64, bylo tylko 42 i deszcz z wiatrem do
              >
              > tego !

he he he
            • kingfish Re: NYC 1999:-) 03.02.02, 00:51

> kingfish napisał(a):
              >
              > >
              > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > > <a href="<a href="www.iprive.com/m/nph-
              ">www.ipr
              > ive.com/m/n
              > > ph-</a>
              > >
              > > d2f6e7963312e737766">ijk.netfirms.com/nyc1.swf</a>
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a):
              > > > >
              href="www.iprive.com/m
              > /nph-">w
              > > ww.iprive.com/m/nph-</a>
              > > ">www.iprive.c
              > > > om/m/nph-</
              > > > > a>
              > > > >
              > >
              > > > > 26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>
              > > > >
              > > >
              > > > Hi King,coz ,oczy sie lekko mokre zrobily,w sercu
              > > zabolalo,"blizniakow" juz nie
              > > >
              > > > ma,ale nienawisc do tych ktorzy to zrobili,w
              sercach
              > > kilku nastepnych pokolen
              > > > naszych pozostanie ! Pzdr. King .
              > >
              > > Cześć Egon.
              > > Tego nigdy nie zapomnimy.
              > >
              > > Co tu tak w NY yimno., Wiatr tak strasznie wieje że
              > > lądowanie w Newarku było okropne. Mało się nie
              > > posrałem.
              > >
              > >
              >
              > King! Czy znasz nasza stacje radiowa Lite Fm na fali
              106.7 ? Tam jest taki glup
              > i
              > meteorolog Nick Gregory,powiedzial,ze w czwartek
              bedzie rekord 64 st. F, ja
              > pojechalem do pracy w koszuli,a wrocilem z angina. Czy
              takiego pajaca moge sadz
              > ic
              > cywilnie? To oszust na antenie,zamiast 64, bylo tylko
              42 i deszcz z wiatrem do
              >
              > tego !

Oczywiście że znam Light FM 106.7!!!!!!!!
              Gregory nie umie przepowiedzieć pogody z godziny na
              godzinę. Czasami mu się to udaje jak przez okno wyjrzy i
              ogłosi że teraz pada albo jest słonecznie.

• Gość: JIHAD Re: NYC 1999:-) IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 00:54
                kingfish napisał(a):

>
                > > kingfish napisał(a):
                > >
                > > >
                > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > > <a href="<a href="<a href="www.iprive.com/m/np
                > h-">www.iprive.com/m/nph-</a>
                > ">www.ipr
                > > ive.com/m/n
                > > > ph-</a>
                > > >
                > > > d2f6e7963312e737766">ijk.netfirms.com/nyc1.swf</a>
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a):
                > > > > >
                > > > > > > <a href="<a href="<a
                > href="www.iprive.com/m
                > > /nph-">w
                > > > ww.iprive.com/m/nph-</a>
                > > > ">www.iprive.c
                > > > > om/m/nph-</
                > > > > > a>
                > > > > >
                > > >
                > > > > > 26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>
                > > > > >
                > > > >
                > > > > Hi King,coz ,oczy sie lekko mokre zrobily,w sercu
                > > > zabolalo,"blizniakow" juz nie
                > > > >
                > > > > ma,ale nienawisc do tych ktorzy to zrobili,w
                > sercach
                > > > kilku nastepnych pokolen
                > > > > naszych pozostanie ! Pzdr. King .
                > > >
                > > > Cześć Egon.
                > > > Tego nigdy nie zapomnimy.
                > > >
                > > > Co tu tak w NY yimno., Wiatr tak strasznie wieje że
                > > > lądowanie w Newarku było okropne. Mało się nie
                > > > posrałem.
                > > >
                > > >
                > >
                > > King! Czy znasz nasza stacje radiowa Lite Fm na fali
                > 106.7 ? Tam jest taki glup
                > > i
                > > meteorolog Nick Gregory,powiedzial,ze w czwartek
                > bedzie rekord 64 st. F, ja
                > > pojechalem do pracy w koszuli,a wrocilem z angina. Czy
                > takiego pajaca moge sadz
                > > ic
                > > cywilnie? To oszust na antenie,zamiast 64, bylo tylko
                > 42 i deszcz z wiatrem do
                > >
                > > tego !
                >
                >
                > Oczywiście że znam Light FM 106.7!!!!!!!!
                > Gregory nie umie przepowiedzieć pogody z godziny na
                > godzinę. Czasami mu się to udaje jak przez okno wyjrzy i
                > ogłosi że teraz pada albo jest słonecznie.
                >
                >

mnie sie wydaje ze ten wasz gregory nie potrafi nawet przepowiedziec pogody
                wczorajszego dnia.
                • kingfish Re: NYC 1999:-) 03.02.02, 00:58
                  święta prawda:-)

]Gość portalu: JIHAD napisał(a):

> kingfish napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > >
                  > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a
                  href="www.iprive.com/m/nph-
                  i.cgi/01000/687474703a2f2f7777
                  > w.iprive.com/m/np">www.iprive.com/m/np</a>
                  > > h-">www.iprive.com/m/nph-</a>
                  > > ">www.ipr
                  > > > ive.com/m/n
                  > > > > ph-</a>
                  > > > >
                  > >
                  > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a):
                  > > > > > >
                  > > > > > > > <a href="<a href="<a
                  > > href="<a href="www.iprive.com/m/nph-
                  d">www.iprive.com/m</a>
                  > > > /nph-">w
                  > > > > ww.iprive.com/m/nph-</a>
                  > > > > ">www.iprive.c
                  > > > > > om/m/nph-</
                  > > > > > > a>
                  > > > > > >
                  > > > >
                  > >
                  > > > > > > 26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>
                  > > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > Hi King,coz ,oczy sie lekko mokre zrobily,w
                  sercu
                  > > > > zabolalo,"blizniakow" juz nie
                  > > > > >
                  > > > > > ma,ale nienawisc do tych ktorzy to zrobili,w
                  > > sercach
                  > > > > kilku nastepnych pokolen
                  > > > > > naszych pozostanie ! Pzdr. King .
                  > > > >
                  > > > > Cześć Egon.
                  > > > > Tego nigdy nie zapomnimy.
                  > > > >
                  > > > > Co tu tak w NY yimno., Wiatr tak strasznie wieje
                  że
                  > > > > lądowanie w Newarku było okropne. Mało się nie
                  > > > > posrałem.
                  > > > >
                  > > > >
                  > > >
                  > > > King! Czy znasz nasza stacje radiowa Lite Fm na
                  fali
                  > > 106.7 ? Tam jest taki glup
                  > > > i
                  > > > meteorolog Nick Gregory,powiedzial,ze w czwartek
                  > > bedzie rekord 64 st. F, ja
                  > > > pojechalem do pracy w koszuli,a wrocilem z angina.
                  Czy
                  > > takiego pajaca moge sadz
                  > > > ic
                  > > > cywilnie? To oszust na antenie,zamiast 64, bylo
                  tylko
                  > > 42 i deszcz z wiatrem do
                  > > >
                  > > > tego !
                  > >
                  > >
                  > > Oczywiście że znam Light FM 106.7!!!!!!!!
                  > > Gregory nie umie przepowiedzieć pogody z godziny na
                  > > godzinę. Czasami mu się to udaje jak przez okno
                  wyjrzy i
                  > > ogłosi że teraz pada albo jest słonecznie.
                  > >
                  > >
                  >
                  > mnie sie wydaje ze ten wasz gregory nie potrafi nawet
                  przepowiedziec pogody
                  > wczorajszego dnia.

• Gość: Egon Re: NYC 1999:-) IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 01:03

> kingfish napisał(a):
                  >
                  > >
                  > > >
                  > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="ww
                  > w.iprive.com/m/np">www.iprive.com/m/np</a>
                  > > h-">www.iprive.com/m/nph-</a>
                  > > ">www.ipr
                  > > > ive.com/m/n
                  > > > > ph-</a>
                  > > > >
                  > > i.cgi/01000/687474703a2f2f696a6b2e6e65746669726d732e636f6
                  > > > > d2f6e7963312e737766">ijk.netfirms.com/nyc1.swf</a>
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > > Gość portalu: JIHAD napisał(a):
                  > > > > > >
                  > > > > > > > <a href="<a href="<a
                  > > href="www.iprive.com/m
                  > > > /nph-">w
                  > > > > ww.iprive.com/m/nph-</a>
                  > > > > ">www.iprive.c
                  > > > > > om/m/nph-</
                  > > > > > > a>
                  > > > > > >
                  > > > >
                  > > i.cgi/01000/687474703a2f2f7777772e6865726569736e6577796f7
                  > > > > > > 26b2e6f7267">www.hereisnewyork.org</a>
                  > > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > Hi King,coz ,oczy sie lekko mokre zrobily,w sercu
                  > > > > zabolalo,"blizniakow" juz nie
                  > > > > >
                  > > > > > ma,ale nienawisc do tych ktorzy to zrobili,w
                  > > sercach
                  > > > > kilku nastepnych pokolen
                  > > > > > naszych pozostanie ! Pzdr. King .
                  > > > >
                  > > > > Cześć Egon.
                  > > > > Tego nigdy nie zapomnimy.
                  > > > >
                  > > > > Co tu tak w NY yimno., Wiatr tak strasznie wieje że
                  > > > > lądowanie w Newarku było okropne. Mało się nie
                  > > > > posrałem.
                  > > > >
                  > > > >
                  > > >
                  > > > King! Czy znasz nasza stacje radiowa Lite Fm na fali
                  > > 106.7 ? Tam jest taki glup
                  > > > i
                  > > > meteorolog Nick Gregory,powiedzial,ze w czwartek
                  > > bedzie rekord 64 st. F, ja
                  > > > pojechalem do pracy w koszuli,a wrocilem z angina. Czy
                  > > takiego pajaca moge sadz
                  > > > ic
                  > > > cywilnie? To oszust na antenie,zamiast 64, bylo tylko
                  > > 42 i deszcz z wiatrem do
                  > > >
                  > > > tego !
                  > >
                  > >
                  > > Oczywiście że znam Light FM 106.7!!!!!!!!
                  > > Gregory nie umie przepowiedzieć pogody z godziny na
                  > > godzinę. Czasami mu się to udaje jak przez okno wyjrzy i
                  > > ogłosi że teraz pada albo jest słonecznie.
                  > >
                  > >
                  >
                  > mnie sie wydaje ze ten wasz gregory nie potrafi nawet przepowiedziec pogody
                  > wczorajszego dnia.

He he he ,to prawda,bo on jak zapowiada pogode to mowi,ze to bedzie w Tri State
                  area ! He,he he ,ale to cwaniak no nie ?
    • Gość: Zsypka MR.Conti, co u pana slychac? Zyje pan jeszcze? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:31
      I wie pan co pan zrobil? Vist wlasnie oglosil, ze bedzie szukal moich
      erotycznych postow. I pewnie je teraz oglosi hurtem, jako nowy objaw tej
      syjonistycznej bojowki.
      • Gość: MR.CONTI Re: żyję!!!!!!!!!!!!! IP: 64.170.22.* 03.02.02, 01:38

> I wie pan co pan zrobil? Vist wlasnie oglosil, ze
        bedzie szukal moich
        > erotycznych postow. I pewnie je teraz oglosi hurtem,
        jako nowy objaw tej
        > syjonistycznej bojowki.

Hi,Hi,Hi podaj mi lylko do tego link:)
        Przynajmniej na parę godzin zbawimy Vista od jego
        wewnętrznej żydowsko-arabskiej męki. To jest mój dobry
        uczynek na rok 2002.

• Gość: Zsypka Re: żyję!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:43
          Mr.Conti. Ja wiedzialam, ze cos knujesz. Troche sie przestraszylam, ze on to
          opublikuje w jednym poscie.

<a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
          dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=966791&aid=994525">Tu jest ten link</a>

>
          > > I wie pan co pan zrobil? Vist wlasnie oglosil, ze
          > bedzie szukal moich
          > > erotycznych postow. I pewnie je teraz oglosi hurtem,
          > jako nowy objaw tej
          > > syjonistycznej bojowki.
          >
          >
          > Hi,Hi,Hi podaj mi lylko do tego link:)
          > Przynajmniej na parę godzin zbawimy Vista od jego
          > wewnętrznej żydowsko-arabskiej męki. To jest mój dobry
          > uczynek na rok 2002.
          >

• Gość: Zsypka Re: żyję!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:46
            przepraszam. Nie wyszlo.

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
            dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=966791&aid=994525

A zreszta, wie pan gdzie!

> Mr.Conti. Ja wiedzialam, ze cos knujesz. Troche sie przestraszylam, ze on to
            > opublikuje w jednym poscie.
            >
            >
            > >
            > > > I wie pan co pan zrobil? Vist wlasnie oglosil, ze
            > > bedzie szukal moich
            > > > erotycznych postow. I pewnie je teraz oglosi hurtem,
            > > jako nowy objaw tej
            > > > syjonistycznej bojowki.
            > >
            > >
            > > Hi,Hi,Hi podaj mi lylko do tego link:)
            > > Przynajmniej na parę godzin zbawimy Vista od jego
            > > wewnętrznej żydowsko-arabskiej męki. To jest mój dobry
            > > uczynek na rok 2002.
            > >
            >

• Gość: Zsypka A ta grozbe co panu poslalam na skrzynke widzial p IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 01:59
              Mr.Conti. Niech pan rozmawia ze mna. Bo oni popadli w podniosly nastroj i
              grozi, ze przez cala noc beda spiewac patriotyczne piesni. Ja nie mam nic
              przeciwko patriotycznym piesniom, ale pan wie, ze oni maja okropnie baranie
              glosy. Jak zaczynaja, to glosniki w moim kompie sie zaczynaja swiecic na
              czerwono i smierdza.
              • pan_conti Re: Już odpowiedziałem 03.02.02, 02:17

> Mr.Conti. Niech pan rozmawia ze mna. Bo oni popadli w
                podniosly nastroj i
                > grozi, ze przez cala noc beda spiewac patriotyczne
                piesni. Ja nie mam nic
                > przeciwko patriotycznym piesniom, ale pan wie, ze oni
                maja okropnie baranie
                > glosy. Jak zaczynaja, to glosniki w moim kompie sie
                zaczynaja swiecic na
                > czerwono i smierdza.

• Gość: MR.CONTI Re: żyję!!!!!!!!!!!!! IP: 64.170.22.* 03.02.02, 02:05

> Mr.Conti. Ja wiedzialam, ze cos knujesz.

A co? Już jest przecież strach na ten Forum Info. Dnia
            wchodzić. Faszyści, maszyńści, żydziści, sojoniści,
            pojebańści, spiskowniści, viscisci, podejżewaniści,
            oskarżenisci, itd. Już mi się w głowie kręci.

Troche sie przestraszylam, ze on to
            > opublikuje w jednym poscie.
            >
            > <a href="<a href="www.iprive.com/m/nph-
            i.cgi/01000/687474703a2f2f7777772e67617a6574612e706c2f616
            c66612f686f6d652e6a73703f">www.gazeta.pl/alfa/ho
            > me.jsp?</a>
            > dzial=0511&forum=INFORMACJE&wid=966791&aid=994525">Tu
            jest ten link</a
            > 2
            >
            >
            >
            >
            >
            > >
            > > > I wie pan co pan zrobil? Vist wlasnie oglosil, ze
            > > bedzie szukal moich
            > > > erotycznych postow. I pewnie je teraz oglosi
            hurtem,
            > > jako nowy objaw tej
            > > > syjonistycznej bojowki.
            > >
            > >
            > > Hi,Hi,Hi podaj mi lylko do tego link:)
            > > Przynajmniej na parę godzin zbawimy Vista od jego
            > > wewnętrznej żydowsko-arabskiej męki. To jest mój
            dobry
            > > uczynek na rok 2002.
            > >
            >

• Gość: Zsypka Re: żyję!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 02:11
              I oni wszyscy maja sie teraz rzucic na mnie? Oj. Ale rzeczywiscie, moznaby tam
              troche przeczyscic atmosfere:) A co z tym imieniem? mam zmieniac nicka czy nie?
              Szczegolnie jak mi grozi, ze Vist wszystkie moje posty erotyczne opublikuje w
              jednym, slicznym zbiorku? Pan wie, jaki ten Vist jest. Bede slawna.
    • ganelon Here is ..nocne rozmowy klubu zydowskiego 03.02.02, 01:57
      Czyli pedalek z Wrocka + hameryckie Zydki pieprza glupoty
      • Gość: JIHAD Re: Here is ..nocne rozmowy klubu zydowskiego IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 02:02
        ganelon napisał(a):

> Czyli pedalek z Wrocka + hameryckie Zydki pieprza glupoty

spierdalaj grabarzu do swojego klubu
      • Gość: Zsypka Re: Here is ..nocne rozmowy klubu zydowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 02:02
        Pedal czy nie pedal, w kazdym wypadku zloic ci dupe potrafi. Spadaj, pryszczawico!

ganelon napisał(a):

• Gość: JIHAD Re: Here is ..nocne rozmowy klubu zydowskiego IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 03.02.02, 02:05

> Pedal czy nie pedal, w kazdym wypadku zloic ci dupe potrafi. Spadaj, pryszczawi
          > co!

za jaja tego chuja zsypku, za jaja.
          • Gość: Zsypka Re: Here is ..nocne rozmowy klubu zydowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 02:13

>
            > > Pedal czy nie pedal, w kazdym wypadku zloic ci dupe potrafi. Spadaj, prysz
            > czawi
            > > co!
            >
            >
            > za jaja tego chuja zsypku, za jaja.

I brzytwa, i brzytwa!!!!!!!!!!!!! I do sloja na ogorki na marynate dla
            wrogow!!!!!!!!!

• Gość: York Re: Here is ..nocne rozmowy klubu zydowskiego IP: *.56.32.235.Dial1.NewYork1.Level3.net 03.02.02, 02:13
        ganelon napisał(a):

SPIERDALAJ Z TEGA WATKU GLIZDO GLODNA,BO CI LEWA NOGA OGON PRZYCISNE,A PRAWA REKA
        LEPEK POPIERDOLONY UKRECE ! WON MENDO ,GRYZ JAJCA OBSRANE OJCA SWOJEGO I LONO
        MATKI TWOJEJ ZAGRZYBIONE ! DOSYC CI KRWIOPIJCO ?
        • Gość: Zsypka Re: Here is ..nocne rozmowy klubu zydowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 02:15

> ganelon napisał(a):
          >
          > > Czyli pedalek z Wrocka + hameryckie Zydki pieprza glupoty
          >
          > SPIERDALAJ Z TEGA WATKU GLIZDO GLODNA,BO CI LEWA NOGA OGON PRZYCISNE,A PRAWA RE
          > KA
          > LEPEK POPIERDOLONY UKRECE ! WON MENDO ,GRYZ JAJCA OBSRANE OJCA SWOJEGO I LONO
          > MATKI TWOJEJ ZAGRZYBIONE ! DOSYC CI KRWIOPIJCO ?

YYYYYESSSSSSSS!!!!!!!
        • pan_conti Re::))))))))) 03.02.02, 02:27

> ganelon napisał(a):
          >
          > > Czyli pedalek z Wrocka + hameryckie Zydki pieprza
          glupoty
          >
          > SPIERDALAJ Z TEGA WATKU GLIZDO GLODNA,BO CI LEWA NOGA
          OGON PRZYCISNE,A PRAWA RE
          > KA
          > LEPEK POPIERDOLONY UKRECE ! WON MENDO ,GRYZ JAJCA
          OBSRANE OJCA SWOJEGO I LONO
          > MATKI TWOJEJ ZAGRZYBIONE ! DOSYC CI KRWIOPIJCO ?

Go York Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już tak dawno mieszkam na ojczyźnie że aż zapomniałem o
          tym słowie glizda,,hi,hi,hi. Piękny przkład użycia tego
          słowa,BRAWO!

• Gość: Egon Re: Here is ..nocne rozmowy klubu zydowskiego IP: *.proxy.aol.com 03.02.02, 02:29
        ganelon napisał(a):

Posluchales rad wczesniejszych bydle w "GNOJU" egzystujace ? Nie ? To posluchaj
        mnie CHAMIE : " Jezeli jeszcze raz wejdziesz miedzy ludzi rozmowy bez pytania i
        kapelusza,to tak ci pier...., ze zapomnisz,ze gnojem sie urodziles i kompa
        skladanego kupiles ...". OK PANIE CHAM Z GALEONOW ?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka